Posts

Tipičen moški: on obnaša, ko ti je všeč

Ja, ja, moški večna skrivnost. Avtor Hauke ​​Brost nas razsvetljuje na zadnji. Z lastnim posmehljiv pogled, je pojasnil, da nas, zakaj so ljudje tako so. Preberite si, nasmeh in se naučijo: Glamour omogoča odlomkov iz knjige "kot moški & ženske tiktaka" pred. Danes: Katera ženska je ugotovil, da je človek na njih

Par datum spogleduje

on ti je všeč ali pa ti ni všeč? Ob upoštevanju mnenja avtorja Hauke ​​Brost jo lahko ugotovimo ©
Stocksy

Kako naj vem, da ga zanima zame?
To je preprosta: On bo poskušal še enkrat videti. Toda kaj opazite, če je v resnici zanimajo za vas? To je ne samo s tabo v posteljo želite? Tudi to je tako težko videti skozi kot moško dušo, če je resno nekaj hoče od vas, on ne bo želel enako s tabo v posteljo. Ampak on bo naredil vse, kar je sovraži: pogovarja noči dolgo z vami, stisnila veliko, tople noge, itd, smo imeli težavo že.

Samo za eno noč
Moral bi iti v posteljo na prvo noč z njim, tako da le, če so del temelji na eno noč ven. Verjetno bo tudi pomagalo bivanje. Kje je nič proti ONS ne nasprotuje. Drama se pojavijo samo takrat, ko boste vlagali več čustev kot on, in ko bo prekleto napako pokazati. Na žalost, kot ločen ljubezni in seksa ne od vseh drugih 62% vseh žensk, kar otežuje potrebno hlad izjemno. Sam na usodnem vprašanju "Boste ostali tukaj nocoj?" že uspelo, preden so začeli milijonov odnose. To so vprašanja, ki jih drsimo moških le v spodnjicah in nato v beg.

Eno noč s čisto vestjo
Lep razlog za igranje brez občutka krivde je od avtorja partnerstvu Inca Steyn. "Predstavljajte si, imate željo po krompirček z ketchup. Torej greš na malico in da je. Hrustljavo in paro je smeje na vsebino papir plošče. Pravkar ste želeli stati s plastično vilico v prvi frit, saj boste slišali glas, ki pravi: Ti si vendar malo! Si se obrnil, je ni. Potem se zavedaš: Francozi so se pritožili!" Prav tako bi storili ljudje reagirajo, ko je ženska na ONS pripravljen, avtor piše v reviji Allegra in očita: "Ves svet nenadoma ogorčeni, uiuiuiui, vendar ne smeš! In to samo zato, ker nisem nazaj dostojno interval dveh ali treh tednov presenečenje jajca, dajanje in pitje kave in SMS sporočil ter herschreiben imajo za mano ... krompirček naročiti tudi ne tri tedne vnaprej, nato pa gredo vsak dan na kosilu jo na klepet malo s prigrizki ženo, tako da tisto, kar je res v treh tednih s krompirčkom in mi ..."


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 72 =