Posts

Jon Kortajarena aka Jon K.

S prvimi žarki naših spolnih hormonov vrnil na pravo pot in prebuditi našo željo za vroče dneve. Teh pet hotties so na vrhu na naši dating Seznam želja

33643_ItBoys

Jon Kortajarena - potrebujete več dokazov, kot to? ©
Getty Images

Preden se stegneva, seksi ime pove vse ali Madonna ima dober okus za moške. Ne glede na to je napovedano, kaj še plitvo rekel tega človeka, ne more škodovati svojo lepoto, seksapil in njegove žarke. Ker Jon Kortajarena je preprosto nadčloveško seksi. Zato je top model potrebuje tudi nima serijsko vlogo in gotovo ni Madonna upravičiti status, da je naš novi It-Boy. In obstaja še več razlogov, zakaj bi mu želimo podatke:

Več dejstev o Jon Kortajarena:

Njegovi lasje in oči: Čeprav se morda zdi banalna, samo poglejte sliko ... imaš za povedati?

romantiki: "Sem brezupno romantični. Verjamem v ljubezen, ki se lahko spremeni svoje življenje v petih dneh. Mogoče je to zato, ker sem tako mlad, ampak res upam, da še vedno mislim na koncu svojih dni na enak način." Upamo tudi, Jon!

On nima nič opraviti z Madonno: Če menite, da je prijatelj Jon je bil njegov "Madonnina pozornost malo neprijetno, vendar je bil počaščen."

En sam človek: V filmu Toma Forda je igra prostitutko in tudi ne njegov nastop ne odteče.

Njegovo ime: Rodil se je kot Jon Kortajarena Redruello dne 19. maja 1985 v Bilbao / Španija. Ponavljam: Jon Kortajarena Redruello - ne da zvok kot obljubo?

On je model, ki ga je delal za ugibati, Cavalli in Armani in prejel za svoje modela lastnosti GQ 2009 "Človek leta"Nagrada.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9