Posts

Potegni! Vi! Iz!

začne na RTL "Bachelor 2016", 22 ženske tekmujejo za človeka. Za osem tednov. Dokler samo eden ostankov. Naš avtor Felix Reek gre, kot je gledalcev v boj - in ti takoj pove vsak teden svoj pogled na stvari: "Bachelor" Moški iz vidika

samec-100564221

Leo Lustig, učlovečeni Deska za pranje perila, je, da je res, Koleričan za kamero.
©
RTL / Stefan Gregorowius

Vrednote bralci, sem na koncu spojler istem času na začetku: Zmagovalec šestega "Bachelor"je štafeta ... blond! Uf, ste mislili, da bo res razkril rezultat vnaprej, kajne? Neumnost. Čeprav mi ni všeč, da je povprečna, ampak toliko pa spet. Ali pa, zakaj bi morali biti prihranjeno, ker je teh 60 težkih minut televizijo? Huh? In sem to naredil sam? To bi bilo še lepše!

Toda preden bomo prišli do gnjidama-kašaste mastna: The real šok je bil ta teden prebrati v različnih časopisih. Leo Lustig, učlovečeni Deska za pranje perila, je, da je res, Koleričan za kamero. In ni sledilo fazi navodila. Želel je, da se predstavi kot on sam vidi. Uf, zdaj resno? To strojene mišic stvar, ki pa je tisto, kar je videti kot osla in mačka "Shrek"Ni plod iz RTL novinarja, ki je poskusil premagati pošiljatelja rekord Amarula pitje (po notranjih virov sedem in ena je sesanju steklenice)? Kar je res tako? Moje sožalje. Res. Tudi za dame. Vzamem nazaj vse, kar sem jih kdaj napisal. Ok, ampak ne. Mitgehangen, mitgefangen.

"Zdaj je res razburljivo"

Ampak bomo posvetili zadnji "veliki finale", Ker mi šok čaka številka dve: Leo oče je Frédéric Prinz von Anhalt. Res. Prisežem! In to bi pojasnilo veliko. No, v finalu "Bachelor" je ime njegove visokosti Ronald, ampak to je kamuflaža. Zsa Zsa Gabor morda ne vedo, da ima družino v Nemčiji. In kaj! Druga žena Claudia in vedno pripravljen Leonard. Jaz bi tudi prikriti.

Oba bi morala pomagati diplomiral pri izbiri dveh preostalih dame.
Leonie in
Daniela imajo "v celoti je priznal" in "izkušeni velike stvari z mano"Pravi Bachelor. In zdaj je, da "res zanimivo za vse nas" biti. Jaz sem šokiran kratko. Kako zdaj, po sedmih epizod? To je jev naenkrat "res zanimivo"? Holding še vedno, oh slabo srce! Ne družinske! Potem pa sem še naprej gledal. In vse, kar je bilo res kot kdaj koli prej.

Kot mlado Zsa Zsa Gabor

Na prvem zmenku Leonie sedel s starši v diplomskih na kavču. Ona govori brez prekinitve. "Posebna oseba", Je Leo, ki jih "Nikoli nisem srečal nekoga, kot da (...), s tako veliko vidikov", Stop! Govorimo o isti? Tisti, ki je ustanovil podjetje v svojem prostem času in poje železo? Očitno. Ker ne želite vedeti, kateri amebe Leonie ekes sicer svoje življenje v resnici.

Mati Claudia povezuje s tokom govora. Ona vpraša Leonie, če je bila zaljubljena v Leonarda. Iščete razdraženo in naredi obraz. vendar je verjel, da so se dobro odzvale. Torej, če mislite, da je izraz na obrazu, kot je tik pred potezo, kot pravi odgovor vprašanje. Na srečo, oče princ že jo zaseže. Verjetno ga spominja na mladega Zsa Zsa Gabor. In pleše kot kot to, da (majhno flip z leseno ograjo "Naj Dance")! ali je "rad bi vprašal na vasi festivalih plesati", Hach, sem precej nostalgično. Moški na vasi festivalih! Ta očitna dih pečenice, pivo in bruhanju. Kot srbečica pa je enaka na plesne čevlje.

Kljub temu pa se konča dan kot vseh zadnjih epizod. Starši gredo narediti lepo Bubu in Leo in Leonie tipati na kavču. "Zdaj prihaja na svetlobo točno to, kar sem videl v njej"Pravi Bachelor. Kaj še posebej njegov jezik. V ozadju je temno. Leonie roke. Dvanajst ur neprekinjene smooching Leo uhajanja ster. Groza, groza.

Majhen prihodnost uganke in Penguin Pillow

Ampak ne bom povedal preveč, ko sem rekel: Ti, seveda, ne ostane le ena. Ton drugega matičnega-dan, vendar pa je precej ledeno. Mogoče Daniela blebetaš toliko. Še posebej o videzu Leona. Ona squeals ekstatično. vendar je znak knorke tudi. Ok, če se ti zdi privlačna, da je tip weghobelt vse, kar ni v treh na sipine. Datum konča običajno: starši v Hela, kavč, štorast. Čeprav Daniela še vedno govori brez prekinitev, vendar je Leo že zdavnaj prešli na prehodu.

Tako kot končni konico, dragi bralci: Če lahko človek potisnite prste na hrbtenici navzdol ves čas, in izgleda, kot da si zadnji zrezek na žaru, lahko rečeš karkoli. Vaša številka debetno kartico ter PIN, ki si želijo poskusiti troje s svojim najboljšim prijateljem, ni važno. Možgani se ponavlja isti stavek: "Sleci se!" "Sleci se!" "Sleci se!" To velja tudi Daniela na neki točki. Mogoče samo zato, ker so "je že zgrajena v njej malo prihodnosti", Od uganke in pingvin blazino.

Preostanek velikem finalu je nato običajno Bale, ki jo poznamo iz prejšnjih sezon. obstaja "dva neverjetno ženske"ima "Toliko čustev" "za oba"In hoče biti "Življenje, deliti z enim od njih", Hach. Kakšno sranje. V ozadju, morski valovi, Leonard izgleda zasanjano spominja z Samoportreti na lepe trenutke. In misli: "Vidim pa tudi prekleto kul iz slik." dokler končno "Enega" je našel! Nekje ob čeden fant na Samoportreti. Če misli o njih, "ima tingly notri"Pravi Bachelor. Mala stranska opomba: Trebuh je 30 centimetrov višji. In če mravljinčenja tam spodaj, je to jasen znak, da si vsaka ženska, ne smejo pokazati svoj fitnes bar.

To je misel!

Leonie in Daniela poskušam, medtem, v limuzini jih prepričati, da so tooootally zaljubljen Lenarta. Ki v končni fazi pripada finale show storijo. Daniela je prvi, ki stoji pred Bachelor. Govori s tem glasom, da bi splošči sekance ozadje in ropotuljice skupne poudarke navzdol kot navdušeno, kot če bi hotel prodati zavarovanja.

Nenadoma mu začne kazni, kot so "Ti si super" in "Ne moreš prisiliti ničesar" da nuscheln njima. Ker vem, vsako žensko, ki je pretepen, kaj uro. strdi Daniela obraz, oči premakniti na levo, nato pa nazaj na desno in nazaj. Bomo priča izrazito naravni spektakel: A "Bachelor"Tekmovalec misli! Ko se je rešiti uganko, sedi že pol v limuzini. In tuljenje in zavijanje in tuljenje. To je res, da si krut. Očitno, nihče ji povedal, od ekipe, ki je le TV-oddaje tukaj. In ona je dejansko zmagal, saj ne bi bilo treba storiti v naslednjih nekaj tednih, kot da bi Leo in so res nekaj. Hladno srca Pack!

Največji poraženec, uh zmagovalec je, seveda, Leonie. Ona dobi najbolj ostudno izjavo o ljubezni v to grozno, da izjav o ljubezni res ni slabo predstavo: "Čeprav sem sam sem zelo zaprta, se vam zdi, da se zelo zaprta ..." Premor. "Imam občutek, da bi lahko bilo točno to, kar sem iskal tako dolgo." Aha. In to bi bilo? Popolna tan? Najgloblja V-izrez? Mi nikoli ne bo vedel. Namesto Leonie pravi: "UAH ah ah"In trganje z rokami, kot bi imela samo olimpijsko medaljo osvojil v TV štorast. To je spet snogging, duševno vozijo v sončni zahod, sem discipline znotraj desetine rose grmovje teh izgubljenih 60 minut mojega življenja. "Prosti, brezplačno na zadnji!"Mislim, da. Do prikolici se začne naslednji teden. Ker Bachelor sestaja enkrat na vsakih 22 kandidatov, od katerih sem se zdaj ne morem spomniti. In kot da to v resnici se je dogajalo na tej razstavi o tem ljubezen. Oh, ne! No, to pomaga nič. beremo v naslednjem tednu.

PS: Se vidimo naslednji teden: Leonie je pri frizerju. Sedaj izgleda Jennifer Lawrence. In veste, kaj pravijo, ko ženske gredo v frizerski salon.

PPS: Mimogrede Leonie je bil srečen. V ZDA je samo trenutna sezona od "dodiplomskih" končalo. Vključno predlog poroke. Pred Predstavljajte si čas. Groza, groza. 

17. marec 07:11


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + = 12