Posts

Η &? Μ ανοίξει περισσότερες εξόδους

Juhu, H&M άνοιξε άλλη διέξοδο - και πολύ κοντά μας. Όλες οι λεπτομέρειες για το πρώτο της κατάστημα στην Αυστρία

hm_barcelona

©
Β&Μ

Ναι, Η&M διαθέτει καταστήματα - και τώρα τα τέσσερα από αυτά! Μετά την ήδη ανοίξει τρία καταστήματα στο Άμστερνταμ, Ρότερνταμ και Χάγη επιβεβαιώνουν H&M είναι τώρα η πρώτη έξοδος στην Αυστρία, αναφέρει η
Κλωστοϋφαντουργία. ως η&Μ επιβεβαιώθηκε με τη ζήτηση της αίγλη, το κατάστημα στο Parndorf Fashion Outlet είναι το μεγαλύτερο κέντρο διέξοδο στην Αυστρία, βρίσκονται. Από τις 14 Ιουλίου, 2017 μπορούμε να συνδεθούν επίσκεψή μας στη Βιέννη με ένα ταξίδι για ψώνια. Το κατάστημα θα ανοίξει στις 14 Ιουλίου, 2017 11:00 πμ, θα είναι 370 τετραγωνικά μέτρα και μόνιμη προσφέρουν έως και 70 τοις εκατό έκπτωση.

Claudia Oszwald, Country Manager H&Μ Αυστρία, τη Σλοβενία, τη Σερβία, την Κροατία και τη Γεωργία είναι ευχαριστημένοι με το επερχόμενο άνοιγμα: "η H&Μ Pop-Up κατάστημα στο Parndorf είναι μοναδική. Είναι η πρώτη Η&M κατάστημα στην Αυστρία σε μια έξοδο της μόδας. Σε H μας&Μ Pop Up Φυλάσσεται σε Parndorf Fashion Outlet θα προσφέρουμε στους πελάτες μας μια πρωτοποριακή και μοναδική εμπειρία shopping: οι τελευταίες τάσεις και τα πιο hot εμφάνιση μπορεί να σε τιμές έως και - 70% ψωνίσει με την κανονική τιμή λιανικής πώλησης."

7 Zara αμυχές που δεν ξέρατε

1. Νέα στοιχεία θα φτάσει κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στα καταστήματα

Αυτό ισχύει για το ηλεκτρονικό κατάστημα και καταστήματα λιανικής πώλησης. Top σημείωση ίσο με το ημερολόγιο ...

1/7

2. Τα μοντέλα στο ηλεκτρονικό κατάστημα φορούν τμήματα σύντομα διαθέσιμη

Τα ρούχα είναι στην πραγματικότητα πάντα στυλ από τα ήδη διαθέσιμα και σύντομα διαθέσιμα κομμάτια της συλλογής.

2/7

3. Στο Zara τώρα είναι να πάρει Πώληση

Από Απρ 2017 Zara έχει ένα σταθερό "Ειδικές Τιμές"Κατηγορία εγκατεστημένος στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ακόμη και έξω από την πώληση φορές προωθήσεις και τα βασικά πωλούνται σε καθημερινή χαμηλή τιμή εδώ.

3/7

4. Στο Zara να αγοράσετε βιώσιμο τρόπο

ο "Εγγραφή ζωή"-line προσφέρει ρούχα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά από ανακυκλωμένα ή βιώσιμα υλικά όπως Tencel και οργανικό βαμβάκι. Παλιά ρούχα μπορούν τώρα να παραδώσει στα καταστήματα Zara.

4/7

5. Zara έχει μία έξοδο

- ή τουλάχιστον κάτι παρόμοιο: Η Zara αδελφή "αριστερούς" (Αγγλικά από "αποφάγια"Έτσι έχουν απομείνει κομμάτια που πωλούνται στο Outlet) είναι ήδη παρούσα στην Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Ρωσία και το Μεξικό και προσφέρει μόδας σε ασυναγώνιστες τιμές. Παρά το γεγονός ότι η περιοχή δεν έχει ηλεκτρονικό κατάστημα - αλλά αυτό είναι σίγουρα μόνο θέμα χρόνου ...

5/7

6. Zara mispurchases δεν χρειάζεται πλέον να είναι

Ένα νέο εργαλείο μεγέθη φόρεμα σε απευθείας σύνδεση μέτρα κατάστημα ατομικά και με ακρίβεια ότι ένδυμα στην οποία το μέγεθος ταιριάζει καλύτερα. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με Zara Φορέματα εργαλείο Μέγεθος, δείτε τον τρόπο με τον
ΕΔΩ.

6/7

7. Η Zara newsletter φέρνει έξω το καλύτερο από την πώληση

Ενώ Zara πωλητές στα καταστήματα δεν προδίδουν την ακριβή πώληση εκκίνησης, το ενημερωτικό δελτίο ενημερώνει εκ των προτέρων μία ημέρα.

7/7

$ (Έγγραφο) .ready (λειτουργία () {$ ( '# text_gallery_wrapper_id-605671) cnGallery ({galleryWrapper. '# Text_gallery_wrapper_id-605671',

// προαιρετικών παραμέτρων
προσαρμοζόμενο ύψος: ψευδείς
})?
})?

Προς το παρόν, πρόκειται για ένα pop-up κατάστημα, το οποίο θα υπάρχει για μερικούς μήνες. είναι Η&M τώρα και με καταστήματα της στη Γερμανία; Σε πρώτη ζήτηση μία Η εν λόγω&Μ εκπρόσωπος της: "Για τη Γερμανία προς το παρόν δεν έχει προγραμματιστεί", η λέξη "τη στιγμή" αλλά φέρει τουλάχιστον μια πιθανότητα ότι η χώρα αυτή έρχεται σε αυτό κάποια μέρα.

5 Ιούλη του 2017, 15:04


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 80 = 83