Posts

Το Code Pink

Ροζ δεν είναι μόνο όμορφη, αλλά και τάση. Από το σακάκι βομβιστής στο ύπουλος, το χρώμα είναι τώρα επίσης βρίσκεται συνήθως στην μία φορά σκληρή streetwear - και κερδίζει πολλά αξιοπιστία του δρόμου. Έχουμε Caroll Lynn γνωστός και ως careaux, ένα πραγματικό ροζ επαγγελματική, συναντήθηκαν στο Άμστερνταμ, όπου και παρουσίασε την πρώτη συλλογή streetwear της για Puma - φυσικά με ροζ αθλητικά παπούτσια. Τι χρώματα που συνδυάζονται για ένα δροσερό ροζ ματιά streetwear, η οποία είναι μια μη-go σε ροζ και πώς να διατηρήσουν τους 200 (!) Ζευγάρι σπορτέξ

Puma x careaux: συλλογή Caroll Lynn

Caroll Lynn αγαπά ροζ - ειδικά όταν συνδυάζεται με μαύρο και άνετα διακοσμημένα με αθλητικά παπούτσια, όπως αυτό από τη δική της συλλογή για την Puma.
©
πούμα

"Αγαπώ Ροζ", Caroll Lynn παραδέχεται με ειλικρίνεια. Η 26-year-old - ροζ Pliseeculottes, μαύρο top, πάνινα παπούτσια, το ροζ ombre μαλλιά στυλ για Half-up κουλούρι - βρίσκεται σε μια πρώην αποθήκη του Άμστερνταμ. Με το σκηνικό όνομά της careaux ο σχεδιαστής μέσα σε ένα πλήθος από δροσερά τα παιδιά παρουσίασε την πρώτη της συλλογή για την Puma. Αποτελείται από: σακάκια βομβαρδιστικό, μπλούζες, παντελόνια γιόγκα και πάνινα παπούτσια, φυσικά. Cool και θηλυκό ταυτόχρονα δείτε τα βλέμματα, γιατί η αγάπη Carroll για Rosa αντανακλάται επίσης εδώ με την υπογραφή εκτύπωσης της - το τριαντάφυλλο - αντισταθεί. Πώς να φορούν ροζ δροσερό ακόμα θηλυκή χωρίς να μοιάζουν με Barbie; Ζητήσαμε Caroll Lynn. Εδώ είναι πέντε συμβουλές για το χρώμα ροζ τους.

Πέντε ερωτήσεις και απαντήσεις: πώς να φορούν σωστά ροζ

1. Ποια χρώματα μπορώ να συνδυάζονται για να Ρόζα;

Ποιος μια ματιά στο λογαριασμό Instagram Κάρολ
@Careaux ρίχνει, έμπειρο συνδυασμό χρωμάτων στην τελειότητα. Από την άποψη των ειδών ένδυσης, που θα διασφαλίζει ότι η συνολική στολή ποτέ πάρα πολύ girly: "Το ροζ είναι το αγαπημένο μου χρώμα, το μαύρο, καθώς και. Ως εκ τούτου, θα συνδυάσει αυτά τα δύο χρώματα, όπως κάθε άλλη. Μαύρο εξουδετερώνει τη Ρόζα και αφαιρεί τη γλυκύτητα." Με το μαύρο, έτσι ώστε να μην πάει στραβά. Αλλά αυτό είναι οι δυνατότητες συνδυασμού δεν έχουν ακόμη εξαντληθεί: μπεζ και γκρι ταιριάζει επίσης. "Τα φαίνεται αριστοκρατικό"Λέει Caroll. Ροζ με στυλ βράδυ εφαρμογή λειτουργεί καλά σε συνδυασμό με μεταλλικές αποχρώσεις: "Μου αρέσει να χρησιμοποιώ λαμπερό τόνους με ασημί και ροζ χρυσό", Rosa είναι παρεμπιπτόντως Carroll εμπορικά σήματα στην Instagram: "Έχω αποφασίσει για το ροζ για να δημιουργήσει μια τιμή αναγνώρισης. Οι φωτογραφίες από το γεγονός δεν είναι το ίδιο να μοιάζει, αλλά"Λέει ο γραφίστας.

2. Ποια υλικά είναι ιδιαίτερα πολύτιμη σε ροζ χρώμα;

Εδώ, αυτό εξαρτάται από το συνδυασμό: "Suede φαίνεται πάντα αριστοκρατικό και περιστασιακό ταυτόχρονα, των ματιών σε συνδυασμό με το πλαστικό δροσερό, αθλητικούς διάτρητο δέρμα και το ίδιο δέρμα μπορεί να είναι πολύ κομψό, όταν συνδυάζεται με, για παράδειγμα, το πλέξιμο", Οι πέντε υλικά Caroll έχει χρησιμοποιηθεί επίσης στη συλλογή της, έχουν ιδιαίτερη σημασία: "Είναι για πέντε καλύτερους φίλους μου"Λέει. 

3. Πόσο Rosa είναι;

Δύο ενδύματα του ίδιου χρώματος είναι ταμπού: "Φυσικά, ο καθένας θα πρέπει να φορούν ό, τι θέλει. Προσωπικά, πάντως, δεν θα φορούν ροζ φόρεμα συν ένα ροζ σακάκι. Αυτό είναι ακριβώς πάρα πολύ." Η κατάσταση είναι διαφορετική στον συνδυασμό των ενδυμάτων και υποδημάτων: "Ένα ροζ φόρεμα συν ροζ ύπουλος είναι εντάξει. αλλά θα πρέπει πάντα να παίξετε με άλλα χρώματα." 

4. Ροζ Sneaker - πραγματικά τώρα;

Μόνο το χρώμα δεν κάνει μια ύπουλος θηλυκό: "Πολλά από τα κορίτσια εξακολουθούν να μην αισθάνονται πάνινα ως αρκετά θηλυκό. Επειδή τα κορίτσια ροζ αγάπη εμφανιστεί ροζ μοντέλα." Το μυστικό ενός θηλυκού πάνινα παπούτσια που ενεργεί από την προοπτική ενός εμπειρογνώμονα: «low-cut παπούτσια, όπου μπορείτε να δείτε τον αστράγαλο. Αυτές οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές και, στη συνέχεια, μέτρησα στη συλλογή μου", για να κρατήσει τα φωτεινά παπούτσια καθαρά, είναι μια πολύ διαφορετική πρόκληση: "Φωτεινό πάνινα παπούτσια θα πρέπει να καθαρίζονται αμέσως μετά από κάθε χρήση, έτσι ώστε το χώμα δεν συνιστά"Λέει Caroll. Είναι τα παπούτσια είναι κατασκευασμένα από σουέτ, η φροντίδα αξίζει αμέσως μετά την αγορά: "Suede είναι ένα πολύ ευαίσθητο υλικό που εμποτίζουν με ένα σπρέι απευθείας φοράει. Σε αντίθετη περίπτωση, ο κανόνας: όσο πιο σκούρο είναι το ύπουλος, το λιγότερο πολύπλοκη φροντίδα. Παπούτσια τελικά εκεί για να φορεθεί!" 

5. Πώς να φορούν ροζ το χειμώνα;

Ροζ δεν είναι μόνο ένα χρώμα για το καλοκαίρι - κατά την επιλογή των κατάλληλων υλικών: "Ενώ ήμουν το καλοκαίρι ήθελε να φορέσει το φως φαίνεται από ευαίσθητα υλικά όπως αυτές πλισέ παντελόνες, προτιμώ το χειμώνα, για παράδειγμα, μακρύ πουλόβερ Neoprene", Αλλά δεν είναι μόνο η μορφή άνετο πουλόβερ είναι
Rosa: "Λατρεύω παχύ ψεύτικο σακάκια γούνα με ροζ στοιχεία, μεγάλου μεγέθους Capes κομμένα, σακάκια βομβαρδιστικό ή παλτά, γιατί Rosa είναι ένα ιδανικό feel-good ιθύνοντες το χειμώνα και ταιριάζει απόλυτα με τις χαρακτηριστικές μαύρες στολές που πολύ συχνά φέρει",

6 Αυγούστου 2016, 08:00


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 57