Posts

Anne του & quot? Lachsbroetchen & quot? στο στυλ της συνέντευξης

Η Άννα Wegelin από το blog "lachsbroetchen" Δεν έχει μόνο μια ελαφρά κλίση προτίμηση για καροτσάκια, που φωτογραφήθηκε σε κάθε ευκαιρία. Τα συμφέροντα του σχεδιαστή μόδας είναι ευέλικτο - και αυτό φαίνεται πολύ εντυπωσιακό στο blog της. Εκτός από τις μορφές του δρόμου, το οποίο θα αγάπη "Οι ειδικές αυτές" κλήσεις, μπορείτε να βρείτε στην συνταγές lachsbroetchen.blogspot.com με εντυπωσιακό σχεδιασμό τροφίμων σε εικόνες συσκευασμένα. Στο μεταξύ, κοσμούν εικόνες από την Άννα και μεγάλες καθημερινές λήψεις, από τις σελίδες του blog. αλλά ιδιαίτερη προσοχή αξίζει τη δική του ετικέτα μόδας της Wahlhamburgerin. Κάτω από το όνομα "lapka" Η Άννα Wegelin σχεδιαστεί πολύχρωμο και εκλεπτυσμένο τρόπο. ΓΟΗΤΕΊΑΣ Άννα ζήτησε σε συνέντευξή του σχετικά με τις πόλεις της μόδας, τάσεις και στυλ

Lachsbrötchen

Η Άννα Wegelin blogging από το Ιούνη 2008 lachsbroetchen.blogspot.com ©
ψωμάκια σολομό

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ποια είναι η αγαπημένη σας πόλη της μόδας - και γιατί;
Άννα: Λονδίνο και το Τόκιο είναι τα αγαπημένα μου. Στο Λονδίνο μπορείτε να φοράτε ό, τι θέλετε και να φαίνεται σαν να είσαι αστείος, εφ 'όσον το κάνετε με έναν ικανοποιημένο στάση. Τι το Chocolate Factory είναι για Charlie, για μένα είναι το Τόκιο, βρίσκει κανείς όλα τα είδη των διαφορετικών στυλ, κάνει ένα πολύ διασκεδαστικό να παρακολουθήσετε.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος της ντουλάπας σας;
Άννα: Ένα 13χρονο λευκό T-shirt, το οποίο είναι γεμάτο με τρύπες και παραμάνες. Αυτό το πουκάμισο μου δίνει μια αίσθηση ασφάλειας.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πέντε μέρη που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα σας;
Άννα: Μια κομψή μεταξωτή μπλούζα, πίτες, Vintage, μερικά από ακμή και ένα πικ-νικ φόρεμα.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: πιο ντροπιαστική κακό σου αγοράσω;
Άννα: Έχω κάνει στη ζωή μου τόσα πολλά άσχημα αγοράζει, δεν μπορώ να αποφασίσουν ποια ήταν η χειρότερη μου. Μου αρέσει να αναλάβουν κινδύνους με την επιλογή μου ντύσιμο και συχνά τον εαυτό μου πιάσει είμαι έτοιμος να κάνει περισσότερο κακό αγορές σε vintage καταστήματα.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Το αγαπημένο σας σχεδιαστή ή / και -Modelabel;
Άννα: Μια πραγματική σχεδιαστής αγαπημένο ή την αγαπημένη ετικέτα μόδας δεν το έκανα γιατί έχω δώσει την καρδιά μου σε vintage ρούχα. Μερικές φορές τυλίξτε τον εαυτό μου στις σκανδιναβικές πράγματα, αλλά αυτό ήταν.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Το πρώτο ρούχο που έχετε αγοράσει από τα δικά σας χρήματα;
Δεν θυμάμαι ένα ρούχο, αλλά μόνο τα παπούτσια που βρήκα τόσο όμορφη που ήμουν πεπεισμένος ότι θα φορέσει στο γάμο: Άννα. Βρήκαν το θάνατό της μετά από μια νύχτα στο Reeperbahn στο Αμβούργο.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ποιες είναι οι κύριες εμπορικές περιοχές για εσάς;
Άννα: Rok αυτό στο Λονδίνο, Chine μηχανή Vintage στο Παρίσι, Harajuku στο Τόκιο και η αγορά ρούχων στο Αμβούργο.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Το αγαπημένο σας blog ή το αγαπημένο σας ιστοσελίδα;
Άννα: Κρατάω μια σχέση αγάπης-μίσους με www.tasteologie.notcot.org - απίστευτο το τι μπορείτε να δείτε εκεί συνταγές, αλλά πολύ αρνητικά, αν θέλετε να κρατήσετε ένα κομμάτι του χαρακτήρα, τουλάχιστον. Karla από www.karlascloset.blogspot.com με γοητεύει πάντα με τα όμορφα ρούχα της. Katha της www.iloveponysmag.com είναι το αγαπημένο μου από τη Γερμανία, το blog της είναι πολύ ιδιαίτερο και ευαίσθητο. Το ημερολόγιο Purple www.purple.fr/diary μου αρέσει να διαβάζω, γιατί είμαι ερωτευμένος με το περιοδικό Purple και το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό το είδος του Olivier Zham.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πώς αξιολογείτε τις τάσεις και πως γνωρίζει αφήσετε τον εαυτό σας να επηρεαστεί από αυτούς;
Άννα: Εγώ δεν θα επηρεαστεί από την εξέλιξη μου. Θα ήθελα πάρα πολύ κουραστικό ακόμα και να κυνηγήσει έναν σχεδιαστή ή τάση μετά. Αλλά παρατηρώ τις τάσεις και την ανάπτυξή τους πάρα πολύ. Είναι τώρα όλα τόσο απίστευτα γρήγορο ότι ένα μόλις έρχεται πίσω.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ποιοι είναι πρότυπα στυλ σας;
Άννα: μοντέλα στυλ μου συναντώ ως επί το πλείστον στους δρόμους διαφόρων πόλεων. Τα ονόματα δυστυχώς δεν μπορούμε να αναφέρουμε, αλλά εγώ τους βλέπω ως ακόμη και με www.glamcanyon.com, www.thelocals.dk ή www.hel-looks.com.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πώς θα περιγράφατε το δικό σας στυλ;
Άννα: Το στυλ μου είναι πολύ μπερδεμένες, πολύ πολύχρωμο, άλλοτε δυνατά και στη συνέχεια απαλά. Οδηγώ σαφή γραμμή, είμαι ακόμα νέος και θέλετε να δοκιμάσετε πολλά. Αργότερα μπορώ ακόμα να περιορίσετε το σύνολο.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Αυτό που διακρίνει άλλα blogs μόδας σας;
Άννα: Κατά κύριο λόγο το blog μου που τεκμηριώνουν τη ζωή μου ως μια δημιουργική, θα υποβάλει έκθεση σχετικά με τα πράγματα που βλέπω ότι με εμπνέουν ή που εγώ ο ίδιος κάνω. Το blog μου είναι πολύ προσωπική και ο άνεμος φυσάει εκεί, όπως είμαι αστείος. Δεν προσπαθώ να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των αναγνωστών μου, επειδή το blog δεν έγινε γι 'αυτό. Αν και είμαι πολύ κολακευμένος που μία ή την άλλη από το blog μου σαν. 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Είναι ένα ρούχο / αξεσουάρ εκεί, για να σας σώσει;
Άννα: Είμαι ερωτευμένος με τα γυαλιά ηλίου της MYKITA  & Alexandre Herchcovitch, αλλά εγώ δεν θα το σώσει. Είτε έχω τα χρήματα ή όχι, αλλά η εξοικονόμηση δεν είναι για μένα.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Έχετε μια συμβουλή για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει ένα blog μόδα;
Άννα: Είναι σημαντικό το γεγονός ότι κάποιος δεν βάλει και να δοκιμάσει το δικό του τρόπο. Κάποιος πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά γιατί ξεκινήσει ένα blog και τι θέλετε να επιτύχετε.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ποια από τις θέσεις σας είχε τα περισσότερα σχόλια - και γιατί;
Άννα: Όταν βαμμένα ροζ μαλλιά μου, αυτή η έφεση έχει βρεθεί. Λίγοι θα τολμούσε, ως εκ τούτου, η έκπληξη ήταν αντίστοιχα μεγάλη.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3