Posts

Πώς να βρείτε το σωστό αθλητικό σουτιέν

Είτε γιόγκα, τζόκινγκ ή Spinning: Μια σωστά τοποθέτηση αθλητικό σουτιέν διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στην κυριολεξία προπόνηση που πέφτουν κάθε στολή προπόνηση. Μαζί με την Birgit Landes, σουτιέν εμπειρογνωμόνων της Triumph, θα εξηγήσουμε γιατί το σωστό σουτιέν κατά τη διάρκεια της άσκησης είναι τόσο σημαντικό και να δώσει συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά

Αθλητισμός χωρίς σουτιέν; Δεν είναι μια καλή ιδέα.

Όποιος έχει κάνει ποτέ τον αθλητισμό, χωρίς να φοράει ένα σουτιέν, ξέρετε πόσο άβολα είναι. Ο λόγος: Το γυναικείο στήθος είναι εξαιρετικά ευαίσθητο. Αποτελείται μόνο από μαστικούς αδένες, συνδετικό ιστό και το λίπος, οι οποίες καλύπτονται από το δέρμα. Στον αθλητισμό, το στήθος κινείται περισσότερο από το κανονικό και καλό συνδετικού ιστού μπορεί να φθαρούν - στη χειρότερη περίπτωση ακόμα και να σπάσουν. "Αυτό δεν είναι μόνο επώδυνη, οι ρωγμές είναι ορατά στην επιφάνεια του δέρματος - το λεγόμενο ραγάδες - και να κρέμονται αποτέλεσμα του μαστού μακροπρόθεσμη"Έτσι, Birgit Landes.

Αθλητισμός Bra εναντίον κανονική BH: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η παραλλαγή του αθλητισμού κερδίζει τον αγώνα

Ειδικά οι γυναίκες με μικρότερο μέγεθος κύπελλο συχνά πιστεύουν ότι δεν απαιτούν ειδικό στηθόδεσμο για τον αθλητισμό - ο εμπειρογνώμονας σουτιέν διαφωνεί: "Ένα μικρότερο στήθος κινείται κατά την εκτέλεση κατά μέσο όρο έως και 9 εκατοστά. Ένα κανονικό σουτιέν μπορεί να κρατήσει το στήθος σε ισχυρά κινήματα δεν είναι τόσο καλή και Κρούσεις ή αλληλουχίες γρήγορη κίνηση ισορροπία και την σπορ έκδοση."

γιορτή & άνετα: Τι κάνει ένα καλό αθλητικό σουτιέν;

Η underband: είναι σταθερό, εξασφαλίζει μια καλή προσαρμογή και κάθεται κοντά στο σώμα χωρίς την κοπή

Ο φορέας: είναι ρυθμιζόμενα και την ευρύτερη περικοπή, λίγο περισσότερο επένδυση για την ανακούφιση των ώμων.

Τα κύπελλα: κάθε μαστού σε ατομική συσκευασία και να δώσει χάρη σε υψηλότερη μέση πρόσθετη υποστήριξη.

Το υλικό: Είναι ελαφρύ, αισθάνεται άνετα και διατηρεί το ξηρό δέρμα - το οποίο αποτρέπει τους ερεθισμούς του δέρματος.

Και τι θα πρέπει να εξακολουθούν να προσέξετε κατά την αγορά?

S, M ή L - πολλές εταιρείες εργάζονται με γενικές πληροφορίες για το μέγεθος (εμπορικά σήματα δεν είναι άνθρωποι και δεν μπορούμε να κάνουμε ενεργά), αλλά αυτό μπορεί να είναι πολύ ανακριβείς στην επιλογή του σωστού αθλητικό σουτιέν. Ως εκ τούτου: Αγαπητοί βασίζονται σε μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με τα τυποποιημένα μεγέθη σουτιέν - ότι είναι πιο εύκολο να βρείτε την τέλεια εφαρμογή. Είναι σίγουροι για το μέγεθος του σουτιέν είναι κατάλληλο για σας; Ζητήστε συμβουλές από έναν πωλητή και μέτρο. Extra tip: Ποιος εξαρθρώθηκε στη κάτι αποδυτήρια γυρίζει ή άλματα, ελέγχει αν όλα είναι σωστά τοποθετημένες.

θα πρέπει επίσης διαφορετικά αθλήματα σουτιέν για διάφορα αθλήματα;

Κατά την επιλογή του σωστού μοντέλου προτιμώμενο σπορ για σας μπορεί να παρέχει καθοδήγηση: σουτιέν με μπροστινό κλείσιμο και απρόσκοπτη racerback είναι κατάλληλη για ασκήσεις εδάφους, που τρέχει πολύ ή άλματα, πληρώνει καλύτερα από την επαρκή πρόσφυση στα κύπελλα. «Στο τέλος σχεδόν πάντα επιλέγει τα συναισθήματά του και αν αισθάνεστε άνετα με το προϊόν», λέει η Birgit Landes.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: Η φροντίδα των αθλητικών σουτιέν σας

Τα περισσότερα αθλητικά σουτιέν είναι εύκολο να καθαριστεί. Πλύνετε το μοντέλο σας ιδανικά μετά από κάθε χρήση, επειδή η οσμή μπορεί να ορίσει διαφορετικά. Τα περισσότερα μοντέλα επιβιώνουν 40 ° C - κατά προτίμηση σε μια τσάντα πλυντηρίων και χωρίς μαλακτικό ρούχων.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =