Posts

Η κ λαίμαργος – άθελά

Νυμφομανία είναι μια ασθένεια και όχι μια χαρά. Αίτια, επιπτώσεις και συμβουλές για τις γυναίκες που πλήττονται

νυμφομανής

Νυμφομανία είναι © μια ασθένεια και κανένα παιχνίδι
Getty Images

Μια γυναίκα που επιθυμούν συνεχώς για σεξ - ότι ακούγεται στα αυτιά των πολλών ανδρών για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο. Συνεπώς, αυτό πόρνες και τις ηθοποιούς πορνό ήθελα επίσης να παίξει για να προσελκύσει μνηστήρες και τους οπαδούς για να βγάλουν λεφτά. Πατήστε εθελοντικά το νυμφομανής σφραγίδα και να πωλούν ό, τι ποτέ έτοιμη λαίμαργος Μις.

Τι είναι μια κερδοφόρα στρατηγική αυτο-μάρκετινγκ για τις κυρίες της βιομηχανίας του σεξ, προβλέπει για τις γυναίκες μακριά από αυτό το εμπόριο, ωστόσο, ένα σοβαρό πρόβλημα. Nymphomaniacs πάσχουν από το σεξ εθισμό τους. Νιώθεις την καταναγκαστική επιθυμία για σεξουαλική επαφή, καθώς, για παράδειγμα, ένα αλκοολούχο για την μπίρα, αφρώδη οίνο ή ισχυρά επιμήκη ποτά. Αλλά αν νυμφομανία είναι ακριβώς όπως την τοξικομανία μια ασθένεια, είναι σε μεγάλο βαθμό δεν αναγνωρίζεται ως τέτοια στην κοινωνία. Τέλος κάνουν σεξ διασκέδαση και να διδάξουν σε καμία σωματική βλάβη, πολλοί σκέφτονται και να λάβει τα προβλήματα της nymphomaniacs δεν είναι σοβαρή. Κανείς δεν τους αναγκάζουν ναι σε σεξουαλική επαφή.

Νυμφομανίας είναι μια εσωτερική καταναγκασμός

Αλλά: nymphomaniacs είναι από μια εσωτερική ανάγκη (α "μανία") Driven. Ψυχολόγοι που παρατηρείται σε ασθενείς με υπερσεξουαλικότητα συχνά εκδόσεις ομολόγων (από το σεξ με πολλαπλούς εταίρους, ο φόβος της οικειότητας αντισταθμίζεται), κόμπλεξ κατωτερότητας (από το δώρο της προσοχής και την επιθυμία του ερωτικού συντρόφου, θα έχετε την αίσθηση ότι είναι αξιαγάπητος και τις επιθυμίες) και την κατάθλιψη. Έτσι τοξικομανών σεξ βιασύνη μιας περιπέτειας στο επόμενο, ώστε να αυξηθεί η αυτοπεποίθησή τους και να ξεχάσουν τον φόβο τους για την απόρριψη. Βιώνουν μια σύντομη έξαρση κατά τη στιγμή της πράξης και στη συνέχεια να πέσει πίσω σε μια βαθιά τρύπα από την οποία προσπαθούν να τραβήξει έξω με μια νέα συνεργασία. 

Φαύλος κύκλος: νυμφομανία

Ένας φαύλος κύκλος που αφορά και nymphomaniacs σε δεσμευμένες σχέσεις: πρώτα το βρείτε περισσότεροι άνδρες εξακολουθούν να είναι μεγάλες ότι ο σύντροφός τους αισθάνεται ποτέ παρόμοια. Αλλά μακροπρόθεσμα θα είναι πολύ κουραστικό τους και αισθάνονται αξιοποιηθεί ως αντικείμενο του σεξ. Μια θεραπεία ζευγάρι μπορεί να είναι μια διέξοδος από αυτή την κατάσταση. Σε γενικές γραμμές, τοξικομανείς σεξ θα πρέπει να εξετάσει συμπεριφορική θεραπεία για τη θεραπεία της διαταραχής της προσωπικότητας τους, και ότι το YE (αγάπη) να κατευθύνει τη ζωή ρυθμίζονται σιδηροδρόμων. Σε συζητήσεις με έναν ψυχολόγο πολλά nymphomaniacs αρχίζουν μόνο να κατανοήσουν την επιθυμία τους για σεξουαλική επαφή σαν μια ασθένεια, και αυτά μπορούν έτσι να πάρει τις αιτίες τους συστηματικά υπό έλεγχο. Μέχρι αυτή τη συνειδητοποίηση πολλούς πάσχοντες δηλαδή, πιστεύουν ότι έχουν μόνο πολλή όρεξη για σεξ.

Δεξιά βρίσκεται εκεί η ουσία του θέματος, γεγονός που καθιστά τη διάγνωση σεξ εθισμός τόσο δύσκολο: Ποιος μπορεί να κρίνει πόσο σεξ είναι πάρα πολύ σεξ; Από πολλές απόψεις επανειλημμένες σεξουαλική επαφή κατά την ημέρα είναι απλά ενεργεί από καθαρή λαγνεία. Αλλά ποιος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την συγκίνηση της σεξουαλικής περιπέτειας, αλλά παραμελημένη άλλους τομείς της ζωής, η δόση αυξάνεται συνεχώς και ακόμα δεν είναι ικανοποιημένοι, αλλά χειρότερα αισθάνεται πρέπει να σκεφτούμε τους λόγους για αυτή την ανάγκη. Εάν είναι απαραίτητο, καλό είναι να κανονίσετε ένα ραντεβού με έναν ψυχολόγο ή μια ομάδα υποστήριξης. Ντροπή πρέπει να είναι κανείς εκεί, γιατί νυμφομανία είναι μια ασθένεια, όπως ορμονικές ανισορροπίες μπορούν επίσης να έχουν φυσικά αίτια και τα συμπτώματα θα πρέπει να διευκρινιστούν από έναν γιατρό. Ανάλογα με το αποτέλεσμα της έρευνας, που θα σας συνταγογραφήσει φάρμακα όπως τα αντικαταθλιπτικά χάπια για να ρυθμίσει τη συναισθηματική κατάσταση του ασθενούς ή συμβουλές της με άλλα φάρμακα και μέτρα.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − 90 =