Posts

Θησαυρός εκ περιτροπής ΘΕΕ φορές!

Ιππασίας, ιεραποστολικό και η θέση κούνια - αφού μια αιωνιότητα να κυλήσει γύρω με το αγαπημένο σας στα φύλλα, αλλά το μεγάλο Ο-στιγμή απλά δεν θα συμβεί και αναρωτιέστε: "Έχω να μου αγοράσει τώρα ένα βιβλίο Κάμα Σούτρα για να επιτευχθεί επιτέλους οργασμό χωρίς βοήθεια;" Η απάντηση είναι: "Όχι!" παραλλαγές θέση να φέρει τη διασκέδαση και την ποικιλία στην ερωτική σας ζωή - και δεν υπάρχει καμία ανάγκη για άβολα γυμναστικής για να φτάσει στην κορυφή. Αντίθετα, σε μεγάλες φανφάρες και εξάρθρωση αποσπάσουν την προσοχή από τα βασικά και να οδηγήσει τα περισσότερα σε κράμπες στο μηρό. Μικρές αλλαγές στη δημοφιλή θέσεις σεξ είναι συχνά αρκετό για να διευκολύνει πορεία της γυναίκας να οργασμό:

Sexstellungen_istockphoto

Μικρές αλλαγές θέσης μπορεί να έχει μεγάλες συνέπειες για το γυναικείο οργασμό. Δοκιμάστε μια δοκιμή! ©
Απλό Εικόνα

1. Νέες πτήσεις σε μεγάλο υψόμετρο:

Θέλετε να ταξιδέψετε σε νέα ύψη; Θα πρέπει να πάρετε πισινό σας πρώτα! Αυτό είναι σωστό. Σε αυτήν την παραλλαγή της θέσης ιεραποστολικό σας χαλαρώνοντας στην πλάτη του και να ενσωματώσετε πισινό σας σε ένα άνετο μαξιλάρι ή δύο. Έτσι, η γωνία εμβάπτιση πιο απότομη - και καμπύλη διέγερσης σας ίσως είναι. Επειδή ο σύντροφός σας μπορεί να διεισδύσει τόσο βαθιά, όχι μόνο σε εσάς, αλλά διεγείρονται με το σώμα του και με κάθε ώθηση κλειτορίδα σας. Έτσι έχετε την ευκαιρία του κόλπου και της κλειτορίδας οργασμό ταυτόχρονα.

2. Οι μισοί Dog + μισό κουταλάκι = πλήρη απόλαυση

Η θέση αυτή είναι μια συμβίωση του στυλ Κουτάλια και Doggy: Είστε από την πλευρά της και υποστηρίζονται από το βραχίονα επίγεια. εραστή της γονατίζει πλευρά πίσω σας και αρπάζει τεντωμένο, μηρό της να είναι σε θέση να διεισδύσει στο πίσω μέρος σας. Σε αυτή τη θέση, η πιθανότητα επίτευξης σας σημείο G στο πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου, πολύ υψηλό. Επίσης, είναι σε πλήρη άνθιση μπροστά από το σύντροφό σας και έτσι να του προσφέρει την ευκαιρία, εκτός από να σας δώσει χαρά με τα χέρια του.

3. Βαθιά πλώρη για να πετάξει ψηλά

Σύμφωνοι, σε αυτή τη θέση, δεν βλάπτει, αν έχετε δει ποτέ ένα στούντιο γιόγκα από το εσωτερικό: Είστε που αντιμετωπίζει το σύντροφό σας και να γυρίσει την πλάτη σε αυτόν. Τώρα κλίνει προς τα εμπρός πάνω από μπορεί μέχρι να φτάσετε με τα χέρια σας στο έδαφος και υποστηρίζονται (μην ανησυχείτε, δεν λυγίστε τα γόνατά σας ή τη διαδρομή με μαξιλάρια ή περικοπή κουτί). Ο άνθρωπος που τυλίγει τα χέρια του γύρω από τους γοφούς σας, κρατώντας σας σταθερά, έτσι ώστε να μην χάσουν την πρόσφυσή με την ακόλουθη έκσταση. Το αποκορύφωμα αυτή η θέση: Η κλειτοριδική νεύρο μπορεί να διεγερθεί από το εσωτερικό και το εξωτερικό (με το χέρι) και το θηλυκό σημείο G βρίσκεται σε ικανοποιητική γωνία (!).

4. Hoppe, Hoppe, hooooh θέση

Τους αρέσει η θέση του αναβάτη, αλλά δεν είναι (πάντα) είναι στον προορισμό σας; Στη συνέχεια, μπορείτε να καθίσετε απλά ένα διαφορετικό τρόπο γύρω από το άλογό σας. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα ότι G-spot διεγείρεται κατά τη σεξουαλική επαφή. Επιπλέον, ο Κύριος έχει τα χέρια και το όραμα ελεύθερο να επικεντρωθεί στην κλειτορίδα σας και να απολαύσετε τη θέα του τον κώλο σου.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 + = 25