Posts

Η πρώτη φορά μετά

Το πρώτο σεξ μετά τη γέννηση του μωρού είναι ένα σημαντικό γεγονός για τους νέους γονείς. Μήπως Σεξ μετά τον τοκετό κακό και πόσες εβδομάδες θα πρέπει να περιμένετε πριν τη σεξουαλική επαφή μετά την εγκυμοσύνη, έτσι ώστε να μην θέτουν σε κίνδυνο την υγεία της μητέρας; Είναι εντάξει, αν αισθάνεστε ακόμα καμία επιθυμία για τον σύντροφο σας; Βρείτε όλες τις πληροφορίες

Sex_nach_Geburt_106520341

Το σεξ είναι ήδη γρήγορη μετά την πιθανή εγκυμοσύνη - και όμορφο!
©
iStockphoto

«Υπάρχει κάτω από 50 εκατοστά μεγάλο παιδί βγήκε, τον κόλπο μου είναι αποφασισμένη τώρα πολύ περισσότερο από ό, τι πριν.» «Μετά την περινεοτομή δεν επαφή βλάψει σίγουρα.» «Θα δείτε το σώμα μου μετά τη γέννηση ελκυστικό εταίρο μου;» «Πώς να έχει μεγάλο περιμένουμε να κάνουν σεξ μετά την εγκυμοσύνη; «μετά τη γέννηση ενός παιδιού, πολλές γυναίκες αγωνίζονται με αυτές τις αμφιβολίες και να φανταστεί κανείς όλα τα είδη των ερωτήσεων σχετικά με το σεξ μετά την εγκυμοσύνη. ΓΟΗΤΕΊΑΣ έχει τις απαντήσεις για όλες τις νέες μητέρες και τους πατέρες.

Πότε μπορώ να κάνω σεξ και πάλι μετά τον τοκετό;

Μετά τη γέννηση είναι η ζωή του κεφαλιού τους γονείς: Γύρω από το ρολόι το μωρό χρειάζεται οι γονείς του, ο θηλασμός σκληρό καρύδι για την προσθήκη και άγρυπνες νύχτες για να πάρει τη θέση του ένα ρομαντικό απόδραση. Μέσα από αυτές τις αλλαγές, την επιθυμία για σεξ για πρώτη φορά από το κράσπεδο για πολλά ζευγάρια. Επιπλέον, οι φυσικές συνέπειες του τοκετού βεβαιωθείτε ότι δεν έχει να σκέφτονται τόσο γρήγορα σε σεξουαλική επαφή.

Κατά κανόνα, οι γιατροί συμβουλεύουν να περιμένετε περίπου τέσσερις έως έξι εβδομάδες με το σεξ μετά την εγκυμοσύνη μέχρι να εξασθενήσει η μήτρα, οι πληγές έχουν επουλωθεί και ράμματα (για παράδειγμα μετά από μια περινεοτομή) και το Λοχία έχει τελειώσει. Ακόμα και μετά από μια καισαρική τομή, οι μητέρες πρέπει να ανακτήσει περισσότερα για μερικές εβδομάδες της διαδικασίας, ώστε να μπορούν να απολαύσουν χωρίς πόνο σεξουαλική επαφή και πάλι. Δοκιμάστε το και νιώστε τον εαυτό σας σιγά-σιγά (σε θέσεις όπου η γυναίκα μπορεί να ελέγξει την ένταση των κινήσεων) προσέγγιση. Σε γενικές γραμμές, αν και τα δύο μέρη να αισθάνονται άνετα και να αισθάνονται ευχαρίστηση, δεν υπάρχει τίποτα εναντίον του σεξ μετά την εγκυμοσύνη - ακόμη και πριν από την "συνήθης" Ήδη έξι εβδομάδες το χρόνο. Ωστόσο απαραίτητα ένα προφυλακτικό πρέπει στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί λόγω του κινδύνου μόλυνσης. Αυτό προστατεύει επίσης έναντι μιας νέας εγκυμοσύνης. Επειδή αυτό μπορεί να συμβεί παρά την απουσία της εμμήνου ρύσεως και της γαλουχίας.

Αλλά: Μην τοποθετείτε τον εαυτό σας κάτω από πίεση! Μερικές μητέρες και πατέρες επιθυμούν δεν θα είναι και πάλι εδώ και μήνες. Τέλος, οι ορμόνες εξακολουθούν τρελή μετά την εγκυμοσύνη και το νέο ρόλο ως γονείς μπορούν ήδη πολλά περιθώρια για ώρες συνεδρίες αποπλάνησης.

οι κόλπο αλλαγές μετά τον τοκετό;

Αν το παιδί έχει γεννηθεί με φυσικό τρόπο, ο κόλπος έχει ένα τεράστιο άγχος πίσω και ανάγκες ανάλογα με το μέγεθος του παιδιού, με αποτέλεσμα πληγές και να ραφές μεταξύ ενός και δύο εβδομάδες για να υποχωρήσουν. Ο φόβος του κόλπου θα μπορούσε να "ausgeleiert" είναι αβάσιμη. Επειδή το πρώτο δεν μπορεί παρά να επεκταθεί, αλλά και συστέλλεται πάλι - σαν μια τεντωμένη λαστιχένια ζώνη. Και δεύτερον βοηθά Rückbildungsgymnastik για να επιστρέψετε στην αρχική του κατάσταση και να αποφευχθεί η ακράτεια. Έτσι ασκούνται τακτικά πυελικού εδάφους σας. Για παράδειγμα, με συγκεκριμένες ασκήσεις ή αγάπη μπάλες. Με την ευκαιρία, συνήθως δεν - Οι άνδρες παρατηρήσετε το δυνατόν ελάχιστη διαφορά - τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Ωστόσο, μπορεί να είναι ότι το κόλπο δεν είναι υγρή και ταχέως και εκτενώς μετά από μια εγκυμοσύνη, και έτσι η διείσδυση του πέους είναι πιο δύσκολο. Αυτό είναι κοινή σε θηλάζουσες γυναίκες επειδή τα επίπεδα των οιστρογόνων τους στο αίμα μειώνεται, η οποία επηρεάζει αρνητικά τον σχηματισμό της κολπικής έκκρισης στις βλεννώδεις αδένες του κόλπου. Αντίθετα, βοηθούν Λιπαντικών, υπομονή και πολλή τρυφερότητα.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 + = 46