Posts

Πτώση στην αγάπη – Πώς γίνεται αυτό;

Φυσικά, το σωστό θα πρέπει να έρθουν γύρω από τη γωνία, ώστε να μπορείτε να ερωτευτείτε. Ποιος θα είναι, οφείλεται εν μέρει στον εαυτό σημαντική προϋπόθεση για την αναζήτηση των καλύτερων συνεργατών. Γνωρίστε τον εαυτό σας και τις ιδέες σας για την αγάπη και την καλή συνεργασία καλύτερο. Ο οδηγός πέντε σημείων για μια επιτυχημένη Φθινόπωρο

καρδιά

Όπως θα ερωτευτεί σωστά; ©
Getty Images

Μάτια, και ο συνεργάτης φιλιά στενά - τόσο θαυμάσια στην αγάπη μπορεί να είναι! Αλλά πολλές ανύπαντρες γυναίκες δεν είναι καν μέχρι τώρα και ήδη φοβούνται ότι θα μπορούσε απλά δεν είναι πλέον στην αγάπη. Διαβάστε αυτό το άρθρο, γιατί αυτός ο οδηγός πέντε σημείων φέρνει όμορφο νέο αίσθημα παλμών. Και ίσως ακόμη και μια ευτυχισμένη εταιρική σχέση για πολύ καιρό!

Ζητήστε τις σωστές ερωτήσεις

Και όχι, τώρα δεν ακολουθείται αδιάβροχο εμπειρικά ζητήματα που σας επιτρέπει πιθανές ημερομηνίες και τους δυνητικούς εταίρους για να εξερευνήσετε το άτομο HAP (καρδιά νοκ-Shutter-δυναμικό), που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του βαθμού δυνατό έρωτα. Η HAP υπάρχει (ευτυχώς) δεν είναι, και ότι δεν χρειάζεται πάρα πολύ. Είναι πολύ καλύτερα αν οι γυναίκες ρωτήστε τον εαυτό σας είναι. Επειδή για το επόμενο αγάπη να έρθει κοντά πλούσια κάποιες απαντήσεις.

Είμαι αρκετά ενεργό;
Μόλις ένας αριθμός: 100. Η κατοχή και μόνο σύμβουλο Christian Thiel (Συγγραφέας "Ψάχνετε για πάντα", Πανεπιστημιούπολη, 17.90 ευρώ) για το κλειδί στην αναζήτηση εταίρου. Στα 100 Φλέρτ Δοκιμάστε έτσι διατριβή Thiel είναι κάποιος που θα φέρει τις πεταλούδες στο στομάχι σας να φτερουγίζει, προκαλεί μια συναισθηματική πυροτεχνήματα. 100, το οποίο μπορεί να ακούγεται κουραστικό, αλλά στο τέλος δεν πάει έτσι κι αλλιώς στον ακριβή αριθμό. Αλλά το γεγονός ότι κοιτάζετε γύρω σωστά. Φυσικά μπορείτε να το σινεμά αυθόρμητα απαθανάτισε σε Robert Pattinson, η αγάπη Ryan Gosling και τη συνεργασία. Αν εταιρικής σχέσης ψάχνει για ένα σοβαρό (και πραγματική), είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγούμε έξω στη ζωή και τη βελτιστοποίηση των πιθανοτήτων πραγματική επαφή. Ακόμα κι αν το κάνετε για πρώτη φορά μόλις το φλερτ - αυτό είναι τελικά το ιδανικό κατάρτισης για τη στιγμή που πυροδοτεί πραγματικά. Οι καλύτερες πηγές των παλμών, έτσι συμβουλεύει και κοινωνική ψυχολόγος Manfred Hassebrauck κάνουν για πρώτη φορά το χώρο εργασίας και το δεύτερο Φίλοι των Φίλων. Αυτοί σε μια βιασύνη με μια αναζήτηση για τον κατάλληλο συνεργάτη, μετακόμισε στη Λιθουανία. Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και το Κρατικό Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών στη Μόσχα δείχνει ότι το 90 τοις εκατό των ανθρώπων που ζουν στη Λιθουανία με αγάπη μέσα σε λίγες ημέρες ή το πολύ ένα μήνα. Συγκριτικά, οι Αμερικανοί πρέπει να είναι στην αγάπη δύο μέχρι δώδεκα μήνες.

Πώς σωστά το σωστό πράγμα για μένα πρέπει να είναι;
Η εμμονή γνωρίζουμε από κάθε tearjerker Hollywood: Αν είναι πραγματικά αληθινή αγάπη, οι άνθρωποι επιπλέουν ξαφνικά μέσα από τον κόσμο όταν γύρισε μόνο σε αργή κίνηση. Αυτό είναι που θέλουμε να - και όχι λιγότερο. Κοινωνική ψυχολόγος Manfred Hassebrauck φαίνεται ρεαλιστική: "Ο έρωτας με την πρώτη ματιά αποτελεί την εξαίρεση, συχνά γνωρίζουμε τον εταίρο-να-να είναι περισσότερο πριν ερωτευόμαστε μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα." Οι συμβουλές του :. Ανάκριση πρότυπα πίστη σας, ελέγξτε τον εαυτό σας ότι είπε, θα δούμε ο ένας τον άλλο, το οποίο παραλληλισμοί έχουν ιστορία τους άνδρες σας. Αυτοί που ψάχνουν μόνο για σγουρά μουσικούς με μελαγχολία κλίση και τατουάζ στη δεξιά κνήμη, σπανίζουν δική του πιθανότητές του μια ευτυχισμένη συνεργασία περιττή.

Τι μπορώ να περιμένω σε μια σχέση;
Ακόμη και αν δεν δώσει το 100 τοις εκατό τέλειο σύντροφο - τον καθορισμό προτεραιοτήτων, που μπορεί βέβαια ούτως ή άλλως. Ακόμη περισσότερο: Θα πρέπει ακόμα! Οι μελέτες δείχνουν ότι πρόσφατα στην αγάπη με την αρχή πολύ συχνά μικρή ή δεν δίνουν προσοχή σε ό, τι αξιώσεις τους συναντήθηκαν σε μια σχέση. Μόνο μετά από έξι μήνες τα πράγματα όπως ομοιότητες, το φύλο, την κατανόηση και τρυφερότητα στη συνέχεια να παίξει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο. Έτσι, η τέχνη της πτώσης στην αγάπη είναι από τη μία, κουνώντας εντελώς ακατάλληλη υποψηφίους σε εύθετο χρόνο, επειδή έχετε ήδη διατυπωθεί εκ των προτέρων σαφείς επιθυμίες. Έτσι, Αμερικανοί ερευνητές που βρέθηκαν, για παράδειγμα, ότι η ικανότητα πολλών γυναικών να αυτο-ειρωνεία στους άνδρες είναι σημαντική. Είτε πρόκειται για την αίσθηση του χιούμορ, την αξιοπιστία ή αυθορμητισμό - γράψτε μόνο τρία πράγματα που έχουν σημασία για εσάς πολύ (η οποία θα πρέπει να ελέγχετε πάντα για τους χρόνους μέχρι σήμερα). Ποιος συναντά, παίρνει το πράσινο για την επόμενη ημέρα. Εταιρικής Σχέσης δεν αποκλείεται ...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1