Posts

(Κ) Μια καλή ιδέα;

Εκεί ξαφνικά μπροστά σας, σας πρώην φίλο, στη σχάρα της αμοιβαίας τους φίλους σας. Αλλά μετά από λίγα λεπτά άβολα στην αρχή όλα είναι όπως πάντα με τη μία, γελούν μαζί και αναρωτιέμαι κρυφά, γιατί χωρίζονται ποτέ. Απλώς αγνοούν τα αυστηρά βλέμματα του καλύτερου φίλου σας και να καταλήξετε με τον πρώην σας στο κρεβάτι. βοηθά σεξ με την πρώην για να αντιμετωπίσει το διαχωρισμό καλύτερα να μην τραγικό, γιατί λένε οι επιστήμονες

Sex Ex

Σεξ με τον πρώην έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να χειριστεί το διαχωρισμό καλύτερη
©
iStockphoto

Την επόμενη μέρα, η φίλη σας θέλει να σας διαβάσω την πράξη ταραχών: "Είσαι τρελός; Γιατί το κάνεις για τον εαυτό σας;" Η στάση ορισμένων συναδέλφων συνέντευξη από τον εκδοτικό ΓΟΗΤΕΊΑΣ σχετικά με το θέμα "Sex με την Ex" μοιάζει, όπως τελικά είναι πάντα καλοί λόγοι για το διαχωρισμό και το φύλο πόνο, την επεξεργασία και ξεχνώντας άσκοπα παρατεταμένη ή δημιουργεί ψεύτικες ελπίδες για μια νέα αρχή. ένα στην "Εφημερίδα της Κοινωνικής και Κλινικής Ψυχολογίας" δημοσιευμένη μελέτη μας φέρνει να σκεφτείς: Σύμφωνα με σεξ με την πρώην - τουλάχιστον σε μεμονωμένες περιπτώσεις - να μην είναι τόσο κακή ιδέα!

Σεξ με τον πρώην έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τη διαδικασία του διαχωρισμού

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Αριζόνα που συμμετείχαν στην έρευνα 137 παντρεμένων αλλά φρέσκα ζευγάρια διάσπαση μετά την υγεία της και την επαφή της με τον πρώην συνεργάτη. Δεν αποτελεί έκπληξη, εκείνοι που είχαν ήδη αποδεχθεί το γάμο off, ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τους άλλους, που δεν το συνειδητοποιούν ακόμα. Αλλά: Όσοι δεν έχουν μεταποιήσει το χωρισμό τους, ήρθε μαζί καλύτερα την κατάσταση, όταν προσγειώθηκε με την πρώην του και πάλι στο κρεβάτι, αντί να διατηρήσει μια πλατωνική φιλία ή επικοινωνήστε με τον σταματήσει τελείως.

Ακούγεται σαν μια πολύ αμφισβητήσιμη τρόπος για να πάρετε πάνω από τον πρώην φίλο του, έτσι δεν είναι; "όχι"Λέει ο ψυχολόγος δρ Άσλι Mason: "Ένα εξακολουθεί να βλέπει την πρώην και του «εραστής» για. Έτσι, εάν είστε μετά από το χωρισμό εξακολουθεί να έχει το σεξ - δηλαδή σωματική επαφή, το κάνει κανείς κανονικά με την «ερωμένη» του - στη συνέχεια, προσαρμόζει την εικόνα κανείς από πρώην του, τη συμπεριφορά απέναντί ​​του."

One for the Money

Πες: Ο άνθρωπος αγαπά εκ του θέλει να κοιμηθεί μαζί του, γιατί αυτός είναι ένας τρόπος για να εκφράσει την αγάπη του, και στη συνέχεια πιο ευτυχισμένοι γιατί θα μπορούσε τουλάχιστον να φάει ένα κομμάτι της σχέσης κέικ ακόμα. Δυστυχώς, το τσιμπολόγημα απαγορευμένων οδηγεί φρούτων (ρωτήστε τον σύντροφό σας απλά ως λίπος κρέμα κεράσι πίτα πριν!) Αργά ή γρήγορα στην κοιλιακή χώρα και σε αυτή την περίπτωση να τον πόνο της καρδιάς και κατά συνέπεια δεν μπορεί να είναι μια μόνιμη λύση, αλλά μόνο μια μικρή αμαρτία. Ποιος θέλει να ανακουφίσει τον πόνο του ή να αποκτήσουν προσωρινή ικανοποίηση, ότι έδωσε πρώην σύντροφό του - τουλάχιστον σεξουαλικά - ακόμα θα μπορούσε να έχει, έτσι ώστε να την επιθυμία του, σύμφωνα με την παράδοση της μελέτης - αν πραγματικά πρέπει. Σε μακροπρόθεσμη βάση, ώστε να πρέπει να σταματήσει, ωστόσο, συμφωνεί ο Δρ Mason: "Δεν θα συμβούλευα οπωσδήποτε τους ανθρώπους να κοιμούνται με Expartnern τους, αφού το μόνο που θα μπορούσε να τους σταματήσει, για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση με την οποία θα είναι πιο ευτυχισμένοι."


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 15 =