Posts

Άλλα ψάρια στη θάλασσα γιους

Τα συναισθήματα δεν είναι πάντα αμοιβαία. Μάλλον όλοι ήταν πάντα δυστυχισμένος στην αγάπη ή έπρεπε να ασχοληθεί με στενοχώρια. Αλλά θρηνούν αντί απλήρωτη αγάπη ή την ελπίδα ποτέ για ένα αίσιο τέλος, ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συμβεί, τότε θα προσέξει καλύτερα τις παρακάτω συμβουλές για να τερματίσετε την ατυχή κατάσταση

δυστυχισμένος-αγάπη-fotolia_57800192_m

Άτυχος στην αγάπη; Για να τερματίσετε αυτή την κατάσταση
©
Αφρική Στούντιο - Fotolia.com

1. αποδοχής

"Αλλά ίσως έχει αλλά τα συναισθήματά μου!" Το πρώτο βήμα για τον τερματισμό της κατάστασης της δυστυχίας, δυστυχώς, είναι η αποδοχή του γεγονότος ότι το αντικείμενο του πόθου σας δεν είναι για σας. Για να είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα που μπορεί ο άνθρωπος να ομολογήσω μια αγάπη. Πριν το κάνετε, όμως, να μάθετε αν έχει ήδη καταχωρηθεί και η "Αυτό σας λέει ότι ένας άνθρωπος απλά δεν είναι για σας"Λίστα διαβάσει. Αν είστε τότε ακόμα πεπεισμένος ότι θα μπορούσατε να έχετε την ευκαιρία με τον άνθρωπο των ονείρων σας, θα πρέπει να κάνει τη ζωή πιο εύκολη με αυτόν. Είναι αυτός στη συνέχεια έτοιμος να Ημερομηνίες, συγχαρητήρια! Πάρτε απορρίφθηκε, τουλάχιστον έχετε την ασφάλεια και να κλείσει την υπόθεση.

2. Πραγματικότητα εναντίον φαντασία

Ειδικά οι γυναίκες που είναι δυσαρεστημένοι ερωτευμένη με έναν άντρα που μόλις γνωρίζουμε θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν είναι πραγματικά σοβαρό συναισθήματα όπως αδρανής σε αυτά - ή αν τον ενθουσιασμό, αλλά πηγάζει από μια φαντασίωση. Το γεγονός ότι κάποιος επιθυμεί για έναν εταίρο μπορεί να σας προκαλέσει προβλέπεται κάτι σε ανθρώπους που δεν τους ταιριάζουν. Ακριβώς επειδή ένας τύπος χαμόγελα γοητευτικό, όταν τον συναντήσει, δυστυχώς, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει αισθήματα για σένα. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι συναισθήματα σας βασίζονται. Αν χαλαρό κομμάτι σε κάτι, θα πρέπει να ξεκινήσει στο κεφάλι για να αποφασίσουν ενεργά ενάντια στα συναισθήματα. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, γιατί δεν σας ταιριάζει. Μια άλλη σημαντική ιδέα που θα πρέπει να γράψετε στο μέτωπο είναι: Ξέρετε ότι θέλετε να είναι με κάθε άνθρωπο που δεν λιώνει μακριά από τα μάτια σας! Αξίζετε έναν εταίρο ο οποίος είναι τουλάχιστον τόσο ακαταμάχητο όπως. Έτσι για να ακούσει, να σκεφτεί έναν άνθρωπο που δεν αναγνωρίζει τις ιδιότητες σας.

3. Επικοινωνία Μπαν

Όσο πιο συχνά μπορείτε αντιμετωπίσει την αιτία των δικών τους ατυχία αγάπη, τόσο πιο δύσκολο το φθινόπωρο συναισθηματική απόσταση. Αν είναι δυνατόν, να πάει με τον άνδρα έξω από το δρόμο και να αποφεύγουν οποιαδήποτε επαφή. Αυτό περιλαμβάνει την κλήση της σελίδας του στο Facebook. Αν είστε σε δίκτυο εκεί ή σε άλλες κοινότητες, να διαγράψετε ή να αποκλείσετε έξω αυτοπροστασίας.

4. εκτροπή

Αν κάποιος είναι άτυχος στην αγάπη, θα πρέπει να έχετε απαραίτητα μια απόσπαση της προσοχής από αυτό το συναίσθημα. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε τα συναισθήματα, αντί να χαθεί ξανά και ξανά στις ίδιες διαδικασίες και την ανάλυση των καταστάσεων σκέψης. Πηγαίνετε για ψώνια και περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε κάτι που έχετε πάντα επιθυμούσε και τώρα μπορεί να έχει τελικά. Κανονίστε να συναντηθεί με τους φίλους για την μεγάλη οθόνη για να απενεργοποιήσετε τη δική τους ταινία στο κεφάλι σας για δύο ώρες. Σημείωση: Τυπικά ταινία του Χόλιγουντ, όπου το ζευγάρι, αλλά βρέθηκε μετά από πολύ πέρα ​​δώθε στο τέλος της ένα ακόμη, δεν είναι κατάλληλο! Να ασκείστε για να αφήσει έξω την απογοήτευσή σας. Ιδιαίτερα κατάλληλα για το σκοπό αυτό είναι γρήγορη μπάλα αθλήματα όπως το σκουός ή ισχυρό προπόνηση, όπως τα μοντέρνα κουτιά Fit. Γιόγκα και διαλογισμό, όμως, να σας βοηθήσει να επικεντρωθεί πλήρως για τον εαυτό σας και να την αφήσουμε τις αρνητικές σκέψεις χαθεί. Έτσι, μπορείτε να χάσετε το παλιό έρμα, ενώ θα βρείτε την εσωτερική σας δύναμη.

Το παλαιότερο τέχνασμα κατά δυστυχισμένος αγάπη: Βγες έξω με άλλους άνδρες. Πρέπει να είναι ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά, δεν έχει σημασία πού βάζετε μεγάλες προσδοκίες. Ένα καφέ με μια ωραία τους μαθητές ή τους συναδέλφους τους συναδέλφους είναι ήδη επαρκής για αρχή, για να ξεκινήσει η διαδικασία της κοπής του καλωδίου του απλήρωτη αγάπη και να αναγνωρίσουν ότι άλλα ψάρια στη θάλασσα γιους.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 58 =