Posts

πάρετε το τσούξιμο

Πεταλούδες στο στομάχι: Πώς να διατηρήσετε ακόμη και μετά την πρώτη φάση πάθος, το τσούξιμο στη σχέση σας και να κρατήσει την αγάπη φρέσκα

Schmetterlinge_iStock_000016626028Small

ΓΟΗΤΕΊΑΣ σας λέει πώς να κάνει τις πεταλούδες φτερουγίζει ξανά σε μακροχρόνιες σχέσεις
©
iStockphoto

Δεν τσούζει, οι πεταλούδες στον κύκλο του αεροδρομίου άγρια ​​στην κοιλιακή χώρα και ολόκληρο το σώμα είναι σε κάθε συνάντηση ηλεκτροφόρα με το νέο συνεργάτη. Με λίγα λόγια, είσαι ερωτευμένος, και υπάρχει μια θετική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Βασικές ανάγκες όπως ο ύπνος και η πείνα υποχωρούν στο παρασκήνιο και να αντικατασταθεί από τη χαρά, την ευχαρίστηση και την ευτυχία. Πανέμορφο! Ω, θα μπορούσατε να το κρατήσει για πάντα αυτή την κατάσταση ακόμα.

φάση Infatuation (6 μήνες)

Δυστυχώς, η πρώτη φάση πάθος είναι συνήθως πάνω μετά από έξι μήνες. Τα καλά νέα είναι ότι τα συναισθήματα οικειότητας, της οικειότητας και τη βεβαιότητα της ύπαρξης ενός άνδρα στο πλευρό του, με την οποία μπορείτε να αντιμετωπίσει τη ζωή πολύ πιο ευχάριστο να πάρει τη θέση του gefühlsduseligem χαμόγελο και Shepherd ώρες. Το αποτέλεσμα: Μπορείτε να αρνηθεί και πάλι την καθημερινή σας ζωή σαν κανονικός άνθρωπος. Εντάξει, ένα πολύ καλό μήνυμα ακούγεται κάπως διαφορετικά.

οικοδομική φάση Σχέσεις (1-2 έτη)

Dorothy Tennov, Αμερικανός ψυχολόγος και συγγραφέας του βιβλίου "Αγάπη και Limerence: Η εμπειρία της ύπαρξης στην αγάπη", Διαπίστωσε ότι έξι μήνες μετά την "Είμαι τρελός για σένα"Φάση, μόνο μία πρέπει να είναι ένας επέζησε από δύο χρόνια οικοδομική φάση της σχέσης μέχρι ένα βαθύ, το καθεστώς σταθερής εταιρικής σχέσης επιτευχθεί ομάδα συγκεκριμένων Μπορείτε, επίσης, δεν είναι αρκετά καλό; Φυσικά, ειδικά αν πρόκειται στην υποτιθέμενη "νηνεμία περίοδο" είναι μεταξύ έξι μηνών και 24! Καλά, τότε ελάτε εδώ για συμβουλές για να εξασφαλιστεί ότι οι πεταλούδες φτερουγίζει πίσω στο στομάχι σας όταν είστε με το σύντροφό σας - ή δεν σταματούν ποτέ να πετάξει:

Έχω βρει ένα θησαυρό και να φέρει το όνομά σας

Εκτέλεση κατά νου ότι δεν είναι αυτονόητο ότι εσείς και ο σύντροφός σας αγαπούν ο ένας τον άλλο. Φυσικά, δεν μπορούμε να περιμένουμε κάθε μέρα με πίδακες χαμόγελο και ζαρτιέρες για που τραπέζι για το σύντροφό του είναι. Μικροπράγματα κάνει όμως μια μεγάλη διαφορά και δείχνουν την άλλη ότι ένας τον εκτιμά:

"σας ευχαριστώ" και "παρακαλώ": Ακούστε ΠΟΤΕ να χρησιμοποιήσετε αυτά τα λόγια και πάλι, χρησιμοποιώντας το όνομα του συντρόφου σας. Επειδή, σύμφωνα με τον συγγραφέα Vivienne Barlow ακριβώς όπως και οι άνδρες (όχι μόνο στο κρεβάτι) για να ακούσει το όνομά του από το στόμα του συντρόφου.

Tank αντί φαρδύ πουκάμισο: Το άνετο DVD βράδυ δεν θα πρέπει, φυσικά, βρίσκονται σε ένα φόρεμα κοκτέιλ, αλλά μια λευκή οροφή της δεξαμενής χωρίς σουτιέν κάτω από συν ένα σέξι σατέν ή δαντέλα Shorty είναι όσο πιο άνετη ένα φαρδύ πουκάμισο XXL με ριγέ παντελόνι πιτζάμας. Αλλά η Prickelfaktor εντελώς διαφορετική.

Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο

Τόσο δύσκολο είναι να συλλέξει τις κάλτσες από τη ζωή στο γραφείο και τη δημιουργία της φορολογικής δήλωσης μπορεί να είναι, να βρει χρόνο ζευγάρι να πάρει την αγάπη: όχι απλά να λειτουργήσει ως καλή ομάδα, θα πρέπει να δημιουργήσετε εκείνη τη στιγμή και τώρα και, στη συνέχεια, ακόμη και περιστρέψτε το δείκτη ,

time out: Αντί απλά να συντονίζει ραντεβού στο δείπνο, θα πρέπει συνειδητά να σχεδιάσετε μια περίοδο κατά την οποία μιλάτε σαν να ήταν πρώτη σε μία από τις ημερομηνίες σας. Μάθετε νέες σελίδες να γνωρίζουν το σύντροφό σας. Κάντε ερωτήσεις που δεν είναι μόνο "ναί" και "όχι" μπορούν να απαντηθούν. Ταμπού θέματα: καθημερινή εργασία, ασθένειες, καυγάδες.

εκδρομή: Κανονίστε να συναντηθεί με τον σύντροφό σας ένα πραγματικό ραντεβού. Πείτε: Ακόμα κι αν ζείτε μαζί, θα εμφανίζονται ξεχωριστά στο συμφωνημένο σημείο (ή αυτός που παίρνει το αυτοκίνητό του στο σπίτι ab). Κάντε τον εαυτό σας αρκετά, κρατήστε τα χέρια και πάλι και να δείξει το χαμόγελό σας όπως σας αρέσει ακόμα είναι. Στο τέλος της ημερομηνίας σύντροφό σας συνοδεύει (αυτός είναι ένας κύριος!) Ημερομηνία σπίτι του. Μπορείτε να τον ρωτήσω (ακόμη) να είναι σε αυτό το διάστημα, και να αφήσει με ένα ρομαντικό φιλί αντίο που μπορεί να λαχταρούν για το επόμενο ραντεβού του.

απόσταση: Θυμάστε την αρχική φάση στην οποία δεν βλέπουμε κάθε μέρα και θα μπορούσε ίσως να νευριάζω ακόμα και λίγες μέρες στο τηλέφωνο πριν να συναντήθηκε μαζί του; Προσπαθήστε να κάνετε στη σχέση από καιρό σε σπάνιες. Να απρόσιτο φορές και να απαντήσει αμέσως SMS της. Πηγαίνετε αποσυνδεθεί με τις φίλες σας και να τον καλέσει πριν πάτε για ύπνο δεν έχει ακόμη μερικές φορές. Μια μικρή αβεβαιότητα μιας σχέσης μπορεί να πάρει το κοσμικό αυτονόητο εδώ και εκεί. Ωστόσο, αυτό και μόνο θα πρέπει, φυσικά, δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση.

Ας μιλήσουμε για το σεξ, το μωρό!

Ένα από τα αμερικανικά ιστοσελίδα "goodinbed.com" βιώνουν οι περισσότερες σεξουαλικές περιπέτειες ζευγάρια μαζί, τόσο πιο ικανοποιημένοι όχι μόνο στο κρεβάτι, αλλά το πιο ευτυχισμένοι επίσης την αξιολόγηση της κατάστασης της συνεργασίας τους σε γενικές γραμμές: ανέθεσε έρευνα σε περισσότερα από 3.000 συμμετέχοντες αποκάλυψε. Όχι μεγάλη έκπληξη, αλλά το σεξ είναι ένα ουσιαστικό μέρος της κάθε σχέσης - ειδικά αν είναι να κάνει την καρδιά σας για πολλά χρόνια αργότερα.

Προετοιμαστείτε για την περιπέτεια: Μπορεί ακόμα να θυμηθείτε το ρόλο παίζει Samantha και Smith, "Sex and the City" θυμάστε; Οι δύο πάντα συναντήθηκαν σε διαφορετικές θέσεις και ενήργησε σαν να ήταν δύο άγνωστοι ή πράκτορας του FBI και πληροφοριοδότη. Σκεφτείτε το δικό σας παιχνίδι και να ανταποκριθεί σε μια νέα θέση.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γλώσσα: Έχει γίνει μια συνήθεια που εσείς και ο σύντροφός σας δώσει μόνο μικρή, μικρή χαιρετισμό φιλιά στο στόμα ή ακόμα και καληνύχτα φιλιά στο μάγουλο; Τότε είναι καιρός να φέρει ξανά κάποια χείλη και ευφράδεια στη σχέση σας! τον φιλήσει όταν η επόμενη (δεξιά) ψάχνουν σαν να ήταν η τελευταία φορά πριν από ένα μεγάλο αποχαιρετιστήριο ή πρώτη φορά σε μια καυτή νύχτα αγάπη. Αυτό λύνει εγγυάται όχι μόνο ένα αίσθημα καύσου στο στομάχι μου.

Βγάλτε τα ρούχα σας: Ακούγεται τόσο εύκολο και είναι συχνά τόσο σκληρά όλα αυτά τα χρόνια και στον απόηχο της καθημερινής ζωής, όμως: Κάν 'το! Δεν νομίζω ότι για το γεγονός ότι είστε κουρασμένοι, θα έπρεπε ακόμα να κάνει (το σιδέρωμα μπορεί να περιμένει!) Και κοιμούνται μαζί. Στη συνέχεια θα αισθανθείτε πιο ζωντανός και πιο χαλαρή, και ο σίδηρος θα γλιστρήσει από το ίδιο σε όλους τους τομείς, ενώ μπορείτε να χαμόγελο ευτυχισμένο.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 17