Posts

πρώτη φορά μου με μια γυναίκα

Ένα φιλί κραγιόν στόμα, αγγίζοντας ξένων στήθος. Μέχρι τώρα, αυτά ήταν απλά φαντασιώσεις. Στη συνέχεια, αίγλη συγγραφέας Eniko Friedrich δεν είχε μόνο σεξ με μια γυναίκα - αλλά σαν ένα είδος όργιο á la "Μάτια ερμητικά κλειστά"

Οι γυναίκες κρεβάτι

Ένα φιλί κραγιόν στόμα, αγγίζοντας ξένων στήθος. Μέχρι τώρα αυτά ήταν μόνο φαντασιώσεις
©
Stocksy

Όταν προσπαθώ να εγκαταλείψει το παράξενο διαμέρισμα, δεν φορούν εσώρουχα. Από το χαλί κάθεται μια ημίγυμνη γυναίκα δίπλα της στις δονητές πάτωμα, ένας άλλος ψάχνει για σουτιέν της. Θα ενταχθούν σε μια ομάδα που είναι ήδη μέσα παλτά τους, ένας από αυτούς που φορούν τώρα μάλλον εσώρουχα μου. Είναι τέσσερις η ώρα το πρωί, και η οικοδέσποινα ακόμα ψιθυρίζει για μένα: "Έλα πάνω όταν είσαι πίσω στο Βερολίνο." Ήμουν μέρος μιας όργιο. Μόνο με τις γυναίκες.

Μέχρι τώρα είχα ποτέ μόνο ό, τι με τους άνδρες και βρήκε το δικό μου το σεξ απλά υπέροχο: Πάντα να έχετε κρεμασμένα εικόνες του (γυμνές) γυναίκες στο δωμάτιό μου. Jane Birkin, Lana Del Rey, pinups από τη δεκαετία του ογδόντα. Με τους φίλους που έχω πολλές φορές μίλησε για τις γυναίκες που "καυτό" βρείτε. Γιατί; Επειδή έχουμε φλερτάρουν με αυτό ή επειδή θα θέλαμε να είναι σαν μια άλλη; Και οι δύο δικαιολογίες αισθάνονται σαν ο στόχος είναι να θέλετε να καταλήξετε ακόμα φορά παρακαλώ μόνο άνδρες. Μου αρέσει, επίσης, πορνό, όπου οι γυναίκες κάνουν σεξ, αλλά εγώ ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ άγρια ​​ρολό πάνω μου με ένα. Φιλί; Σαφής! χαϊδεύω το στήθος; Ίσως. Αλλά για να αγγίξει ένα παράξενο κόλπο; Ποτέ. Στέκομαι όμως στο τραχύς πρόσωπα, τα μαλλιά στο στήθος, οι άνδρες μυρίζουν. Θα εθεωρείτο μέχρι σήμερα. Αλλά για ένα βράδυ ξέρω που θέλω περισσότερο.

Πριν από μερικούς μήνες σκόνταψα στο διαδίκτυο μέσω των λεγόμενων τυχαία "ροκ Κλαμπ"-Parties. Αυτά είναι κομψό γεγονότα, ασχολούνται κυρίως με αμφιφυλόφιλων και "bi-curious" Οι γυναίκες δικαστή. Ο όρος αυτός μου catcht με κάποιο τρόπο - αν και δεν θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως αμφιφυλόφιλοι - περίεργοι για το ίδιο φύλο Είμαι ήδη. Όσο περισσότερο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο η ιδέα μου ανάβει. Και προφανώς δεν είμαι μόνος.

Όσο περισσότερο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο η ιδέα μου ανάβει

Λίγες εβδομάδες αργότερα στέκομαι σε ένα στενό βερνίκι φούστα πριν από μια μυστική τοποθεσία στο Βερολίνο. Το σύνθημα του κάθε κόμματος είναι διαφορετική, αυτή τη φορά είναι ένα φετίχ. Οι γυναίκες από όλη τη Γερμανία ανακοίνωσαν οι ίδιοι, από την Αυστρία, την Ελβετία. Συγκινημένος έχω γλιστρήσει γύρω στο κλιμακοστάσιο έως ότου η σιωπή μου φαίνεται ύποπτο. Μπορώ να ελέγξω τα e-mail μου: Το κόμμα έχει ακυρωθεί! Στο Διαδίκτυο, βρίσκω το λόγο. για το "ροκ Κλαμπ"Ιστοσελίδα θα έπρεπε να δοθεί σε μια διαρροή δεδομένων, ήταν ορατά μέσα από τις φωτογραφίες για όλους. Η εμπιστοσύνη μου στο όλο θέμα έχει φύγει.

Επειδή θέλω αλλά με ανάγκασαν το βράδυ δεν είναι μάταια σε μια πλαστική φούστα, ακολουθώ τη σημείωση στο e-mail και να πάει σε ένα μπαρ στο οποίο όλοι θέλουν να καλύψουν εκείνο το βράδυ έφτασε ειδικά για το κόμμα σήμερα. Καθώς μπαίνω στο αμυδρά φωτισμένο δωμάτιο, περίπου 20 γυναίκες κάθονται σε ένα μακρύ τραπέζι μεταξύ 25 και 40 ετών για ποτήρια κρασί τους. Ένα κομψό ξανθιά με το καπέλο απλώνεται δίπλα σε μια κοκκινομάλλα φορώντας μαύρα γυαλιά, φοιτητής επιχειρήσεων τύπου, με θέα ένα κορίτσι με τα μακριά μαύρα μπούκλες λίγο ντροπαλός γύρω από το τραπέζι, ενώ μια γυναίκα σε ένα δερμάτινο φόρεμα - λεπτή, μακριά καστανά μαλλιά - και μόνο τα μάτια τους, αγκίστρι εκτινάσσει. Όλοι μιλούν σαν παλιούς φίλους σχολείο: Σχετικά με την εργασία, τα χόμπι - το φύλο ή ακόμα και όργια δεν είναι το θέμα. Ερωτικά vibes Θεωρώ, λοιπόν, μόνο εν μέρει, αν και στην πραγματικότητα όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα εδώ: σεξ με μια γυναίκα - ή προσεγγίζουν το πράγμα, τουλάχιστον, όπως και εγώ.

Γύρω στα μεσάνυχτα, στη συνέχεια να λάβει τη γυναίκα δερμάτινο φόρεμα, εμφανώς πρόθυμοι να αναλάβουν την πρωτοβουλία και καλεί την ομάδα να a. Τώρα παίρνω νευρικός, αισθάνεται για πρώτη φορά ενθουσιασμένος γιατί ξέρω ότι δεν υπάρχουν μόνο αγκαλιάσει. Ι και 15 άλλες αποδεχθεί την πρόσκληση, στο δρόμο, θα σταματήσουμε σε μια Späti να αγοράσει περισσότερο κρασί. Το διαμέρισμά σας είναι τεράστια, στην κουζίνα υπάρχουν πολλά μπουκάλια βότκα, ένα προβολέα τρέχει άχρηστος, ρωσική μουσικά βίντεο. Στο τραπέζι του καφέ είναι το χαρτόνι έναν ενήλικα διαπραγμάτευση, γεμάτο φετίχ εσώρουχα και ερωτικά παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση.

Παίζουμε περιστροφή της φιάλης. Έχω φιλήσει την επιχείρηση φοιτητή, που φέρουν χωρίς σπίθα για να μας για να σχηματιστεί γύρω από το πρώτο ζευγάρι. Μια μικροκαμωμένη ξανθιά και μια γυναίκα με σκούρα σγουρά μαλλιά να κάθεται εκεί, κρύβονται τα πάντα γύρω από αυτόν και φιλί, ενώ εμείς οι υπόλοιποι ερεθισμένο μισό και μισό κάθονται και παρακολουθούν με αγωνία και να σκεφτούμε: "Ας ελπίσουμε ότι δεν θα πάει με άδεια χέρια." Αναστολές και όστρακα πτώση, που τροφοδοτείται από το αλκοόλ και τη σφοδρή επιθυμία. Τα φιλιά πάει από στοργικός στην άγρια, όλο και περισσότερα ζευγάρια στρέβλωση στο επόμενο δωμάτιο. Έχω πάει μετά και να βρείτε μια σκηνή που θα μπορούσε να προέλθει από μια φεμινιστική Πορνό Erika Lust: Καθισμένος στο κρεβάτι και βρίσκονται το ένα πάνω από το άλλο, κάποιοι στην δαντέλες εσωρούχων, κάποια γυμνή. Φαίνεται σαν να ανάβουν. Κινούνται αργά πάνω και κάτω, τα μαλλιά που φέρουν και που αλιεύονται.

Το όνομά πρώτη γυναίκα μου είναι η Άννα. Ακόμη και στεκόμαστε καπνίσματος στην κρύα νύχτα του αέρα στο μπαλκόνι, αισθάνομαι εξίσου προσελκύονται από τα λόγια τους και το σώμα τους. Έχει μαύρα μαλλιά, μπλε μάτια, ένα Jane Birkin-αριθμούς. Μιλάμε για το φίλο της, με τον οποίο εκτελεί μια ανοικτή σχέση, για τα έργα τέχνης, η μουσική της. Αλλά η συνομιλία μαζί της αισθάνεται αρκετά διαφορετική. Ψάχνουμε για μια μακρά στιγμή, ακριβώς όπως θα ήθελα να φλερτάρουν με έναν άνδρα. Επιστροφή στο διαμέρισμα, το δερμάτινο φόρεμα γυμνή γυναίκα ξαπλωμένη στο χαλί και να έχει οργασμό. Umwolkt των γυναικών που χαϊδεύουν το σώμα της, έχει το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια της. Η Άννα και μας βάζουν στον άλλο στο πάτωμα. Εμείς οι ίδιοι τραβήξτε προς τα έξω, φιλί, τρίψτε μας εναντίον του άλλου. Θα ψάχνω μέσα από τα μαλλιά της. Η Άννα είναι μαλακό, λεπτό και ελαφρύ. Θα εγκεφαλικό επεισόδιο το στήθος της, πίσω της, μερικές φορές είναι πάνω, μερικές φορές κάθομαι πάνω της, τα δάχτυλά της μέσα μου.

μέσω GIPHY

Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα γλείφουν ακόμη και μια γυναίκα, αλλά αισθάνεται καλά. της αρέσει; Ένα βογγητό "ναί", Ένας άνδρας επρόκειτο να διεισδύσει τελικά μένα, αλλά από το σημείο αυτό ήταν κυρίως στην κορυφή του. Η εντύπωσή μου είναι ότι με την Άννα μπορώ να πάρω το χρόνο μου, και δεν είναι επίσης προσβεβλημένος ότι δεν είχα οργασμό, γιατί είμαι σίγουρος, αλλά πάρα πολύ συγκινημένος γύρω με όλα τα άλλα γυμνά σώματα γύρω μου. Και τα βλέμματα.

Στην πόρτα γυμνές γυναίκες και προσβλέπουν σε εμάς, όπως έχουμε δει στο παρελθόν σε αυτούς. Δεν με ενοχλεί. Δίπλα μας είναι περισσότερες γυναίκες, και μαζί με αυτούς που βρίσκονται σε έναν παροξυσμό των φορέων. Κόλπους γύρω μου σαν σαρκοβόρα φυτά, όλα τα στήθη, τα πόδια, τα χέρια, στενάζουν. Απλά μια σκέψη που με ανησυχεί: το ασφαλές σεξ. Στην εκ των προτέρων Κοίταξα στο διαδίκτυο, πώς αποτρέπεται με τις γυναίκες. συνιστάται "πετσέτες διαρροή" ή πλαστικό περιτύλιγμα που πρέπει να κόψετε. Sexy δεν είναι, και ως εκ τούτου κανείς δεν νοιάζεται. Αρκετά παράλογο. Κάποια στιγμή είμαστε με πέντε άλλους στο κρεβάτι στο διπλανό δωμάτιο και να μιλήσουμε σαν αυτό εδώ τίποτα περισσότερο από ένα κόμμα ύπνο, απλά χωρίς πιτζάμες. Έχω να χαμόγελο, διότι: Σήμερα ήμουν deflowered για δεύτερη φορά.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − 85 =