Posts

Sex ΕΓΓΡΑΦΗ

Δεν είναι τόσο έντονη όσο ένα-νύχτας και πιο συναρπαστικό από ό, τι μια σταθερή συνεργασία, ώστε να ανταποκριθεί από καιρό σε καιρό για να κάνουν σεξ περιστασιακό σεξ, είναι το μοντέλο της σχέσης της ώρας - εφ 'όσον ακολουθήσετε μερικούς κανόνες

περιστασιακή ημερομηνία

Αίσθημα παλμών: Σίγουρα. Αλλά μόνο στο κρεβάτι
©
Getty Images

Ποτέ δεν ορίζεται ότι η περιστασιακή για εμάς σεξ. Θα έπρεπε;

Εξαρτάται. Αν όλα πάνε καλά και τα κοστούμια Ημι-ευθύνη και τα δύο: Σκάσε, να απολαύσουν και να προχωρήσουμε. Μια σιωπηρή συμφωνία είναι το ιδανικό, διότι πιο χαλαρή εκδοχή. Αλλά ειδικά όταν θέματα όπως η "θέλει περισσότερο;" ασχοληθεί με το μυαλό σας, ο ορισμός είναι αρκετά χρήσιμο. Πού: απλό συζήτηση - αλλά χωρίς μια δραματική "Θα πρέπει να έχουμε μια λέξη", Πολύ καλύτερο (και εξίσου σαφές): "Μου αρέσει που εμείς απλά να διασκεδάσουν. Θα ήταν ωραίο αν παραμείνει έτσι εύκολα."

Πώς συναισθηματική μπορεί να είναι περιστασιακό σεξ;

Εσωτερική εγγύτητα είναι απολύτως ευπρόσδεκτη. Επειδή αυτό είναι το ωραίο πράγμα για περιστασιακό σεξ - ότι δύο άνθρωποι κάνουν σεξ, που τους αρέσει ο ένας τον άλλον και να βυθιστεί το άλλο. Με μια προειδοποίηση: Η κύματα συγκίνησης πρέπει να περιορίζεται αυστηρά στις στιγμές που κάνουν σεξ. Έξω από το κρεβάτι, δεν υπάρχει ο χτύπος της καρδιάς σε casual γνωριμίες εθιμοτυπία. Ποτέ. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να τελειώσει αμέσως εάν κάτι ύπουλο σύνδεση της ορμόνης ωκυτοκίνης, αλλά τελικά προκάλεσε αισθήματα πάθος με (μόνο) μία από τις δύο.

Μπορώ να έχω οδοντόβουρτσα μου μαζί του;

Ένα ηχηρό ναι. Και εδώ ρεαλιστικό τρόπο: να παραμείνει ευέλικτη σε αυθόρμητες βραδιές, και αυτός πρέπει να είναι δύσκολη για μια οδοντόβουρτσα επισκέπτες σκάψει. Μια διακριτική οδοντόβουρτσα στο μπάνιο καταψύκτη στέλνει, επίσης, δεν "Θα πάρω ευρεία μαζί σας"Σήμα. Ένα ολόκληρο συρτάρι με μια αλλαξιά ρούχα υπάρχει ήδη κάτι άλλο.

Αυτό που - εκτός από το σεξ - μπορώ να κάνω με αυτό;

Τα πάντα είναι διασκέδαση και τα δύο μέρη. Δεν έχει σημασία αν είστε τζόκινγκ μαζί, κάνουν ένα ταξίδι με την Vespa, πηγαίνοντας σε ένα εστιατόριο ή για κάποιο slam ποίηση. Έτσι, η λεπτή γραμμή των περιστασιακή χρονολόγηση δεν υπάρχει υπέρβαση σε σχέση δομές που μοιάζουν να βοηθήσει τρεις κανόνες: 1. Δεν μακροπρόθεσμες δραστηριότητες σχέδιο όπως οι κοινές διακοπές. 2. Δεν ζευγάρια βράδια στον καναπέ. 3. Και ποτέ δεν το πάρετε - πραγματικά ποτέ - με τους γονείς σου. Δεν έχει ακόμη και αν είναι για να σας βοηθήσει γρήγορα να πάρει μερικά κουτιά.

Τι πρέπει να κάνω αν είναι τα γενέθλια;

Εκτός αν γιορτάζει με ένα μικρό κύκλο με τους φίλους του, θα λάμψει με την απουσία. Δεδομένου ότι είναι απαρατήρητο έχει τη διασκέδαση - και είστε εδώ, κύριε, εκτός τόπου. Απλά ο τρόπος που στο πάρτι γενεθλίων σας με τη συμμορία. Ωστόσο, αυτό δεν λέει τίποτα, όμως, να γράψει σε τέτοιες περιπτώσεις ένα αστείο κάρτα ή να δώσει αβλαβείς (και ρομαντικοί) μικρά πράγματα όπως ένα χορτοφαγικό βιβλίο μαγειρικής ή τη νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

Θέτει τα λάθος μηνύματα εάν ξέρει τους φίλους μου;

Ας παίξουμε τα ψυχικά φορές: Ας υποθέσουμε ότι έχετε πάρει σε μία εβδομάδα με την κινηματογραφική βραδιά με τους φίλους σας, λίγο μετά που θα συνοδεύει στο γάμο του καλύτερου φίλου σας, και αν τύχει να καλύψουν το βράδυ κατά την έξοδο τους φίλους του, υπάρχουν μόνο φορές την μεγάλο γεια. Αυτό ακούγεται ωραίο στη θεωρία - αλλά που το ενσωματώνει σε μεγάλο βαθμό περιστασιακή ημερομηνία της στον κύκλο των φίλων, μπορεί να ισούται ψάχνει για μια σοβαρή σχέση. Φυσικά, θα πρέπει να έχετε δεν κρύβεται από τους φίλους σας. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος ότι για σας. Όπως και σε μια λέσχη νύχτας μια φορά να πω εν συντομία γεια. Αλλά το πιο αλληλεπίδραση είναι περιττή.

Μπορώ να του ζητήσω να κάνουν εξετάσεις για ΣΜΝ;

Αν και είναι αυτονόητο ότι για να χρησιμοποιούν προφυλακτικό κατά τη διάρκεια της περιστασιακή χρονολόγηση, θα πρέπει να είναι σαφές: HIV δεν είναι ο μόνος κίνδυνος. Από κόμμεα προστατεύουν περιορίζεται μόνο σε ορισμένες πολύ κοινές σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα όπως τα χλαμύδια ή γονόρροια, είναι απόλυτα θεμιτό, εάν και οι δύο πλευρές μπορούν να δοκιμαστούν σε μια μακροπρόθεσμη περιστασιακό σεξ διακανονισμού. Οι υπηρεσίες υγείας παρέχουν έλεγχο για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα σε ανώνυμη και συνήθως δωρεάν. Το όλο θέμα είναι βέβαια έχει νόημα μόνο στην ειδική περίπτωση που και οι δύο ζουν μόνο μονογαμική.

Λέω, αν τον έχουν άλλες ημερομηνίες;

Δεν είναι ένα ζευγάρι, ο καθένας μπορεί να κάνει ό, τι θέλει. Έτσι, άλλες ημερομηνίες να πάει ουσιαστικά δεν λένε τίποτα για να. Ωστόσο, η διαφάνεια είναι καλό για ένα λόγο: Αμοιβαία από καιρό να πει πως οι συναντήσεις με άλλα προϊόντα, είναι ένας τέλειος δείκτης συναίσθημα. Εφ 'όσον και οι δύο να μιλήσουμε για άλλες ερωτικές εμπλοκές χαλαρά, αναπόφευκτη ζήλιες και εύκολα να καταλάβει καλά, μπορείτε πολύ τυχερός: έχετε το τέλειο περιστασιακή ημερομηνία που βρέθηκαν.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5