Posts

Θέλω πεταλούδες!

Amor μπορεί να ελέγξει μόνο την αγάπη ή το τρίξιμο μεταξύ δύο ανθρώπων μπορεί να επηρεαστεί;

πεταλούδα

Εάν οι πεταλούδες δεν ανεμίζει κατά την πρώτη συνεδρίαση, θα μπορούν ποτέ να το κάνει; ©
Getty Images

Σε όλα τα ενιαία κυρίες εκεί έξω που περιμένουν υπομονετικά (αναγκαστική) με τον κ τους Δεξιά ο οποίος έχει όλο το πακέτο και το δέρμα αμέσως ανάρπαστα - δεν είναι καλή είδηση: έλξη μπορεί να ελεγχθεί! Πείτε buzz σας πεταλούδες αμέσως στο στομάχι μου γύρω από την πρώτη συνάντηση με έναν άνθρωπο που δεν σημαίνει ότι αυτό δεν θα πετάξει. Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον το αμερικανικό ψυχολόγος και πρώην εκδότης του "Ψυχολογία Σήμερα"Robert Epstein: "Έρωτες δεν αφήνεται στην τύχη. Δεν είμαστε ανίσχυροι. Η αγάπη μπορεί να αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου."

Κάνοντας ευκαιρία αγαπούν πραγματικά;

Εντάξει, η κατάσταση είναι ότι ξοδεύετε πολύ χρόνο με ένα άτομο (για παράδειγμα, στο χώρο εργασίας) και, στη συνέχεια, σταδιακά εξελίχθηκε συναισθήματα, συμβαίνει συχνά (περίπου 30 τοις εκατό του συνόλου των γερμανικών γάμων ξεκίνησε ως αγάπη στο γραφείο). Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον είχε ένα ορισμένο επίπεδο έλξης για αυτούς τους ανθρώπους από την αρχή. Ακριβώς επειδή ένας συνάδελφος φαίνεται σε μένα κάθε πρωί στην μηχανή του καφέ στο κουρασμένα μάτια μου, μετά εγώ βασανιστήρια οδυνηρά από το κρεβάτι, θέλω αυτόν δεν πρέπει να συρθεί σε selbiges, έτσι δεν είναι;

Κοίτα με στα μάτια, μικρές!

Αυτό φαίνεται Dr. Epstein λίγο διαφορετικά: Οι σπουδές του με τους μαθητές έδειξαν ότι ακόμη και με την αρχική απροθυμία ή την απόλυτη αίσθηση της ουδετερότητας, μπορεί να προκύψουν συναισθήματα. Έτσι κάθισε, για παράδειγμα, αλλοδαπών γυναικών και των ανδρών σε ένα τραπέζι και ζήτησε χωριστά για τα συναισθήματά τους για τον άλλον. Οι συμμετέχοντες υπέδειξαν πόσο ελκυστική βρεθούν, αν αισθάνονται κοντά οικειότητα, την επιθυμία και την αγάπη και έδωσε το βαθμό συναίσθημα με κλίμακα από το ένα μέχρι το δέκα. Στη συνέχεια, ο ψυχολόγος επιτρέπουμε στους μαθητές να δούμε ο ένας τον άλλο για λίγα λεπτά βαθιά στα μάτια και ρώτησε και πάλι μετά από τις γνωμοδοτήσεις, οι οποίες παρέχονται τα ακόλουθα αποτελέσματα, σύμφωνα με Epstein: "Συγκρατημένη εκατό αύξηση επτά τοις στον «αγάπη», έντεκα τοις εκατό », όπως και σημαντική 45 τοις εκατό το«κλείσιμο»."

Επιστήμη εναντίον έρωτας

Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια όλα - Dr. Epstein αναφέρεται επίσης στο χαμηλό ποσοστό διαζυγίων του γάμοι για. Καθώς η Ινδία που αποδεικνύουν την άποψή του ότι τα συναισθήματα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου - αλλά με κάποιο τρόπο η ιδέα μου αρέσει πάρα πολύ ότι Έρως που φέρουν μέσα από την περιοχή και τελικά πυρκαγιές δύο βέλη που έπληξε την καρδιά μου και το όνειρό μου. Η πίστη στην τύχη και σύμπτωση είναι κάτι υπέροχο. όχι μόνο το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της αγάπης που δεν - όπως σχεδόν οτιδήποτε άλλο στη ζωή μας - μπορεί να επηρεάσει; Θέλω το μελλοντικό σύζυγό μου αυθόρμητα - και όχι χρονικά με χρονόμετρο - κοιτάξουμε στα μάτια και μόνο το αίσθημα αυτό το γαργαλητό που μου λέει τώρα: Είναι εσύ!
Αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα έχει διαφορετική εμφάνιση με την ψυχολόγο, αλλά αυτό που λέτε: Μπορεί να επηρεάσουν τα συναισθήματα; Και θέλετε αυτό; Πείτε μας στα σχόλια του, πώς ερωτεύτηκε!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 67