Posts

Ο κατά φαντασίαν γρήγορα φίλο

Μερικές φορές έχετε συνειδητοποιήσει πολύ αργά πόσο κάποιος είναι σταθερό σε έναν άνδρα. συγγραφέας μας Vanessa Schwake ξέρει καλύτερα του με τους κινδύνους του Facebook καταδίωξη και την απώλεια των δικών τους προτιμήσεις. 5 ενδείξεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσουμε ότι θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσει πολύ καθαρό σε ένα Φλέρτ

Γυναίκα, λυπημένος, κινητό τηλέφωνο, καταδίωξη

©
Getty Images

1. Συζήτηση περισσότερα για τον άνθρωπο από ό, τι πραγματικά δεδομένα

"Ο ταξιτζής είπε, επίσης, ότι έχω μόνο να είναι υπομονετικοί με τον Lars. Αργά ή γρήγορα θα είναι έτοιμος για μια σχέση μαζί μου!" Η φίλη μου Τάνια με κοίταξε με τρόμο: "Ο οδηγός ταξί!; Vanessa, είστε παθιασμένος με Lars!" Αλλά τα λόγια της αναπήδησε από τριαντάφυλλο χρώματος γυαλιά μου: "Ανοησίες, εγώ απλά ότι είναι το σωστό πράγμα για μένα. Είναι προφανές όταν μερικές φορές αισθάνομαι την ανάγκη να μιλήσουμε γι 'αυτόν."

Φαινόταν Tanja Anders: "Πρώτον: Μερικές φορές - αλλά δεν είναι μόνιμη και με τους ξένους. Και δεύτερον, αν θέλετε να είναι στην πραγματικότητα ένα ζευγάρι ή που τουλάχιστον θα συνεδριάζει τακτικά, ίσως. Αλλά είχατε τρεις ημερομηνίες και δεν έχετε δει εδώ και εβδομάδες. Πιστεύετε πραγματικά εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο τύπος ενδιαφέρεται για σας; "

2. Μπορείτε να δείτε μόνο το καλό, όλα τα άλλα προειδοποιητικά σημάδια κρυμμένα

Ναι, πίστευα. Και ήλπιζα. Lars χρειάζεται λίγο χρόνο για να επεξεργαστεί την τελευταία σχέση του. Μου είχε πει ο ίδιος. Γιατί να αμφιβάλλω τα λόγια του; Εντάξει, θα ήθελα να τους πιστέψουμε. Για μένα, ο Lars ήταν ο άνθρωπος όνειρο. Μαζί του θα μπορούσε να φανταστεί τα πάντα: να αγοράσει εκδρομές, αρχοντικό και να έχουν τα παιδιά. Και αν θα ούτως ή άλλως να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής μου στο πλευρό του, ό, τι ήταν ήδη μερικές εβδομάδες, όταν έπρεπε να περιμένω γι 'αυτόν;

3. Η υπερβολική καταδίωξη στο Facebook, Instagram και Co. 

Ήξερα την αναμονή "θαυμάσιος" (Οι φίλοι μου ζητούσε "εντελώς τρελό, τυφλωμένοι από την αγάπη και beratungsresistent"να γεφυρωθεί):

Με πάθος έτρεχα το Facebook και το Instagram Stalking: Κάθε μέρα που ελέγχθηκαν αρκετές φορές προφίλ του και ανακάλυψα ότι "μου" Lars ευνόησε τις φωτογραφίες μιας άλλης γυναίκας, πήρα την κρίση. Ποιος ήταν σκύλα και γιατί γρήγορα ο φίλος μου likte όλες τις εικόνες τους; Ευτυχώς, οι φίλοι μου με κράτησε από τον σχολιασμό των εν λόγω εικόνες με δηλητηριώδη σχόλια ή να μου κάνει ένα ανόητο διαφορετικά.

Δυστυχώς, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για παράλογες τους λάτρεις σαν εμένα τουλάχιστον μία πλευρά του "σχέση" να εργάζονται και να συμμετέχουν στη ζωή του Lars': Έσερα τους φίλους μου, όχι μόνο σε όλες τις εκδηλώσεις στις οποίες Lars είχε ανακοινώσει τη συμμετοχή του, αλλά και με αυτό που είχε μόλις ίσως επισκεφθείτε.

4. Ο άνθρωπος αλλάζει το βλέμμα του, τα μαλλιά του ή ακόμα και τα δικά τους συμφέροντα, προκειμένου να τον ευχαριστήσει 

Φυσικά, έκανα τα πάντα για να ανταποκριθεί Lars' γεύση: μουσική, ταινίες, βιβλία και θέρετρα, εκ των οποίων είχε χτυπήθηκαν σε μένα, ήταν επίσης από τα αγαπημένα μου. Αντί για μαύρο δαντελωτό εσώρουχα αμαρτωλά κόκκινο μετάξι εσώρουχα περιπλανήθηκε σε τσάντα για ψώνια μου, γιατί: "Από Lars είναι απόλυτα σε αυτό και σε αυτό δεν μπορεί να αντισταθεί με καθοριστεί", ροζ βερνίκι νυχιών μου ("Για να βρείτε Lars tussig" Έχω ανταλλάξει ενάντια κλασικό κόκκινο και μετά από κάθε πλύσιμο των μαλλιών μου εξομαλύνεται χαίτη μου Walle, διότι "Lars Locken Αν και χαριτωμένο μέρος, αλλά δεν είναι τόσο προκλητική όσο το μεταξένιο μαλλιά της πρώην φίλη του."

5. Συνεχής Περιμένετε

Αλλά ήταν ακόμα χειρότερα: Ως ζόμπι, Κοίταζα το τηλέφωνό μου και συνεχώς προφύλαξη των διεξαχθεί Wochenenenden μου χωρίς να είναι διαθέσιμα για Lars, θα πρέπει να καλέσετε αυθόρμητα. ισχύει μέχρι σήμερα Rendezvous άρθρου μου "Εάν ένας άνθρωπος δεν έχει ζητήσει τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από την ημερομηνία γύρω από τον ίδιο, θα πρέπει να αρνηθεί την αρχή, έτσι ώστε να αντιλαμβάνεται ότι έχετε τη δική σας ζωή και να μην περιμένουμε σε αυτό μέχρι να θελήσει να" είχε γλιστρήσει το μυαλό μου. Κρίμα, γιατί την προσοχή τους θα είχε σώσει εμένα κάποια άσκοπη αναμονή και την ελπίδα.

Η τελευταία μου συμβαδίζουν, δουλεύοντας με όσους περισσότερους ανθρώπους για Lars, η πρώτη μας συνάντηση και όλες τις λεπτομέρειες της μας "ερωτική ιστορία" μίλησε - μέχρι που πήρα την υποδοχή που ήθελα να ακούσω. Άλλες απόψεις ως "Επικεντρωθείτε «καλύτερο μέρος ποτέ να σταθεί για τον εαυτό σας, στα φτερά" Αγνόησα με άριστα.

Κατανοώ πλήρως ότι ο Lars πήρε χρόνο για την επεξεργασία των τελευταίων αγάπη του, και όχι μόνο μια βουτιά στην επόμενη σχέση. Δυστυχώς, δεν κατάλαβα ένα πράγμα: το γεγονός ότι ο Lars απλά δεν ενδιαφερόταν για μένα και την παρουσία μου. Σε αυτή τη χοάνη ήρθα όταν συνυφασμένες με άλλο τον είδα ένα βράδυ. Είναι ένας άνθρωπος που είναι το μισό ερωτευμένος με μια γυναίκα, όπως ήμουν στο Lars, που θα κάνει τα πάντα για να της να είναι κοντά. Αν δεν το κάνει, ήρθε η ώρα να το σημειώσετε, αντί να περιμένουν γι 'αυτόν, ξεχνώντας τον εαυτό του. Με την ευκαιρία, η στήριξη του Lars είχε μπούκλες και ροζ νύχια.

13 άλλα μη-σχέσεις που ζούμε σήμερα

Η αιώνια Προσάναμμα-Match

Μπορείτε να γράψετε ήδη εδώ και εβδομάδες
Προσάναμμα χωρίς να συναντηθούν ποτέ. Έχουν την ίδια αίσθηση του χιούμορ, που φιλοσοφεί πω για τους φίλους, την οικογένεια ή ακόμα και το / εκ. Παρά τη συναισθηματική σύνδεση που ποτέ δεν θα συναντηθούν, γιατί κανείς δεν μπορεί να εκπληρώσει τις προσδοκίες που έχουν χτίσει εδώ και εβδομάδες.

Zukunfsaussicht: Καμία.

1/13

η κρυπτο

Απλά τέλειο τύπων δεδομένων, αυτός είναι ο τέλειος τζέντλεμαν, καλή στο κρεβάτι, έξυπνος, φιλόδοξος, αστεία και απλά ένας άνθρωπος όνειρο. Παρ 'όλα αυτά, ποτέ δεν θα είναι Basti. Ή Mark. Ή Λουκά. Ή ό, τι αυτό Ένας τύπος που ονομάζεται, όπου μπορείτε hinterhergetrauert χρόνια και ποτέ δεν θα την αφήσει πολύ μόνος. Αυτός ο τύπος είναι απόλυτη κρυπτονίτη σας και κάθε άνθρωπος είναι με "το" σε σύγκριση - και χάνει.

Μελλοντικές προοπτικές: κακό. Πείτε αντίο στην κρυπτογραφική σας. Επειδή το μόνο πράγμα που βοηθά εδώ είναι: το άγχος από τη ζωή. Τότε θα είναι και πάλι ανοιχτή σε νέες ιδέες.

2/13

Ο φίλος Whatsapp

Θα πρέπει να τον γνωρίζουν στο μπαρ και να μάθει άγρια ​​rumgeknuscht. Από τη στιγμή που γράφετε σε τακτική βάση, φλερτάρουν, να στείλετε σέξι φωτογραφίες και αυτός eifersüchtelt με ένα γλυκό τρόπο για να κάνει το χρόνο σας. Παρόλα αυτά, ποτέ δεν λειτουργεί με μια νέα συνάντηση.

 Μελλοντικές προοπτικές: Αβέβαιο. Ορίστε μια ημερομηνία με ή διακόψει την επαφή.

3/13

Οι πιστοί καλούντες σεξ

Αυτό είναι το είδος στο οποίο θα ήθελε κείμενα ποτέ (ή θα έπρεπε) και κάθε κορμών Σαββατοκύριακο στις 4 το πρωί. Η τακτική καυτό σεξ και την οικειότητα μπορεί να κάνει καμία σχέση, αλλά σίγουρα να βοηθήσει ένα μοναχικό χρονικές περιόδους.

Μελλοντικές προοπτικές: Bad. 

4/13

Η Εμείς-είναι-δεν-ζεύγους ζεύγους

Και οι δύο περνούν πολύ χρόνο μαζί, κοιμούνται μαζί ένα κυριακάτικο brunch, καλό σεξ και τα ζεστά βράδια ανακοινωθεί εδώ και μήνες. Ο καθένας ξέρει ότι είστε σε μια σχέση, αλλά και οι δύο απλά να αγνοήσει το "Τι είναι αυτό;"- συζήτηση. 

Μελλοντικές προοπτικές: Πολύ ελπιδοφόρο.

5/13

Η υπόθεση Instagram

Έχει άρεσε πάντα τις εικόνες και τα σχόλιά σας σε κάθε ανάρτηση με "Αρκετά!" Έχει επισημανθεί στην ποίηση, μεγάλη προορισμούς διακοπών και αστεία βίντεο σκυλί - αλλά αυτός που ζητάει ποτέ τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου ή μια ημερομηνία. 

Μελλοντικές προοπτικές: Πολύ ελπιδοφόρο. Μιλήστε με αυτόν, αλλά απλώς σε μια ημερομηνία για να!

6/13

Η ανταλλακτικά συνεργασία

Αυτός ο άνθρωπος κάνει μαζί σας για ψώνια, να περάσετε μαζί σας μοναχικό βράδυ Κυριακή ή πρόκειται σκι μαζί σας. Βλέπουν τους εαυτούς τους σωστά, φροντίζουν ο ένας τον άλλο και να τον έχουν φέρει ακόμη και σε δείπνο με τους γονείς της. Είναι ο καλύτερος φίλος σας. Είναι σύντροφο της ψυχής σας. Αλλά χωρίς σεξ.

Μελλοντικές προοπτικές: Bad. Αυτό σας αποτρέπει από ακόμη και να σκεφτεί να συνεργαστεί με κάποιον άλλο.

7/13

Η Εμείς-είναι-πολύ-cool-to-the-πρώτο βήμα ζευγάρι to-do

Είναι ιδανικό για τον άλλον, που αλληλοσυμπληρώνονται και είναι παρ 'όλα αυτά τόσο όμοια ότι ένας τυφλός άνθρωπος με ένα μπαστούνι μπορεί να αναγνωρίσει το κοινό μέλλον. Το πρόβλημα; Είναι τόσο όμοια ώστε να είναι πάρα πολύ δροσερό και να κάνουν το πρώτο βήμα και ούτε ξέρεις αν ο άλλος είναι πραγματικά σε ένα.

Μελλοντικές προοπτικές: Πολύ ελπιδοφόρο. Μιλήστε με αυτόν, αλλά απλώς σε μια ημερομηνία για να!

8/13

Οι φίλοι του σεξ

Εσείς και ο καλύτερος φίλος σας ήταν φίλοι για πολύ καιρό. Κάποιος μπορεί να μιλήσει για οτιδήποτε, να αισθάνονται άνετα με το άλλο και μερικές φορές τελικά θα καταλήξετε στο κρεβάτι. Ποτέ μην μιλήσει για το τι συνέβη μετά από 6 βολές τεκίλα, γιατί η φιλία δεν είναι τόσο "αστείος" να είναι.

μελλοντικές προοπτικές: Αβέβαιος. Μιλήστε με τον ορισμένα παιχνίδια για την αμοιβαία έλξη και να το δοκιμάσετε με ημερομηνίες!
Εδώ μπορείτε να κάνετε το τεστ ΓΟΗΤΕΊΑΣ για να μάθετε αν αισθάνεται περισσότερο από τη φιλία για σας!

9/13

Ο απονέμεται

Γράφουν τακτικά για να φιλοσοφεί για το Θεό και τον κόσμο, φλερτ και μάλιστα συναντήθηκαν πριν από αθώα σε ένα καφέ. Το πρόβλημα: Είναι συγχωρεθεί και σας κρατά με "Αν ήμουν μόνο ..."-Sätzen σε μια δυσλειτουργική σχέση εγκατεστημένος.

Μελλοντικές προοπτικές: Καμία.

10/13

Είναι απονεμηθεί και ένα κάθαρμα

Έχει μια φίλη, ακόμα και η εικόνα προφίλ για Whatsapp δείχνει πολύχρονη φίλη του και την αγάπη selfie. Ακόμα, παίρνει πίσω σας και να συναντώνται τακτικά για να καυτό ραντεβού. 

μελλοντικές προοπτικέςΚαμία. Αποκλεισμός αμέσως τον αριθμό του! 

11/13

η Toyboy

Είναι πολύ νέος, φαίνεται αστείο, έχει λάθος / καμία δουλειά ή που με κάποιο τρόπο σε δύσκολη θέση από άλλες συμπεριφορές. Μπορείτε να οδηγήσει τη σχέση σας με το πρόσχημα της μυστικότητας και κανένας από τους φίλους σας.

μελλοντικές προοπτικές: Αβέβαιος. Ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί έχετε αμφιβολία για την πιθανή σχέση με αυτόν τον άνθρωπο και να επιτρέψετε στον εαυτό σας ένα, αν τον κρατήσει ακριβώς έξω. 

12/13

το Stalker

Αυτός ο τύπος θα βρεί πάντα καλό, έχει κάνατε συνεχώς η πρόοδος - αλλά δεν είχε ποτέ πραγματικά να πάρει για να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Χρόνια αργότερα, ο ίδιος εγγραφεί στο λογαριασμό σας Instagram ή να προστεθεί στο Facebook, αλλά χωρίς καμία αλληλεπίδραση. Δεν Όπως. Δεν καρδιάς. Τίποτα.

Μελλοντικές προοπτικές: Υψηλό δυναμικό - για μια περιοριστική εντολή.

13/13

$ (Έγγραφο) .ready (λειτουργία () {$ ( '# text_gallery_wrapper_id-600532) cnGallery ({galleryWrapper. '# Text_gallery_wrapper_id-600532',

// προαιρετικών παραμέτρων
προσαρμοζόμενο ύψος: ψευδείς
})?
})?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =