Posts

Καλύτερες Στιγμές Γάμος

Από Προετοιμασία για τη μείωση της πίτας - κάθε στιγμή του γάμου σας αξίζει μια υπενθύμιση. Το πιο σημαντικό οι φωτογραφίες του γάμου που αποτυπώνουν την ξεχωριστή ημέρα με όλα τα χρώματα και τα συναισθήματα του. Μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε ένα κατάλληλο φωτογράφο και τα κόλπα που μπορούν όχι μόνο να αντιμετωπίσουν τα γυρίσματα ζευγάρι, αλλά και να απολαύσετε

Είναι φρέσκο ​​ασχολούνται και να αρχίσει σταδιακά την προετοιμασία για το γάμο σας; Πόσο όμορφη! Ακόμη και πριν να στείλει ένα save-the-ημερομηνία σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ωστόσο, θα πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα ενός ανθρώπου που ανήκει στην σπάνια οικογένεια ή τους φίλους, αλλά είναι εξίσου σημαντικό: τον φωτογράφο. Περίπου ένα χρόνο πριν θα πρέπει να πάει σε αναζήτηση, συμβουλεύει 
Kitty Fried. Ο φωτογράφος του τρόπου ζωής και των εμπειρογνωμόνων του γάμου μας έχει προδώσει, τι είναι σημαντικό και πώς φωτογραφίες του γάμου σας είναι ιδιαίτερα όμορφη.

Πώς να βρείτε το σωστό φωτογράφο;

Το πρώτο βήμα στην αναζήτηση για έναν φωτογράφο οδηγεί στα δίχτυα. Εκεί θα βρείτε όχι μόνο δικτυακούς τόπους των φωτογράφων, αλλά και το Facebook και το Instagram λογαριασμούς με ένα χαρτοφυλάκιο σε γενικές γραμμές. Μετά από μια πρώτη πρόχειρη έρευνα, θα πρέπει να δημιουργήσετε την προσωπική λίστα του top 10, και στη συνέχεια να έρθετε σε επαφή με τον φωτογράφο. Το πιο σημαντικό κριτήριο: τη συμπάθεια! "Ο φωτογράφος συνοδεύεται το ζευγάρι όλη την ημέρα - από το σφίξιμο να κόψει την πίτα. Θα πρέπει να βρείτε κάποιον που σας αρέσει"Εξηγεί ο ειδικός. Για να μάθετε, που συνιστά μια χαλαρή γνωριμία μέσω Skype ή στο καφέ γύρω από τη γωνία: "Μια άτυπη συζήτηση είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μυρίσουν ο ένας τον άλλον και να μάθετε αν έχετε την εναρμόνιση με το άλλο."

Ποιο στυλ μας ταιριάζει;

Παράλληλα με αυτό, θα πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας: Ποιο στυλ μας ταιριάζει; Και τι είδους φωτογραφίες βλέπουμε τον εαυτό μας σε 50 χρόνια ήθελα ακόμη να; "Εκτός από τις βέρες, οι φωτογραφίες δεν είναι δεσμευτικές. Το κέικ τρώγεται, το μενού του γάμου τρώγεται και το φόρεμα θα πωλούνται ίσως κάποια μέρα. Αλλά μείνετε δαχτυλίδια και φωτογραφίες και θα πρέπει να είναι διαχρονικό για τους νεόνυμφους"Η αναφερθείσα Kitty Fried. Πάρτε το χρόνο σας με το σύντροφό σας και να ζητήσει από κάθε άλλο αυτό που εκτιμούν και τι μπορείτε να βρείτε όμορφα. Ο φωτογράφος με τους περισσότερους πόντους συμπάθειας και το στυλ εικόνες που τόσο ταιριάζει τελικά θα αναρτηθεί.

Αυτό που μας κάνει ξεχωριστό;

Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλιστεί μια επιτυχημένη γαμήλια φωτογραφία είναι ένα ευτυχισμένο παντρεμένο ζευγάρι, βρείτε Kitty Fried. Επομένως, είναι σημαντικό να κάνετε το γάμο σας με τον τρόπο που σας αρέσει είναι. Ελευθερώστε τον εαυτό σας από τις προσδοκίες των άλλων και δεν σταματούν περιορίζουν τις σκέψεις à la "Αυτό γίνεται έτσι" σταθερό. "Κάθε παντρεμένο ζευγάρι πρέπει να ρωτήσετε: Τι μας κάνει ξεχωριστό; Και σχεδιάζουν το γάμο σύμφωνα με αυτές τις πτυχές" συμβουλεύει ο ειδικός.

Και πόσο κάνει ένα φωτογράφο γάμου;

Στο σχεδιασμό του προϋπολογισμού θα πρέπει να υπολογίζουν το κόστος από το 2000 για τον φωτογράφο. Συνήθως θα πρέπει να συνοδεύεται για έξι έως οκτώ ώρες με την κάμερα.

Πώς μπορείτε να προετοιμαστείτε για το ζευγάρι γυρίσματα;

Ένα πράγμα που μπορείτε να σύρετε προς τα δεξιά από σας-να κάνουμε λίστα: Πρακτική θέτει για το ζευγάρι γυρίσματα! Ένας γάμος σουτ δεν θα πρέπει να λήξει οριστικά μετά από μια τεταμένη χορογραφία, αλλά να καθοδηγείται από τα συναισθήματα και αυθορμητισμό. Ένας καλός τρόπος για να πάρετε το φόβο της κάμερας είναι μια εμπλοκή βλαστών. Λίγους μήνες πριν από το γάμο, το ζευγάρι και ο φωτογράφος συναντιούνται σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα σε οποιαδήποτε τοποθεσία σε ένα είδος τεστ σουτ. "Χωρίς νυφικό και κοστούμι, ό, τι αισθάνεται πιο εύκολη"Said Kitty Fried, "μπορείτε να γνωρίσετε με την κάμερα και μπορεί να τρέξει πολύ πιο χαλαρή στην ημέρα του γάμου. μπορείτε να ασκήσετε πριν από την μεγάλη μέρα μόνο φιλιά." Η συμβουλή μας: Η εμπλοκή φωτογραφίες για το Save-the-ημερομηνία ή πρόσκληση κάρτες χρησιμοποιήσετε!

Πότε θα πρέπει να λάβει χώρα, τα γυρίσματα ζευγάρι; 

Όσο το δυνατόν! Το καλοκαίρι υπάρχει το πιο όμορφο φως αργά το απόγευμα. Επίσης, λίγο πριν από το ηλιοβασίλεμα δημιούργησε μεγάλες εικόνες, λέει ο εμπειρογνώμονας. Η ίδια ζητά προς νεόνυμφους και μερικές φορές σε ένα δεύτερο πυροβολισμό μεταξύ των δύο μεταβάσεις μενού όταν το φως είναι ιδιαίτερα όμορφη και πάλι. Η μεγαλύτερη ένταση είναι τότε συνήθως ήδη τελειώσει και το ζευγάρι μπορεί να επικεντρωθεί πλήρως στον εαυτό τους. Σε γενικές γραμμές: Τα γυρίσματα δεν θα πρέπει να είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να, αλλά μια μικρή παύση. "Η ημέρα του γάμου τρέχει τόσο γρήγορα με τη νύφη και το γαμπρό που συχνά ξεχνάμε, γιατί είναι όλα εκεί. Κατά τη διάρκεια του ζεύγους των γυρισμάτων, μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας ένα σύντομο διάλειμμα για δύο και να αναπνεύσει και πάλι την ημέρα", Λέει ο εμπειρογνώμονας. Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό το γεγονός ότι τα γυρίσματα κανείς δεν είναι σε διαδικασία που δεν θα δει στις φωτογραφίες. Οι περισσότεροι θεατές, τόσο πιο δύσκολη είναι οι νεόνυμφοι.

Πώς θα πρέπει να προγραμματίσουν για το ζευγάρι γυρίσματα πολύ χρόνο;

Όλα εξαρτώνται από όπου τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα και οι οποίες φωτογραφίες είναι επιθυμητή, εξηγεί Kitty Fried. "Αν βρείτε άμεσα με την τοποθεσία του γάμου ένα ωραίο μέρος, μπορεί να είναι αρκετή για 15 λεπτά. Ωστόσο, ο χρόνος επιθυμία μου είναι μια χαλαρή ώρα. Στη συνέχεια, το ζευγάρι έχει χρόνο και ο χρόνος να είναι χαλαρά." άκρη της: πυροβολούν τα πορτρέτα της νύφης και του γαμπρού αμέσως μετά την πάρει έτοιμο όταν το μακιγιάζ είναι φρέσκο ​​και κανένα δάκρυ ακόμα κυλούσε. Μιλώντας για το μακιγιάζ: Ποιος έχει τα μέσα, το στιλίστα ή make-up artist, συμπεριλαμβανομένων σκεύη μακιγιάζ χρειάζεται για να πυροβολήσει.     

Τι κάνουν οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;

Πολλές νύφες και γαμπροί αισθάνονται ένοχοι αν αφήσετε τους καλεσμένους σας στο χώρο και να εξαφανιστούν για μια ώρα για να πυροβολήσει. Εδώ, δεν υπάρχει ούτε μία επισκεπτών, επομένως, θα τρελός εγγυημένα. Κάντε ποτά και σνακ και γλυκά διαθέσιμη και λεωφορεία που μεταφέρουν τους επισκέπτες σας, εάν είναι απαραίτητο από την γαμήλια τελετή στο χώρο της εκδήλωσης. Kitty Fried θυμάται έναν γάμο, όπου οι φιλοξενούμενοι πήγαν κατά τη διάρκεια του κυνηγιού σουτ οδοκαθαριστών. Μια ωραία ιδέα που θα πραγματοποιήσει σίγουρα groomsmen σας για το γάμο σας.

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για την πρώτη ματιά;

Η πιο όμορφη και συγκινητική στιγμή της κάθε γάμο είναι πιθανόν ότι εάν η νύφη και ο γαμπρός συνεδριάσει για πρώτη φορά και να δείτε τον εαυτό σας στο φόρεμα και κουστούμι. Όλο και περισσότερα ζευγάρια αποφασίζουν έναντι Πρώτη ματιά στο βωμό και να ανταποκριθεί ήδη πριν από την τελετή του γάμου σε ένα πιο οικείο περιβάλλον. Εδώ, επίσης, μαγικές εικόνες τόσο Kitty Fried προκύψουν. "Η κατάσταση, όταν η νύφη περπατά κάτω από το διάδρομο, είναι γεμάτη με το συναίσθημα και την ένταση. Φαίνεσαι για τους επισκέπτες, φροντίζει πώς να κρατήσει την ανθοδέσμη και πρέπει να επικεντρωθεί ταυτόχρονα, να μην πατήσει το φόρεμά της. Ως εκ τούτου συμβουλή μου: Πάρτε μια ευκαιρία και να σας δώσει δέκα έως δεκαπέντε λεπτά πριν από την τελετή μόνο για εσάς."

Και τι γίνεται αν ο καιρός δεν συνεργάζεται;

"Στο σχεδιασμό του γάμου, θα πρέπει να υπάρχει κανένα σημείο σχετικά με το θέμα του καιρού. Απλά για το λόγο ότι δεν μπορεί να προγραμματιστεί"Συμβουλές εμπειρογνωμόνων μας. Αν θέλετε να αποφύγετε τη βροχή την ημέρα του γάμου, θα πρέπει να μετακινήσετε το γάμο προς το νότο. Ωστόσο, η λήψη είναι δυνατή ακόμα και όταν χύνει. Αντί για τα γυρίσματα για το γκαζόν εκεί, τότε μόνο ρομαντικές εικόνες στη σουίτα του ξενοδοχείου ή στον όμορφα διακοσμημένο χώρο της εκδήλωσης. Εδώ η ευελιξία είναι σαφώς απαιτείται. Ωστόσο, αν μια υπαίθρια γυρίσματα, έτσι δεν μου αρέσει να κάνω χωρίς να κάνετε ακόμα ένα σουτ μετά το γάμο. Όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να γλιστρήσει μία έως δύο εβδομάδες μετά το γάμο φορά στο νυφικό και κοστούμι και μόνο στη συνέχεια να κάνουν τις πραγματικές φωτογραφίες του γάμου. Το ζευγάρι είναι τότε όχι μόνο χαλαρό, αλλά επίσης δωρεάν στην επιλογή τοποθεσίας. "Ωστόσο, το όριο για έναν βλαστό μετά το γάμο εξακολουθεί να είναι σχετικά υψηλό. Το ζευγάρι φόβο ότι δεν θα αισθανθεί πραγματική"Λέει Kitty Fried. "Ωστόσο, η αγάπη δεν είναι εγγυημένη αλλάξει μέσα σε 14 ημέρες." Γιατί λοιπόν να μην παντρευτούν στην πόλη και αφήστε τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα κάπου στη θάλασσα; Θεωρούμε ότι ακούγεται υπέροχο.

γατούλα-τηγανισμένα

©
Kitty Fried

εμπειρογνώμονα μας:

Kitty Fried πιάνει εδώ και εννέα χρόνια ιστορίες αγάπης με τη φωτογραφική της μηχανή και ταξιδεύει με το νυφικό ζευγάρια, επίσης, όπως στην προσωπική προορισμούς όνειρο. Επισκεφτείτε εδώ τους
Σελίδα στο Facebook, τους
Ιστοσελίδα και της
Instagram λογαριασμό.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − 34 =