Posts

ανδρική ηλικία

ΓΟΗΤΕΊΑΣ-συγγραφέας Johanna Merhof σκέφτεται για τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον ανδρισμό

Τι σημαίνει να είναι ένας άνθρωπος;

Τι σημαίνει να είναι ένας άνθρωπος; ©
Getty Images

Λατρεύω τους άνδρες. Τόσο απλά. Όχι, δεν ήταν τόσο απλό. Μέχρι που εξετάζονται λεπτομερώς με τον ανδρισμό. Για να είμαι ειλικρινής, μέχρι που dawdled με τον καλό μου φίλο Ν Κυριακή το απόγευμα. Τούτου λεχθέντος, ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι του, και έτρεξε σαν ένα τρομαγμένο κοτόπουλο, Pardon, σαν ένα άγριο πουλί μέσα στο διαμέρισμα, βάλτε ραπ γκάνγκστερ και ξαφνικά άρχισε να κάνει push-ups για να αμέσως μετά την άρση βαρών. Νομίζω ότι ήθελε να μου πει κάτι. Και δεν ήταν σίγουρο: ο καφές είναι έτοιμος. Ο φίλος μου ήταν σαν μια εξάρτηση τυμπάνων για μια συναυλία των Motorhead: αισθητά πελεκημένη, ω τι, εντελώς ζαλισμένος. Του εισφορές συζήτηση περιοριζόταν στην ίδια "Χμμ" ή "τυπικό γυναίκες", έχει μόνο "Χμμ" Ποτέ δεν ικανοποιηθεί μια γυναίκα. "Τι είναι αυτό, ο John Wayne;"Ρώτησα, "η οποία ωθεί τις μπότες;" "John Wayne είναι δυστυχώς νεκρός"Ο panted μεταξύ δύο pull-ups στην πόρτα της κουζίνας. Ήταν σαφώς σύγχυση. 

Et voila, πληροφορήθηκα ότι δεν κοιμόταν, αλλά η μετά από μια "παράξενα νύχτες της ζωής του" σκεφτεί αρρενωπότητα. Τι είναι ακόμα ζεστό και σήμερα, να είναι ένας άνθρωπος. Και αν δεν υπάρχει λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη από ... Εκείνος κούνησε το κεφάλι του προς το μέρος μου. Αλλά ήμουν ήδη ανυπομονούμε για την πολύ παλιά ερώτηση Grönemeyer. Ι αρωματισμένο στήλη υλικό. Ο άνθρωπος, ας μιλήσουμε. αλλά ο φίλος μου δεν ήθελε να μιλήσει, ήθελε να το τραγανό: Ήθελε ανακοινώσεις. Από μένα, για λογαριασμό της τις κυρίες. "Ω Θεός φυλάξοι, είμαι οπαδός από εσάς, εγώ ..." "Δεν Soft!"Είπε λακωνικά. "Μπορείτε να γράψετε για ένα περιοδικό της συζύγου." He've πήρε ένα σοβαρό ερώτημα: "Πώς θέλετε να μας τις γυναίκες τους άνδρες ούτως ή άλλως; Ως πολεμιστής, ή ίσως ως ένα χάδια;" Κοίταξα γρήγορα στο ανώτατο όριο, και N. έδωσε την απάντηση άμεσα η ίδια: "Μπορείτε γυναίκες θέλουν να κάνουν τον άνθρωπο στη δραχμή!"Έτσι διατριβή του. "Και θα υποφέρουν στο τέλος πιο"Ψιθύρισε, κοιτάζοντας πολύ θυμωμένος και πολύ αξύριστος. Πενθήμερη γενειάδες δεν θα σώσει τον κόσμο. Στο ανδρισμός δεν είμαι τόσο σίγουρος. 

Ο λόγος για το κεφάλι ξύσιμο, όπως τόσο συχνά γεννήθηκαν στον πάγκο: N. είχε μιλήσει το προηγούμενο βράδυ στο wet bar δύο γυναίκες καθώς μερικές φορές κάνει όταν θυμάται κανένα λόγο εναντίον της. Ωστόσο, οι γυναίκες που είχαν γελούσαν μαζί του και με σκωπτική: "όχι μόνο! Μιλώντας!" βούρτσα μακριά. Ο φίλος μου είπε τίποτα. Ο perked επάνω. Οι γυναίκες μιλούν δυνατά για αρσενικό whiner για παιδιά που κλαίνε, όχι μόνο στον κινηματογράφο, στο Eunuchenmusik πάνω Bubis από το "Ξενοδοχείο Mama"Σχετικά με την κατανόηση μαλθακούς, ψευδο-macho τόσο σταθερό όσο Pappcowboys ... Μπορείτε βλασφημείται. Όχι για μεμονωμένες γυναίκες. Πάνω από όλα. Σχετικά με την αναβλητικότητά τους, αναστενάζοντας, scrimping, Dodge, λυγισμού, Ηνωμένες ξεράσει. Μέσω δισκέτα αποφάσεων και θηλυπρεπής. Ν μόλις άκουσε και κοίταξε στο ποτό του. ποτέ δεν είχε ακούσει τόσες πολλές κατηγορίες εναντίον του φύλου του, μέσα σε δέκα λεπτά. Στο τέλος, μία γυναίκα στην άλλη, δήλωσε: "Οι άνδρες να δημιουργήσει ο ίδιος μακριά. Είναι σχεδόν τίποτα πιο εύχρηστο. Και ακόμη, ενώ συχνά τροφοδοτούν την ουρά." ορκίζεται ο φίλος μου, η παρακάτω ιστορία στη συνέχεια συνέβη ακριβώς ίδιος ρούχα υψηλής 50 ευρώ στη γραμμή -. τόσο για τσιγκούνης - έλαβε χώρα το σακάκι του στο μεγάλο δερμάτινο μπουφάν της αντι-γείτονά του και έφυγε από το μπαρ, πήγε στο επόμενο καλύτερο πίντα, ήπιε τρεις μπύρες και τρεις βότκα για πρώην και φλυαρεί πέντε γυναίκες με πολιτικά ορθό λόγια για. Θαύμαζε τον πισινό της μπαργούμαν πολύ δυνατά, κτύπησε σχεδόν, απέσυρε μια γρατσουνιά κοντά στο μάτι και ένιωσα τότε όπως ο Steve McQueen. Κέρδισε στην πάλη βραχίονα και ψιθύρισε η γυναίκα του αντιπάλου του: "Ποτέ για τα χρήματα, μέλι, πάντα για την αγάπη." Στη συνέχεια έτρεξε οδηγείται από την τεστοστερόνη μόνο μία φορά γύρω από το τετράγωνο και προσπάθησε στη συνέχεια ανεπιτυχώς να κλέψει μια μοτοσικλέτα μπροστά από την παμπ. Αλλά η μπαργούμαν τον έσωσε από την τρέλα και τον κάλεσε ενώ χαμογελώντας "απατεώνας", "Δεν είναι γλυκιά, αλλά κακοποιός"Είπε, χαμόγελο σύντομα σωθεί. Όταν ήρθε στο σπίτι, άκουσε τους Black Sabbath, έφαγε έξι σάντουιτς λουκάνικο, τραυματίστηκε στην τσάντα punching του και πέταξε μακριά αυτόματη ξυριστική μηχανή του. "Από διότι θηλυπρεπής"Είπε, ψάχνει πολύ κουρασμένος από αυτό.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − 18 =