Posts

γυμνός

Για να καταλάβει τους άνδρες και την επιθυμία τους σε διαφορετικές καταστάσεις, βοηθά να δούμε στον κόσμο του άνδρα: 10 ειδήσεις και γεγονότα από την επιστήμη που χαμογελάτε και να τον (ίσως) ας σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα

γυμνός

Έτσι softies για μια μακροχρόνια σχέση είναι καλό καλό - με μια άλφα αρσενικό, μπορείτε να γεράσουν
©
Stocksy

Οι άνδρες που σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα, έχουν περισσότερο σεξ

Εναλλακτικά, μπορεί να ταλαντεύεται το πινέλο πλύσιμο-up ή σιδήρου. Το κύριο πράγμα, πιάνει στο σπίτι με. Για τους ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, Riverside αποδειχθεί: οι γυναίκες βρίσκουν αυτά τα άτομα ερωτικά ελκυστικό.

Οι εγκέφαλοι ανδρών σβήσει στις γυναίκες

Πριν νομίζετε ότι ένα τέτοιο πράγμα ως Δυσμενής "Προφανώς, ένας άνθρωπος φαίνονται καλύτερα από ό, τι σκέψη να"Θα πρέπει να γνωρίζουν τα αποτελέσματα μιας ολλανδικής μελέτης. δύναμη του εγκεφάλου του δεν είναι μόνο χειρότερα αν έχει να κάνει άμεσα με τις γυναίκες. Αλλά και όταν σκέφτεται να παρακολουθείται από μια γυναίκα για. Β μέσω κάμερας. Οι γυναίκες δεν παραπαίουν στην αντίστροφη κατάσταση.

άλφα αρσενικά ζουν περισσότερο

Ακριβώς για μαλθακούς είναι καλό για μακροχρόνια σχέση - με μια άλφα αρσενικό, μπορείτε να πάρετε παλιά. υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης του μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής. Αυτό οδήγησε σε μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Greifswald.

Οι άνδρες και οι γυναίκες του ύπνου

Αυτό ισχύει τουλάχιστον για το περίφημο συνουσία Blitzwegschlafreflex. Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Michigan αποδεικνύει έκπληξη, ότι και τα δύο φύλα περιφρόνηση μετά τον οργασμό ίδια ταχύτητα wegdösen όλα αντίθετα με τις φήμες. PS: Υπήρχε στο παρελθόν δεν έχει σεξ, οι γυναίκες είναι οι nimbler πιτζάμες.

Πλεόνασμα των γυναικών κάνει τους άνδρες τσιγκούνης

Ωστόσο, τα αρσενικά ανταγωνιστές στη γύρω περιοχή φαίνεται μεγάλη, οι άνδρες θέλουν να κερδίσουν τόσο μεγάλη σπάταλοι, όπως το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα ανακάλυψε.

Οι άνδρες βρείτε πουκάμισα φαρδιά ζεστό

Για το σκοπό αυτό, δύο πράγματα είναι σημαντικά: 1. Το πουκάμισο είναι μια ποδοσφαιρική φανέλα. 2. Οι άντρες είναι Βρετανοί. Μια μελέτη από το νησί αποκαλυπτικό: 34 τοις εκατό θέλουν να δουν γυναίκα του στο κρεβάτι με τη φανέλα, μόνο το 23 τοις εκατό επέλεξε σέξι εσώρουχα.

Οι άνδρες χρειάζονται 52 χιλιοστά

Φυσικά, αυτό Gardemaß δεν ισχύει για τη διάρκεια του καλύτερο κομμάτι του. Αλλά αν θέλετε να έχετε τα παιδιά του εραστή σας, τουλάχιστον 52 χιλιοστά μήκος του φράγματος (απόσταση μεταξύ του πρωκτού και όσχεο) είναι ευνοϊκές. Αμερικανοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι 52 και πλέον άνδρες είναι επτά φορές πιο εύφορη.

Οι άνδρες χέρια προδίδουν την Bad Boy

τάση πίστη του, μπορείτε να (το οποίο υποστηρίζει μια μελέτη από το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Chemnitz) διαβάστε δαχτυλίδι δάχτυλο του. Είναι το ίδιο μήκος με το δείκτη; Λοιπόν, καμία πλευρά Springer. Μικρότερες δείκτη; Δυστυχώς, ένα κακό παιδί!

Γυμνές γυναίκες και το εργαλείο (σχεδόν) το ίδιο

Δεν είναι αστείο, τόσο "αντικειμένων" Ενεργοποιήστε τα οράματα, οι ίδιες περιοχές του εγκεφάλου όπως οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Princeton ανακάλυψαν. Το αρσενικό εγκέφαλο προφανώς ζευγάρια το θέαμα άψε σβήσε στη μνήμη πως το "πράγμα" αντιμετωπίζει.

Οι άνδρες συχνά σκέφτονται το φαγητό

Σύμφωνοι, μπορούν επίσης να σκέφτονται το σεξ περίπου 18 φορές την ημέρα, αλλά θέματα όπως το επόμενο γεύμα ή το βράδυ τους ύπνο αφιερώνουν οι άνδρες τουλάχιστον όσο περισσότερο χρόνο. Σύμφωνα με μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο. Και για να καθαρίσει με ένα άλλο κλισέ: Οι γυναίκες έχουν, επίσης, δεν είναι τόσο σπάνια ερωτική ονειροπολήσεις, όπως θέλουν να ισχυρίζονται: πάρτε τουλάχιστον δέκα ανά ημέρα.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1