Posts

Μου λείπεις!

Για να διασφαλιστεί ότι ο σύντροφός σας έχετε χάσει - και όχι μόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών

Μου λείπεις! _537487

Για να διασφαλιστεί ότι δεν θα πάει σ 'αυτόν από το κεφάλι ©
Getty Images (2)? Κολάζ: Condé Nast Digital

Κατά ειρωνικό τρόπο, η γιορτή της αγάπης, ο τρόπος που πολλά ζευγάρια να χωρίζουν για να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια. Για να επιστρέψετε στην πατρίδα του, ολοκλήρωσε πολλές επισκέψεις σε συγγενείς και πάει γιορτάσουν με τους φίλους Νηπιαγωγείο και τους φίλους του σχολείου. Αλλά ο χρόνος και μόνο είναι καλό όχι μόνο για ένα κομμάτι της νοσταλγίας, αλλά και για τη σχέση. Επειδή η επιθυμία για το σύντροφό δείχνει πόσο πόσο θα σημαίνει ο ένας στον άλλο, συγκολλούνται μεταξύ τους ακόμα περισσότερο, κάνοντας την επανένωση πιο όμορφη. Παρ 'όλα αυτά, μπορείτε ακόμα να βοηθήσει λίγο για να πάει σε αυτόν, κατά την απουσία σας με κανένα τρόπο έξω από το κεφάλι. Τέσσερις κόλπα που σας κάνουν να αξέχαστη - και όχι μόνο κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων.

Τέσσερα κόλπα για να αυξηθεί η λαχτάρα του για εσάς:

Αναμνηστικά αριστερά: Φυσικά, δεν βλάπτει μια φωτογραφία στο κομοδίνο του ή την οθόνη του κινητού, έτσι ώστε να μην χάσουμε από τα μάτια σας, αλλά και πιο λεπτές αναμνηστικά μπορεί να εμπνεύσει τις σκέψεις του. Για παράδειγμα, ένα κομμάτι του κοσμήματος, κασκόλ ή ακόμα και εσώρουχα που του θυμίζει την τελευταία καυτή νύχτα μαζί σου.

Σετ Άρωμα: Το γεγονός ότι δύο άνθρωποι αισθάνονται έλξη μεταξύ τους, πολλά εξαρτώνται από το αν ο ένας τον άλλο "μπορεί να μυρίζει καλό", Οι άνδρες αγαπούν τη μυρωδιά του δέρματός μας, τα μαλλιά και τα ρούχα. Ας το πουκάμισο στο οποίο θα κοιμηθεί μαζί του χθες το βράδυ, που βρίσκεται (η οποία θα είχε ελεγχθεί από επίσης ίσο με το στοιχείο 1), ψεκάστε ένα φύσημα του αρώματος σας στο μαξιλάρι του ή "ξεχνώ" σαμπουάν σας μαζί του. Θα σκέφτομαι κάθε όσφρηση.

Κάντε μια μνήμη: Καταλαμβάνουν μέρη που επισκέπτεται συχνά, με τις ενώσεις και τις αναμνήσεις από μόνη της. Αυτό μπορεί να είναι μια μικρή καρδιά που έχετε γραμμένα στο δρόμο για το γραφείο του σε μια στήλη της διαφήμισης. Αλλά και μοιράζονται τις στιγμές που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Εάν, για τον ίδιο. Β χτύπημα στο αγαπημένο cafe του για διασκέδαση αφρό του γάλακτος στην άκρη της μύτης, θα σκεφτεί κάθε φορά για να σας όταν ακούει τον ήχο του γαλακτωματοποιητή.

αυξήσει αναμονή: Είτε έχετε κρύψει ένα ερωτικό γράμμα στο διαμέρισμα, την τσάντα ή το σακάκι του, στο οποίο μπορείτε να τον κάνει ποτέ γεύση για επανένωση σας. Ή να τον στείλετε ένα πολλά υποσχόμενο SMS ή e-mail εν κινήσει. Επίσης, ένα συναρπαστικό βρώμικο μιλήσουμε ποτέ δεν έβλαψε καμία σχέση.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =