Posts

Διάγνωση: Vollhorst

Στο πρώτο μυθιστόρημα της "Διάγνωση: Vollhorst" ο συγγραφέας Τζούλια Reymers περιγράφει ακριβώς αυτό που ίσως έχει ήδη βιώσει ψάχνουν για την αγάπη κάθε γυναίκα: συναντά μια Vollhorst! Τι είναι αυτό, πώς να αναγνωρίζουν ένα τέτοιο τύπο και δεν χάνουν πολύτιμο χρόνο περισσότερο για να βρει άντρα των ονείρων σας, ξέρετε τώρα

Vollhorst

Vollhorst συναγερμού: Κατά την αναζήτηση για τον άνθρωπο το όνειρό της ενιαίας γυναίκες πρέπει να φιλήσεις πολλούς βατράχους ©
Getty Images

Ξέρετε τη φράση "Vollhorst" δεν είναι; Σίγουρα, όμως, θα έπρεπε ποτέ να ασχοληθεί με μια - τουλάχιστον εάν είστε μία γυναίκα ψάχνει για πρίγκιπα της γοητευτικό. Μια Vollhorst είναι δυνατή η Τζούλια Reymers ένα undatebarer άνθρωπος τον οποίο ο συγγραφέας στο βιβλίο της "Διάγνωση: Vollhorst" χωρίζεται σε δύο είδη: Υπάρχει το ακίνδυνο είδος, το οποίο χαρακτηρίζεται από την κακή ρούχα, ανόητη συμπεριφορά ΛΙΓΕΣ και η άγνοια για την αντιμετώπιση των γυναικών και ως εκ τούτου δεν έρχεται ως εταίρος στην ερώτηση. Στη δεύτερη ομάδα υπάρχουν ως επί το πλείστον ελκυστικές οι άνδρες που με δεξιοτεχνία με τη συμπεριφορά τους μια γυναίκα τυλιγμένη γύρω από το δάχτυλό σας και στη συνέχεια εξαφανίζονται χωρίς ίχνος από τη σκηνή, όταν κατέλαβαν για πρώτη φορά την καρδιά της Παναγίας. Αυτά τα παιδιά έχουν ταξινομηθεί ως άκρως επικίνδυνο, σύμφωνα με τον συγγραφέα. Επειδή μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να ανιχνευθούν, επειδή αποπνέουν τη γοητεία, τη διαθεσιμότητα και ρομαντικές χειρονομίες και δεν υποδηλώνουν ότι θα γυρίσει σύντομα ότι είναι ανίκανα να δεσμεύουν.

Για να εκθέσετε το δεύτερο είδος των στερεών φωλιές το συντομότερο δυνατό, η Τζούλια Reymers είναι πολλές συμβουλές στο βιβλίο της. Αυτό, όμως, δεν Παπανικολάου ο συγγραφέας τους αναγνώστες με υπερυψωμένο δείκτη για το ψωμί, αλλά δίνουν με τη μορφή διασκεδαστικές ιστορίες που περιέχει πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεία. Ως εκ τούτου, τα μηνύματα εμφανίζονται ζωντανά και κάθε γυναίκα μπορεί να αντισταθεί, δείτε τις κωμικές, παράλογη και μερικές φορές τραγικές καταστάσεις που συμβαίνουν όταν ένας δεδομένων à la: "Είμαι άρρωστος της ενιαίας ζωής. Δεν θέλω να περάσουν τις ώρες να συγκεντρώσει ρούχα που κρύβουν πισινό μου, μόνο για να έχουν στη συνέχεια, καθίστε διαμέρισμα στο μπαρ, να χρειάζεται να μοιράζονται το λογαριασμό στο τέλος και στη συνέχεια να μην υπενθύμισε ότι είναι! την κατάσταση της σχέσης μου δεν είναι πλέον να είναι κάτι μεταξύ «Είναι περίπλοκο» και «φίλοι με τα οφέλη»!"

Για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, η ηρωίδα έρχεται μετά από μια αυτο-έμπειρο Vollhorst χρονολογείται μαραθώνιο με τη βοήθεια του καλύτερου φίλου της, γκέι φίλο της και τη γιαγιά της με τα ακόλουθα προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι είναι στη διαδικασία πάλι να πέφτουν για το λάθος άνθρωπο :

  • Μια Vollhorst καταγράφει σπάνια και μπορεί να είναι με την απάντηση σε μηνύματα πολύ χρόνο. Ο ίδιος λέει προγραμματισμένες συναντήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα από ή ζητά πολύ αυθόρμητη και κατά προτίμηση το βράδυ μετά από μια ημερομηνία. Πείτε: Αυτός ο κύριος δεν έχει κανένα σοβαρό ενδιαφέρον και να μην προσπαθούν καθώς, όπως σας αξίζει μια κυρία.
  • Αν έχετε ένα ραντεβού με τον υποτιθέμενο όνειρο άνθρωπο υπέρταση και κρίσεις πανικού και όχι ευχάριστη πεταλούδες στο στομάχι, θα σηματοδοτήσει το σώμα σας έχει ήδη: "Υπάρχει κάτι λάθος!" Θα είναι εντάξει, θα αισθάνεστε άνετα. Ως εκ τούτου: Ακούστε τη διαίσθησή γυναίκα σας! Αυτά μπορεί να είναι μόνο οι γυναίκες συχνά δεν έχουν λόγο, επειδή δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι ο άνθρωπος δεν είναι το σωστό. Μιλάς για τη συμπεριφορά του Κυρίου ωραία με δικαιολογίες όπως "Έχει ακριβώς το στρες στην εργασία και ως εκ τούτου δεν έχει χρόνο." Είσαι ένας από αυτού του είδους, θα πρέπει να ζητήσετε από ένα φίλο για τη γνώμη τους σχετικά με χρονολόγηση σύντροφό σας. Επειδή σας λέει χωρίς τριαντάφυλλο χρώματος γυαλιά, αν ο τύπος αξίζει το αλάτι του, ή θα πρέπει να φύγει.
  • Επίσης, δεν είναι προτεινόμενο συνεργάτης είναι ένας τύπος που μιλάει είτε ελάχιστα είτε μόνιμα θετικά από την πρώην φίλη του. Ειδικά φράσεις όπως "Μου έχει μειωθεί"ή: "Είναι τρελό", Θα πρέπει να ηχομόνωση. Επειδή δεν είναι πιθανώς για την τελευταία σχέση του χρόνου ή / και απρόθυμη να δεσμευτεί για κάθε νέο συνεργάτη και να απολαύσει την ελευθερία του.
  • Το κύριο μήνυμα από το βιβλίο της Τζούλια Reymers είναι αυτό: Αναζήτηση ανεξάρτητα της εταιρικής σχέσης τύχη σας ως γυναίκα! Δώστε στον εαυτό σας μια ικανοποιητική εργένικη ζωή, τα ταξίδια, περιβάλλουν τον εαυτό σας με καλούς φίλους (για του οποίου τις συμβουλές που πρέπει να ακούσετε μόνο κάθε φορά που το δικό σας Bauchkribbeln μπλοκάρει μια σαφή εικόνα του κόσμου των ανδρών) και να μην τους αφήσουμε ιδιαίτερα από τους κ.κ. χορεύουν στη μύτη. Μετά από όλα, ο οποίος το βράδυ στις τρεις η ώρα για μια "Γεια σου, ακόμα ξύπνιος; Μπορώ να έρθω;"-Πληκτρολόγηση με "Ναι, καλά!" αντιδρά και ρίχνει ευθείες σε σέξι εσώρουχα δεν θα πρέπει να εκπλαγείτε όταν η νυκτερινή επίσκεψη ποτέ δεν φανταζόταν μία γονείς του την Κυριακή το απόγευμα. Βεβαιωθείτε οι άνδρες συνειδητοποιήσει αυτό που περιμένετε. Ο σεβασμός θα πρέπει να σταθεί εκεί στην κορυφή της λίστας - και ειδικά προς τον εαυτό του. Θα είναι μια μεγάλη γυναίκα και δεν χρειάζεται να χάνετε το χρόνο σας με ένα Vollhorst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − 93 =