Posts

Deset dejstev o vagini

Vagina, vulva, vagina, muca ali Rebecca (tako imenovani Charlotte "Sex and the City" vagino) - pri ženskih spolnih organov, pa so bolj ali manj podrobni opisi - in vendar so še vedno tabu tema. Za razliko od povsod penisa, ki je vedno prisoten le z njegovo anatomijo, je še vedno veliko skrivnosti, ki obdajajo spolovila žensk, ki so v veliki meri v notranjosti ženskega telesa in s tem se ni tako enostavno, da razišče. Mi vagina bližje pogled

vagina

Vagina, vulva, vagina in klitoris - Pomembne informacije o ženski spolni organ vam povem v tem članku
©
Claudia Herold, Sarah Jansen

1. Kaj je vagina strukturirana?

notranji del vagine strogo besedilu vagine. To je sedem do enajst centimetrov mišična cev, v kateri med drugim, žleze v Bartholin se imenujejo. To ampak izloček, ki je odgovoren za vlažnosti nožnice. Proizvodnja izločanja se pri spolnem odnosu z večjim veseljem povečala.

Zunanji deli ovoja se imenujejo vulve. Ti vključujejo notranje in zunanje ustnice, klitoris, Mons pubis, preddverje in odprtino sečnice. Mlade ženske imajo tudi himen (deviško kožico), ki je uničil na prvi spolni odnos.

2. Kaj je vagina tam?

Njihova najpomembnejša naloga: Vagina služi kot porodni kanal za otroka. In s svojim menstruacije zapusti žensko telo. Potrebno je tudi, ki imajo spolne odnose penis v sebi in je zelo prilagodljiva. Mišice lahko širijo v velikem razponu in ozek.

3. Lust: Kje se vagina skriva G-točko?

Čeprav je raziskava še vedno prepirala, ali pa je G-točka sploh, vam bomo povedali kje je teoretično: Užitek spot je približno tri do pet centimetrov za vagino na sprednji steni vagine. Zabavajte se z iskanjem!

4. Koliko ženske dobijo vaginalni orgazem?

V skladu s študijo ZDA, le 30 odstotkov žensk, ki prihajajo s penetracijo penisa do orgazma. Nekateri se lahko pojavi ne vrhunec ali uživajte v spolnosti, kar sami prebuditi vaš partner med seksom, poleg s strani klitorisa stimulacijo.

5. Ali lahko vagina in ejakulacije?

Da, lahko! Sto odstotkov raziskuje žensko ejakulacijo še ni, vendar. Vendar pa raziskovalci ugotavljajo, da se tekočina nastala v paraurethral žleze, ki se nahajajo v gobasto strukturo okoli sečnice. ejakulat je ta izvrže tudi pri navdušeni - vendar ne skrbite, to ni urin. Snov proizveden v orgazem vsebuje beljakovinske molekule in zelo podobna izločanja, ki izhaja tudi iz moške prostate.

6. Ali so vse vagine enako?

No. Tako kot moških spolnih organov in ženske razlikujejo po obliki, barvi in ​​velikosti. Nekatere ženske so kot notranja sramne ustnice nadalje navzven kot drugi. Na srečo ni velikosti tekmovanja, kot gospodov ustvarjanja.

7. Kako vagine spremembe po porodu?

Kot da so stiske nosečnosti in rojstva ni bilo dovolj, da so na žalost nekatere ženske bodo nato tudi fizične spremembe. Vagine npr preobremenjeni in ne tvori nazaj v prvotno stanje ali mišic medeničnega dna, so zelo šibki. V nasprotju s tem pa lahko po rojstvu vaje pomagajo.

8. Ali obstajajo plastična kirurgija za vagine?

Da! V ZDA je "untenrum"-Verschönerung (v angleščini "vaginalne plastična / kozmetične kirurgije") Izvedemo tudi pogosteje. Zmanjšanje sramne ustnice (angleški "labiaplasty"), Zoženje vagine (angleščino "vaginoplasty") S pomočjo obloge vaginalni kanal z avtolognim maščobnega tkiva, G-točka intenzifikacijo ali barvanje sramne ustnice so možne.

9. Ali ste vedeli, da je vagina dan namenske?

Glede na to, da je od nje otrok najde svojo pot v svet več kot upravičena, da je vagina poseben dan posvečen. "vagina dan" se je začel 14. februarja 1998 do življenja ustvariti še vedno obstoječe pomanjkanje znanja o ženski spolni organ na svetu. Datum se izračuna zahteva od Valentinovo. Kot razlog imenovano pobudniki: Kaj gre bolje o vagini kot dan ljubezni?

10. Kako močna je vagina?

Domnevno vodil ruski Tatiana Kozhevnikovm v 2009 Guinnessovo knjigo rekordov, ki jih je imel stekleno žogo z 16,5 kilogramov v vagino.

Preskus na naslednji strani svoje znanje vagine v našem kvizu!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − = 79