Posts

Έξι νταντάδες για Ρουμί και ο Sir Carter!

Beyonce και ο Jay Z είναι στην ασφαλή πλευρά: Μετά τη γέννηση των διδύμων της είναι το ζευγάρι προσωπικοτήτων πολλά για το νέο προσωπικό

Beyonce

Ρουμί και ο Sir Κάρτερ που ονομάζεται δίδυμα Beyoncé όπως επιβεβαιώνεται τώρα και στο Instagram.
©
Beyonce.com

Ενημέρωση στις 27 Ιουλίου, 2017

Καλά προστατευμένο και δεν είναι τόσο φθηνές: Σύμφωνα με
"ραντάρ σε απευθείας σύνδεση" Μια πηγή είπε: Για δύο δίδυμα τους εβδομάδων που γεννήθηκαν Ρουμί και ο Sir Κάρτερ σχεδόν έξι το ζευγάρι δεν έχει λιγότερους από 18 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων, για παράδειγμα, το προσωπικό ασφαλείας και έξι νταντάδες που. Αυτό θα πρέπει να εξασφαλίζουν ότι τα μωρά προστατεύονται όλο το εικοσιτετράωρο. Μετά από όλα, ακόμα και η κόρη Ivy Μπλε (5) δεν είναι πολύ σύντομη: Και αυτοί, θα πρέπει να εποπτεύεται από δύο νταντάδες. Αν όλα αυτά δεν είναι λίγο να αλλάξει; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ζευγάρι διασημότητα που έχει πρόσφατα μετακόμισε σε ένα αρχοντικό των 25 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μαλιμπού, δεν πρέπει να ανησυχούν.

Ενημέρωση στις 14 Ιούλη του 2017

Beyoncé δίδυμα: Η πρώτη φωτογραφία είναι εδώ! Στις 14 Ιουλ 2017 Beyoncé δημοσιεύτηκε με τα δύο μωρά στην αγκαλιά της. Καλούνται Sir Κάρτερ και Ρουμί, όπως πρότεινε πρόσφατα (κατωτέρω). Αυτό που μας παρουσίασε για πρώτη φορά τα δύο μικρούς μας φίλους στην ημέρα, το μήνα παλιά και σήμερα, όπως γράφει. Οι φωτογραφίες διατηρούνται στο ίδιο καλλιτεχνικό ύφος που Beyoncé έχει ανακαλύψει από την ανακοίνωση της ίδιας της εγκυμοσύνης. Βρίσκεται σε έναν κήπο, πίσω της τη θάλασσα και ένα τεράστιο floral ρύθμιση. Τα δίδυμα τυλιγμένο σε ένα πανί überdiemensionales με floral μοτίβο, η ίδια Beyonce φέρει ένα είδος μπικίνι και ένα πέπλο - τόσο σε τυρκουάζ.

Ενημέρωση στις 3 Ιουλίου 2017

News Flash: Το όνομα των διδύμων της Beyoncé θα πρέπει να είναι κάτι πιο τρελός απ 'ότι αρχικά πίστευαν. Αντ 'αυτού Shawn και Bea (κατωτέρω) είναι τώρα Ρουμί και ο Sir στο παιχνίδι. Δεδομένου ότι η περιοχή των ΗΠΑ
TMZ έχει μάθει τα ονόματα των Ρουμί και ο Sir Κάρτερ έχουν ήδη καταχωρηθεί ως εμπορικά σήματα με την Beyoncé και η εταιρεία του Jay-Z, και ότι από τις 26 Ιουνίου 2017. Αυτή ήταν η ημερομηνία κατά την οποία τα δίδυμα είχαν τη δυνατότητα να φύγουν από το νοσοκομείο. Η καταχώρηση έχει ζητηθεί από την ίδια εταιρεία που είχε ήδη εξασφαλίσει τα πνευματικά δικαιώματα του ονόματος Μπλε Ivy νωρίτερα αυτό το χρόνο.

Beyoncé: Τόσο όμορφη που γιόρτασε την εγκυμοσύνη της

Beyoncé ιογενή Ημερομηνία Νύχτα

Beyoncé δίδυμα: Ρουμί και ο Sir

Rumi είναι πιθανώς δεν είναι ξένη προς τους οπαδούς της σοφίας. Το όνομα είναι ένας φόρος τιμής σε έναν Πέρση ποιητή του 13ου αιώνα. Σε ένα από τα ποιήματά του είναι "κύριε" εισαγωγικά - και τα δύο ονόματα προέρχονται επομένως περσική ποίηση. Το κείμενο του ποιήματος είναι: "Φέρτε το αγνό κρασί της αγάπης και της ελευθερίας. Αλλά κύριε, ένας ανεμοστρόβιλος έρχεται. Περισσότερα κρασί, θα διδάξει αυτό το καταιγίδα Ένα πράγμα ή δύο στροβιλίζεται γύρω."

Είμαστε ανήσυχοι για να δούμε αν τα ονόματα είναι επιτέλους - και, αν μπορούμε να αγοράσουμε αξεσουάρ μωρό με Ρουμί και ο Sir Κάρτερ σύντομα.

Τόσο όμορφη ανακοινώσει αστέρια της εγκυμοσύνης της!

Τι είναι αυτό, Behati;

Ενημέρωση στις 23 του Ιούνη 2017

Λοιπόν, θα έχετε αρκετό
Η Apple, αρκούδα και οι υπόλοιποι; Στη συνέχεια, έχουμε καλά νέα, γιατί τα μωρά της Beyonce και Jay-Z είναι να φέρουν απλά δεν είναι όπως εκκεντρικός ονόματα του Hollywood. Αντ 'αυτού, θα πρέπει μια πηγή δήλωσε στην ιστοσελίδα κουτσομπολιό
έχουν προδώσει MediaTakeOut.com ότι οι γονείς πρέπει να καθοδηγείται από τα δικά τους ονόματα. Επιπλέον, μαθαίνουμε ότι πρόκειται να υπάρξει ένα αγόρι και ένα κορίτσι: "Το αγόρι Shawn ονομάζεται μετά από τον πατέρα του, την κόρη Bea", Το εν λόγω Ο πληροφοριοδότης. το πραγματικό όνομα του Jay-Z είναι Shawn Corey Carter jr. Και Bea είναι μια αναφορά σε Μπέη, μια σύντμηση της Beyoncé.

Είστε εξοικειωμένοι με τα ονόματα μωρών από τα αστέρια;

Γιατί δεν έχουμε ακούσει για τα δίδυμα της Beyoncé και ο ίδιος ο Jay-Z; Από τη στιγμή, βέβαια, επειδή θέλουν να διατηρήσουν την ιδιωτική τους ζωή με ασφάλεια - αλλά ίσως για ένα διαφορετικό λόγο. Τα δίδυμα έφτασε λίγο νωρίς για τον κόσμο και ως εκ τούτου θα μπορούσε να πάσχουν από ίκτερο, όπως
ΤΜΖ εικασίες. Το τυπικό νεογέννητο ίκτερο εμφανίζεται πιο συχνά στα πρόωρα μωρά και δεν αποτελεί αιτία ανησυχίας, αλλά τα μωρά είναι ακόμα στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Ενημέρωση στις 18 Ιουνίου 2017

Η κερδοσκοπία έρθει σε ένα τέλος: δίδυμα της Beyoncé έχουν φτάσει! Προφανώς είχαν ήδη γεννηθεί νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Beyonce και Jay-Z παραμένουν σιωπηλοί μέχρι σήμερα για το θέμα, έχουν το φύλο των διδύμων της. Ωστόσο, οι οπαδοί τους θέλουν να ξέρουν ότι είναι κορίτσια ήδη. 

"παππούς" Matthew Knowles ήδη συνεχάρη ψηφιακά Γέννησης:

Είναι εδώ! #beyonce #twins #jayz #happybirthday pic.twitter.com/woFRKoL7eO

- Mathew Knowles (@MathewKnowles) 18 Ιούνη του 2017

τα γεγονότα  

Beyoncé μας εξέπληξε με το Φεβρουάριο του 2017
αυτές οι εικόνες με τις οποίες ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα. Η χρονική στιγμή ήταν, όπως με όλα Queen Bey αντιμετωπίζει, πάλι τέλεια: Ανεμιστήρες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι γιόρτασε επίσης την αρχή της Μαύρης Ιστορίας Μήνα με τις εικόνες, η οποία παραδοσιακά γιορτάζεται τον Φεβρουάριο.  

Νέα της 16 του Ιούνη 2017: Οι φήμες  

Beyoncé παίρνει τώρα τα παιδιά της και κυρίως πού; Μερικοί λένε ότι στην βίλα της οικογένειας, μια ξεχωριστή πτέρυγα διακοσμημένα και Beyonce σχεδιάζει μια ιδιωτική γέννηση σπίτι. αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να είναι σωστό, πάρα πολύ. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το «Info», το οποίο διέρρευσε theshaderoom την ιστοσελίδα US News: Η γνωστή μια νοσοκόμα που εργάζεται στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες (UCLA), υποστηρίζει, επομένως, ότι η Beyoncé και η ομάδα της είχε εμφανιστεί εκεί και να διεκδικήσουν το σύνολο πέμπτο όροφο της δικής του. Οι ασθενείς θα πρέπει να έχουν τεθεί ακόμη σε άλλα κτίρια, έτσι ώστε Beyonce μπορούν να απολαύσουν την πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής στη γέννηση των παιδιών τους. 

Queen B βράχια τα Grammys

Εν τω μεταξύ, φημολογείται ότι θα είναι ήδη αδελφή Solange έφτασε, μαύρο SUV, οδηγήθηκαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δύο ημέρες μωρό τσάντες. Όσο έχει μέχρι τις 23 Ιουνίου 2017. Δεν δείχνει. Μια άλλη ένδειξη ότι η Beyoncé είναι στην εργασία, με την προϋπόθεση Jay-Z. Ο σύζυγός της Beyoncé είχε επίσημη συνάντηση με τον Μπαράκ Ομπάμα στην πραγματικότητα στις 15 Ιουνίου 2017 από ότι ήταν η πρώτη καλλιτέχνης hip-hop στο «Συνθέτης Hall of Fame» θέλετε να καταγράψετε. Αλλά αυτό που είπε σχετικά με το πώς Justjared.com αναφερθεί. 

ενώ ο Ομπάμα έδωσε ομιλία του: "Νομίζω ότι ήταν ο μόνος πρόεδρος Jay-Z ακούσει στο Οβάλ Γραφείο" ο ίδιος και πρόσθεσε: "Είμαστε αδέλφια στο πνεύμα", Μια τελευταία πραγματική απόδειξη ότι Beyoncé είναι ήδη στην εργασία ή τα παιδιά δεν έχουν ήδη δει το φως του κόσμου, είναι εν τω μεταξύ Beyoncé κομμωτήριο Chuck Amos. Ο δημοσιεύτηκε στις 14 Ιούνη 2017 εικόνα του εαυτού του και της Beyoncé στο Instagram με την λεζάντα: «Κρεμάστε μέσα εκεί, μαμά»

Μεταξύ συζητήσουν τους οπαδούς τώρα μανιωδώς αυτό που τόσο καλά να σκεφτείτε. Για κάποιους, αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι τα δίδυμα είναι ήδη εκεί. Άλλοι λένε ότι ήθελε να παρακινήσει Beyoncé, περαιτέρω υπομένουν. Beyoncé δίδυμα: Γέννηση στο Twitter εικάζουν οπαδούς εξωφρενικά ότι Beyoncé ήδη πήρε τα παιδιά τους στον Πρόεδρο Ατού γενέθλια στις 14 Ιουνίου - μόνο και μόνο για να κάνει τόσο ασήμαντη του:

Trump: Γεια σου ρε παιδιά είναι γέννηση-μου

Beyoncé και τα δίδυμα: pic.twitter.com/jc0nzJwNDq

- Cuca (@Izzzaaq) 14, Ιουνίου, 2017

Ή απλά στις 15 Ιουνίου, 2017, που είναι τα γενέθλια της North West, η κόρη του Kanye West και η Kim Kardashian Δύση:

Ποιες είναι οι πιθανότητες να δώσει Beyonce γέννησης για τα γενέθλιά Βορειοδυτικά! Μπέη ξέρει πώς να τάφο έκανε επίκεντρο #BEYHIVE #BeyonceInLabour pic.twitter.com/7C8HcS0ua6

- L U C A S (@lucass_edwards) της 15ης Ιουνίου 2017

Beyonce: ονόματα μωρών  

Οι φίλοι εικασίες ήδη για τα ονόματα των διδύμων. Instagram Userin lboogie570 λέει: "Θα είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι, θα πάρετε τόσο για την Ημέρα του Πατέρα. Τα ονόματα θα είναι Marcy (Jay μεγάλωσε στο Marcy-κυβέρνησης στέγαση) και Χιούστον (λόγω της Beyoncé από εκεί προέρχεται)."

14 Ιουλίου 2017, 8:21


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =