Posts

Πώς είναι το μικρό & quot? Mary Poppins & quot? Αστέρα;

Στις 6 Μαρ, 2014 ξεκινά "Η μαγική ομπρέλα" στα γερμανικά κινηματογράφους. Τομ Χανκς παίζει Walt Disney, που υπόσχεται κόρες του, το αγαπημένο της βιβλίο "Mary Poppins" στην ταινία. Ωστόσο, ο ίδιος δεν λάβουν υπόψη τους το επίμονο συγγραφέας του βιβλίου: Π Λ Travers (Emma Thompson) δεν έχει πριν κατηγορώντας μαγική νταντά της της μηχανής του Χόλιγουντ που θα κατασπαράξει - και για προσωπικούς λόγους ... Για την έναρξη ταινία του υπέροχη ιστορία γύρω "Mary Poppins" συναντήσαμε ένα παιδί ηθοποιός Karen Dotrice για μια συνέντευξη. Ο Βρετανός, ο οποίος έπαιξε το ρόλο της Jane τράπεζες στην αρχική ταινία στην ηλικία των εννέα ετών είναι 58 ετών, τώρα. Στη συνέντευξη, που μας έχει εξέπληξε ...

karen_dotrice-ddpimages_00345479

Karen Dotrice έπαιξε στην προστατευόμενος 1964 Mary Poppins' Jane Τράπεζες ©
εικόνες DDP

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Είναι το 2014 "Mary Poppins"Ταινία 50 ετών ...

Karen Dotrice: ...και αισθάνεται σαν να ήταν χθες. όλοι γνωρίζουν "Mary Poppins" και νομίζω ότι είναι μεγάλη, που θα εξακολουθούν να ζητηθεί για την ταινία. Άνθρωποι σαν κι αυτόν ακόμα και θα είναι για μένα "Mary Poppins" είναι ούτως ή άλλως πάντα παρουσιάζουμε!

ΓΟΗΤΕΊΑΣ 50 χρόνια είναι μεγάλο χρονικό διάστημα. Θυμάστε ανέκδοτα από το σύνολο ταινία;

Karen Dotrice: Ω ναι! Υπήρξε, για παράδειγμα, μια σκηνή στην οποία τα παιδιά πρέπει να τρώνε ζαχαρωμένα μήλα. Έχουμε περίπου μια εβδομάδα που απαιτείται έως ότου η σκηνή ήταν στο πλαίσιο και, στη συνέχεια, θα μπορούσαμε να δούμε κανένα ζαχαρωμένα μήλα περισσότερο. (γέλια)

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Θυμάστε στο Walt Disney;

Karen Dotrice: Ακριβώς! Walt Disney ήταν ένας πολύ υπέροχος άνθρωπος, έκαψε κυριολεκτικά για την ταινία και ήταν στο σύνολο κάθε μέρα για να μας παρακολουθήσουν. Ο ίδιος είχε μια δύσκολη παιδική ηλικία, μια πολύ, πολύ αυστηρό πατέρα και μου πήρε - γι 'αυτό ίσως - αντιμετωπίζονται με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Έχει πετάξει η μητέρα μου και την αδελφή μου στην Αμερική, μπορούν να ζήσουν σε έναν υπέροχο χώρο, ακόμα και να θέσει ένα ιδιωτικό αεροπλάνο Μίκυ Μάους στη διάθεσή τους. Έχω πάντα αναρωτιόταν γιατί είναι τόσο καλός μαζί μου, αλλά σήμερα ξέρω ότι ήταν πεπεισμένος ότι το έργο για το σύνολο θα πρέπει να είναι μια μαγική εμπειρία για τα παιδιά. Μακάρι να ήταν ακόμα ζωντανός και θα μπορούσα να τον ευχαριστήσω.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πολλοί πρώην αστέρια του παιδιού είναι δύσκολο να ασχοληθεί με τη δόξα του παρελθόντος. Πώς αυτό "κατάρα" ξεφύγουν;

Karen Dotrice: Η μαμά μου έχει πολύ καλή φροντίδα του εαυτού μου. Ήταν ηθοποιός και έχει κάνει βέβαιος ότι θα ζήσουν μια φυσιολογική ζωή. Κατά τη διάρκεια του χρόνου μου στο "Mary Poppins" Είχα ιδιωτικά δωμάτια ανεμιστήρα στους χώρους Walt Disney όπου τόνοι παιχνίδια και δώρα έφτασε για μένα. Η μαμά μου μου είπε: "Μετά τους πυροβολισμούς που επιτρέπονται από τα παιχνίδια μέσα και έξω ψάχνει για εσάς, ένα για τις αδελφές σας." Το υπόλοιπο δωρήθηκε.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Έχετε πραγματικά ακόμα σε επαφή με μερικούς από τους συμπρωταγωνιστές;

Karen Dotrice: Η ταινία μου αδελφός, δυστυχώς, πέθανε από μια σπάνια νόσο στην ηλικία των 21 ετών. Νομίζω ότι όλη την ώρα σε αυτόν, όταν "Mary Poppins" και μιλούν παρούσα ζωή μου, είναι σαν να ήθελα να μιλήσω για τους δυο μας.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Θα πραγματικά περιστασιακά αναγνωρίζονται στο δρόμο;

Karen Dotrice: Δεν θα το πιστέψετε, αλλά ναι! Συνήθως συμβαίνει σε μένα στην Disneyland, όπου όλοι οι άνθρωποι ούτως ή άλλως "λειτουργία της Disney" είναι. Έρχονται και μου λένε: "Σας γνωρίζουμε από κάπου, έτσι δεν είναι Jane τράπεζες;"

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Θα θέλατε να παίξει και πάλι σε μια ταινία;

Karen Dotrice: Όχι, σίγουρα όχι. Σταμάτησα με 25 χρόνια για να κάνει ταινίες και κάνω πολύ καλά με αυτό. Έχω την πιο σημαντική δουλειά στον κόσμο: Είμαι μητέρα τριών παιδιών, ο σύζυγός μου μια καλή σύζυγος και οι φίλοι μου, ένας καλός ακροατής. Αλλά το γεγονός παραμένει ότι "Mary Poppins" Ήταν μια μαγική εμπειρία για μένα.

mary-510 με 187.496.194

©
Getty Images

6 Μαρτίου 2014, 10:41


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 60