Posts

& Quot? Θέλω όχι μόνο να ενεργήσει & quot?

Ο μύθος πηγαίνει σε επιπλέον: Με "Το εκπληκτικό Spider-Man 2: Rise Of Electro" το δεύτερο μέρος της ταινίας δράσης έρχεται στις 17 Απριλίου 2014, στον κινηματογράφο. ΓΟΗΤΕΊΑΣ συναντήθηκε με τον ηθοποιό Άντριου Γκάρφιλντ. Πώς θα προετοιμαστεί για το ρόλο; Ποια ήταν η αγαπημένη στιγμή του και ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση; Όλα αυτά που μας είπε σε μια συνέντευξη

Spiderman

©
Getty Images

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πώς ο χαρακτήρας σας στη νέα ταινία θα εξελιχθεί και τι έχετε μάθει αυτό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων; 

Άντριου Γκάρφιλντ: Εγώ ο ίδιος έχω κερδίσει σε κάθε περίπτωση, της αυτοπεποίθησης και είναι διασκέδαση για να είναι Spider-Man - Peter είναι σίγουρα με τον ίδιο τρόπο. Έχει επίσης όλο και περισσότερο την αίσθηση ότι έχει αρκετά μια προσπάθεια να κατέχουν από κοινού τα πάντα γύρω. Είναι όλο και πιο δύσκολο για αυτόν να κάνει ταχυδακτυλουργίες με όλα αυτά τα μέρη ταυτόχρονα. Τα πάντα είναι όλο και πιο ακραία. 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Στο πρώτο μέρος ο Peter υποσχέθηκε ο πατέρας της τη μεγάλη του αγάπη, να τεθεί σε οποιαδήποτε σχέση μαζί της. Τι θα συμβεί στη συνέχεια στην ταινία με τη σχέση του Πέτρου με την Γκουέν; 

Άντριου Γκάρφιλντ: Είναι πολύ ερωτευμένος και αγαπούν ο ένας περιέχει μέσα της προκαλεί να είναι κάπως μεγαλύτερη στην περίπτωσή του, γιατί ο τύπος είναι ένας υπερήρωας. Και επειδή έχει υποσχεθεί ο μπαμπάς Gwen να αρχίσει οποιαδήποτε σχέση με την κόρη του. Πρόκειται για την ενοχή, ντροπή, την επιθυμία να μοιραστούν ένα κοινό πεπρωμένο των δύο, δεν μπορεί να αρνηθεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτός ο νεαρός άνδρας είναι διχασμένη και σύγχυση. Και προσπάθησε να βρει το σωστό τρόπο. το κορίτσι του ακριβώς λέει εν τω μεταξύ: "Σκεφτείτε τι!"

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Θα έπρεπε να δείξουμε ιδιαίτερη σωματική προσπάθεια και να πείσει το κοινό μέσα από τις χειρονομίες και τις εκφράσεις του προσώπου στην ταινία. Τι κάνει η "Φυσική Κωμωδία" για το ρόλο σας και πώς Cal McCrystal έχει βοηθήσει να κάνετε αυτή την πτυχή; 

Άντριου Γκάρφιλντ: Cal McCrystal ενήργησε στην παραγωγή και "Φυσική Κωμωδία"Σύμβουλος και διευθυντής. Υπήρχαν ορισμένες σκηνές, ορισμένες ιδέες που προέκυψαν άμεσα από τις συνομιλίες μου με τον Cal. Επιπλέον, ορισμένοι χορογραφίες γυρίστηκαν υπό τη διεύθυνσή του. Με την ευκαιρία, μου αρέσει πραγματικά ο Τσάρλι Τσάπλιν και του Μπάστερ Κίτον πολύ και να θαυμάσετε τις δεξιότητές τους. Αυτό ήταν επίσης μια πτυχή που θέλαμε να ενσωματώσουν - το οποίο έχει νόημα, γιατί Spider-Man είναι πράγματι σε φυσική καραγκιοζιλίκια γύρω, κάτι που απολαμβάνει. να σκέφτονται προς αυτή την κατεύθυνση, ήταν ένα συναρπαστικό πράγμα για μας. 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Σε αυτό το σημείο, την προσωπικότητα Spider-Man διαφέρει τόσο πολύ από τον Peter Parker ...

Άντριου Γκάρφιλντ: Ω ναι! Ενώ είναι χαρακτηριστικό του Peter Parker, λάθος να γλιστρήσουν πάνω από τη δική πόδια του, μπορεί να υποβάλει οποιοδήποτε άλλο ολίσθημα, χωρίς να χρειάζεται να τον πάρει ως Spider-Man. Σχεδόν σαν Bugs Bunny. 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Το αρχέτυπο της Tricksers έτσι;

Άντριου Γκάρφιλντ: Ακριβώς. Σε κάθε Σαίξπηρ παίξει εκεί ξέρετε, ένας ανόητος. Ένα πραγματικά όμορφο και εκπληκτικό πρωτότυπο. Ο ανόητος μπορεί να είναι αρκετά δυσοίωνες, όπως Pan, ή μπορεί να μοιάζουν περισσότερο με τον Bill Murray, ο οποίος είναι επίσης ένας απατεώνας. Bugs Bunny είναι ένα από τα καλύτερα απατεώνες σε όλα. Και ένα χαρακτηριστικό ταλέντο Tricksers είναι πλέον μόνο η ικανότητα να νικήσει τους εχθρούς του με τα δικά τους όπλα για να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες τους. 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πώς το Road Runner και Wile E. Coyote. 

Άντριου Γκάρφιλντ: Απολύτως σωστά! Αντί να χτυπήσουν κάποιον με γροθιές και κλωτσιές, φέρνουν τους αντιπάλους τους για να τελειώσει υποστούν οι ίδιοι. 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ήταν αυτή η ιδέα κατά τη γνώμη σας έχει ήδη ένα μέρος του αρχικού Spider-Man, ή είναι ολοκαίνουργιο; 

Άντριου Γκάρφιλντ: Νομίζω ότι το όλο θέμα ήταν εμπνευσμένο από τα κόμικς και την πρόσληψη της εικόνας των ευπαθών αγόρι με το κοστούμι του, πολύ ανοησίες. Μια έξυπνη, επιστημονικά προικισμένος αγόρι που θα είναι σε θέση να κατασκευάσει από την απραξία τους εγκληματίες μια αέναη κίνηση μηχανής. Αυτό ήταν ήδη μια ιδέα στην πρώτη ταινία: «Έχω χτίστηκε στην πόλη αυτή αέναη κίνηση, που οδηγεί στο κουδούνι του επικεφαλής της αστυνομίας - αν η τελευταία τύπος πέφτει πάνω σαν ντόμινο, το οποίο χαρακτηρίζεται το κουδούνι είναι πατημένο, και ο αρχηγός της αστυνομίας ανοίγει την πόρτα, όπου τότε μια δέσμη των εγκληματιών που παρουσιάζονται σε αυτόν. «Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να χτίσουμε κάτι αυτού του είδους στην τρίτη ταινία, η οποία είναι μια πραγματικά δροσερή εικόνα. 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Stan Lee, ο δημιουργός του Spider-Man, έχει όντως περάσει πολύ χρόνο στο πλατό. Μήπως σας δώσει συμβουλές για την απόδοσή σας; 

Άντριου Γκάρφιλντ: Εύχομαι ότι θα το είχα κάνει, αλλά δεν αναμειγνύεται τόσο μεγάλο το. Είπε βασικά: «Κάντε ό, τι θέλετε. Είναι στο χέρι σας. Έγραψα όλα αυτά πάνω από 50 χρόνια. Έχω κάνει το καθήκον μου. Τώρα είναι η σειρά σας. " Αισθάνεται σαν έτσι που να μην λίγο κάτω από πίεση. Stan έχει δημιουργήσει τόσα πολλά σπουδαία πράγματα και έχει σε σχέση με όλα αυτά εύκολα μια μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ποιο ήταν το πρόγραμμα κατάρτισης σας, που θα γίνει τακτοποίηση για την ταινία; 

Άντριου Γκάρφιλντ: Προπονητής μου Armando είναι ένα από μου "το αγαπημένο τους ανθρώπους" σε όλο τον κόσμο. Είναι εξίσου φιλικό και ισχυρό πειθαρχίας και ένα πάθος για την υγεία και καλή φυσική κατάσταση προπονητής. Το πρόγραμμα ήταν τόσο αρκετά έντονη. Αλλά αυτό συνδέθηκε, μετά από όλα, έπρεπε να φορέσει το κοστούμι spandex μου - η οποία είναι ουσιαστικά σαν να ήμουν γυμνός. Είμαι πολύ ευγνώμων που έχω Armando. Χωρίς αυτόν, θα είχα σίγουρα δεν κάνει. Είναι πλέον μέρος της σχεδόν οικογένειας. Επειδή έχει δει πώς θα ήταν εντελώς στο έδαφος - με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Με τον προσωπικό σας γυμναστή έχετε μια πολύ στενή σχέση, η οποία είναι ένα πολύ ωραίο πράγμα. 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: πήγε κατά κύριο λόγο για να πάρει το σχήμα για το κοστούμι ή την εκπαίδευση ήταν επίσης μια φυσική προετοιμασία για το έργο κόλπο; 

Άντριου Γκάρφιλντ: Ήταν περίπου τα δύο. Από τη μία πλευρά με ένα συγκεκριμένο look, από την άλλη πλευρά προς τα δεξιά αίσθηση. Το σώμα πρέπει να είναι ανοικτό και ισχυρό. Απλά πρέπει να δούμε υπεράνθρωπη - το οποίο φυσικά είναι αδύνατο, και ένα τρελό άλεσμα. Ευτυχώς, έχω τώρα ένα χρόνο ανάπαυσης μου πριν. Στην πραγματικότητα, δεν είμαι τόσο δηλαδή το είδος άθλησης. Surfing και το μπάσκετ έχω τη διασκέδαση μου. Αλλά τα βάρη να άρει δεν είναι πραγματικά το πράγμα μου και να προκαλέσει με ένα είδος υπαρξιακή αγωνία του: Ξανά και ξανά για να πάρει ένα βαρύ αντικείμενο και κάτω επανεισδοχή - αυτό είναι λίγο σαν σε αυτό το βιβλίο του Καμύ για μένα - ο μύθος του Σίσυφου, το ένα ροκ πρέπει να είναι υψηλή τροχαίο γύρω από το βουνό. Στο τέλος του πράγματος έλασης κάτω και στη συνέχεια θα πρέπει να αρχίσει ξανά από την αρχή. 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Και πώς ήταν η συνεργασία και πάλι με την Emma Stone για σας; 

Άντριου Γκάρφιλντ: Απλά μεγάλη. Είναι με λίγα λόγια ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς ποτέ, απίστευτα ζωντανό, που έχει βρει αληθινή κλήση της. Είναι πολύ διασκεδαστικό να παίξει με το μέρος τους, επειδή εργάζονται μαζί της είναι σαν ένα παιχνίδι με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Υπό την έννοια αυτή ονομάζεται κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι εντελώς συμπτωματική schau-"παιχνίδι", 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ήταν εκεί για μια πολύ ωραία μέρα ή τη στιγμή που; 

Άντριου Γκάρφιλντ: Ναι, υπήρχε μια τέτοια μεγάλη στιγμή ανάμεσα σε δύο παίρνει - δεν είχε καμία σχέση με την ταινία. Πήγα στο Spider-Man μου κοστούμι και έχουν παίξει με κάποια παιδιά λίγο μπάσκετ. Αυτό ήταν πραγματικά διασκεδαστικό. Ανάμεσα στα γυρίσματα που είχα μισή ώρα για να έχετε παρατηρήσει πώς έπαιζαν εκεί στο δρόμο ενάντια στο άλλο και σκέφτηκα: "Χμμ, θα πήγαινε φορές πίσω και να δούμε πώς θα αντιδράσει", Είχα πραγματικά πολύ διασκεδαστικό, το οποίο είναι ο λόγος για ένα από τα αγαπημένα μου στιγμές ήταν. 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Τι θα θέλατε να πυροβολήσει στη Νέα Υόρκη για εσάς; 

Άντριου Γκάρφιλντ: Ήταν τέλεια. Η πόλη είναι σαν ένα ξεχωριστό σχήμα. Μπορεί να ακούγεται λίγο στερεότυπη άποψη, αλλά έτσι είναι. Αυτή η έμφυτη ενέργεια δεν μπορεί να αντιγραφεί, ότι δεν λειτουργεί. Η πόλη είναι σαν την αναπνοή οργανισμού με την οποία έχουμε εισέλθει σε μια συμβίωση. Νόμιζα ότι ήταν φανταστικό. 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πού έχετε γυρίστηκε η πρώτη ταινία; 

Άντριου Γκάρφιλντ: Εδώ στην ιστοσελίδα της Sony στην Καλιφόρνια και στην περιοχή γύρω από το Λος Άντζελες. Θα ήταν ωραίο να έχουμε αυτή τη φορά την πόλη ως ένα στήριγμα. 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Μήπως Ντέιν Ντιχάν, προηγουμένως συναντήθηκε με τον ηθοποιό του Harry Osborn πριν; 

Άντριου Γκάρφιλντ: Λοιπόν, έχω διαβάσει κάποτε ένα δείγμα σε ένα παιχνίδι, ήταν για το υπερυψωμένο τρένο από το Σικάγο, νομίζω. Το όλο θέμα ήταν για τον John Logans πρώτο παιχνίδι "Ποτέ η Sinner" και Dane και εγώ παίζαμε ομολόγων. Από τότε που σ 'αυτόν "χρονικό" είχε δει για πρώτη φορά, ήταν μια πραγματικά μεγάλος θαυμαστής του. Γι 'αυτό σκέφτηκα ότι ήταν μεγάλη που πετάχτηκε. Είναι ένας πραγματικός δράστης, ένας εκτελεστής, όπως είναι στο βιβλίο. Μου αρέσει να περιβάλλεται από ανθρώπους εκεί, που είναι καλύτερα από μένα. Μου αρέσει η πρόκληση του να πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια να αναπτύξει τον εαυτό μου. Γι 'αυτό και ήταν ενθουσιασμένος με αυτή την απόφαση lineup. (Με Jamie και ο Paul Giamattiπαίξουν στην ταινία Max Dillon και Aleksei Sytsevich, Ν. D. Κόκκινο.) Ήταν ακριβώς έτσι. Ήμουν σε καλή παρέα. 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση στον ρόλο σου για σένα; 

Άντριου Γκάρφιλντ: Μάλλον να είναι πιο δύσκολο για μένα πραγματικά σαν να ήταν, αλλά το βρήκα πολύ δύσκολο. Ωστόσο, με τη θετική έννοια, διότι δημιουργεί μια ορισμένη ενέργεια, όταν έχουν να αντιμετωπίσουν μια πρόκληση και να διεκδικήσει τον εαυτό μου. Με την τριβή μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά, μια σπίθα, ο καπνός, η ενέργεια απελευθερώνεται. Ο Peter είναι ακριβώς το ίδιο. Peter τρέχει πάντα με το κεφάλι ενάντια σε έναν τοίχο ή μέσω αυτών. Ακολούθησε η επόμενη τοίχο. Κατ 'αρχήν, στη συνέχεια, κάθε μέρα ήταν μια πρόκληση για μένα.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Δεν Nervt μακροπρόθεσμα;

Andrew Garfield: Κανονικά το ένα είναι η ίδια δεν είναι απαραίτητα σε μια κακή διάθεση, αν είναι να γυρίσει μια σκηνή στην οποία το ένα είναι σε κακή διάθεση. Ως ένας βοηθά, μεγάλο ερμηνευτή, ενός μεγάλου σκηνοθέτη, μια μεγάλη ομάδα παραγωγής, ένα μεγάλο σενάριο και ένα μεγάλο τηλεοπτικό συνεργείο εκεί που θα έπρεπε. Μπορείτε πάντα είχε την εντύπωση ότι Spider-Man είναι στη μέση και όλα τα μέλη του πληρώματος συγκεντρώνονται κρατώντας τα χέρια γύρω από αυτό το κεντρικό εικόνα γύρω για να παρέχει ενέργεια. Δεν ήταν ποτέ για οποιαδήποτε άτομα, αλλά μόνο για τα παιδιά να είναι εκεί γι 'αυτόν και ότι η ιστορία έχει πει καλύτερα διασφαλίσει. 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πώς έτσι πηγαίνει κάτι;

Andrew Garfield: Το ζήτημα του πώς ο αριθμός μπορεί να σερβιριστεί εδώ είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εργασίες. Επειδή υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες, ατελείωτες αποφάσεις: πώς να επιλέξετε το σωστό μάτι; Τι χρώμα θα πρέπει να επιλέξετε για το κοστούμι; Είναι ακόμα ένα τέτοιο πράγμα όπως μια σωστή απόφαση εκεί; Κάποιος θα είναι ακόμα αναστατωμένος για πάντα, δεν μπορείτε ποτέ να ικανοποιεί τους πάντες. Αυτή η συνεχής μάχη μαίνεται στο Peters εσωτερικό. Πάντα θέλει να κάνει παρακαλώ όλους, τα πάντα σωστά. Αυτό που έχει γίνει δεν υπάρχει, φυσικά, αδύνατο να δημιουργηθεί. Έχει δημιουργήσει ακόμη ένα ζουρλομανδύα και δεν έχουν ιδέα πώς να βγούμε από εκεί για να έρθει πίσω. 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πώς ήταν να εργάζονται και πάλι με τον Marc Webb, ο σκηνοθέτης της ταινίας; 

Άντριου Γκάρφιλντ: Το μεγάλο πράγμα είναι να συνεργαστεί με κάποιον ξανά και ξανά, είναι ότι έχουμε ο ένας τον άλλο αναπτύξει ένα είδος στενογραφίας και να μάθουν να επικοινωνούν σωστά. Έχει κανείς την αίσθηση του να γνωρίζει εκ των προτέρων τι λέει ο άλλος, και μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό άμεσα. Ξέρει όταν χρειάζονται χώρο μου. Και ξέρω πότε έχω να ψηφίσουν μαζί του. Για εμάς, το όλο θέμα ήταν σαν ένα χορό. Μια πραγματικά απολαυστική χορό. 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πόσο καιρό έχει διαρκέσει αυτό το χορό; 

Άντριου Γκάρφιλντ: Αρκετά μακριά. Μόνο η προ-παραγωγής, η πραγματική παραγωγή. Αυτές οι ταινίες είναι εξαιρετικά χρονοβόρα και κουραστική. Νομίζω ότι η παραγωγή ήταν πέντε ή έξι μήνες.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Θα ήταν ακόμη ασχολούνται με post-production, έτσι δεν είναι; 

Άντριου Γκάρφιλντ: Μιλήσαμε για τις περικοπές, για την ιστορία, ήθελε να βεβαιωθεί ότι όλοι έχουν την ίδια ιδέα του σχήματος. Μπορώ να σας βοηθήσω, το οποίο είναι πραγματικά μεγάλη. Ξέρω ότι πραγματικά εκτιμώ, γιατί ξέρω τον χαρακτήρα και το ταξίδι τους, κυρίως από την εσωτερική σκοπιά ίσως καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Πήραν πλεονέκτημα και με ρώτησε πράγματα όπως: "Γιατί αυτό δεν είναι ακόμα τρέχει γύρω; Γιατί αποτέλεσμα αυτό δεν έχει νόημα; Θυμάσαι κάτι που έχουμε συνάψει ή θα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά;", Κοπή, κινηματογράφο, η ανάπτυξη της ιστορίας - αυτά τα πράγματα είναι εντελώς ενδιαφέρον για μένα, εγώ θα αγαπώ όλους, σε κάθε μέρος της. Που όχι μόνο θα λειτουργήσει, αλλά και ό, τι άλλο εμπειρία που πηγαίνει μαζί με τη δημιουργική διαδικασία. Για μένα αυτό είναι πολύ συναρπαστικό και ευτυχώς θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν σε αυτό. 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Τι κάνει Electro στη σημαντική αντίπαλος ο οποίος είναι Spider-Man; 

Άντριου Γκάρφιλντ: Λοιπόν, αυτό που εγώ προσωπικά αρέσει να Electro Sun, είναι ότι είναι ανθρώπινο. ανάπτυξη του Max προς Electro είναι συναισθηματικά πολύ συναρπαστικό και πλούσιο. Αυτό που μου αρέσει σχετικά με την προσέγγιση των Jamie (παίζει το ρόλο του Max Dillon, ν. Δ Κόκκινο.) Και οι συγγραφείς αρέσει ιδιαίτερα είναι το θέμα που έχετε με αυτό το κακό συμπόνια. Δεν ήταν απλά γεννήθηκε κακό, αλλά ξέρετε ότι δημιουργήθηκε. Ένα συγκεκριμένο μέρος του τον τονίστηκε και σκισμένα από τις δυνάμεις του κακού στον κόσμο μας, γιατί καταχράστηκε και δεν ελήφθη υπόψη. Κάθε ένας από εμάς πρέπει αναγνώριση και επιβεβαίωση, τι θα μπορούσε αρνήθηκε όμως. Έτσι, αυτή η σκοτεινή πλευρά κάνει το δρόμο του και να λέει στον εαυτό του: "Λοιπόν, αν ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για μένα, δεν με νοιάζει τον εαυτό μου γύρω της. Δεν θα βγει όλο και περισσότερο, από τώρα και στο εξής θα χτυπήσει πίσω", 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πώς το αποτέλεσμα είναι κάτι;

Andrew Garfield: Αυτό είναι μαθημένη συμπεριφορά. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για αυτή την ταινία επειδή τέτοια θέματα δεν εμφανίζονται συνήθως σε τέτοιες ταινίες. Είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Τα μικρά παιδιά στην αυλή του σχολείου χρειάζεται να γνωρίζουν ότι δεν πρέπει απλώς να πάει και να πει, "Αχ, αυτός ο τύπος είναι πραγματικά κακός", Η ταινία μας κάνει να συμπαθήσει - ένα θαυμάσιο δώρο που όλοι έχουμε. Αλλά πέρα ​​από Electro είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος, έχει προφανώς πολλή δύναμη, μπορούν να εξουδετερώσουν τις δυνάμεις τους με ηλεκτρική ενέργεια Spider-Man της. Και δεν είναι μόνο αυτό. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 15 =