Posts

& Quot? «Το τέλειο μοντέλο» ήταν ευκαιρία & quot μου?

Η 21-year-old Johanna Gerber έχει φτάσει στον τελικό του "Το τέλειο μοντέλο", ΓΟΗΤΕΊΑΣ τους έχει προδώσει, πώς συνέβη ότι έχει υποβάλει αίτηση για την παράσταση και οι οποίοι νομίζουν "Το τέλειο μοντέλο" θα κερδίσει

Johanna Gerber βρίσκεται quot στον τελικό του Το τέλειο μοντέλο & quot;?

Johanna Gerber έχει φτάσει στον τελικό του "Το τέλειο μοντέλο" ©
VOX

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Μπορείτε να το έχετε στο πλαίσιο των τεσσάρων φιναλίστ "Το τέλειο μοντέλο" κατάφερε. Πώς να αισθάνεστε;

Johanna Gerber: Ήμουν ευχαριστημένος συνολικά, γιατί για μένα ήταν ένα είδος επιβεβαίωσης. Η σκληρή δουλειά έχει αποδώσει καρπούς. Ταυτόχρονα, είμαι προφανώς πολύ ενθουσιασμένος πριν από τον τελικό.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Είχατε πριν "Το τέλειο μοντέλο" Μοντελοποίηση εμπειρία ήδη;

Johanna Gerber: Ξεκίνησα στα 16 με το modeling. Επειδή είχα γυρίσματα και μερικές θέσεις εργασίας. Στην Εβδομάδα Μόδας, είμαι ήδη φύγει. αλλά δεν ήταν σαν να είχα ήδη ένα μέγα-καριέρα, η μοντελοποίηση ήταν μάλλον αδιάφορα. Μετά το σχολείο, θα έπρεπε να σταματήσει με τη μοντελοποίηση μίας χρόνια - μετρήσεις μου δεν έχουν ψηφίσει.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Όταν πήρατε μια θέση στο επιχειρηματικό μοντέλο και πάλι;

Johanna Gerber: Μετά το σχολείο Κάποτε έκανε ένα εξάμηνο προσανατολισμό στη Διοίκηση μόδα στο Αμβούργο και λαμβάνονται με μια εκπαιδευτική άδεια τριών μηνών στην Ιταλία - επειδή έχω τόσο πολύ βάρος ότι τα μέτρα ήταν σε τάξη. Στη συνέχεια, ένας φίλος μου είπε ότι VOX υποψήφιοι για "Το τέλειο μοντέλο" εξετάστηκαν. Ήμουν ενθουσιασμένος γιατί η μοντελοποίηση μέχρι ήταν πάντα το όνειρό μου και θα ήθελα να δώσω και ποτέ σωστά. Αυτή ήταν η ευκαιρία μου, δεν είμαι νεαρός πια. Τώρα ελπίζω να με "Το τέλειο μοντέλο" παίρνουν θέσεις εργασίας και ότι οι άνθρωποι με θυμούνται.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ποια ήταν η καλύτερη εμπειρία σας "Το τέλειο μοντέλο";

Johanna Gerber: Για μένα υπάρχει ένα από τα Top 3. Αυτό ήταν το ένα το σουτ με Andrej Pejic στη Νέα Υόρκη, την επίδειξη μόδας για Kilian Kerner και το βιβλίο βλέμμα. Και φυσικά η κατά την οποία έπρεπε να γλιστρήσει σε διαφορετικές πυροβολούν τους χαρακτήρες αίγλη.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Τι προϊόν ομορφιάς είναι πιστός σύντροφος σας σε χυτά;

Johanna Gerber: τα παιδιά έμπορος κρέμα. Χρησιμοποιώ για τα χείλη, τα χέρια και μερικές φορές κάθομαι ως εκ τούτου, υπογραμμίζει επίσης τα ζυγωματικά.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ποια δουλειά ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση για εσάς;

Johanna Gerber: Ευρέως ξεπεραστεί μου κόστισε το θέαμα. Πρώτον, γιατί ξέρω ότι δεν είμαι τόσο καλός σ 'αυτό. Και δεύτερον, επειδή όλα έχουν παρακολουθήσει. Mir είναι αρκετά γρήγορο ενοχλητικό. Επειδή έχω μάθει πολλά.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Τι άλλο έχετε μάθει τίποτα;

Johanna Gerber: Έμαθα νέες στάσεις, αμαξοστοιχίες που κινούνται και εργάζονται για την έκφραση μου. Πριν, δεν είχα πραγματικά παρουσιάσει πάνω. Τώρα είμαι πολλή σκέψη πριν από ένα σουτ, αυτό μπορεί να παίξει το ρόλο μου καλύτερα και να πάρει την καλύτερη.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πώς Καρολίνα Κούρκοβα ως προπονητής;

Johanna Gerber: Καρολίνα είναι μια αρκετά σκληρή εμφάνιση. Όταν μπαίνει στο δωμάτιο, τα πάντα επικεντρώνεται σε αυτά. Πάντα μας είπε: "Όταν μπείτε στο δωμάτιο, να είναι εκεί. Προσπαθώντας με κάποιο τρόπο για να προσελκύσουν την προσοχή." Και είχαν πάντα ένα πολύ διασκεδαστικό μαζί μας. Έχει ένα πολύ τραγούδι και χορό! Την ίδια στιγμή ήταν πολύ επαγγελματική. Και αν είχε προβλήματα, θα μπορούσε να πάει μαζί της και να της μιλήσω γι 'αυτό.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πώς είναι η σχέση σας με τους συναδέλφους τους ακτιβιστές σας;

Johanna Gerber: Καλή. Diana ήξερα ήδη πριν, γιατί δουλεύουμε για έναν οργανισμό. Με τη Μαρία Λάρα και έχω κάνει φίλους μεγάλη. Το δύο ζουν στο Βερολίνο, με τους συναντώ ακόμα. Έχουμε πραγματικά γίνει φίλοι.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ποιος νομίζετε ότι είχε την αποστολή να φύγει νωρίς;

Johanna Gerber: Σίγουρα πετάξει πολύ νωρίς από το πρόγραμμα Lara σε αυτό είναι τόσο πολύ. Θα μπορούσε να δείξει πολύ περισσότερα. Από την αρχή ήταν ένα από τα αγαπημένα μου.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Αυτό που ξεχωρίζει ως ένα τέλειο μοντέλο;

Johanna Gerber: πλεονέκτημα μου είναι ότι έχω το τέλειο μέγεθος. Είμαι ο μεγαλύτερος όλων.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ποιος θα μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τη νίκη;

Johanna Gerber: Στην πραγματικότητα, θα ήθελα να τον αντιμετωπίζουν κάποιο από τα κορίτσια. Ωστόσο, νομίζω ότι η νίκη εντοπίζεται μεταξύ Jenny και Anika. Anika είναι ο τύπος μοντέλο - το οποίο μπορεί να κάνει όλα τα είδη των πραγμάτων. Έχει μια κραυγαλέα πρόσωπο, αλλά και ένα ποσοστό τρέλα. Jenny είναι ακόμα πολύ νέος, έχει μια πολύ δροσερή ματιά και έρχεται στις φωτογραφίες πάντα πάνω.

13 Μαρτίου 2012, 23:25


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − = 8