Posts

Είναι ο εγκέφαλος ακριβώς κατέστρεψε το shagging ανοιχτά

Ξεχάστε το «Bachelor»: «Αγάπη Ισλανδία» αρχίζει όταν ο Ιππότης του Ρόδου σταματά. Και τώρα είναι η καλύτερη χειρότερη τηλεοπτική εκπομπή του έτους. Οι περιλήψεις του όλη την εβδομάδα (ναι, αυτή η σειρά τρέχει καθημερινά στις RTL2), υπάρχει κάθε Τρίτη πρωί για να διαβάσετε σε ΓΟΗΤΕΊΑΣ

Λατρεύω την Ισλανδία-julian-rtl0

"Η αγάπη της Ισλανδίας" Δεν παίζουν στην παραλία, αλλά μια βίλα.
©
RTLII

Αγαπητοί αναγνώστες, το λέω ακριβώς όπως είναι: Είμαι ερωτευμένος. Και σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Δεν νομίζω ότι μου μετά από επτά εποχές "
Το Bachelor «και πάλι θα μπορούσε να συμβεί, αλλά είναι αλήθεια. Το νέο έχει απλώς ό, τι είναι σημαντικό για μένα. Δεν συμμετέχοντες επίπεδο με δείκτη νοημοσύνης λίγο πάνω από το μηδέν και με τη γενική απαγόρευση ρούχα που είναι μεγαλύτερο από 30 εκατοστά. Υπέροχο! Ποιο είναι το όνομά της, θέλετε να μάθετε; «Η αγάπη Ισλανδία» φυσικά! Ένα όνομα όπως η ποίηση. Ή ένα swingers κλαμπ στο Castrop-Rauxel. 

Όπως ξεκινά ήδη! Η RTL2 παράσταση δεν παρουσιάζονται από αυτά τα καφέ σκωρία Amarula, όχι, αλλά από έναν κατασκευαστή προφυλακτικό! Και παρουσιαστής Jana Ina Zarella φλυαρία πραγματικά κάτι για το «φρέσκο ​​κρεβάτια.» Έχει ένα καλό λόγο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το σπίτι του αυτό το υπέροχο Schunds, οι υποψήφιοι ταρακούνησε μπροστά από τις κάμερες σύγχυση τόσο άγρια ​​ότι «Αγάπη Ισλανδία», η οποία θα πρέπει κατά πάσα πιθανότητα να ονομάζεται «Το νησί Rammelsberg» προκάλεσε σκάνδαλο μετά το άλλο. 

του "Με καμπύλες supermodel" στο νησί των σεξουαλικά Damned

Αλλά εμείς προτιμούμε να έρθει στον υποψήφιο. Επειδή απλά καθαρίζει την αρχή της «Bachelors». Παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες οδηγούν, ως συνήθως, μπροστά από το αυτοκίνητο, αλλά μόνο να συμβάλει Μπικίνι άμεσα. Όταν σκέφτομαι τους όλα αυτά τα φοβερά παστέλ χρωματιστά ρούχα από την τελευταία σεζόν του «Bachelorette» που είναι σίγουρα μια βελτίωση. Και αυτές οι κυρίες δεν φαίνονται μόνο σαν ερασιτέχνες ηθοποιούς πορνό, καλούνται όπως αυτό: Chethrin για παράδειγμα. Έτσι απλά ίσως Αικατερίνης, αλλά πώς να γράψετε ακόμη και το δικό του όνομα σωστά μετά από ένα κιβώτιο της σαμπάνιας στη χύτευση.

Chethrin ξέρει τον τρόπο να απογειωθεί από, ήταν ήδη στο «καμπύλες Supermodel». Αυτό της ήταν, αλλά προφανώς δεν είναι αρκετό περιφρονητική γυναίκα, γιατί τώρα θέλει να φύγει από το κροτάλισμα τακτοποιημένα στο νησί Rammelsberg. Για την καριέρα. Uh, η μεγάλη αγάπη. Και 50.000 ευρώ. Stephie, όμως, είναι στην πραγματικότητα μια νοσοκόμα. Αυτό που μου την πάρει αμέσως. Γιατί όταν βλέπω ερωτικά βίντεο art-house στο Διαδίκτυο, το νοσηλευτικό προσωπικό έχει την ίδια εμφάνιση. Ξανθιά, λειτουργεί, και με großbrüstig μια έντονη αλλεργία σε εσώρουχα.

Απλά δεν έχουν προσδοκίες 

Η αρχή της χρονολόγησης παράσταση, αλλά έχουν τουλάχιστον όλα κατανοητά: όλες οι runterschrauben προσδοκίες. «Είμαι μια μεγάλη γυναίκα. Αναζητώντας ένα μεγάλο άνθρωπο, ώστε να μπορώ να φορούν ψηλά τακούνια μου «, λέει ένας. Katsching! Ξεχάστε τα κοινά συμφέροντα, πνευματική συζητήσεις, την εμπιστοσύνη και αυτό το είδος του πράγματα όπως η αγάπη: το κύριο πράγμα Χονγκ είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μην φαίνεται ανόητο δίπλα σε ψηλά τακούνια της!

Βλακωδώς είναι ακριβώς η περίπτωση. Η πλειοψηφία των ανδρών είναι κάτι περισσότερο από Fußhupe οροφή τριβείο. Αυτό ακόμα δεν γνωρίζουμε τις κυρίες κατά το χρόνο όμως. Από τη στιγμή που εκτελείται σε μπάρμαν, τον Ιανουάριο, η οποία είναι πόσο υψηλή είναι η μόνη δεν είναι τόσο μεγάλη. Άλλωστε, ο ίδιος έχει τατουάζ από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα, έτσι αναρωτιέμαι σοβαρά πως εξακολουθεί να βρίσκει χρόνο για να ανοίξει το κουτί της Red Bull να τα βάλουν δίπλα σε ένα ποτήρι βότκα και να πωλούν ως ένα κοκτέιλ για 15 ευρώ. 

Στο τελετουργικό ζευγαρώματος 

Οι γυναίκες είναι ενθουσιασμένοι σε κάθε περίπτωση και να πει, «Έχει πλήρως όμορφα δόντια.» Ακριβώς ό, τι έτσι έρχεται στο μυαλό όταν ένας άνθρωπος έχει τατουάζ ακόμα και τα αυτιά. Jana Ina αντιμετωπιστεί με: «Ξεκινάμε τελετουργικό ζευγαρώματος μας.» Ναι. Πραγματικά. Ακριβώς έτσι. Ελπίζω ειλικρινά ότι το Βραζιλιάνο, αλλά μπορεί γερμανική χειρότερα από ό, τι είναι γενικά σκέφτεται και μόνο κατά το ήμισυ κατανοητό από ό, τι έχει gerotzt οι κάρτες παρουσίαση μια διαβολική editor RTL2.

Το «τελετουργικό ζευγαρώματος» είναι ο τρόπος, το γεγονός ότι σήμερα οι γυναίκες έρχονται προς τα εμπρός, ενδιαφέρονται για το Γενάρη Αλλά αυτό είναι εντελώς άσχετο. Επειδή: «Στην αγάπη Ισλανδία αποφασίσουν οι άνδρες που τα λαμβάνουν,» δήλωσε ο Jana Ina. Τι Οι άνδρες ζευγαρώνουν με μία από τις κυρίες, αν τώρα θέλει ή όχι. Θα ότι δεν το κάνετε, που πετά από την παράσταση. Εργάστηκε στη Λίθινη Εποχή λειτουργεί και σήμερα. Τουλάχιστον για όσο διάστημα κανείς δεν παρακολουθεί από την κατηγορούσα αρχή.

Επόμενη Andre τρεξίματα σε. Ποιος έχει ήδη συμμετάσχει στην ελβετική «Bachelorette». αλλά δεν θα είναι προφανής. Ίσως επειδή ταινίες μαζί με τον Marc TERENZI. Ή δέκα φορές την ημέρα θέλει σεξ. Τι είναι σαφώς δεν είναι αρκετό, γιατί συμφωνούμε ασφαλή. Δυστυχώς, κανείς δεν τον θέλει στο νησί Rammelsberg επίσης. Αυτό που δεν έχει σημασία, αλλά είναι πιθανό να πάρετε ένα από τα μπικίνι-επίπεδη εγκεφάλους.

Το κύριο πράγμα όλοι δροσερό και φρέσκο ​​στο βήμα

Έτσι πάει για λίγο και μετά. Ένας άνδρας προϊόν απώλειας μετά την επόμενη παρουσιάζει τον εαυτό της. Όλα τα τατουάζ, τα λαδωμένα, όλα με την πληθωρική αυτοπεποίθηση ότι μια τέτοια καλά αεριζόμενο κρανίο φέρνει. Mike, για παράδειγμα, θεωρεί τον εαυτό του τα «πιο cool και freshsten είδη τροφίμων». Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό, αλλά ο Mike, μπορώ να σας εγγυηθώ: Όχι, δεν είσαι. Τουλάχιστον επαγγελματικά, φαίνεται να τρέξει μαζί του: «Αν έπρεπε να περιγράψω τον εαυτό μου στο κρεβάτι, θα έλεγα Professional.»

Julian, όμως, φαίνεται σαν Ιαν Böhmermann ένα μήνα κατάποσης αναβολικά στεροειδή, να κρατήσει «σε μια κλίμακα από ένα έως δέκα δώδεκα.» Μαθηματικός, δεν είναι παρελθόν. Αυτό θα ήταν γι 'αυτή την παράσταση, αλλά και ένα εμπόδιο. Και αν αναρωτιέστε: «Αυτός που έρχεται σε μένα, αλλά γνωστός» Ναι,
Julian δεν είχε διαβιβάσει στην τελευταία σεζόν του «Bachelorette» στη μνήμη.

Μύρισε το, τι έχετε

Αλλά δεν πειράζει, γιατί τώρα έρχεται πρώτη εμφάνιση της ισπανικής βόμβα Έλενα. Τα χτυπήματα με λικνίζονται γοφούς και το στήθος. Τα πάντα σχετικά με κραυγές το σώμα της, «τα ρούχα είναι κάτι για Φιλισταίοι και δεν μπορώ να περιμένω να το κρατήσει εδώ σε μια φωτογραφική μηχανή εκεί!» Οι άνδρες που αναζητούν μια χαρά από την πλευρά της αναγκαστικής τις γυναίκες τους από ό, τι parke ακριβώς εκείνη τη στιγμή, μια Ferrari την επόμενη Πόλο της. 

Το υπόλοιπο της παράστασης μπορεί να συνοψιστεί γρήγορα. Έλενα ολοκληρωθεί σε μια σειρά, για την οποία η «Bachelorette» συνήθως διαρκεί μια πλήρη σεζόν. Αυτή προσπερνάει όλα τα λόγια για την αληθινή αγάπη και αυξάνει άμεσα με τον Jan στο ντους. Λίγο μετά εξαφανίζονται κάτω από τα σκεπάσματα. Ο υπόλοιπος κόσμος των γυναικών είναι εξοργισμένοι και βλασφημείται. αλλά αργότερα από το επόμενο βράδυ για να κάνει ακριβώς το ίδιο. Για όποιον δεν γίνεται δεκτό σε αυτό το show, πετάει. Πραγματικά, αυτή είναι η ιδέα. Και την επόμενη Έλενα περιμένει να αρπάξει έναν άνθρωπο που δεν θέλουν πραγματικά. 

PS: Έχετε παρατηρήσει: Μια πολυτελής βίλα έχει ολοκληρωθεί. Εντάξει, η κάμερα μπορεί να μην αυξήσει πολύ μακριά, αλλιώς μπορείτε να δείτε ότι ακριβώς δίπλα στο οικόπεδο ένα πεδίο αρχίζει. Αλλά τι εννοείς τι μοιάζει έξω από ένα κλασικό YouPorn γυρίζει; Ακριβώς!

PPS: Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να είχε σώσει τον εαυτό μου αυτό το προϊόν. Οι υποψήφιοι αυτής της φανταστικής παράστασης είναι ακόμη ακόμη σε θέση να συνοψίσει τους συμμετέχοντες αυτής της παράστασης σε μια φράση: «Θεωρώ ότι η ωραίο επίσης. Αλλά αν οι συνομιλίες ... «Δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσω.

ΣΔΙΤ: Είστε ακόμα και αυτό κατάκοπος γυναίκες από το «Bachelor» συγνώμη, αυτό ακριβώς δεν πίνουν αρκετό; Γι 'αυτό κάθε μέρα τώρα και μέχρι τις 2 Οκτωβρίου το «Love Ισλανδία». Ή όπως θα έλεγε ένας από τους υποψηφίους: «Κοιτάξτε, υπάρχει σαμπάνια Seeeheeeckt.»

Felix Reek

©
Daniel Hofer

Μεγαλώνοντας στους αμπελώνες Rheingau και Ιάπωνες τουρίστες θα μπορούσε να είναι μόνο ένας από τους αρθρογράφους μας Felix Reek: ακριβώς αρχαιολόγος. Για τον ίδιο, παρατήρησε ότι το σκάψιμο υπάρχει περίπτωση αμφιβολίας, 30 χρόνια στην ίδια τρύπα στο έδαφος και στο τέλος δεν βρήκαν τίποτα. Έτσι, σπούδασε στη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο μελέτες Marburg και άρχισε να γράφει. Αν δεν το κάνει, χτυπάει ένα ανυπεράσπιστο κιθάρες και παρακολούθησαν τις κόρες του να αυξάνεται.   
Όλα τα επεισόδια της Reeks του Felix "άγαμος"-Rezensionen
 

12η Σεπτεμβρίου, 2017, 16:20


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − 72 =