Posts

Ξανθιά, ξανθιά, ξανθιά, όλες οι γυναίκες μου

22 γυναίκες ανταγωνίζονται για έναν άνδρα. Για οκτώ εβδομάδες. παραμένει μέχρι ένα μόνο ερείπια. RTL στέλνει Oliver Sanne, η "Bachelor 2015", Στην κούρσα. συγγραφέας μας Felix Reek πηγαίνει ως θεατές στον αγώνα και σας ενημερώνει άμεσα σε κάθε εβδομάδα την άποψή του για τα πράγματα: "το Bachelor" Οι άνδρες από την προβολή

Bachelor Oliver και Liz

"Liz αρέσει να ολιγαρχία που έχει πολλή συγκίνηση, γιατί ουρλιάζει κάθε φορά το βράδυ της τριαντάφυλλα" ©
RTL / Melanie Reisert

Pssst, ένα μυστικό! Ξέρετε, ο Όλι, δηλαδή το πτυχίο δεν θα είναι ενιαία. Ο ίδιος, ο πιο όμορφος άντρας στη Γερμανία έχει ήδη ληφθεί. Και ξέρετε σε ποιον; Η τρέχουσα Μις Γερμανία, Vivien Konca. Σκάνδαλο! Πέφτω από τα σύννεφα! Ο Όλι, αυτό το επίπεδο της αρετής, για μήνες τρίβει το γόνατο-βαθύ V-λαιμό του σε ένα άλλο; Δεν μπορώ και δεν θα πιστεύετε! Πώς αρέσει αυτή η Konca; Περιμένετε, βλέπω μια ματιά. Δεν τον τρόπο, δεν Oli μου ... Εντάξει, ξεχάστε ό, τι έχω γράψει μόνο. Ακόμα μια πλατίνα ξανθιά Grinsehase. Ένοχος όπως χρεώνεται.

έχουμε μόλις αρχίσει πάλι από την αρχή. Υπάρχουν άνδρες που κολλούν στην παλιά καλή σοφία: Είτε ξανθιά είτε καφέ, αγαπώ όλες τις γυναίκες. Και υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι παλιό καλό γυρίσματα σοφία. Dieter Bohlen, Boris Becker και ναι, ο Όλι. κυνηγότοπος του είναι σαφώς καθορισμένο: Ξανθιά και φθηνό πρέπει να είναι. Που μας φέρνει περισσότερο ή λιγότερο κομψό στην τελευταία έκδοση του "Bachelors" είναι. Καλώ την εκδίκηση των Pamela Anderson ομοιότητες. 

Υστερική ή διαρροή, δεν ξέρετε

Liz, Τύπος ντροπαλός λαγουδάκι στα ανατολικά της δημοκρατίας, είναι ένα από αυτά και έχει έτρεξε το πρώτο. όπως ολιγαρχία γι 'αυτήν είναι ότι έχει πολλή συγκίνηση, γιατί ουρλιάζει κάθε φορά το βράδυ της τριαντάφυλλα. Κατά την άποψή μου, δείχνει πάνω απ 'όλα που είναι είτε υστερική ή διαρροή.

Πρέπει πρώτο single ημερομηνία. Κατά τη δίκαιη ακριβώς όπως οι σπινθήρες πετούν. Μικρό δείγμα κανείς; "Πώς είσαι;" "Θα δούμε μεγάλη." "Τι αρέσει με 21 άλλα κορίτσια;" Δεν είναι απορίας άξιο το Oli δεν έχουν copped. Σε αυτό το πυροτέχνημα της ψιλοκουβέντα. Αν αυτό δεν ήταν αρκετά κακό, που σπρώχνει πίσω: "Μπορείτε πάντα να δείτε σε δύσκολη θέση." Μια απάντηση που δεν παίρνει. αλλά αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι λόγω του Oli πιέζει την Liz στη γωνία της πισίνας καθώς η ζύμη του σιδήρου βάφλα. είναι smooching αργότερα ούτως ή άλλως. Αυτό που παραμένει μια επιλογή που ήδη τέτοιους διαλόγους. 

Ποιος άλλος γράφει αυτούς τους διαλόγους;

στο 
Liesa-Marie είναι η Oli πιο έξυπνη και σταματά μόλις κλείσει το στόμα. Επίσης: ξανθιά με ελάχιστα έτειναν γραμμή των μαλλιών. Μαζί, διπλώστε το σώμα σας σε μια κουβέρτα και αναπνέουν Bachelor: "Θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσα." Ναι, καλοσύνη μου, ο οποίος γράφει για τον τύπο διαλόγους του; Δεν μπορώ να σας πω τι σκέφτεται; "Γεια σου, είμαι η ωραιότερη άνθρωπος στη Γερμανία και θα «ήθελα να σας παρουσιάσει τις μπάρα μου συλλογή show;" Αλλά όχι: "Θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσα." Buhuuu! Προφανώς λειτουργεί ούτως ή άλλως. Λίγο αργότερα οι δύο κρατήστε τα χέρια διακριτικά κάτω από την κουβέρτα. Οι τρεις άλλοι υποψήφιοι που κάθεται ακριβώς δίπλα σε αυτό. Δεν διασκεδάζει.

Λείπει το τρίτο ξανθιά. 
Σάρα. Η θέση του Oli "ultra hot", Προφανώς, το Bachelor έχει μεγαλώσει με τα πορνό αστέρια της δεκαετίας του '90. Αυτό ταιριάζει πολύ καλά ότι η Σάρα rausrückt τελικά με τρομερό μυστικό της: Ήταν στο Playboy! Γυμνή! Ω, όχι, αυτό είναι ένας εφιάλτης! Το καλό πράγμα έχει μόνο ένα αντίγραφό του. Πώς πρέπει να είναι διαφορετικά. Ποτέ δεν πάω χωρίς Playboy έξω από το σπίτι. Και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης έχω πάντα ένα αντίγραφο στο συρτάρι του γραφείου μου και τη θέση της δεξαμενής του τόπου. 

Αλλά Sarah είναι, φυσικά, δεν είναι ένα οποιοδήποτε έτσι ένα Nacktfrosch. Έχουν ανακαινιστεί για χρόνια, λέει ξανά και ξανά. Playboy αυτή είναι μόνο και μόνο επειδή έχει τόσο πολύ μειωθεί. Δεδομένου ότι με ρωτήσεις δύο βασικά ερωτήματα: Μήπως έχω να θέσει αμέσως μερικά κιλά, ή το Playboy στέκεται έξω από την πόρτα μου; ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ όνομα του Θεού ανακαινισμένο SARAH; Έτσι, εκθέσεις πολλά ρύθμιση δεν υπάρχει πια, τελικά.

Oli φαίνεται όλο αυτό λίγο ενδιαφέρει. Εκείνος βγάζει φύλλα μέσα από την Nackedeibilder της Sarah και σκορπίζει μακριά και λεπτή σε μια "Πω πω!" α. Οι υπόλοιπες κυρίες που επιθυμούν να εισέλθουν. Ποιος δεν έχει ξανθά και το IQ ενός τηγανίτα, αγνοείται συστηματικά από Oli.

Αυτό οδηγεί σε, πώς να το πω, τεταμένη ατμόσφαιρα. ήθελε μάλλον όταν ρίξει την τελευταία τσάντα Gucci στο κέντρο της μαίνεται mobs των πωλήσεων. Το μισό αναρωτήθηκε αν εξακολουθούν να θέλουν ένα τριαντάφυλλο από το πιο όμορφο άνθρωπος στον κόσμο, ο άλλος σαν βιολιά γνώμη του.

Αλεξάνδρα για παράδειγμα. Οι αρπαγές ο Όλι και τον κάνει ίσο με το χειρότερο όλων των ερωτήσεων: "Ποια είναι η γνώμη σας;" Ο Όλι winces. Ακριβώς όπως ο καθένας θα το κάνει ο άνθρωπος. Διότι, κυρίες, αφήστε το να είπε στον εαυτό του: Συζήτηση ποτέ, απολύτως ποτέ εντελώς αυτά τα λόγια εναντίον ενός άνδρα. 
Πάντα έλεγα: Δεν υπάρχει καμία ικανοποιητική απάντηση. Ως εκ τούτου, ο Όλι κατέχει το πτερύγιο επίσης καλή, ενώ το καθαρό Αλεξάνδρα Λευίτης διαβάζει. επειδή "έτσι ώστε αυτό (δηλαδή το κακό, το κακό χέρι κρατάει με οποιαδήποτε από αυτές τις ξανθιές, το όνομα του οποίου έχω ήδη ξεχάσει, αλλά επίσης να δείτε όλα τα ίδια) θα είναι ακόμα κοντά μου φορές."

Από την Oli ίδια είναι επίπεδη. Έχει επιτευχθεί αυτό που κανείς δεν έφτασε ποτέ πριν από αυτόν, σε όλη τη λάθος γυναίκα δεν το πακέτο εναντίον του άλλου για να εφαρμόσουν, αλλά εναντίον τους. Ο σεβασμός. Τέλος κάποιος έχει καταλάβει πώς λειτουργεί αυτή η μορφή. Ως εκ τούτου Αλεξάνδρα παίρνει επίσης ένα τριαντάφυλλο στο τέλος. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου από τους λιγότερο τυχερούς γκρινιάζουν απειλητικά για τον εαυτό του. Ίσως αυτή τη σεζόν είναι ακόμα αρκετά αστείο.

Υ.Γ..: 
Μις Νότιο Τιρόλο έχει αναγνωριστεί ως το μόνο που είναι σαφές ότι δεν ξανθιά αρκετό για αυτή τη σεζόν του "Bachelors", Έδωσαν ένα τριαντάφυλλο και εκδοχείς προτιμούν το σπίτι φύλλα τους. Το ίδιο ισχύει και για 
Nicola, ο οποίος ήταν πράγματι ξανθιά, αλλά προφανώς δεν είναι αρκετό ξανθιά. Το χτένισμα της 
Η Άννα Μαρία δεν είναι πια εκεί. Είχε ένα επείγον ραντεβού στο κομμωτήριο.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 89