Posts

Γι ‘αυτό το show, δεν επιστρέφει ένα

ξεκινά στις RTL "Το Bachelor 2016", 22 γυναίκες ανταγωνίζονται για έναν άνδρα. Για οκτώ εβδομάδες. Μέχρι ένα μόνο ερείπια. συγγραφέας μας Felix Reek πηγαίνει σαν θεατές στη μάχη - και σας ενημερώνει άμεσα σε κάθε εβδομάδα την άποψή του για τα πράγματα: "το Bachelor" Οι άνδρες από την προβολή

bachelor_100566731

"Ποιος δεν έχει geext ένα μπουκάλι Amarula πριν τα γυρίσματα θα πρέπει να επιστήσει την κενή"
©
RTL

Ξέρεις, μερικές φορές εύχομαι να μπορούσα να πάω στο γυμναστήριο την εβδομάδα, επτά ημέρες. αλκοολούχο ποτό αυτό το παχύ λευκό χυλός από πλαστικά μπουκάλια, φωτογραφίζοντας πάνω μέρος του σώματος μου στον καθρέφτη και να αποσπάσουν μου στις κορυφές περικοπή ομφαλό που μοιάζουν σαν να είχα πλυθεί στους 297 βαθμούς. Στη συνέχεια, όμως μου έκανε εντύπωση: Θα ήθελα το Bachelor. Πράγμα που μας φέρνει στη μέση του γαλήνιο σόου ταλέντων για την 2017η στρατόπεδο ζούγκλα
Ως αποτέλεσμα των δύο "Bachelors" πηγαίνει στην έπαυλη στην οποία οι υποψήφιοι στις επόμενες εβδομάδες θα περάσουν. Εκεί, κάνουν ό, τι κάνουν οι γυναίκες ακριβώς όπως όταν "άγαμος", Θα ουρλιάζουν και να πηδούν πάνω από τα κρεβάτια. Ποια είναι λογικό, διότι η στριγκλιά και μόνο το στήθος και όχι κουνάω όπως το hopping. Ως ένα μέρος τους μαθαίνει ότι πρέπει στο πρώτο ραντεβού της ομάδας με Hoppelhase Leonard, ακόμη περισσότερο, θα gekrischen. Και πήδηξε. Τα στήθη, ξέρετε.

Σε ένα σκάφος στο λιμάνι του Μαϊάμι δεν παίρνει πολύ χρόνο μέχρι να πέσει το πρώτο T-shirt. Φυσικά, ο Carsten Leonard Spengemann. Φαίνεται τόσο αυτάρεσκος, σαν να είχε διαψευσθεί επιτελείο της σχετικότητας του. Η γυναικεία ομάδα είναι προφανώς την ίδια άποψη, αλλά κραυγές στριγκά στη θέα. "είναι ταυτόχρονα και μια βόμβα τόσο πριν!"Κραυγές ένας από αυτούς. Προφανώς, έχει προκαλέσει σύγχυση τα παράξενα χτυπήματα στην κοιλιά της bachelor με ένα εκρηκτικό ζώνη. Δεν hopping αυτή τη φορά. Αλλά, όπως μπορείτε σε ένα γυμνό κορμό δεν είναι, βέβαια, και ο ουρανός είναι συννεφιασμένος βροχή, το ίδιο κάνει και η Bacheloreusen βγάλει προς τα κάτω στο μπικίνι. θα είχε καλύτερα διαβάστε το πρόστιμο σύμβαση εκτύπωσης με RTL. Ποιος δεν έχει geext ένα μπουκάλι Amarula πριν από τη λήψη πρέπει να τραβήξει κενό.

"Η ημέρα είναι για σας να τελειώσει"

Διαφορετικά, αυτό είναι πιθανόν να μην αντέξουν τα πάντα. Αυτό αποδεικνύεται εντυπωσιακά ως
Denise παίρνει το πτυχίο άκρη. Μια συζήτηση που έτσι στάζουν με ερωτισμό, ότι είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι να έχει άδεια ως αφροδισιακό. Mucki-Λέων θέλει να ξέρει αν τα τατουάζ τους σημαίνει κάτι. Φαίνεται ενοχλημένος. Φυσικά! Τι είδους ερώτηση! Κάθε ένα από αυτά. Αυτό που μπορείτε να ακούσετε στη δική του καρδιά να παραμείνουν πάντα πιστοί, λέει. Γνωρίζετε ότι. Τα σημαντικά πράγματα στη ζωή μόνο. Carpe diem. Όλα έχουν ένα τέλος, μόνο το λουκάνικο έχει δύο. Γάμα το, Malle είναι μόνο μία φορά το χρόνο. Hach, θα ακόμα αρκετά wuschig όταν διάβασα αυτό.
Το υπόλοιπο χορεύει στο μεταξύ, όπως σε ένα βίντεο με 50 Cent. Το Bachelor ως ράβδος πόλο. Προφανώς πάρα πολύ για τον άνθρωπο, οι μύες του χρειάζεται αέρα για να αναπνεύσει. Λέει: "Η ημέρα είναι για σας να τελειώσει." Το Bachelor δεν είναι πλέον απλώς καθορίζει τα επίπεδα των ορμονών των γυναικών, αλλά και όταν ο ήλιος δύει.
Δυστυχώς, αυτό σημαίνει για την Denise ότι έχει επίσης την ενιαία ημερομηνία. Πάαααρα πολύ ρομαντική. Είναι κάθεται πάνω σε μια βεράντα με θέα στη θάλασσα. Αν δεν ήταν για την μικρή αδελφή του τυφώνα Κατρίνα, που φυσά πέρα ​​από τον πίνακα, όπως και αν ακόμη η φύση αποτρέψει αυτήν την αποστολή. Ποια θα ήταν κατανοητό.

Πένθος για την Τσιουάουα

Εν τω μεταξύ, κάθονται
Marisa ουρλιαχτό στη βίλα. Όχι, δεν θρηνούμε τις άνεμο Bachelors χτένισμα. Είναι Τσιουάουα της. Ναι, σοβαρά. Γιατί αυτός είναι μόνος τώρα. "Κάνω ότι έτσι συγγνώμη γιατί δεν ξέρω αν θα επιστρέψω"Λέει δάκρυα. Ποιες δύο μυστικά αποκαλύφθηκαν: Μαρίζα Τσιουάουα έχει συνείδηση. Θα τον δούμε σύντομα στο "Σούπερ ταλέντο", Και ναι, είναι αλήθεια: Κανείς δεν επιστρέφει από αυτή την εκπομπή. Οι γυναίκες που καταλήγουν άμεσα στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων και να απελαθεί στη Βιέννη. Κάπου κονίαμα Lugner πρέπει τελικά να herbekommen του Schatzis, Mausis και κολίβρια. Μια κατάσταση win-win. *

Πώς Προσάναμμα μόνο για οπτάνθρακα

Αλλά εγώ παρεκκλίνω. Με ή χωρίς Τσιουάουα, πρόκειται για την ταχύτητα που χρονολογείται. Περίεργο για ένα πρόγραμμα που επηρεάζει το σύνολο του χρόνου ως Προσάναμμα κοκ ούτως ή άλλως. Τα συστατικά: 72 φιάλες των πομφολυγώδης, μια κλεψύδρα και ένα καναπέ. Οι προκύπτουσες διάλογοι είναι μια γιορτή για κάθε Sprachconnaisseur. Εδώ είναι η προσωπική μου highlights.
Leonie Rosella: "Έχω τόσα πολλά να πω. Και δεν γνωρίζουν καν από πού να αρχίσω. Έχω τόσα πολλά να πω." Για παράδειγμα, ότι έχει πολλά να πει. Και τι γίνεται με το Bachelor λένε; "Είναι μια ώριμη γυναίκα με το 21ο" Και έχει πάρα πολλά να πει. Γλωσσολόγος Leonard εξακολουθεί να είναι ευχαριστημένοι. "Είχα πάνω από δύο καλές συζητήσεις"Λέει. Γαμώτο, αυτό ήταν επειδή το δεύτερο; Αχ, αυτό: "Θέλετε να μάθετε τι γίνεται με μένα;" "Όχι."

Αλλά ίσως κάνω λάθος πανεπιστημίου. Ίσως η πιο, αλλά ένας καλός άνθρωπος. Κατά βάθος, ανάμεσα σε όλα τα δι-, τρι- και τετρακέφαλο. Δύο από τους εκλεκτούς του, εξηγεί, για παράδειγμα στο ελικόπτερο στο δρόμο για την Ημερομηνία: "Όταν το ελικόπτερο συντρίβεται, που κρατάτε." Βλέπετε, αυτό είναι ένας κύριος! Ω, τι να πω, ήρωας! Ξεχάστε την πυροσβεστική, αστυνομία, ο Superman, ο James Bond: Ακριβώς σε περίπτωση που ο Λέων Hase από τότε. Για το αν το ελικόπτερο πέφτει gen βυθό της θάλασσας που δεν υπερβαίνει τα 100 χιλιόγραμμα βοηθά άχρηστο disco μυϊκή μάζα, η οποία τυλίγονται γύρω από ένα και αφήστε το να πνιγεί σαν ένα magnum σαμπάνια.

PS: Για μεγάλες εκτάσεις, που δεν γνωρίζουν, το οποίο εξακολουθεί να είναι "το Bachelor" ή ακόμη και ζευγάρια θεραπεία. Μια πολλή συζήτηση για τα παιδιά και πρώην φιλενάδες. Το highlight του show ήταν ίσως η προφανώς ανέβηκε διαφορά μεταξύ
Σάντρα και
Saskia είναι. Ο πρώην δήλωσε ότι μισούσε τα παιδιά. Ο τελευταίος squealed στο Bachelor. Ροχαλητό. Το σχόλιο της Superdad: "Μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι τα κορίτσια μου πείτε ακριβώς τι θέλω να ακούσω." Εάν διαφορετικά δεν θα πάει στο υπόγειο για να γελάσει, τώρα θα ήταν μια καλή στιγμή.

PPS: Το White Rose. Ξέρετε, από την τελευταία φορά. κατά κάποιο τρόπο ακόμα δεν με νοιάζει. Πραγματάκι πηγαίνει στο άτομο Ημερομηνία αντί Bummens. Αλλά δεν έχει σημασία. Και οι δύο ξανθές, δεν έπεσε στην επόμενη. 

ΣΔΙΤ: Το πραγματικό αποκορύφωμα μιας πραγματικά μη φτωχών σε αμηχανία στιγμιότυπα δείχνουν: Μερικοί από τους υποψηφίους τραγουδούν για το Bachelor "Μην Cha" των Pussycat Dolls. Επειδή τώρα δεν ξέρω τι να πω. Πραγματικά.

4 Φεβ 2016, 6:35

* Η παράγραφος αυτή έχει τροποποιηθεί για στοιχεία της προσεκτικοί αναγνώστες μας. Επειδή βέβαια το σκυλί δεν ξέρει ότι η Μαρίζα επιστρέφει, και όχι το αντίστροφο, όπως είχε αρχικά υποτεθεί από εμάς. Τέλος πάντων: Μαρίζα και Τσιουάουα της την επανένωση, διότι ο υποψήφιος έχει εξαλειφθεί σε αυτό το επεισόδιο. Αίσιο τέλος!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 8 =