Posts

Όλα τα κακά πράγματα έρχονται σε τριάδες

Στη σειρά μας "τρελό κόσμο του Felix" συγγραφέας μας και αρθρογράφος «Bachelor» Felix Reek γράφει τακτικά για τις μεγάλες και μικρές παραδοξότητες της ζωής μας. Αυτή τη φορά: «Η Bachelorette» το 2017 είναι σταθερή. δυστυχώς

bachelorette

©
Getty Images

Ήταν η τελευταία σεζόν του «Bachelor» Δεν έκρηξη; Huh; Huh; Huh; Τόσο σφιχτά ώστε να καεί το χρόνο να παραθέσω Mr. Clean Detlef Δ Soost; Η ένταση, ίντριγκα και το σεξ; Ω, όχι, περιμένετε, τα πάντα από την αρχή, η οποία ήταν η έκτη σεζόν του «Game Of Thrones». «Το Bachelor» το 2017: περίπου τόσο συναρπαστικό να pulen το χνούδι από τον αφαλό. 

Ποιος κέρδισε στη συνέχεια; Πώς θα ξέρω ότι; Όταν το σκέφτομαι, εγώ δεν γνωρίζουν καν πώς το Bachelor ήταν! Amarula χάρη. Ένα μπουκάλι καφέ σκωρίας σκοτώνει τυχόν δυσάρεστες αναμνήσεις. Αλλά όπως λέει και η παροιμία: Είναι ακόμα χειρότερο. Πολύ χειρότερη για να είμαστε ακριβείς. Θα πω μόνο δύο λέξεις: «Η Bachelorette». Είναι πίσω. Μετά από ένα χρόνο μακριά. Μπορεί να μην έχετε παρατηρήσει, έτσι δεν είναι; Ποια σπάσει τα φυσικά «ότι-ήταν και τόσο βαρετό-που-δεν-με-το-καλοκαίρι ύφεση-κάποιος-η-TV καταστροφή-βλέπε-ήθελε» σημαίνει. Το αποτέλεσμα: δεν υπάρχει ποσόστωση tschüssli δημητριακών.

Lauter όμορφη ξεχάσει τηλεοπτική στιγμή με το Bachelorette

Στην πραγματικότητα εντελώς λανθασμένα. Αυτό που έχει όμως μας έφερε «The Bachelorette» τα τελευταία χρόνια για την μεγάλη τηλεόραση στιγμές! Περιμένετε, περιμένετε, έκανα το ίδιο. Σε δύο σεζόν, μέχρι στιγμής η, er, ποια ήταν ακόμα το ίδιο ...; Ή στην εποχή τρεις, χα!, Η οποία ήταν αυτό, όπως και τότε, το, εεε, και ... Λοιπόν, ξέρετε τι πραγματικά είναι, δεν έχει σημασία, κάτι που είναι ήδη εκεί είχε συμβεί! Και έτσι ότι όλα θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικό αυτό το καλοκαίρι, είναι μια παλιά γνωριμία, η νέα Bachelorette φημολογείται. Δηλαδή ένα durchgeroste ήδη από Bachelor πρώην υποψήφιο. 

Αγάπη RTL γιατί πραγματικά έχω να πω: ένα κορυφαίο ιδέα! Θα μπορούσε να είμαι εγώ! Ή είναι πράγματι από μένα, προκαλώ εδώ και χρόνια, αλλά κανείς για μένα, γαμημένο AXT ακούει! Έτσι τώρα, επιτέλους όλα θα πάνε καλά! Είμαι βέβαιος ότι η RTL έχει εξασφαλίσει αρκετές κουνελάκια του Playboy που einheizen την Drögen άνδρες ορδή που ήταν ανέκαθεν όλη μέρα στην πισίνα, πίνει μπύρα σε κάθε ρούχο ένα sooooo βαθύ κόψιμο V-λαιμός (ναι, ακόμη και τα εσώρουχα) και αμοιβαία λιπαίνει το δι-, τρι- και τετρακέφαλο.

Βραζιλίας Butt ή γερμανικά πόνος στο γάιδαρο;

Έτσι, δεν τόνισε με κρατήσει το τέντωμα ράφι, το οποίο ονομάζεται RTL τηλεόραση! Ποιος είναι; Χμμ, κατά κάποιο τρόπο δεν βλέπει το συνάδελφο από τόσο ενθουσιώδης. Εκείνη σπρώχνει ένα κομμάτι χαρτί σε όλο το τραπέζι. Από το περίπτερο σε αυτό τρία ονόματα. Θα πρέπει να μιλάμε φήμες λόγους. Έρχομαι στο κομμάτι χαρτί. Liz Kaeber υπάρχει πρώτη φορά. Ναι, καλά, θα ήταν πρόθυμοι ακόμη να πούμε ποιος «Η Bachelorette» 2017 θα είμαι εγώ. Πώς το κάνουν; Κέρδισε περίοδο πέντε της «Bachelors»; Ο Oliver Sanne; Πω πω, αυτό είναι πραγματικά ένα Amarula Höllengesöff. Ω, σε Instagram που treudoof ποζάρει με το φίλο της; Λοιπόν, αυτό ποτέ δεν ενόχλησε κανέναν στο «Bachelor».

Ούτω καθεξής. Θα έλεγα ότι είναι επεκτάσιμη. Έλα RTL, πρέπει να υπάρχει προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο! Το δεύτερο όνομα. Jessica Paszka. Δεν έχω να πω: Θα μου να μην κάνει αυτή τη δουλειά εδώ πραγματικά εύκολο. Είναι αυτή η συνεχιζόμενη Μπλίτσερ θηλή, ο οποίος ήταν ενοχλημένος από το 2014, επειδή φορούσε σχεδόν τίποτα α), β) σχεδόν δεν είχε τίποτα, γ) ποτέ δεν φόρεσε πραγματικά κάτι και δ) ΣΥΝΕΧΩΣ Έπρεπε να τραγουδήσω! Έχει δεδομένου ότι δεν έχουν πραγματική δουλειά; μοντέλο Instagram; το σχεδιασμό κοσμημάτων; πατήστε στο εμπορικό κανάλι το κουμπί ζεστό; δεν είναι προφανής. Εδώ είναι μια σύντομη απόσπασμα της καριέρας της από την «Bachelor» από τη σελίδα της Wikipedia:

Ανεξέλεγκτο «το οποίο παράγεται από Menowin Fröhlich» Τον Ιούλιο του 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο τους single. " (...) αρχίζει το Γενάρη του 2016 έπαιξε Jessica Paszka σε μια σειρά από «ενοικίαση, αγορά, ζωντανά» με. Τον Μάιο του 2016 που συνοδεύτηκε από το περιοδικό «σκληρή» με την αισθητική χειρουργική τους, όπου υποβλήθηκε σε μια βραζιλιάνικη Butt Lift (Βλεφαροπλαστική). Τον Σεπτέμβρη του 2016 Paszka θεωρήθηκε ως υποψήφιος στο «Celebrity Big Brother σπίτι», όπου τερμάτισε 5ος. "

Ξέρεις τι, εγώ θα το πάρω όλα πίσω. Αν κάποιος έχει τα προσόντα για το "The Bachelorette 2017", στη συνέχεια, της Βραζιλίας Butt Jessica Paszka.

Howl, rumnölen, ουρλιαχτό

Έτσι, το ένα έχει απομείνει. Ο συνάδελφός κάνει ένα πρόσωπο. Καλά που ξεκινά και τόσο καλά. Κοιτάζω το χαρτί. 

Αυτό δεν μπορεί πραγματικά να είναι σοβαρά τώρα, δεν είναι τόσο αγαπητή RTL; Έτσι θέλετε να θέλουν πραγματικά μου για να ρίξει τον εαυτό μου σε ένα μπουκάλι Amarula, έτσι δεν είναι; καρπούς με aufritze με ένα αμπέλι τριαντάφυλλο; Αυτοί που HEGER; Αλήθεια; Ήδη τόσο rumzickte σε τέσσερις σεζόν του «Bachelors» μετά από τρία λεπτά, όταν ήταν δυστυχώς παντρεμένος με ένα πτυχίο για 30 χρόνια; Το μόνο rumnölte στο στρατόπεδο ζούγκλα και ούρλιαζαν και ούρλιαζαν και rumnölte; Οι έξι μήνες ήταν τρελά ερωτευμένος Rocco Klein; Και δύο μήνες Leonard Freier, Bachelor αριθμός έξι; Το οπότε ήδη δύο Πτυχίο έχουν; Μπορείτε ότι η επιθυμία να κυκλοφορήσει στις 20 άλλα είδη; Αυτό είναι περίπου σαν μια κορυφαία ιδέα να στείλετε Μικαέλα Σάφερ σε μια συνάντηση των ανώνυμων τοξικομανών σεξ!

Έχω βαρεθεί πλέον πραγματικό. Τηλεφώνησέ μου όταν Kattia είναι το 2017ο Bachelorette Αυτό είναι ένα Rasseweib! Και καταλαβαίνει καθόλου! Οιονεί βέλτιστες συνθήκες. Ή καλύτερα: Μην μου τηλεφωνήσει. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Σίγουρα.

Felix Reek

©
Daniel Hofer

Μεγαλώνοντας στους αμπελώνες Rheingau και Ιάπωνες τουρίστες θα μπορούσε να είναι μόνο ένας από τους αρθρογράφους μας Felix Reek: ακριβώς αρχαιολόγος. Για τον ίδιο, παρατήρησε ότι το σκάψιμο υπάρχει περίπτωση αμφιβολίας, 30 χρόνια στην ίδια τρύπα στο έδαφος και στο τέλος δεν βρήκαν τίποτα. Έτσι, σπούδασε στη λογοτεχνία και τον κινηματογράφο μελέτες Marburg και άρχισε να γράφει. Αν δεν το κάνει, χτυπάει ένα ανυπεράσπιστο κιθάρες και παρακολούθησαν τις κόρες του να αυξάνεται.    
Όλα τα επεισόδια "τρελό κόσμο του Felix"


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2