Posts

Κόκκινο χαλί ντεμπούτο ως ζευγάρι

Παίζει τον καθοδηγητικό ρόλο στο ψυχολογικό θρίλερ "Μητέρα!"Αυτός είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας: Lawrence και Αρονόφσκι δώσει κόκκινο χαλί το ντεμπούτο της ως ένα ζευγάρι στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Ενημέρωση στις 6 Σεπτέμβρη, 2017

Από το Σεπτέμβριο του 2016, η δύο που βρίσκονται στο σύνολο της "Μητέρα!" αλλά συνάντησε ένα ζευγάρι που κράτησε τη σχέση μακριά από το κοινό. Ένα χρόνο αργότερα, λιγότερο από βραβευμένος με Όσκαρ Τζένιφερ Λόρενς (27) και σκηνοθέτης Ντάρεν Αρονόφσκι (48) τώρα για πρώτη φορά ως ζευγάρι στο κόκκινο χαλί: Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βενετία χθες πέμπτης Σεπτεμβρίου του 2017, τα δύο μαζί με τους συναδέλφους τους Michelle Pfeiffer (59) και ο Javier Bardem (48) μπροστά στο νέο τους ταινία.  

Τζένιφερ Λόρενς, Ντάρεν Αρονόφσκι, τη Βενετία, το Red Carpet Event, μητέρα!, Φεστιβάλ Κινηματογράφου

©
Getty Images

Εδώ JLaw γοήτευσε με ένα περιδέραιο με διαμάντια πλακόστρωτα, σκουλαρίκια και δαχτυλίδι ένα συγκρότημα τζαζ Soleste από Tiffany & Co. Το εντυπωσιακό φόρεμα που φοράει η ηθοποιός είναι ο τρόπος του Dior.

Ενημέρωση στις 8 Αυγ 2017

Μετά από την περασμένη εβδομάδα ένα μικρό teaser "Μητέρα!" δόθηκε στη δημοσιότητα, είναι τώρα καθώς και το πρώτο πραγματικό τρέιλερ. Τα κλιπ δείχνει δύο λεπτά, καταστρέφουν σταδιακά απρόσμενους επισκέπτες Τζένιφερ Λόρενς και ο Javier Bardem σχέση - και ότι σε μια μάλλον βάναυσο τρόπο.

Javier Bardem παίζει το ψυχολογικό θρίλερ ενός ποιητή που ζει με τη σύζυγό του (Jennifer Lawrence) σε ένα μεγάλο σπίτι στην εξοχή. Όταν ξαφνικά ένας παράξενος άνθρωπος (Εντ Χάρις) και αργότερα η σύζυγός του (Michelle Pfeiffer) στέκεται στην πόρτα και να προχωρήσουμε εκεί, οι εντάσεις βέβαιο ότι θα συμβεί και η κατάσταση κλιμακώθηκε όλο και περισσότερο.

Το πρώτο trailer για το "Μητέρα!"

Ενημέρωση για πρώτης του Αυγούστου, 2017

Όταν Μάιο του 2017 βγήκε το πρώτο αφίσα της ταινίας, τους οπαδούς Jennifer Lawrence «άφωνοι - είχαν "Γλυκιά μου Αμερικής" δηλαδή δεν είχε γνωρίσει ποτέ. Τώρα είναι η πρώτη "Μητέρα!"Teaser εκεί - και είναι εξίσου ανησυχητική. Στο 30 δευτερολέπτων teaser βλέπουμε Τζένιφερ Λόρενς Barfuß τρέχει γύρω σε ένα άδειο σπίτι. Εν τω μεταξύ, ακούμε στα τμήματα υπόβαθρο των διαλόγων που μας κάνουν ήδη γνωρίζουμε πόσο τρομακτικό είναι JLaws νέα ταινία.  

Έτσι, φροντίστε να ψάξουν για το τρέιλερ και την 14 Σεπτεμβρίου του 2017 σημειώνονται με τα ημερολόγιά τους, για όσο το ψυχολογικό θρίλερ έρχεται σε αυτή τη χώρα με τις ταινίες.

"Μητέρα!"Το πρώτο teaser

Νέα από την 16η Μαΐου, 2017

Συνήθως γνωρίζουμε Jennifer Lawrence, όπως όλοι είναι στην αγάπη "Οδηγός Αισιοδοξίας" ή ως γενναίος Κάτνις στην υπερπαραγωγή "Οι Αγώνες Πείνας", Τώρα, η ηθοποιός μας εξέπληξε με μια νέα προοπτική. Αποκτήστε νέες ιδέες πίσω στις ρίζες τους ως indie αγάπη. Ντάρεν Αρονόφσκι, σκηνοθέτης ("Black Swan") Και πάλι ως J. Νόμοι φίλος στη συνομιλία, έγραψε για την Ημέρα της Μητέρας, μια αφίσα της ταινίας, η οποία - για να το θέσω ήπια - είναι ανησυχητική.  

Jennifer Lawrence: "Μητέρα!"

Ευτυχισμένη μητέρα! ΗΜΕΡΑ #firstlook #mothermovie από τη μεγάλη @JamesJeanArt #jenniferlawrence #javierbardem @ParamountPics pic.twitter.com/3IZZITpuY4

- Ντάρεν Αρονόφσκι (@DarrenAronofsky) 14 Μάη, 2017

Η σαν μια ελαιογραφία σχεδιασμένη αφίσα δείχνει ένα κηρώδες δρα Τζένιφερ Λόρενς που σχίζει την καρδιά έξω από το στήθος του. Σχεδιασμένο επέτρεψε τον καλλιτέχνη James Jean. "Μητέρα!" Ως εκ τούτου, δεν είναι μια αίσθηση-καλή ταινία, αλλά ένα ψυχολογικό θρίλερ στο οποίο Αρονόφσκι έχει εργαστεί για πολλά χρόνια.

Αυτά τα ρούχα που φοράει η Jennifer Lawrence στα βραβεία Όσκαρ

Jennifer Lawrence Oscar Kleider

Jennifer Lawrence Oscar Kleider

Jennifer Lawrence Oscar Kleider

Jennifer Lawrence Oscar Kleider

Jennifer Lawrence Oscar Kleider

Jennifer Lawrence Oscar Kleider

Jennifer Lawrence Oscar Kleider

Jennifer Lawrence Oscar Kleider

Πολύ περισσότερο από ότι η Jennifer Lawrence και ο Javier Bardem τους λάτρεις παιχνίδι εδώ οποίου η ζωή παίρνει μπερδεμένη όταν παίρνουν απρόσμενη επίσκεψη, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη. Εκτός από τα δύο και Michelle Pfeiffer, Kristen Wiig και Domhnall Gleeson πετιούνται. Στις ΗΠΑ, έρχεται ταινίας στις 13 Οκτωβρίου 2017, η κινηματογράφους.

16η Μαΐου 2017, 11:29


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 51 =