Posts

Μια καρδιά για Pugs

22 γυναίκες ανταγωνίζονται για έναν άνδρα. Για οκτώ εβδομάδες. παραμένει μέχρι ένα μόνο ερείπια. RTL στέλνει Oliver Sanne, η "Bachelor 2015", Στην κούρσα. συγγραφέας μας Felix Reek πηγαίνει σαν θεατές στη μάχη - και σας ενημερώνει άμεσα σε κάθε εβδομάδα την άποψή του για τα πράγματα: "το Bachelor" Οι άνδρες από την προβολή

bachelor-100214654

Κάτι συναρπαστικό, κάτι για να παίξει με και pugs: Καλώς ήρθατε στην προτελευταία "άγαμος"επεισόδιο
©
RTL / Melanie Reisert

Κατά την έναρξη της σημερινής στήλης λίγο κουίζ: Ποιος δεν ταιριάζει εδώ; Σε ένα εντελώς σκοτεινό δωμάτιο τα μαλλιά των τριών υποψηφίων ως πυρηνικό αντιδραστήρα φώτα λίγο πριν την κατάρρευση. Σε μια - όχι. Η απάντηση, βέβαια, έχετε αναγνωρίσει αμέσως:
Anica
, το κορίτσι της διπλανής πόρτας, οι παπαγάλοι πάντα ανόητα πράγματα όταν Όλι κάθεται δίπλα της, γιατί επιτέλους η στιγμή ένα από τα όμορφα αγόρια συνομιλία μαζί της. Αλλά λυπάμαι, Anica, θα πρέπει να σκάσει η φούσκα: Ακόμα Όλι θέλω να πάω πίσω ακριβώς για να τους φίλους σας έτρεξε, που πρόκειται να έχουν πολύ πιο εύκολο. Ακριβώς όπως στο σχολείο.

Η οποία μας φέρνει αυτή τη φορά να είναι ακριβώς πάνω από την βόμβα: Anica είναι έξω. Φτου, αυτό ήταν δύσκολο. Ποιος θα το φανταζόταν; Τέσσερις υποψήφιοι, τρεις από Pamela Anderson κλώνων και Anica πρέπει να πάω; Είμαι σοκαρισμένος. Αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να αφήσουμε τα Όλι: Αυτός έχει δεσμευτεί να κυνηγά. Ξανθιά, φθηνά, στήθη. Αυτό θα είχε περάσει ως τίτλος μιας έκθεσης RTL2. 

κάνουν σφιχτό, βάλει το επίπεδο 

Πράγμα που μας φέρνει στη μέση της προτελευταίας επεισόδιο "άγαμος" είναι. Όπως πιστούς οπαδούς της αυτό το μικρό αλλά εκλεκτό της οικογένειας μορφή για την πορεία RTL καλλιτεχνικών ταινιών ξέρετε: Είναι οι συμμετέχοντες στον τομέα συρρικνώθηκε σε πιστούς Κουαρτέτο doofes, οι οικογένειες πρέπει να το πιστέψουμε. Δεδομένου ότι η πρώτη αδελφή και τον αδελφό του σε νόμο είναι
Liz
, οφείλεται. Όλι στέκεται στην πόρτα, ένα μπουκάλι ποτό στο χέρι του. "Νόμιζα ότι θα gonna είναι ένα ολόκληρο μπουκάλι με και δοκιμάστε ξανά έτσι"Λέει. Jawollo, αυτό είναι το παλιό καλό σχολείο τζέντλεμαν: κάνουν πυκνή, ποτό αισθήσεις του, και στη συνέχεια να βάλει το επίπεδο. Τι λειτουργεί στο Dorfdisse γύρω από τη γωνία, λειτουργεί επίσης σε "άγαμος",

Η επιτυχία αποδεικνύει τον σωστό. Ενώ ψιθυρίζει: "Νιώθω σαν να ξέρω Liz για πάντα" (Ποια είναι απλά το γεγονός ότι τρεις από τους τέσσερις υποψηφίους φαίνονται απολύτως όμοιο, και ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεται με την οποία fumbles ευθεία), το υπόλοιπο των παρόντων έχει πιθανότατα ήδη gepichelt σε παραλήρημα. Liz: μπορεί να κάψει το σπαγγέτι νερό. Η αδελφή βρίσκει Όλι "πολύ θετική", Και προτείνει: "Θα πρέπει να τον ranlassen σας." Bingo!

Έτσι, το μάθημα που πρέπει να μάθει από αυτό το επεισόδιο κόσμο των ανδρών: Είναι το αδελφής αρκετά πυκνά τους η ξανθιά κουράγιο κάνει. Και επειδή Liz είναι μια καλή αδελφή, που στη συνέχεια αφήνει το Όλι έτρεξε και η ίδια. Έτσι καθαρά μεταφορική. Σημαίνει ότι πρέπει να αναζητήσετε τη γλώσσα του για τα δόντια σοφία τους.

Ο καθένας χαλαρώνει με διαφορετικό τρόπο

Και επειδή όλα τα καλά πράγματα έρχονται πάντα τουλάχιστον δύο, κάνει σε
Caro
 ευθεία. Στη συνέχεια, το λιγότερο απασχολημένος. Για το χόμπι της Caro και η μητέρα της προφανώς, εισάγετε αμοιβαία τις πόρτες του αυτοκινήτου. Λοιπόν, ο καθένας έχει διαφορετικές λύσεις για να χαλαρώσετε. Μερικοί δεμένη, άλλοι ζωγραφίζουν, και Caro, η οποία έρχεται μόνο με τα τακούνια σε αθώους πόρτες του αυτοκινήτου μέχρι να πάρει άσχημο εξογκώματα σε κατάσταση σοκ. Σε κάθε δική του. Ο Olli είναι η βλασφημία. Αυτός κοιτάζει μόνο για τη μητέρα, που μοιάζει ακριβώς Caro, με τέσσερις αντί για δύο κιλά μακιγιάζ. Επειδή θυμηθείτε: "Αν θέλετε να μάθετε πώς η σύζυγός σας φαίνεται αργότερα, η μητέρα κοιτάζοντας «εσένα." Ο άνθρωπος, τι είναι αυτή τη φορά, αλλά ένα διδακτικό επεισόδιο.

Αν πιστεύετε ότι αυτή η σοφία από τα πιο όμορφα V-λαιμός Γερμανία, φαίνεται στο
Σάρα
 μάλλον, καλά, um, όπως εκφράζω τώρα διπλωματικά; Ίσως έτσι, αν οι άνθρωποι στο παρελθόν πίστευαν, σε "κόρη ήθελε" Όλα τα απλά μια κακή τηλεόραση όνειρο, είναι πλέον καιρός να ξυπνήσει. Αυτοί υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας! Ahhhhh! 

Κάτι συναρπαστικό, κάτι για να παίξει με και βυζιά

Αλλά ξεχνάμε ούτε για μια στιγμή η μητέρα της Sarah και έρχονται απευθείας στον πατέρα της. Στην οποία έχουν ανυπομονησία για εβδομάδες. Θα θυμάστε, αυτό είναι το γλυκό μπαμπάς ζάχαρης, ο γύρος δείχνει τις εικόνες Playboy της κόρης του παντού. Μέχρι στιγμής, ήμουν είδος ελπίζει βαθιά μέσα μου, όπου εξακολουθεί να χτυπάει μια καρδιά υπόλοιπα λεπτά με τα πόδια για τα φτωχά πλάσματα της άχρηστος τηλεόρασης, αν ήταν γυμνά υπερβολή. Αλλά έχετε δώσει προσοχή; Στο διάδρομο: βυζιά της Sarah (ένα ημερολόγιο). Στο τραπέζι του καφέ: βυζιά της Sarah (όχι ένα ημερολόγιο). Και συνεχώς δει σε διάσπαση της: βυζιά της Sarah (χωρίς ημερολόγιο). 

Σύμφωνοι, κάθε άνθρωπος έχει μια καρδιά για Pugs. Μικρά, μεγάλα, στρογγυλά, επίπεδα, pugs εύκολο. Είναι μεγάλη. Κάτι συναρπαστικό, κάτι για να παίξει με και βυζιά! Αλλά υπάρχει μια αρκετά σαφή γραμμή όπου βυζιά δεν κάνουν πιο διασκεδαστική: Με την κόρη του, γαμημένο σκατά! Συγνώμη το μικρό παραπάτημα, ότι έχεις το καλύτερο μου. Αλλά αυτό που για μένα είναι λάθος με αυτόν τον άνθρωπο; Ποιο είναι το επόμενο; Κέρατα πυροβολήσει το διπλό κεφάλι; Swinger πάρτι στο μπόουλινγκ; Flatratepimpern στο Σάουνα Club; Καλή Θεός!

Αλλά Όλι, η κατά κάποιο τρόπο δεν με νοιάζει. Γυμνές φωτογραφίες ή όχι, σε μια καριέρα ως ακροβάτης γλώσσα παίρνει πολλή εκπαίδευση. Έτσι, για πρώτη φορά ένα λιπαρό Schlüpperstürmersatz ("Ήρθα εδώ σήμερα για να ερωτευτεί") Raushauen, ψιθυρίζουν κάτι, και κάτω από το Infight εξετάσει τα δόντια σοφία. Και ενώ οι γλώσσες ανησυχώ πάρα πολύ μεγάλη στην τηλεόραση μου που Olli ψιθυρίζει: "Είναι ήδη πολύ αργά", Έχει δίκιο. Διαβάζουμε την επόμενη εβδομάδα, όταν Όλι αντιμετωπίζει το πιο δύσκολο έργο που έπρεπε να περάσει κάθε ένα Bachelor: Πώς μπορώ να διακρίνουμε τρεις εντελώς όμοια υποψήφιοι;

Υ.Γ.:. Φυσικά, έχω προδώσει στην αρχή, Anica είναι έξω. ημερομηνία της μπορεί να συνοψιστεί σε μια φράση: "Είσαι ακόμα εντελώς κακό και άγριο!" Ο Όλι σήμαινε piercing στη γλώσσα της. Hui, μια άγρια ​​σκύλα. Διαβάστε στο ίδιο μέρος την επόμενη εβδομάδα: "Το 90 - Μεταξύ λουλούδια, Buffalo και piercings γλώσσα. Ο άνθρωπος, τι ήμασταν τρελοί."

19 Φεβρουαρίου 2015, 7:57


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 55