Posts

Το Bachelor έχει για πρώτη φορά σεξ

Ως αποτέλεσμα έξι από το «The Bachelor» είναι έτοιμος να περπατήσετε στη Νέα Ορλεάνη και το σπίτι στους γονείς του Kattia, Κλέα-Lacy, βιόλα και Erika. Και Sebastian μπορεί τελικά να καταλήξετε με μια γυναίκα. Παρά το γεγονός ότι διαφορετικά από ό, τι φανταζόμασταν. Το Bachelor of άποψή τους άνδρες

Bachelor-6-Aufmacher

©
RTL

Είναι αρκετά. Ξέρω ότι γράφω εδώ για κάθε άλλη σειρά, αλλά αυτή τη φορά είναι πραγματικά έτοιμο.
Kattia δεν είναι πια εκεί. Αυτό Rasseweib. Το Bachelor έχει διατεθεί από αυτούς σε μια σειρά έξι ως σπασμένο Pinhata. Έτσι, τώρα είναι έξω. Και τελειώνω αυτήν τη στήλη μετά από επτά σειρές.

...........................................

Όπως, δεν μπορώ, λέει ο συνάδελφός; Θα πρέπει να διαβάσετε ακόμα το συμβόλαιό μου; Δέσμευση για τη ζωή; Ποιος έχει υπογράψει; Πώς μπορώ να κάνω; Ήμουν μεθυσμένος; Αχ, καλά, Amarula στην υπογραφή; Μάλιστα. Ναι, ήταν πραγματικά ένα μεγάλο επεισόδιο χθες. Μπορεί να περιμένετε να γράψω γι 'αυτό δύσκολα.

Σούπερ αποτέλεσμα χθες

Έτσι, πραγματικά τώρα, μεγάλο αποτέλεσμα χθες. Αν το βρείτε διασκεδαστικό ότι πέντε κορίτσια (τώρα υποθέτω ότι απλά φορές το ανεπίσημο «Bachelor» -Deklination για εύκολη angeschickerte πιστούς ηλίθιο γυναίκες με γράμματα διασημότητα φιλοδοξίες) και βασίλισσες έλξης μακιγιάζ θα διασκελισμό μέσα από τη Νέα Ορλεάνη και (κάθε νόημα πρόταση, ως εκ τούτου, όλα) ενός άνδρα χωρίς ώμους εμπίπτουν σε προ-οργασμική έκσταση. Καλώς ήλθατε στη θέση του RTL Γυναίκας! έτσι απλά γύρισε 200 χρόνια χειραφέτησης σε δύο ώρες κάτω από τον ποδόγυρο της μίνι Kleidchens.
Αλλά τουλάχιστον τα κορίτσια είναι η καλύτερη των διαθέσεων. Ως αποτέλεσμα των έξι που είναι στην πραγματικότητα γεμάτη με συνέπεια. Δεν χέρι έχει μείνει κενή, ο λαιμός είναι πάντα λίγο πριν από μια μέτρια δηλητηρίαση από αλκοόλ. Πίνοντας πάει στο τρενάκι, κοκτέιλ. Μέσα στους δρόμους βόλτα αλκοολούχο ποτό ποτά. Μαζί Nibble, Exen λίγο κρασί. Μετά το γύρισμα: κάδο ποτό με τον κάμεραμαν. Εντάξει, το τελευταίο που έχω καταλήξει. Αλλά είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί ακριβώς το ίδιο. Φυσικά, με οπτάνθρακα αντί για σανγκρία.

Το Bachelor ήταν «angebumst»
Θα πρέπει όμως επιτέλους να ξεκινήσει φορές, «να γράψω κάτι για το αποτέλεσμα!» Φωνάζει το συνάδελφο που είναι με ρόπαλο του μπέιζμπολ πίσω μου. Ναι, θα ήθελα να! Αλλά δεν υπάρχει τίποτα που συμβαίνει! Τίποτα! Και αυτό δεν είναι τίποτα τίποτα; Ακριβώς, κολασμένων λίγο! «Δεν έχει σημασία,» η συνάδελφός επιπλήττει πίσω. «Αυτό είναι πάντα το πτυχίο!» Είναι κραυγές.
Επίσης ισχύει και πάλι. Μέχρι τότε: Το bachelor κάνει σεξ για πρώτη φορά. Φτου. Όχι, μπορείτε να αντισταθεί στην λαχανιάσει. Φυσικά και όχι με ένα από τα κορίτσια. Μια ηλικίας 70 ετών γυναίκα στη φούστα και έτσι ένα είδος βορικό μαγιό κορδόνι έχει γρονθοκόπησε Basti στο δρόμο. Συγγνώμη, «χορό» είναι η λάθος λέξη. έχει τον «Angebumst». γοφούς πάντα να είναι κατά, εεε, το γόνατο, εμβολισμό. Υψηλότερες δεν ήρθαν. Ίσως τα κορίτσια να το πάρετε ως παράδειγμα.

Bachelor θα ζεστάνει την καρδιά σας, όχι εγώ
δεν το κάνουν. Αντ 'αυτού, θα ρίξει αλυσίδες στις γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν μπορώ να εξηγήσω σε μένα φυσικά, αλλά με κάποιο τρόπο ηλεκτρικό φορτίο μέσω του αέρα πρέπει να απορρίπτονται άμεσα σε απλά μυαλά τους έχουν. Πώς αλλιώς να εξηγήσει την υστερική καλή διάθεση; Ω, υπάρχει και πάλι κάτι να πιείτε; Όλα τα φώτα; Ναι, καλά, αυτό είναι επίσης μια δυνατότητα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι εξακολουθεί να μην λειτουργεί, μια σαμπάνια. Η οποία εξασφαλίζει ότι η αμοιβαία απέχθεια πέφτει τόσο πολύ που Basti και
Viola φιλί στο μπαλκόνι. Το βιογραφικό του πανεπιστημίου: «Απόλαυσα πραγματικά το φιλί. αν
Viola φιλιά, θα μου δώσει μια ζεστή αίσθηση. «Ναι, ακόμα και εμένα. Όταν ακούω Basti όπως ο ίδιος απαγγέλλει αυτά τα λόγια με τον ενθουσιασμό της κλήτευσης για μια κολονοσκόπηση, η καρδιά μου λάμπει σαν joyride σε ψυγείο όχημα Μπόφροστ-man.


Clea-Lacy παραμένει. Schade

Έτσι, αλλιώς δεν συμβαίνει τίποτα κατά το πρώτο εξάμηνο. Πιστέψτε με, επιτέλους! εντάξει,
Κλέα-Lacy θέλει να αφήσει την επίδειξη επειδή το πτυχίο έχει διαφορετική φίλησε. Ευτυχώς, η σοφία του εγχειριδίου προπονητής της Κ-νεολαίας του παρακολούθησε: «Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει. Ποιος δεν αγωνιστούμε έχει ήδη χάσει. «Ακριβώς, και εάν» Bachelor «ή» Celebrity Big Brother», κυρίως της τηλεόρασης. Το επιχείρημα έχει πείσει παραμένει Κλέα-Lacy. Κρίμα. Για το Inci πρέπει να πάει στο ημίχρονο ήδη. Γαμώτο, τώρα αρχίζω ήδη με αυτό το ποδόσφαιρο ρητορική. Μπορώ να φέρω ένα Amarula κάποιος; Σας ευχαριστώ.
εμείς οι ίδιοι αφιερώνουν μάλλον το αποκορύφωμα της κάθε εποχής «Bachelor»: η επίσκεψη στους γονείς. Αυτό που δεν έχουμε βιώσει! Θυμηθείτε τον πατέρα Sarah Nowak, ο οποίος προτιμά έδειξε Playboy της εικόνες των συναδέλφων του; Πανέμορφο! Πώς γελάσαμε. Ωστόσο, οι παραγωγοί
Κλέα-Lacy,
Erika,
Kattia και
Viola σίγουρα θα είναι εντάξει.

Δεν είναι φυσικό. Πάρτε αυτή την αποστολή στα σοβαρά! Παπά Lacy ως μούσες: «Real αγάπη φέρνει ο χρόνος.» Η απάντηση είναι σαφής. Πραγματική αγάπη φέρνει σύμβασης πρόσφυση RTL. Ή Amarula. Ο καθένας ξέρει ότι. Οι αδελφές; Δεν είναι πολύ καλύτερα. «Bischte γίνει τόσο οικεία με όλα τα κορίτσια;» Ρωτούν. Η Basti schwafelt τότε κάτι δοκιμής συναίσθημα, έτσι ώστε ακόμη και βρέξτε το πινέλο, χτενίστε τα Nülle. Οι αδελφές μοιάζουν σαν να θα θέσει το ραβδί προτιμούν στιγμιαία ξηρά, τσιμέντο και να βυθιστεί στην επόμενη λίμνη. Δεν λειτουργεί ακόμα! Μόνο Κλέα-Lacy έχει καταλάβει την παράσταση. «Αν μου anguckst γι 'αυτό θα κρύψει μόνο», λέει στο Bachelor. Ποιος δεν θα ήθελε αυτό. Ποιος δεν θα ήθελε αυτό.

Όταν Bachelor δεν υπάρχει τίποτα να δείτε
Στο άλλο τρόπο, δεν λειτουργεί πολύ καλύτερα. Ποιος έχει το cast για μένα φέτος; Αυτοί δεν είναι οι πραγματικοί γονείς, έτσι δεν είναι; Δεδομένου ότι είναι; Και κάνουν εθελοντικά; Γιατί συμβαίνει αυτό; σύμβαση πρόσφυση, αλλιώς πάντα ακροατήριο στούντιο με τον Markus Lanz; Μάλιστα. Αυτό είναι βέβαια δύσκολο. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί
Erika, που ποτέ δεν έχει φέρει ένα σπίτι άνδρα, το κάνει τώρα. Επαναλαμβάνω: Ποτέ. Και, αν και έχει ήδη διεξαχθεί μια σχέση δύο χρόνια. Απλώς ήθελε να «είναι εκατό τοις εκατό σίγουρος» ο άνθρωπος. Σίγουρα, μπορούν φυσικά σε Bachelor. Θα πυροβολήσει εκατό τοις εκατό μετά την εκπομπή.
διαμονή
Kattia και βιόλα. Ο πρώην παρουσιάζει τους καλύτερους φίλους τους το Bachelor. Θα ήθελα να σας πω τώρα τι συνέβη εκεί, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το Rasseweib εύκολο. Το στήθος πρέπει να είναι. Η εύκολη πάντα φτάσετε πριν τα λόγια τους μαζί μου. Αντ 'αυτού, μόνο ως ψεύδος φλυαρία. Τρομερό. Έτσι, ο οποίος ήταν; Ω, Βιόλα. Δεδομένου ότι δεν υπήρχε τίποτα για να δείτε. Πραγματικά. Εντάξει, ο πατέρας της ήταν καλή, τουλάχιστον για μια περίοδο. «Πιστεύω ότι (το πτυχίο) ένα πολύ ευχάριστο άτομο.» Παύση. «Ποιο είναι το όνομα;» Μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω.

PS: Kattia, mon amour, ήταν οι δυο μας φέτος. Δεν είναι εσύ. Είναι στο χέρι του. Εντάξει, αυτό dahingebrabbelte ποδοσφαίρου κατ 'αναλογία για τους παίκτες στον πάγκο, προπονητής, τις δεξιότητες και την ανάλυση: «Είμαι diesa Spiela», η οποία δεν έχει ακόμη Pep Guardiola πήρε.

PPS: Μήπως θα παρατηρήσετε; Έχω εγκαταστήσει ένα παιχνίδι πόσιμο σε αυτό το κείμενο. Ο καθένας που διαβάζει θα πρέπει να πιείτε ένα Körperquäler επιλογή του για «τα κορίτσια». Λοιπόν, ζήτω!

Η τιμή είναι η τελική πορεία κίνηση στο Kattia: ΣΔΙΤ. «Ως Κολομβίας, περιμένω ότι ένας άνθρωπος κάνει κάτι», λέει σε κάποιο σημείο σε μια σειρά έξι. Ας επίσης Kattia, που παρ 'όλα αυτά, επίσης. 

Οι προπτυχιακοί υποψήφιοι

9 Μάρτη του 2017, 6:19


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 44