Posts

& Quot? Ζω τη ζωή μου σύμφωνα με την & quot !;

Έχει εδώ και χρόνια με επιτυχία παρουσιαστής, πρέσβειρα της μάρκας και της μόδας εμπειρογνωμόνων - και ακόμα κάτω στη γη. Συναντηθήκαμε Johanna Klum στο Μόναχο για μια συνέντευξη

Johanna Klum

Johanna Klum σε συνέντευξή του στο Μόναχο ©
Claudia Herold

Καθίστε κάτω, Johanna Klum ακτινοβολεί σε εμάς, καθώς συναντιόμαστε με αυτό στο μικρό δωμάτιο αποπνικτικά για τη διεξαγωγή της συνέντευξης. Ευτυχώς, υπάρχει ένας ανεμιστήρας που δροσίζεται το κεφάλι. Χαλαρωτική μουσική διαπερνά μέσα από τους τοίχους. Στα δωμάτια γύρω μας περίπου 50 κορίτσια γιορτάζουν μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού, το άνοιγμα των "Cin Cin Cinzano Asti από Σοφίτα"* Στο Μόναχο, στο οποίο έχουν φορτωθεί ο αφρώδης οίνος κατασκευαστή και το εμπορικό σήμα πρεσβευτή της. Αν και το κόμμα εξακολουθεί έξω, εμείς απλά κρυφά με Johanna Klum στο διπλανό δωμάτιο για να μιλήσει για τις συμβουλές της για το τέλειο καλοκαιρινό στυλ, το καλοκαίρι αναδεικνύει τους και για τις υποθέσεις τους της καρδιάς.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Αρκετά ζεστό σήμερα! Τι να φορέσει μια φωτεινή μέρα του καλοκαιριού στην καλύτερη περίπτωση;

Johanna Klum: Νομίζω ότι το καλοκαίρι παίρνει μια μεγάλη σορτς, καθώς και μια ωραία μπλούζα και στη συνέχεια ο βασικός στολή είναι έτοιμη. Είτε τέρας ψηλά τακούνια και περιδέραια δήλωση ή αρκετά σανδάλια και ένα ή δύο εξαρτήματα.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Έχετε μεταξύ πολλών κοσμήματα σας ένα αξεσουάρ που σας αρέσει ιδιαίτερα;

Johanna Klum: Στην πραγματικότητα, αγαπώ όλα τα εξαρτήματα και μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσει ποια μου αρέσει περισσότερο. Αλλά ένα πράγμα που μου αρέσει ιδιαίτερα: ένα χρυσό βραχιόλι με καρφιά και δύο κεφάλια λεόντων. Η μου έδωσε μια φίλη.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: προεπιλογή Trend, είστε τόσο σίγουρα μέχρι σήμερα. Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε, ακόμα τόσο καλό για να δούμε υψηλές θερμοκρασίες;

Johanna Klum: συμβουλή μου για τις ζεστές μέρες, απλώστε λίγο μακιγιάζ. Είναι ούτως ή άλλως χάνεται και έχοντας συνεχώς nachpudern, είναι κουραστική. Οι περισσότεροι συμβατό με τη θερμότητα Διαρκούσα επί μακρόν make-up, όπως κρέμα-Rouge. Αυτό λάμπει από την αρχή και δεν το προσέξει όταν ιδρώνετε λίγο. Αν θέλετε, φορώντας ένα flashy κραγιόν. Εκτός από αυτή την αυτοσυγκράτηση που ζήτησε.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πώς μπορείτε να δροσιστείτε το καλοκαίρι;

Johanna Klum: Θα άλμα στη λίμνη. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ό, τι σε ζεστό καιρό με τους φίλους σας να πάτε για κολύμπι - κατά προτίμηση με ένα στρώμα αέρα, γιατί θα το κάνω κάποια μέρα τεμπέλης και δεν θέλουν να κολυμπήσουν. (Γέλια) Και ως ένα πικ-νικ. Κατά προτίμηση με ελαφριά πιάτα, όπως τα φρούτα. Δεν μου αρέσει βαρύ φαγητό το καλοκαίρι.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Με φίλους σας θέλετε να πάτε για κολύμπι. Ποιος θα πας το επόμενο βήμα;

Johanna Klum: Ακόμη και με φίλους! Πάνω απ 'όλα, μόνο με τα κορίτσια. Ευχαρίστως επίσης με την αδελφή μου. Στην τελευταία μου διακοπές ήμουν με ένα φίλο στη Γαλλία.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: διακοπές είναι απλά, αλλά σίγουρα δεν είναι ένα ζήτημα: Ακριβώς είναι η νέα εμφάνιση "Πήρε να Χορός" ξεκίνησε το έχετε μέτρια ...

Johanna Klum: ... Ναι! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη! Θα μπορούσα να δω μόνο μία ή δύο φωτογραφίες του. Και είμαι πολύ χαρούμενος για την παράσταση.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Τι είναι τόσο ειδικό σχετικά με αυτό;

Johanna Klum: Να είναι σε θέση να δείξουμε ότι έχουμε απίστευτα ταλαντούχους χορευτές στη Γερμανία. Ήμουν ήδη κρίσιμη επειδή γνωρίζω τη μορφή από την Αγγλία. Εκεί είναι εξαιρετικά επιτυχής, και τώρα στην τέταρτη σεζόν του. Οι χορευτές είναι πολύ ταλαντούχος. Δεν ήμουν σίγουρος αν έχουμε τέτοιο ταλέντο στη Γερμανία καθόλου. Αλλά τους έχουμε!

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ακούγεται πολλά υποσχόμενη! Τι συμβουλές δίνετε τον υποψήφιο στο δρόμο; Μετά από όλα, θα ήταν ακόμη φορές μέλος μιας μπάντας (Ν Δ Talk:. Samajona), στην οποία τραγούδησε και χόρεψε.

Johanna Klum: Αυτό είναι σημαντικό για να είναι νευρικός πριν από την παράσταση. Νευρικότητα είναι μια καλή κίνηση. Ποιος είναι νευρικό, είναι ξύπνιος και ισχυρό. Και εύχομαι για τους υποψηφίους που απολαμβάνουν τη στιγμή κατά την οποία στέκονται στη σκηνή και ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα εκεί.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Είστε συχνά στο δρόμο. Πώς μπορείτε να βρείτε ανάμεσα στα πολλά ταξίδια και τις θέσεις εργασίας και μόνο;

Johanna Klum: Μου αρέσει και να διαβάσει πολλά. Απλά τώρα έχω "Game of Thrones" διαβάσετε. Θα verschlugen τους τέσσερις τόμους, να το πω έτσι. Τι Πάω να διαβάσω το επόμενο είναι "Τα Εκατό Χρόνια βγήκε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε" (Ν Δ Talk:. Jonas Jonasson). Μπορώ να χάσω τον εαυτό μου στη σπουδαία βιβλία. Τότε θα βουτήξει στο νέο κόσμο και είμαι εκεί.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Μπορούμε να να καταρρίψουν μερικές ακόμα είτε-ή ερωτήσεις;

Johanna Klum: Σαφής!

Βρείτε τα, είτε-είτε ερωτήσεις στην επόμενη σελίδα.

27 Ιουν 2013, 16:44


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2