Posts

Το πείραμα βλεφαρίδες

Adieu, Μάσκαρα! Η μόνιμη επέκταση των βλεφαρίδων είναι να κάνει το όνειρο του πυκνά και μακριά βλεφαρίδες αλήθεια. Εδώ, τεχνητές βλεφαρίδες είναι μόνιμα κολλημένο στο φυσικό γραμμή μαστίγιο. ΓΟΗΤΕΊΑΣ συντάκτης Miriam Müller έχει δοκιμαστεί η μέθοδος και αποκαλύπτει πώς λειτουργεί, τι πρέπει να δώσουν προσοχή και πόσο καιρό κάνει την όλη

Φτάνοντας για Μάσκαρα - για μένα είναι σημαντικό. Χωρίς εμποτισμένα βλεφαρίδες Νιώθω γυμνός. Αυτό μάσκαρα μου με τους φακούς επαφής μου είναι συχνά σε πόλεμο (γιατί φυσικά καλύτερα να διαπιστώσετε ότι δεν είναι απαραίτητα κατάλληλο για φακούς επαφής): δεν με νοιάζει. Ποιος θέλει να είναι όμορφη, θα πρέπει να υποφέρουν. Ή; Ίσως όχι. Μόνιμη επέκταση των βλεφαρίδων είναι η μαγική λέξη, η οποία υπόσχομαι εγώ μια παύση μάσκαρα στις οποίες πρέπει να κάνω χωρίς μεγάλη και παχιά βλεφαρίδες. Αλλά είναι ψεύτικες βλεφαρίδες πραγματικά κάτι για μένα; Η προσπάθεια αξίζει τον κόπο.

πριν και μετά το 510

©
ΓΟΗΤΕΊΑΣ

Έχουν ειπωθεί και γίνει: Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Βερολίνου τολμώ να το πείραμα. Έχω κάνει ένα ραντεβού στο σαλόνι ομορφιάς και να δοκιμάσει την επέκταση των βλεφαρίδων της LuxusLashes. Μετά από όλα: Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της θεραπείας μπορεί να αποκοιμηθώ σε έναν καναπέ μπροστά, και αυτό επίσης με κουβέρτα έτσι ώστε να είναι άνετη και ζεστή. Έχω αναλάβει το αγκυροβόλιο και με καλύπτει.

επέκταση Βλεφαρίδες: Εμπειρίες 

Βήμα 1

n04a7965-210

©
ΓΟΗΤΕΊΑΣ

Τώρα γίνεται σοβαρή: Patricia Berchthold που κατέχουν
Βλεφαρίδες studio λειτουργεί ως δικαιοδόχος της LuxusLashes στο Furstenfeldbruck, την προετοιμασία μου για τα πρώτα βήματα. Πρώτον, το χαμηλότερο φυσικό βλεφαρίδες μου να ηχογραφηθεί με ένα μεγάλο μαξιλάρι, έτσι ώστε μόνο οι άνω βλεφαρίδες που αλιεύονται στη συνέχεια να κολλήσει ακόμα σίγουρος. Τα τακάκια πρέπει να ταιριάζει απόλυτα, Patricia Berchthold διορθωθεί λίγο μετά - μετά τη θεραπεία διαρκεί περίπου 1,5 ώρες. Στη συνέχεια, κλείνω τα μάτια μου προς το παρόν. Με μια ειδική κολλητική ταινία πάνω βλέφαρο μου είναι επίσης σφιχτά σταθερά, έτσι ώστε οι βλεφαρίδες πιο ορατή. Ακούγεται λίγο σαν την περίφημη σκηνή στην "Κουρδιστό Πορτοκάλι"Αλλά είναι σχεδόν δεν αισθάνθηκε.

Βήμα 2

n04a7975-210

©
ΓΟΗΤΕΊΑΣ

Οι φακοί επαφής δεν πρέπει να φορούν κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Την μάσκαρα Έχω επίσης διανέμονται με τις βλεφαρίδες ακόμα να καθαρίζονται. "Έτσι, η κόλλα κατέχει καλύτερα"Λέει ο βλεφαρίδες στυλίστα. Από τέσσερις διαφορετικές μορφές, τρεις διαφορετικές δυνάμεις και δώδεκα μήκη που επιλέγει τις βλεφαρίδες, η οποία ταιριάζει καλύτερα για το τελειωμένο βλέμμα, αν και έντονο, αλλά ακόμα φυσικά. Οι τεχνητές βλεφαρίδες είναι ο τρόπος για να λεγόμενη βλεφαρίδες μετάξι. Αυτό είναι σύμφωνα με LuxusLashes βλεφαρίδες που υποβάλλονται σε επεξεργασία με πρωτεΐνες μεταξιού. Θα πρέπει να είναι εξαιρετικά ελαφρύ και ευέλικτο και να έχουν μια ιδιαίτερα φυσική. Είμαι ενθουσιασμένος!

Βήμα 3

n04a8010-210

©
ΓΟΗΤΕΊΑΣ

Χρησιμοποιώντας λαβίδα Patricia Berchthold το καθένα ένα βλεφαρίδων επιθέσεις, το βυθίζει σε μια ειδική κόλλα και κολλήστε στην ακριβή προσέγγιση της δικής μου μάτι. έχει κολλήσει τρόπο, εναλλάξ στη δεξιά και το αριστερό μάτι, αλλά και εκτός λειτουργίας, αλλά εξαπλώθηκε: "Τα κενά γεμίζω αργότερα σταδιακά με βλεφαρίδες"Λέει Patricia Μπέρτστολντ. Η ίδια η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη - το σούβλισμα πιο λίγο, όταν ο στυλίστας των βλεφαρίδων διατηρεί τις βλεφαρίδες μου με το τσιμπιδάκι για να στη συνέχεια να κολλήσει με μια άλλη τέχνη λαβίδα βλεφαρίδων ακριβώς.

n04a7982-210

©
ΓΟΗΤΕΊΑΣ

Ο χρόνος κυλά, είμαι εντελώς χαλαρό - και σε κάποιο σημείο, αλλά πολύ περίεργος πώς θα μοιάζουν. Έχω την αίσθηση τώρα να έχουν ατελείωτες και μακριά βλεφαρίδες για τα μάτια. Δεν υπάρχει αμφιβολία: "Ανά ματιών, χρησιμοποιούμε τα 100 χτυπήματα με μαστίγιο"Λέει Patricia Μπέρτστολντ.

το αποτέλεσμα

Τέλος, η στιγμή έχει έρθει εκεί που πρέπει να ανοίξουν και πάλι τα μάτια μου. Το αν αυτό δουλεύει πολύ εύκολα; προηγούμενη εμπειρία μου με ψεύτικες βλεφαρίδες περιορίζεται δηλαδή βλεφαρίδες ταινία που ήταν τόσο βαρύ που επιπλέον βάρος μου όταν Wimpernklimpern σύντομα ενοχλητικό. Αν αυτό λειτουργεί καλύτερα για τους ανακοίνωσε 100 ψεύτικες βλεφαρίδες ανά μάτι;

τελικό-n04a8083-255

©
ΓΟΗΤΕΊΑΣ

Έχω ανυπομονησία ανοίξω τα μάτια μου και αισθάνομαι - τίποτα! Το βλέμμα στον καθρέφτη δείχνει: βλεφαρίδες μου είναι τώρα αν και πολύ μεγάλα και πολύ σφιχτό, αλλά, για flyweights. Έχω εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα από την ήπια πορεία μήκος και σαρωτικές βλεφαρίδες στην εξωτερική άκρη του ματιού που δίνουν έμφαση λοξά μάτια μου επίσης. Παρ 'όλα αυτά, το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό.

Πρώτη Συμβουλές Φροντίδας

Τέλος, θα ήθελα ακόμα να πάρετε μερικές συμβουλές για την περιποίηση από Patricia κατά μήκος του τρόπου, ώστε να έχω όσο το δυνατόν απολαύσετε looong βλεφαρίδες μου: Μάσκαρα είναι ταμπού, το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες πολύ, και με την απομάκρυνση θα έπρεπε να απέχουν από τα προϊόντα που περιέχουν πετρέλαιο, επειδή τους αρέσει αδιάβροχη μάσκαρα για να κόλλα διαλυθεί. "Επιπλέον, οι επόμενες 48 ώρες δεν πρέπει να είναι το νερό για τα φυσικά και τεχνητά βλεφαρίδες, επιτρέπουν την κόλλα να στεγνώσει τελείως"Μου συμβουλεύει. Αν και δεν ξέρω πώς να πάρει αυτό γίνει αύριο στο ντους, αλλά αυτό δεν ασχολείται τώρα - πρώτη φορά που έχουμε νέα αγαπημένα μου εκτενώς στο θαυμάζοντας καθρέφτη. Τρεις εβδομάδες είναι να κρατήσει το μεγαλείο και στη συνέχεια σιγά-σιγά να γυρίσει πίσω με το δικό τους βλεφαρίδων.

Η καθημερινή έλεγχος

Είμαι ακόμα έλαμψε πλήρως στις αρχές του νέου βλεφαρίδες μου, είμαι να συνηθίσει τη φορά στο νέο μου όραμα. Αν και θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τις ψεύτικες βλεφαρίδες - όταν είναι απολύτως απαραίτητο, διότι - ακόμη και μάσκαρα, αλλά δεν χρειάζεται. Με αυτές τις βλεφαρίδες θα ήθελα να εμπιστεύονται ακόμα μου κατ 'ευθείαν σε ένα # Iwokeuplikethis-selfie που knipse λίγο μετά το ξύπνημα χωρίς μακιγιάζ, γιατί χάρη σε βλεφαρίδες τέχνη μου δουλεύω ακόμα μισοκοιμισμένος ήδη εντελώς ξύπνιοι. Τα μάτια μου είναι πολύ μεγαλύτερες - εγώ ο ίδιος κολακεύει τουλάχιστον. Επιπλέον, αρκετοί άνθρωποι φαίνεται έκπληξη στα μάτια μου, ή μάλλον να κοιτάξουμε προς βλεφαρίδες μου, ενώ πάνω από τα κεφάλια τους, μια φούσκα σκέψη με τις λέξεις "Είναι πραγματικό;" φαίνεται να αναδύεται. Επίσης, οι πρώτες βροχές είμαι χωρίς νερό έρχεται σε βλεφαρίδες μου. Ευτυχώς, δεν είμαι ένας τύπος που του αρέσει να τρίβετε τα μάτια σας - εκεί θα μπορούσε πραγματικά να βάλει σε μπελάδες τις βλεφαρίδες τέχνης. Παρ 'όλα αυτά, μου λείπει απλά τρίβετε το πρόσωπό μου μετά από το γρήγορο πλύσιμο - από την εκτίμηση για βλεφαρίδες τέχνη μου να απέχουν. Λίγο ατυχές: Με μου "βλεφαρίδων Επεκτάσεις" Κατάγομαι από το εσωτερικό των φακών μου, όταν εγώ απλά δεν φορούν φακούς επαφής. αλλά όλα τα άλλα είναι τέλεια ντους, κολύμπι, τρέξιμο - οι βλεφαρίδες κάνει με συμπεριφέρθηκε καλά. Μόνο για eyeliner μου παραιτηθούν, καθώς και σε όλες και κάθε μάτι make-up, γιατί δεν θέλω να το αφαιρέσετε δυσκίνητη. Αλλά από τότε που φορούν πολλά μακιγιάζ σπάνια έτσι κι αλλιώς, με κάνει να μην πειράζει.

Ενώ σε μία εβδομάδα όλα είναι τέλεια ακόμα, χάνω σε δύο εβδομάδες ένα ή τον άλλο τρόπο συνθετικό βλεφαρίδων αποτύχει με τη δική μου. Αυτή είναι μια φυσική διαδικασία. βλεφαρίδες Αυτο έχουν διάρκεια ζωής από 60 έως 90 ημέρες, μετά την οποία θα πέσουν έξω και μια νέα βλεφαρίδων μεγαλώνει. Σε τρεις την εβδομάδα, δεν έχω δυστυχώς ήδη κάποια ορατά κενά - τώρα θα πρέπει να αναπληρωθούν βλεφαρίδες, η οποία συνιστάται κάθε τρεις έως τέσσερις εβδομάδες. Αλλά δεδομένου ότι είναι σε δράση μου ένα πείραμα εφάπαξ, θα πρέπει να υποφέρουν. Επιστροφή στρωτήρες θα έπρεπε να είναι! Όπως θα υποβληθούν δεν schrabbeln βλεφαρίδες του, τουλάχιστον το βράδυ πάνω από το μαξιλάρι και τακτικές εξετάσεις ακούσια σκληρότητα. Τέσσερις εβδομάδες αργότερα, έχω μια άγρια ​​χάος στα βλέφαρα, η οποία έχει σαν κώδικα Μορς: μικρής μικρής μικρής πολύ-πολύ-long-short-short-μικρή - βλεφαρίδες μου κλήση SOS και ξαφνικά να πάρει τρελή φαντασία απόβλητος μάσκαρα μου για να αντισταθμίσει τα κενά. Κατά την εβδομάδα πέντε έφυγα μάτι μόνο στα μέσα της πολλές μεγάλες βλεφαρίδες, και το δεξί λίγο έξω - συν μερικά σφιγμένες Τέχνης βλεφαρίδες στο εσωτερικό άκρο που τελικά εξοργισμένοι με το ψαλίδι καρφί στην κανονική διάρκεια σύντομα. Με ένα ειδικό καθαριστικό παίρνω κάτω από τα ερείπια. φυσικές βλεφαρίδες μου φαίνεται ξαφνικά να με απίστευτα λεπτό και σύντομη. Αυτό προφανώς δεν είναι η περίπτωση, αλλά σε σύγκριση με την αγαπημένη βλεφαρίδες τέχνη μου είναι δυστυχώς ακόμα.

το συμπέρασμα

Πιστός στο σύνθημα "Η τέχνη είναι όμορφη, αλλά πολλή δουλειά" Karl Valentin είναι το συμπέρασμά μου "βλεφαρίδες τέχνη είναι όμορφη, αλλά πολλή δουλειά", Απλώς φαίνονται φανταστικά, αισθάνονται φυσικά και δεν μάσκαρα στον κόσμο θα μπορούσε πιθανότατα να καταφέρει να πλάθω τόσο σφιχτά, σκοτεινό και κατσαρά βλεφαρίδες. Αλλά θέλουν επίσης να αντιμετωπίζονται με προσοχή και να συνθέτουν ειδικά μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτό βέβαια δεν είναι φθηνή: μεταξύ 200 και 300 ευρώ κοστίζει η αρχική θεραπεία, ανάλογα με το ποια βλεφαρίδες που θα επιλέξετε. Η γέμιση είναι να έχουμε περίπου 90 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στο στο LuxusLashes.

συστάσεις

Επιλέγοντας μόνιμη ψεύτικες βλεφαρίδες, δεν θα πρέπει να αποθηκεύσετε σε λάθος μέρος. Να είστε βέβαιος να πιστοποιηθεί στούντιο με εκπαιδευμένους μαστίγιο στυλίστες που εργάζονται με ιδιαίτερη φροντίδα και μπορεί να ενσκήψει μια φυσική εμφάνιση. Υπάρχουν επίσης ειδικά προσαρμοσμένα στις art προϊόντα περιποίησης βλεφαρίδων, μάσκαρα και το make-up remover, δεν επιτίθενται τις βλεφαρίδες και κόλλα.

Ποιος θέλει να παρατείνει τις βλεφαρίδες του μόνιμα, πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού κάθε τρεις έως τέσσερις εβδομάδες για να γεμίσει τις βλεφαρίδες. 

αφαιρέστε τις επεκτάσεις των βλεφαρίδων 

Αν θέλετε να μέρος με τεχνητές βλεφαρίδες του πίσω, μπορούμε απλά να περιμένουμε μέχρι να αποτύχει με τις πραγματικές βλεφαρίδες. Όπως μπορεί, όμως, να πάρει λίγο χρόνο, μπορείτε επίσης άμεσα να Wimpernfee την εμπιστοσύνη του και να τους ζητήσει να αφαιρέσει τα υπόλοιπα βλεφαρίδες. Για το σκοπό αυτό, ένα ειδικό "Remover γέλη" χρησιμοποιείται, η οποία εξασφαλίζει ένα σύντομο χρόνο παραμονής, που επιλύουν τα τεχνητά βλεφαρίδες των φυσικών βλεφαρίδων και μπορεί να αφαιρεθεί. 

Βλεφαρίδα επεκτάσεις στην περιοχή σας  

Βλεφαρίδα επεκτάσεις στο Βερολίνο 

Βλεφαρίδων Boutique, Brunnenstr. 57, 13355 Berlin 

Βλεφαρίδα επεκτάσεις στο Ντίσελντορφ 

Bellevue, Binterimstr. 31, 40223 Ντύσελντορφ

Βλεφαρίδα επεκτάσεις στη Φρανκφούρτη 

beYouty, Glauburgstr. 39, 60318 Frankfurt am Main 

Βλεφαρίδα επεκτάσεις στο Αμβούργο 

Luxuslashes Lounge, Grindelhof 70, 20146 Αμβούργο

Βλεφαρίδα επεκτάσεις στην Κολωνία  

Beauty In, Με ετικέτα 10, 51109 Κολωνία 

Βλεφαρίδα επεκτάσεις στο Μόναχο 

Εργαστήριο Μόναχο, Εσωτερική Wiener Str. 7β, 81677 Μόναχο 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =