Posts

Ένα αυτο-πείραμα

Η vegan μάγειρας Αττίλα Hildmann έχει με το "Vegan για fit-μέθοδος" 35 κιλά αφαιρεθεί. Με τον ίδιο τίτλο του βιβλίου, εξηγεί πώς αυτό μπορεί να λειτουργήσει. Bianca Utz, 25, έχει πλέον ξεκινήσει το πείραμα για τον εαυτό του και έζησε για 30 ημέρες χωρίς ζωικά προϊόντα. Επιπλέον, μόνο χαμηλή σε υδατάνθρακες και χωρίς ζάχαρη τροφίμων κατέληξε στο πιάτο. Επιπλέον, έχει τακτικά εφίδρωση στο γυμναστήριο. Τι Bianca έχει βιώσει, κάντε κλικ εδώ

vegan_for_fit_teaser_hoch

Εδώ και 30 ημέρες χωρίς ζωικά προϊόντα - τι συνέβη στο συντάκτη μας σε αυτή την πρόκληση, διαβάστε εδώ.
©
Getty Images

ημέρα 1-4

Όσοι επιμένουν των 30 ημερών πρόκληση από Attila Hildmann, όπου η vegan μάγειρας υπόσχεται πολλά: Ένα καλύτερο σώμα, λιγότερα προβλήματα υγείας, ακόμη και το δέρμα θα πάρει Challenger που θεωρούν τους εαυτούς τους πειθαρχημένη στο πρόγραμμα. Από τότε που μαστίζει πάντα πόνο στο στομάχι και θα ήθελα να χάσει μερικά κιλά, εγώ ο ίδιος μετράται στην αρχή της αυτο-ελέγχου, έτσι μπορώ να δω την επιτυχία στο τέλος του αυτοελέγχου (ελπίζουμε). Σε ύψος 164 εκατοστά έχω διαστάσεις 85-75-96.

Μετά τη μέτρηση πήγε σε ένα δίωρο Vegan μαραθώνιο ψώνια σε διάφορα καταστήματα τροφίμων. Ποιος δεν ξέρει πώς διογκωμένο αμάραντο εμφάνιση, η οποία μπορεί να αισθάνεται λίγο χάνεται στα ράφια των βιολογικών αγορών. Το αργότερο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας συνειδητοποίησα ότι τα περισσότερα από τα συστατικά είναι πραγματικά πολύ ακριβά. Ακόμη και για τα πιο απαραίτητα vegan βασικό Έχω περάσει σχεδόν 90 ευρώ. 

πρώτο vegan πρωινό μου - το τόφου ομελέτα - ήταν αντίθετα με τις προσδοκίες μου πολύ νόστιμο. Και είναι εύκολο να προετοιμαστούν σε αυτό. Έχει ευχάριστα κορεσμένα μου έδωσε την ενέργεια για την ημέρα. Μετά από αυτό, η δεν πρέπει να υποτιμάται αθλητικό πρόγραμμα περιμένει για μένα. Γι 'αυτό και πήδηξε στο γυμναστήριο για την stepper και είχε στη συνέχεια εφίδρωση στο τιμόνι. Η Vegan για Fit πρόγραμμα αθλητισμός είναι για μένα ευτυχώς δεν είναι μεγάλη αλλαγή, γιατί είμαι γενικά περίπου πέντε φορές την εβδομάδα για το άθλημα. Μετά την προπόνηση αντοχής και την οικοδόμηση των μυών είχα κερδίσει μια ανταμοιβή. Η πρώτη φορά στη ζωή μου, τον εαυτό μου έχουν ετοιμάσει σοκολάτα. Φυσικά, καμία σύγκριση με την πραγματική σοκολάτα γάλακτος, αλλά η vegan έκδοση γίνεται γρήγορα και δοκιμάζει εκπληκτικά πολύ καλό. 

Εκτός από το μόνιμο πρόγραμμα έχει επίσης συνέστησε την απόσυρση της καφεΐνης Αττίλα Hildmann από μόνη της. Λόγω της έλλειψης καφέ το πρωί το βρήκα δύσκολο να συγκεντρωθεί στη δουλειά και δεν ήταν ιδιαίτερα καλή διάθεση. Παρά επαρκές πρωινό και μεσημεριανό ένιωθα κουρασμένος. Αλλά ήθελα να επιμείνουμε, διότι κατά την έναρξη της πρόκλησης που είχε προγραμματιστεί: "Πολύ, ή και καθόλου" - Έτσι Vegan για Fit χωρίς τοξίνες, όπως η καφεΐνη. Οι τοξίνες είναι να αποφεύγονται, ώστε να μην πιεστεί το σώμα άσκοπα. Όταν το βράδυ έκανε τους φίλους μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει πίσω και έδωσε τον εαυτό μου ένα φλιτζάνι καφέ με ατμό γάλα σόγιας - από τον τρόπο, ακόμα και στο Μόναχο ένα πρόβλημα, γιατί δεν είναι εύκολο στην αρχή να βρει μια καφετέρια που προσφέρει το γάλα σόγιας.

ημέρα 5-7

Η απογοήτευση δεν έχει ακόμη περάσει, επειδή η οργάνωση της διατροφής, προγράμματος επαγγελματικής και αθλητικών ακόμα παρουσιάζει προβλήματα. Το Σαββατοκύριακο ήταν μια χαρά και διασκέδαση υπόθεση, αλλά από τη Δευτέρα ήμουν κουρασμένος, τόνισε, γκρινιάρης και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Ως αποζημίωση για τις εξαντλητικές τελευταίες ημέρες έχω επέτρεψα στον εαυτό μου ένα νόστιμο επιδόρπιο vegan. 

Την επόμενη μέρα είχα ευτυχώς ξεπεράσει το πρώτο μου Vegantief και σίγουρα αισθάνονται πολύ καλύτερα από ό, τι την προηγούμενη ημέρα. Αυτό είναι πιθανώς επειδή ότι καλύτερα να προγραμματίσετε τα γεύματά μου και τώρα δεν ξέρει πότε και πόσο θα πρέπει να τρώνε για να έχουν αρκετή ενέργεια για την ημέρα. Επίσης, κατά τη διάρκεια της βραδιάς να πηγαίνω στο γυμναστήριο έχω αρκετά τελικά ενέργεια για την προπόνηση μου. Ακόμη και τζόκινγκ στο πάρκο λειτουργεί και πάλι. Ωστόσο, έχω επίσης ήδη σε ένα "κοινωνική κατάσταση" ρωτήστε που μου έδωσε ένα πονοκέφαλο εκ των προτέρων:

Ένας καλός φίλος μετακινείται σε άλλη πόλη και έχει προσκληθεί σε δείπνο αποχαιρετισμού. Ξεκινήστε ήταν στο 21 η ώρα, που είναι πάρα πολύ αργά για να πάρει κάτι να φάει. Ενώ όλα τα άλλα υπέροχα κοκτέιλ έπιναν είπε για μένα: δεν αλκοόλ, δεν τον καφέ, δεν τα αναψυκτικά. Έτσι εκεί κάθισα με πράσινο τσάι μου, ενώ η άλλη δεν είναι μόνο νόστιμα ποτά, αλλά και καλή (τυρί που περιέχει) Τρόφιμα εγκρίνεται. (Μιλώντας για τυρί: .. Μου λείπει το τυρί πραγματικά μπορείτε να βρείτε νόστιμα vegan υποκατάστατο για πολλά τρόφιμα, αλλά ψευδο-τυρί που παρασκευάζεται από αμύγδαλα Μους απλά δεν σερβίρουν πραγματικό τυρί) Τέλος, το αποχαιρετιστήριο πάρτι δεν ήταν εύκολο, αλλά ευτυχώς δεν είναι τόσο άσχημα όσο αναμενόταν. Είχα αρχικά Πραγματικά πίστευα ότι θα με ενοχλεί περισσότερο να καθίσει δίπλα του, ενώ οι άλλοι μπορούν να φάνε όλες τις εφέσεις σε λογική σας. Τελικά, η παραίτηση ήταν τότε σχετικά εύκολο, αλλά επειδή ήμουν πολύ κορεσμένη από vegan σπαγγέτι καρμπονάρα Κολοκυθάκια μου.

Ημέρα 8-9

Οι δύο τελευταίες ημέρες του "Vegan Για Fit Challenge" ήταν μια πραγματική πρόκληση: Ένας φίλος γιόρτασε το βράδυ της κότας της και δεδομένου ότι ήταν για μένα: Κρατήστε το φαγητό τεχνικά άγαμος. Καρποί και φρούτα και σαλάτα ήταν στο μενού. Για μια πολύ μεγαλύτερη ποικιλία ούτε τον χρόνο ούτε το σωστό μέρος ήταν διαθέσιμο. Γιορτάσαμε στη λίμνη της Κωνσταντίας, όπου η σπιτική μαγειρική στο σπίτι. Σε τέτοιες περιπτώσεις, συνειδητοποιώ ότι η vegan και χαμηλής θερμιδικής αξίας τρόφιμα δεν είναι πολύ κοινωνικά αποδεκτό. Είναι απίστευτο το πόσο περιστρέφεται στην καθημερινή ζωή από το φαγητό και το ποτό. Πάντα μιμούνται την pooper μέρος σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, η "Όχι, δεν μπορώ να φάω" λέει ότι δεν είναι πολύ ευχάριστο. Για να μην αναφέρουμε το συμπονετικό φαίνεται ότι έχετε ρίξει λίγο χρόνο για να δείτε την άλλη, ενώ το φαγητό μια χούφτα ξηρούς καρπούς. Αυτό δεν είναι εύκολο. Παρ 'όλα αυτά, το Σαββατοκύριακο ήταν όμορφη. Και από τότε που ήταν στη λίμνη της Κωνσταντίας, θα μπορούσα να κολυμπούν πολύ και ήταν συνεχώς σε κίνηση. Ευτυχώς, οι προσπάθειές μου ανταμείφθηκαν μετά από τις πρώτες μέρες: Το δέρμα μου είναι πολύ καλύτερα και δεν φορούν make-up περισσότερα, εκτός αυτού, έχω ήδη χάσει ένα κιλό βάρους. Αυτό δίνει το κίνητρο να συνεχίσει να με αντέξει.

ημέρα 10-13

Σήμερα αισθάνομαι πολύ καλύτερα και είμαι και πάλι περισσότερα κίνητρα. Προσπαθώντας έξω και μαγειρέψτε τις vegan συνταγές που πάντα πιο διασκεδαστικό και αποτελείται από ασκήσεις φυσικής κατάστασης και χορευτικό πρόγραμμα αθλητικών Παίρνω καλύτερα. Ειδικά η απώλεια βάρους κίνητρο για να μου κάνει περαιτέρω. Ωστόσο, το ανησυχητικό με τόσο σωστό: Έχω τρελή επιθυμία για κάτι ανθυγιεινό. Είτε πάγο ή πίτσα, που συσκευάζει τώρα τους πόθους. Ειδικά στο δείπνο η διατροφή έρχεται στο μυαλό, χωρίς ζωικά προϊόντα δύσκολη, διότι τα δικαστήρια δεν θέλετε να πετύχετε πραγματικά μου εύκολο. Αν και είναι πολύ διασκεδαστικό nachzukochen τις συνταγές του Αττίλα Hildmann, αλλά μια πραγματική γαστρονομική έκρηξη γεύση μου λείπει μέχρι στιγμής, δυστυχώς.

14η ημέρα

Αν και θα μπορούσα να δω γρήγορα βελτιώσεις στο δέρμα μου την πρώτη εβδομάδα Challenge, ένα kilo've χάσει βάρος, είχα την αίσθηση μετά από μισό χρόνο ότι τα πάντα λιμνάζει. Ήταν αποθαρρυντικά. Επίσης, αισθάνθηκε πρησμένο, ήμουν μαστίζεται από κοιλιακό άλγος και το έκανε να φαίνεται σαν να ήμουν απλά δεν μπορεί να σταθεί το vegan φαγητό πολύ καλά.

ημέρα 15-16

Σήμερα κατάφερα μισό η πρόκληση που πρέπει να γιορτάζεται. Γι 'αυτό και τόλμησε για πρώτη φορά σε μια vegan κέικ χωρίς αλεύρι και ήθελε να πείσει όχι μόνο τον εαυτό μου, αλλά και την οικογένειά μου. Το κέικ φαινόταν πολύ νόστιμο και η προετοιμασία πήγε εκπληκτικά γρήγορη και εύκολη. Ωστόσο, όσον αφορά το στοιχείο γεύση, άφησε πολύ από το επιθυμητό.

Ως υποκατάστατο λαχανικών για ζελατίνη Ι χρησιμοποιείται το άγαρ - με μάλλον έντονη γεύση της δικής του. Ως εκ τούτου, στο τέλος της όλης vegan γιαούρτι μάζα δοκιμάσει μόνο μετά από αυτό. Αυτό το κέικ πραγματικά δεν θα μπορούσε να πείσει τους επικριτές της νέας μου ζωής σήμερα. Θέλω να δοκιμάσετε το κέικ, αλλά για άλλη μια φορά. Αυτή τη φορά θα πάω να αλλάξει η συνταγή πολύ.

ημέρα 17-18

Σήμερα ήρθε η ώρα, έχω αμαρτήσει. Μετά ήταν πολύ ζεστό για εβδομάδες και είχα όλο και περισσότερο την επιθυμία για ένα νόστιμο παγωτό, θα έπρεπε να είναι απλό: Έχω ένα "Ice Coffee Φραπέ" χορηγηθεί. Σύμφωνα με τους κανόνες της vegan παιχνίδι δεν είναι αρκετά επιτρέπεται, αλλά τουλάχιστον έχω παραγγείλει το ποτό με γάλα σόγιας και το τριμμένο πάγο, υπάρχει ένα καλοκαιρινό ποτό επίσης σε μεγάλο βαθμό μόνο νερό. Παρ 'όλα αυτά περιέχει τον καφέ πολλή ζάχαρη. Μετά από αυτή την μικρή ολίσθηση έχω πρόγραμμα αθλητισμό μου τράβηξε περισσότερα κίνητρα. Εκτός από το γυμναστήριο που έχω τώρα "Tae Bo Cardio Workout" ανακαλύψει για τον εαυτό μου, να μπορούν να ασκηθούν πολύ ωραία και να διαλύσει όλα επιθετικότητα. 

ημέρα 19-20

ο "Vegan για Fit"- το πρόγραμμα μου θυμίζει πάντα πιο εύκολο στην κουζίνα Πάω να πειραματιστούν και τώρα ξέρει όχι μόνο τι πιάτα καλή γεύση, αλλά και ό, τι θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα μου. Παρ 'όλα αυτά, έχω να αγωνίζονται περισσότερο με μοσχάρι και το πόδι κράμπες, την οποία αποδίδουν κυρίως στην αλλαγή στη διατροφή. Τέλος, δεν μπορώ τόσο διαφορετικές διατροφικές ως συνήθως. Είχα το χρόνο να nachzukochen τις συνταγές του Attila Hildmanns ένα βιβλίο σε ένα, τότε σίγουρα θα πρέπει να παρέχονται με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Ωστόσο, η ζωή μου είναι διαφορετική: Αν ο χρόνος είναι λίγος, αλλά τότε συχνά αρπάξει μόνο σαλάτα ή φρούτα με γιαούρτι σόγιας. Εκτός από τις κατασχέσεις που συχνά αγωνίστηκαν με ζάλη και πόνους στο στομάχι. Επίσης, στον αθλητισμό δεν είναι όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, ειδικά όταν το τρέξιμο και την ποδηλασία κάψει μυς μου γρήγορα. Ευτυχώς, είμαι ότι σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της πρόκλησης που ήδη χρησιμοποιείται για την, και ελπίζω ότι θα αρχίσει σύντομα να αισθάνεστε καλύτερα μου.

ημέρα 21-22

Εβδομάδα τρεις πλέον πλησιάζουν στο τέλος τους και παραμένουν μόνο 7 ημέρες - τότε έκανα το vegan πείραμα. Οι κράμπες στα πόδια είναι passé, μια γνωριμία μου συνέστησε ένα vegan οδοντόκρεμα με βιταμίνη Β12. Επιπλέον, έχω πάρει τα δισκία μαγνήσιο και σίδηρο και από τότε έχουν ελεύθερες συμπτωμάτων. Ότι η πρόκληση μπορεί να είναι τόσο κακό ενσωματωθούν στην καθημερινή μου ζωή, όμως, παίρνω ενοχλημένος. Θα ήθελα πολύ να πάω απλά και πάλι με τους φίλους μου σε μια καφετέρια ή εστιατόριο, χωρίς να κάνω πριν να σκεφτόμαστε τι θα φάει ή να πιει. Επιπλέον, όλο και πιο πόθους, αλλά μπορώ ακόμα να ελέγξει τον εαυτό μου και πανούκλα. Αυτό το Σαββατοκύριακο έχω κάνει σε μένα για παρηγοριά με ένα vegan τηγανίτα πρωινό κάτι καλό. 

ημέρα 23-25

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πραγματικά πολλά να αναφέρετε. Έχω ήδη ετοιμάσει τον εαυτό μου πολύ καλά στην vegan τρόπο ζωής. Μόνο για το πρόγραμμα σφιχτό σπορ σε συνδυασμό με τις χρονοβόρες μαγειρική πειράματα στην κουζίνα, δεν μπορώ να το συνηθίσεις σε μια εβδομάδα. 4 

ημέρα 26-29

Η vegan τελική ευθεία συνέβη σε μένα τότε, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ εύκολο. Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό για μένα να δοκιμάσουν νέες συνταγές και να εφεύρει πιάτα εαυτό σας. Και έχω ανακαλύψει όλο και πιο νόστιμες επιλογές, όπως αυτές που μαγειρεύονται με τους συγκατοίκους κολοκυθάκια μου και τα μακαρόνια καρότο. Ωστόσο, όπως και για το αθλητικό πρόγραμμα, έπρεπε να ξεπεραστούν πολλές φορές προς το τέλος του Challenge μου ασθενέστερη. 

την ημέρα 30

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του "Vegan για Fit"-Challenge και είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου ότι έχω διατηρείται τόσο σταθερά. Μου ήταν δύσκολο, τόσο ριζική αλλαγή διατροφή μου και την καθημερινή μου ζωή. Το πιο Είμαι πιο ευτυχισμένος τώρα που έχω τα πάντα πίσω μου. Κατά τη διάρκεια αυτής της αποτοξίνωσης, μπορείτε να μάθετε να αυξηθεί πέρα ​​από τον εαυτό τους. Προσωπικά, ποτέ δεν πίστευα ότι μπορώ να εφαρμόσει όλες τις απαιτήσεις της πρόκλησης για 30 ημέρες.

Το συμπέρασμά μου:

Μετά την πρόκληση, έχασα 3,5 κιλά σε βάρος και μπορεί να εκτιμήσει πολύ υγιέστερο δέρμα. Ακόμα και διατροφικές μου συνήθειες έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Θα χρησιμοποιηθεί για να τρώνε πολύ το βράδυ, μέσα από την πρόκληση που έχω συνηθίσει το πρωί για να πάρετε το πρωινό σας σε μεγάλο βαθμό. Η vegan Frückstücksrezepte Attila Hildmann σας γεμίσουν και είναι πολύ νόστιμο. Με άλλα πιάτα που είχα μάλλον τα προβλήματά μου. Καλύτερο παράδειγμα: πυργίσκους παντζάρι τόφου που έχουν δοκιμάσει δεν είναι τόσο καλή μου. Αγαύης σιρόπι και βανίλια που έχω, όμως, χρησιμοποιείται συχνά ως γλυκαντικό και θα ήθελα αυτό επίσης διατηρείται. Ακόμα σπορ θα ήθελα να συνεχίσουν να μένουν πάνω στην μπάλα για να με βοηθήσει μακριά και νιώθω πιο ισορροπημένη. Έχω κάνει μέχρι το μυαλό μου να πάω 3 με 4 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο ή χορό.

Δυστυχώς, θα μπορούσα να το Vegan πρόκληση προβλημάτων στο στομάχι μου δεν πάρετε μια λαβή και μαστιζόταν ξανά και ξανά από μοσχάρι και το πόδι κράμπες. Ο λόγος για αυτό ήταν ίσως η έλλειψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών. Επιπλέον, θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να ενσωματώσουν την αυτο-πείραμα στην καθημερινή ζωή, όταν κάποιος εργάζεται. Για να μην αναφέρουμε την έλλειψη της κοινωνικής συνιστώσας. Προσωπικά, μου αρέσει να συναντήσετε τους φίλους μου για καφέ ή ένα γεύμα. Τα 30 ημέρες δεν είναι σε θέση να κάνει ήταν για μένα το πιο δύσκολο ποτέ.  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =