Posts

Θεραπείες για το δέρμα

Με τόσα πολλά προϊόντα ομορφιάς για το σπίτι πρόκειται να το αισθητικός δεν είναι καν αξίζει τον κόπο; Εμείς το βλέπουμε διαφορετικά. Πέντε λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να εξακολουθεί να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και το δέρμα σας μια περιποίηση προσώπου τακτικά. Plus: Οι τρέχουσες θεραπείες για μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα με μια ματιά

επεξεργασία-γυναίκα-πρόσωπο

Χαλάρωση για το δέρμα: Πότε ήταν η τελευταία φορά στο αισθητικός;
©
Stocksy

μπάνιο σας είναι γεμάτη από ορούς, μέρα και νύχτα κρέμες και μάσκες σε διάφορες παραλλαγές μέχρι πάνω; Σούπερ! Και όμως, θα θέλαμε να προτείνουμε ως συμπλήρωμα για την προσωπική τους αγαπημένους σας ομορφιά τακτικές θεραπείες στο αισθητικός στην καρδιά. Γιατί; Ως εκ τούτου:

  • Γνωρίζετε το δέρμα σας καλύτερα να ξέρετε! Πριν από το αισθητικό ξεκινά με την οποία τη θεραπεία σας, εκτελεί μια λεπτομερή ανάλυση του δέρματος. Μετά από όλα, δεν είναι κάθε θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Ένας επαγγελματίας ειδικός ομορφιάς θα σας προτείνει μια θεραπεία που είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του δέρματός σας.
  • Η γνώση είναι δύναμη! Στην καλύτερη περίπτωση, μπορείτε να γνωρίσετε όχι μόνο τον τύπο του δέρματός σας, αλλά και νέα φάρμακα και προϊόντα που βελτιώνουν το δέρμα σας στο σπίτι. Σίγουρα μπορείτε να πάρετε συμβουλές σε αρωματοπωλεία. Ωστόσο, ένας αισθητικός αναλύει τη γυμνή αλήθεια και μπορώ να σας πω ακριβώς τι συστατικά που αποφεύγουν και ποια προϊόντα θα πρέπει να ενσωματώσει στην προσωπική ρουτίνα ομορφιάς σας. 
  • Απλά κάνουν ένα διάλειμμα! Μια επίσκεψη στο αισθητικό σημαίνει πάντα Wellness - χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε άμεσα σε ένα spa. Επομένως, είναι σημαντικό να αισθάνεστε άνετα με το αισθητικό σας. Δεν έχετε βρει μια καλή νεράιδα ομορφιά; Η συμβουλή μας: Βάλτε σε συστάσεις από φίλους και να εμπνέεται απευθείας σύνδεση εικόνες και σχόλια.
  • Η πρόληψη είναι το παν! Μην πηγαίνετε μέχρι την περίπτωση οξείας σπυράκια ως αισθητικός. Όπως και ο οποίος ενδίδει τακτικά μια λεπτομερή καθαρισμό με επακόλουθη θεραπεία νοσηλείας του δέρματος του, αποτρέπει τις κηλίδες και τις ρυτίδες.
  • Εποχιακή φροντίδα. Με τις εποχές και τις ανάγκες του δέρματος αλλάζουν. Ενώ το δέρμα εφίδρωση το καλοκαίρι και ο ήλιος είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένη, χρειάζεται εντατική προστασία από το κρύο το χειμώνα. Συμβουλή: Αναβαθμίστε το δέρμα σας με ένα έντονο και επαγγελματική θεραπεία. 

Μήπως σας έπεισε; Θα σας πω τι προσώπου μπορεί να βρεθεί δίπλα στην κλασική μάσκα λάσπης για την προσφορά των επαγγελματιών ομορφιάς. Ποια θεραπεία να το δοκιμάσετε στην πραγματικότητα, εσείς αποφασίζετε.

HydraFacial

Λάμψη χάρη πόρου βαθύ καθαρισμό και διεγέρθηκαν σχηματισμό του κολλαγόνου

Τι κάνει η Beyoncé, Eva Mendes & Co. κοινό; Εντάξει, είναι αστέρια. Και επιπλέον, ορκίζονται από την Hydrafacial. Για την (σχεδόν) ανώδυνη θεραπεία παρέχει σε κανέναν χρόνο για μια λαμπερή επιδερμίδα. Αν και τα αποτελέσματα διαρκούν μόνο για μια εβδομάδα (με την τακτική χρήση, η περίοδος παρατείνεται) - αλλά μπορεί να συνδυαστεί με την Hydrafacial το Hollywood Glow χωρίς πολλή προσπάθεια σε σύντομο χρονικό διάστημα "εξορκίζω", Και με την τακτική χρήση βελτιώνει όχι μόνο την υφή του δέρματος - οι πόροι είναι λεπτότερα, καλύτερα εφόδια το δέρμα με υγρασία και αποχρωματισμό του δέρματος μειώνονται. Συμβουλή: Μήπως κουρασμένος χειμώνα το δέρμα σε χρόνο μηδέν προνόμιο! 

διαδικασία: Και τι ακριβώς είναι αυτή η αποτελεσματική θεραπεία; Τα ανώτερα στρώματα του δέρματος, στη συνέχεια απομακρύνεται μόνο με μηχανικό, με ένα οξύ-peeling, να αυξηθεί η Aufnahmefreudigkeit για τα ακόλουθα δραστικά συστατικά. Για το επόμενο βήμα υψηλή δόση υαλουρονικού οξέος, τα πεπτίδια, και αντιοξειδωτικά που εισάγονται με υψηλή πίεση μέσα στο δέρμα. Αυτό καθιστά το αποτέλεσμα τόσο ξεχωριστό: Η διείσδυση των δραστικών ουσιών, τη σύνθεση κολλαγόνου και της ροής του αίματος τελικά αυξήθηκαν με αγωγή με φως LED. Καλύτερη ώρα; Την ημέρα του επιθυμητού αποτελέσματος!

διάρκεια: Περίπου 60 λεπτά

δικαστικά έξοδα: Από 140 ευρώ ανά θεραπεία *

microneedling

Ελαχιστοποιεί πρώτες ρυτίδες, τους μεγάλους πόρους και ουλές

βλάψει το δέρμα πρώτα, και μετά να φέρει στη δοκό αυτό; Ακούγεται παράξενο, αλλά είναι μια βέλτιστη πρακτική στον τομέα των καλλυντικών. Η λεγόμενη Micro βελονισμό εξετάζεται μέσω βελόνες μικρόλεπτου στυλό ή ρολό ροδάκια πέρα ​​από το πρόσωπο. Έτσι ελάχιστους τραυματισμούς του δέρματος προκύψουν. Το σώμα αντιδρά σε αυτό με τη δική σας μηχανισμό επιδιόρθωσης και παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη - δύο προωθήσει την ελαστικότητα του δέρματος.

διαδικασία: Μετά από προσεκτική καθαρισμό του δέρματος εφαρμόζεται ένα numbing αλοιφή. Μετά από μια σύντομη έκθεση, ένα εξαιρετικά πυκνό κρέμα με ενεργά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ εξής. Τώρα το ράψιμο στυλό ή σκούτερ θα μετακινείται πάνω από το δέρμα, η οποία προηγουμένως εφαρμόζεται συστατικά αντι-γήρανσης για να διεισδύσει τόσο βαθιά μέσα στο δέρμα. Μετά την πραγματική θεραπεία, το δέρμα διατηρείται με ένα χαλαρωτικό αλοιφή. Ερυθρότητα και μικρές οίδημα εξαφανίζονται μετά από μερικές ώρες.

διάρκεια: περίπου 30 λεπτά ανά κατεργασία

κόστος: 200 ευρώ ανά θεραπεία *

microdermabrasion

Βελτιώνει την επιδερμίδα, προωθεί την ανανέωση των κυττάρων του δέρματος

Η μικροδερμοαπόξεση λέει, όχι μόνο για τους μεγάλους πόρους του δέρματος για την καταπολέμηση της, αλλά και μελάγχρωση, κηλίδες και τις ρυτίδες. Finest μικροκρύσταλλοι φέρουν το εν λόγω νεκρά κύτταρα του ανώτερου στρώματος του δέρματος, και την ίδια στιγμή διεγείρουν το σχηματισμό νέων κυττάρων.

διαδικασία: Αν το δέρμα έχει καθαριστεί επιμελώς, η πραγματική διαπραγμάτευση ξεκινά. Ο αισθητικός συνεχίζει με μια φορητή συσκευή στο δέρμα, το οποίο φέρει ένα σύστημα πεπιεσμένου αέρα κενού, τους κρυστάλλους στο δέρμα και να απομακρυνθεί μαζί με τα αφαιρούμενα κύτταρα του δέρματος. Στη συνέχεια, μια θρεπτική κρέμα εφαρμόζεται με έναν ιδιαίτερα υψηλό συντελεστή ηλιακής προστασίας. 

διάρκεια: περίπου 45 έως 60 λεπτά ανά κατεργασία 

κόστος: 60 ευρώ ανά θεραπεία *

φλούδες φρούτων οξύ

Δροσίζει και λειαίνει την επιδερμίδα

Η φλούδες φρούτων οξύ είναι μία από τις χημικές φλούδες και βασίζεται σε φυσικά οξέα φρούτων. Κυρίως αυτά είναι γλυκολικό οξύ, το οποίο προέρχεται από ζαχαροκάλαμο, ένα οξύ φρούτων. Διεισδύει βαθιά στο δέρμα και προκαλεί απολέπιση ανώτερα στρώματα του δέρματος. Την ίδια στιγμή ανάπλαση του δέρματος προωθείται. φλούδες Φρούτα οξύ για το σπίτι είναι συνήθως λιγότερο πυκνό και επομένως έχει μικρότερη επίδραση.

διαδικασία: Μόλις δύο εβδομάδες πριν από τη θεραπεία πρέπει να παρασκευάζεται το δέρμα με παρασκευάσματα χαμηλής δόσης φρούτα οξύ για την απολέπιση. Στη συνέχεια, ο καρπός οξύ εφαρμόζεται και απομακρύνεται ξανά μετά από λίγα λεπτά της έκθεσης. Τέλος, το δέρμα τρέφεται με καταπραϋντική κρέμα. Συνήθως, το δέρμα είναι κόκκινο μετά τη θεραπεία.

διάρκεια: έως 45 λεπτά

Τιμή: 50 € *

Vampire ανύψωσης

Μειώνει τις ρυτίδες, μαύρους κύκλους και προωθεί ένα ακτινοβόλο χροιά

Προσοχή, αιματηρή! Όταν βαμπίρ Δράκουλα και ανόρθωση του δέρματος γίνεται ένεση με αυτόλογο πλάσμα αίματος. Το πλάσμα δρα ως φυσικό υλικό πληρώσεως που κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο γεμάτα. Ταυτόχρονα αναγέννηση του δέρματος και του κολλαγόνου παραγωγή διεγείρεται από τις ενέσεις.

διαδικασία: Πρώτα απ 'όλα, κάνει μια εξέταση αίματος. Το αίμα είναι τελικά σε επεξεργασία έτσι ώστε μόνο παραμένει το πλάσμα του αίματος. Σε πολλές περιπτώσεις, το πλάσμα επιπροσθέτως αναμιγνύεται με την αντι-γήρανσης αναμνηστική υαλουρόνης και στη συνέχεια εγχέεται στο δέρμα. Το πεδίο αναφέρει, το δέρμα αισθάνεται την επίδραση αμέσως μετά το βαμπίρ λίφτινγκ σε πιο σταθερή. Τα τελικά αποτελέσματα, ωστόσο, μπορεί να δει μόνο μετά από τρεις έως έξι μήνες.

διάρκεια: από 30 λεπτά

κόστος: 500 € *

* Το κόστος των θεραπειών ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό μεταξύ των διαφόρων ινστιτούτα αισθητικής. Η σύγκριση των τιμών είναι αξίζει τον κόπο! 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − = 53