Posts

Τα νέα λευκαντικά

Όλοι θέλουμε ένα φωτεινό χαμόγελο σαν τα αστέρια του Χόλιγουντ, αλλά για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, μόνο το ακριβό λεύκανση έρχεται να μας τις περισσότερες φορές στο μυαλό. Υπάρχουν επίσης αρκετά απλές μεθόδους λεύκανση δοντιών. Παρέχουμε τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα πριν, διαλύσει τους μύθους και να εξηγήσει αν τα δόντια μπορεί να είναι πραγματικά χαρούμενο με ένδικα μέσα στο σπίτι

λευκά δόντια

©
Stocksy

Γιατί ο καλύτερος φίλος έχει πράγματι ήδη δοκιμάσει τα πάντα, έτσι λευκά δόντια και εσείς οι ίδιοι έχουν αισθανθεί, αλλά πραγματικά φωτεινό λευκό δεν βλέπει το όλο θέμα έξω ακόμα; Πρώτον, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι κάθε άτομο έχει ένα άτομο το χρώμα των δοντιών. Αυτό μπορεί να αποχρωματίσει με το χρόνο. Το χρώμα του δοντιού καθορίζεται κυρίως από την οδοντίνη, το εξωτερικό σκληρό στρώμα είναι το σμάλτο. Thin σμάλτο μπορεί επομένως λάμψει μέσω ισχυρότερης το κιτρινωπό οδοντίνης. Tooth αποχρωματισμό, καταθέσεις στην επιφάνεια των δοντιών μπορεί να προκύψει, για παράδειγμα, με την κατανάλωση ορισμένων τροφίμων, όπως ο καφές, οι χυμοί ή καπνό.

Η σωστή φροντίδα των δοντιών

Η σκληρότερες η επιφάνεια, τόσο καλύτερα χρώματα μπορούν να γίνουν αντιληπτά. Η τακτική οδοντιατρική περίθαλψη είναι, επομένως, τα καρύδια και τα μπουλόνια για να απομακρύνετε την πλάκα που μετατρέπονται εύκολα αργότερα. Αλλά να είστε προσεκτικοί! Ποιος νομίζει ότι θα μπορούσε να πλάθω υπερήφανοι σε αυτό το σημείο η λευκαντική οδοντόκρεμα από το λουτρό θα είναι απογοητευμένοι. Το γεγονός αυτό συχνά περιέχει χονδροειδή λειαντικά, η οποία μπορεί να είναι κακό για το σμάλτο πάροδο του χρόνου. Ειδικά ευαίσθητα δόντια ή εκτεθειμένες επιφάνειες ριζών καθιστούν αισθητή. Για μια λεύκανση δοντιών πιο φωτεινή από τις επιμέρους χρώμα των δοντιών οδοντόκρεμες δεν μπορεί να ανησυχείτε μόνο και μόνο επειδή είναι μόνο εξωτερικά καλύμματα και ελαφρύ αποχρωματισμό αφαιρεθεί. Καλύτερη: συμβατική οδοντόπαστα με φθόριο και το βούρτσισμα με μαλακή έως μέσης τρίχες "Κόκκινο σε λευκό"Έτσι, κόμμι προς το δόντι. Με βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά το φαγητό όξινα τρόφιμα, όπως χυμοί φρούτων και τουλάχιστον μισή ώρα θα πρέπει να διατηρηθεί, διαφορετικά το σμάλτο μπορεί να επηρεάζονται περισσότερο. Η στοματική υγιεινή πρόγραμμα το πρωί, οπότε καλύτερα να μετακινήσετε πριν από το πρωινό φρούτα!

zaehne-1000

©
Getty Images

λευκαίνουν τα δόντια με φυσικό τρόπο

Αυτά τα τρόφιμα πλάθω λευκά δόντια:

Η οδοντιατρική περίθαλψη δεν αντικαθίσταται και δεν θα πρέπει να αναμένονται θαύματα, αλλά μερικά μικρά εργαλεία, εξακολουθούν να υπάρχουν. που περιέχουν ασβέστιο σκληρό τυρί Για παράδειγμα, μειωμένη επιθέσεις οξύ στα δόντια και λεπτομερή μάσησης αυξημένη σιελόρροια, η οποία καθαρίζει τα δόντια. είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για σέλινο. επίσης Οδοντιατρική τσίχλα στο μεταξύ ή μετά το φαγητό παρέχει αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Μια φυσική εναλλακτική λύση για τη λεύκανση δοντιών θα πρέπει επίσης να κουρκούμη να είναι. Η μαγική κόνδυλος έχει συν αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες και χρησιμοποιείται ως περιοδοντίτιδα. κοκοφοινικέλαιο Ένα από τα αγαπημένα μας όλων Πολυμήχανα - ακόμη και στο στόμα! Η τακτική χρήση της πέτρας και τερηδόνας δήθεν του παρελθόντος.

Δεν είναι αλήθεια! Δεν ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές 

# 1 λεμόνι & Co. για λευκότερα δόντια 

Ξανά και ξανά, συνιστάται τα λεμόνια, τα μήλα και τα μούρα πρέπει να καταναλωθεί για να πάρει πιο λευκά δόντια. Αν και η ροή των σιελογόνων διεγείρεται από την κατανάλωση, αλλά το οξύ που περιέχεται επιτίθεται επίσης το σμάλτο.

# 2 σκόνη ψησίματος και το άλας για λευκότερα δόντια 

Λευκά δόντια με ένδικα μέσα στο σπίτι, όπως η μαγειρική σόδα ή αλάτι: μια μη-go! Εδώ υποφέρει και πάλι μόνο το σμάλτο, το οποίο είναι αρκετά σκληρή και τα ούλα μας λέει όχι, ευχαριστώ. 

κόλπα ομορφιάς για λευκά δόντια

Γι 'αυτό αποτελούν τα δόντια μας λευκό:

Με αυτά τα κόλπα που κάνει από τη διατροφή - τουλάχιστον οπτικά -για λευκά δόντια χωρίς λεύκανση: Κόκκινο κραγιόν με μπλε απόχρωση κάνει τα δόντια να φαίνονται πιο φωτεινά και πιο άσπρο - πορτοκαλί αποχρώσεις, ωστόσο, να προβλέπουν την ανεπιθύμητη παρενέργεια που τα δόντια φαίνονται κίτρινα.

Μια ειδική στιλπνότητας χειλιών, που αναπτύχθηκε από έναν οδοντίατρο θα πρέπει δροσιστικό μέντα και ταυτόχρονα οπτικώς λαμπρύνει με μπλε φως που αντανακλούν κρύσταλλοι δόντια. Μπορεί να φορεθεί μόνο του και ως το κραγιόν και έχει ένα διαφανές φινίρισμα:

Κραγιόν για λευκά δόντια: 

Δείχνουμε στην γκαλερί, η οποία τα χρώματα κραγιόν φέρει ένα χαμόγελο Χόλιγουντ σε χρόνο μηδέν.

Αποχρώσεις του λευκού των δοντιών

Λεύκανση δοντιών τάσεις στο διαδίκτυο

οδοντόκρεμα: Η παλιά καλή θεωρία χρώματος, διαφωνεί με το πορφυρό χρώμα κίτρινο και λευκό ανάμεικτα αποτελέσματα, το ίδιο κάνει και η αμερικανική εταιρεία λειτουργεί Popwhite. Η νέα οδοντόκρεμα σε μωβ πρέπει, συνεπώς, να είναι στο μπάνιο, όχι μόνο για να αναδείξει, αλλά και να εξασφαλίσουν λευκά δόντια. Ένα μικρό μειονέκτημα είναι η οδοντόπαστα, ωστόσο: Δεν περιέχει φθόριο, το οποίο ενισχύει το σμάλτο των δοντιών. 

λεύκανση είναι μεταξύ των διασημοτήτων και επιρροή τώρα ένα θέμα που δεν είναι πλέον γίνεται ένα μυστικό πια. Έτσι είναι γεμάτα υποσχέσεις των νέων τάσεων, η απλή λεύκανση δοντιών για το σπίτι Instagram και ΣΙΑ ..

Τα μικρά πακέτα λεύκανση δρουν σχεδόν σαν ένα δροσερό αξεσουάρ και έτσι δεν αναζητούν μια δυσάρεστη επίσκεψη στον οδοντίατρο από. Ωστόσο, υπάρχουν στη Γερμανία, σε αντίθεση, για παράδειγμα, στις ΗΠΑ, τα όρια στον κανονισμό για τα καλλυντικά, όσον αφορά την ελάφρυνση του περιεχομένου του υπεροξειδίου του υδρογόνου στα αντίθετα προϊόντα. Αυτό είναι εδώ στο 0,1%, τα προϊόντα με υψηλότερη περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο του υδρογόνου μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από τον οδοντίατρο. Η επίδραση λεύκανσης των δοντιών σε προϊόντα χαμηλής συγκέντρωσης για οικιακή χρήση είναι αμφίβολη. Ανεξάρτητα από το πραγματικό αποτέλεσμα των κιτ λεύκανση, η χρήση και τα συστατικά θα πρέπει να συζητηθεί προηγουμένως με τον οδοντίατρο. Πριν λεύκανση επαγγελματικό καθαρισμό των δοντιών θα πρέπει να γίνει ότι είναι πάντα πρώτος που θα καθορίσει το φυσικό χρώμα των δοντιών. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι ακόμη επαρκής για να απαλλαγούμε από αυτά τα ενοχλητικά λεκέδες. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =