Posts

pravilno Foundation

Nikoli več stati nemočni pred make-up polici: Mi bomo vam povem, ki ustreza fundacijo potrebam vaše kože

-Teaser-120011366_kopie tipa temelj koža

Suho, oljnato ali normalno? Imamo prave temelje za vašo kožo!
©
Getty Images

Na voljo so v različnih možnosti - iz tekočega v praškastih, v motno ali ponudbi. Vendar pa je širok razpon ustanovah v lepotnih trgovinah običajno za posledico, da ne lažjo odločitev o nakupu, temveč v še večjo zmedo.

Kateri Foundation Match me?

Iščete pravi temelj, bi morali najprej vprašati: Kaj iščem tip kože? Vsaka koža je edinstvena in ima ustrezno individualnim potrebam - medtem ko je koža zelo suha in zelo potrebuje vlago, drugi pa je še posebej mastno in hrepeni za oljno vpojnim izdelka. Vendar pa se stanje kože ni odvisna samo od genskega materiala, ampak tudi od hormonskih vplivov, prehrane ali zraku in ga lahko spremenite v določenih okoliščinah, ali v času starosti.

Kateri tip kože sem?

Dobra novica: Obstaja več osnove, ki se osredotočajo na specifične potrebe kože in tipov. Stavim, da je nekaj za vas in vašo kožo?

Za mešano kožo z mastno kožo:

Koža proizvaja preveč sebuma, proizvaja masten film na koži. Je predvsem T-cona (čelo, nos in brado) prizadeta, medtem ko lica kaže, da je suha, se imenuje mešana koža. Tako v tem tipu kože, kot tudi oljnato ali mastno kožo pore so zelo razširjeni in sveti kožo.

Izdelke:

Kombinacija kožo o__lige-koža-temelj

©
Origins, Shiseido, Clinique

V fundaciji
"Ostanite z nami" Izvor do 25 EUR, postavlja biopolimer alg, ki ima porazdeli in absorbira olje. Kamilica vsebovala hkrati pomirja kožo, medtem ko so geranije, bergamotke in mete osvežujoče.

Za mešano kožo ali mastno kožo, je še posebej pomembno, da je fundacija ne vsebuje olja in razširjene pore (še bolj) zamašena.
"Synchro kože Lasting tekoči puder" Shiseido do 50 evrov, absorbira odvečni sebum in mat kožo. Maska temelji na "inteligentno formulo", ki opitimiert odboj svetlobe v odvisnosti od stanja kože - je bolj sebum proizvaja je rogoznice učinek praška vsebuje.  

celo
"Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup" Clinique do 26 evrov, nadzor sijaj in polt redu. Fundacija ima antibakterijsko, zajema madeže takoj zapusti kože zaradi lahke teksture še vedno diha.

suha koža

Če je koža zelo suha, se razteza od časa do časa, ki prikazuje prve gube. Prav tako lahko kožne celice čutiti v nekaterih delih obraza, ko je koža dovolj vlage.

Izdelke:

suha koža-koža-temelj

©
Collistar, Bobbi Brown, La Rocha Posay

"Silk učinek Supermoisturizing Foundation" s Collistar do 32 evrov, ščiti pred soncem in pričara hkrati svilnat občutek - s hialuronsko kislino in vitamine.

"Vlaga obogateno Foundation SPF 15" Bobbi Brown za 44 evrov, neguje kožo z pšeničnih kalčkov, jojobinim oljem in antioksidantov. Hkrati ima vlage za zadrževanje in glajenja učinek - UV zaščita je vključena. 

Sveže make-up
"Toleriane polt" La Roche Posay, 18 Euro, ki vsebuje tudi hialuronsko kislino in oskrbi kožo 12 ur z svežino.

normalno kožo

Enostavno koža se v strokovnem žargonu imenuje kot "normalno" kožo - to je fino pore, elastične in ne preveč suho ali preveč mastne.

Izdelke:

normalno kožo temelj

©
in Metka, Clarins, Ugodnost

Čeprav bo menda popolna koža ohraniti, da sploh ne bi bilo problematično. fundacija
"Lieth" In Metka do 48 €, z vitaminom E ščiti pred prostimi radikali in izboljšuje z šipka olja absorbira vlago. 

"Pozdravljeni Flawless oxgen Wow!" koristijo do 38 evrov, polt brez težav, kar zagotavlja bolj mladosten in sijoč videz.

fundacija
"Illusion kože SPF 10" Clarins do 39 evrov je oddajanje opitmiert zahvaljujoč luči Optimizacija Complex in vsebuje mineralov in rastlinskih učinkovin za zaščito kože. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =