Posts

Το μπαλέτο – Προπόνηση

Με μια εικόνα όνειρο του χορού DVD - πραγματικά εργασία;

ballett_teaser_quer

©
Getty Images

Από ένα σφιχτό σώμα, πολλές γυναίκες ονειρεύονται. Το λευκό και το επαγγελματίας χορεύτρια Μαρία Ελένη Bowers, δημιουργός του "μπαλέτο μέθοδο", Ο Αμερικανός έχει u. α. Natalie Portman για το ρόλο της στην "Black Swan" εκπαιδευμένο. Ένα συναρπαστικό σημείο πώλησης, όπως φαίνεται - DVD Bowers' είναι ένα χτύπημα στις ΗΠΑ και μόλις έρθει μαζί μας. Ό, τι χρειάζεστε για την προπόνηση σαλόνι είναι ένα στρώμα γυμναστικής. Μια καταιγίδα χωρίς παράγκα θα είναι επωφελής, αλλά περισσότερα για αυτό αργότερα. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε τέσσερις σειρές 15 λεπτά με το αυτοκίνητο που μπορείτε να ολοκληρώσετε μεμονωμένα σε έλλειψη χρόνου. Η εκπαίδευση, η οποία υπόσχεται μπαλέτο ερωμένη, τους ώμους, τα χέρια, τους γλουτούς και την πλάτη για να φέρει στην κορυφαία μορφή. Αρχίζω με το "τα χέρια κύκνος" και να παρακολουθήσουν Vorturnerin μου μιμήθηκαν με την αύξηση και τη μείωση των πτέρυγα χτυπάει τα χέρια. Αυτό γίνεται για να είναι αγχωτικό; Μόλις ένα λεπτό αργότερα, η οδυνηρή βεβαιότητα: Υπάρχει σίγουρα μια νέα μορφή βασανιστηρίων.

Ο τύπος δολοφόνος "4 φορές 8", Τέσσερα σετ των οκτώ επαναλήψεων, είναι το μυστικό όπλο Mary Helen Bowers'. Μετά από τρεις ασκήσεις καίει βίαια στα χέρια και τους ώμους. Στο μεταξύ ενός μικρού μήκους, πάμε. ισιώσει τους βραχίονες πλευρικά σε μεγάλη κύκλους προς τα πίσω. Γαμώτο, πόσο πολλές παραλλαγές που μπορεί πραγματικά να πετάξει; 512 (!) "wingstrokes" αργότερα, δεν είμαι σίγουρος αν τα όπλα κύκνος είναι πραγματικά τόσο επιθυμητή. Και ανακουφισμένος που κανείς δεν με παρακολουθούν. Η κατάσταση χειροτερεύει. μετά την "προπόνηση για όλο το σώμα" (Τροποποιημένο sit-ups, κοιλιακούς και την πλάτη στήριξης) πρέπει τεσσάρια που το ένα πόδι τεντωμένο πρώτη προς τα πάνω, τότε απαγάγουν σε όλες τις γωνίες προς τα πίσω και πλάγια - σε ένα ρυθμό δολοφόνος. Αυτό πηγαίνει στους γλουτούς, αλλά έχουν χορευτές δεν είναι ιδιαίτερα σφιχτό πισινό;

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του "μπαλέτο μέθοδο" είναι η timestretching Express μεταξύ των ασκήσεων, για πολύ καιρό, άπαχο μυών. Μέχρι να έχω δηλαδή Γρήγορα συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να υπομείνει πολλά. Για πρώτη φορά στη ζωή μου έχω πόνο στους μυς στην οσφυϊκή περιοχή και τα πίσω βραχίονες - λόγω μυϊκών ομάδων στο μπαλέτο, το πιο απόβλητα μακριά σε άλλα αθλήματα.

Μετά από ένα μήνα (δύο φορές την εβδομάδα συνήθως και οι τέσσερις μονάδες) είμαι ακόμα spagatweit από το ανάστημα Prima Ballerina, αλλά πολύ πιο ευέλικτο. Μπορώ τώρα με το ρυθμό "ορυχείο" κρατήσει American Ballet ερωμένη. Το συμπέρασμά μου: Η μέθοδος είναι μόνο για εξαιρετικά πειθαρχημένη. Και δεν δυναμική της ομάδας, το πρόγραμμα είναι βαρετό. Ίσως θα πρέπει αντίθετα να εγγραφούν σε ένα μπαλέτο με το σχολείο. Δεν έχει να κάνει πιρουέτες.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − = 27