Posts

& Quot? Ποτέ δεν πάει εντελώς έξω από το σπίτι χωρίς make-up & quot?

Μια γνώστες της μόδας απάντησαν ερωτήσεις του στυλ, αυτή τη φορά: Heike Makatsch

Heike Makatsch

Heike Makatsch μιλάει στο ΓΟΗΤΕΊΑΣ συνέντευξη για το αγαπημένο μακιγιάζ της ©
ΠΟΤΕ

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ως μαρτυρία ομορφιά Περπάτησαν κάτω από το κόκκινο χαλί στις Κάννες. Μήπως αισθάνεστε διαφορετικό από την ταινία πρεμιέρες στο Βερολίνο;

Heike Makatsch: Ναι, εδώ θα πάτε με το θέμα με νηφαλιότητα: Πρέπει το αυτοκίνητο στον κινηματογράφο, ανάμεσα σε ένα κόκκινο χαλί, τότε θα πάει μόνο μία φορά μακριά. Στις Κάννες, όμως, η απόδοση ήταν χρονισμένος ως επίδειξη μόδας: "Τώρα μπορείτε έξω και τώρα!" βουίξει από τα ηχεία "Hound Dog" Elvis. Οι άνθρωποι χόρευαν, η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη και είχα κρυφά γέλιο, γιατί είχε κάτι από μια δίκαιη χωριού, όπου τα αυτοκίνητα προφυλακτήρα είναι ίση με φωτιά επάνω.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Με τη συνεργασία με τη L'Oréal Paris make-up τσάντα σας είναι πλέον ασφαλές χείλος.

Heike Makatsch: Ναι, και είναι διασκεδαστικό να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Ποτέ δεν πάει εντελώς έξω από το σπίτι χωρίς make-up: Εγώ κρύβει τις σκοτεινές σκιές κάτω από τα μάτια μου, χρησιμοποιήστε ένα φιμέ ημερήσιας φροντίδας, την «Total Repair 10 Blemish Balm», μάσκαρα και ρουζ.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Και για το κόκκινο χαλί;

Heike Makatsch: Μήπως δεν έχουν και πολλά άλλα. Οτιδήποτε, μια ισχυρότερη κραγιόν. (Μπορείτε rummages στην τσάντα της και αλιεύονται ένα έξω.) Εδώ, το «Caresse Sweetberry», η οποία είναι κραγιόν και gloss σε ένα.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Μπορείτε να πείτε είστε επαγγελματίας ομορφιά. Επίσης, θα σας τακτικά για το στυλ σας "Best Ντυμένος"Λίστες επιλέξει.

Heike Makatsch: Και δεν είμαι ο τύπος που οδηγεί για μια ειδική ένδυμα στα μισά του δρόμου σε όλο τον κόσμο. Ρούχα είναι εναλλάξιμα για μένα. Εάν ένα ζευγάρι παπούτσια είναι μέσα, υπάρχει η επόμενη - και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και πάλι τα ίδια εκπαιδευτές. Και αυτό που δεν μπορώ να ντυθώ, έχω δώσει μακριά. Καλώ τους φίλους μου ένα, κάνουμε μια σαμπάνια, και στη συνέχεια να καθαρίζω ντουλάπα μου.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Κρατήστε τα πιο όμορφα πράγματα στη κόρες σας;

Heike Makatsch: Ω, δεν νομίζω ότι θέλουν να φορούν μπλούζα φορές μου - αν και εξακολουθεί να μου αρέσει τόσο πολύ. Παραμένει ίσως κατά λάθος άφησε ό, τι βρίσκουν όταν σκάβουν σε κουτιά με τα πράγματά μου.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: το βλέμμα σας μπορεί να περιγραφεί ως μινιμαλιστική, απλή και κομψή. Πού να αγοράσετε;

Heike Makatsch: Όπως και στην Mulackstraße στο Βερολίνο στις Schwarzhogerzeil βρίσκω Isabel Marant, ένα από τα αγαπημένα μου ετικετών. Επίσης, όπως εγώ δεν αγοράζουν βουλωμένη στο γαλλικό ετικέτα A.P.C., κομψό και απλό, έτσι κι αλλιώς. Στην Παλαιά Schönhauserstraße θα βρείτε όμορφα μέρη σε κλειστά ή Sessun. Σε αντίθετη περίπτωση, συχνά φορούν Λάλα Βερολίνο, όταν μου κάνει πραγματικά κομψό και μεγάλες ευκαιρίες Kaviar Gauche.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Kaviar Gauche, Λάλα Βερολίνο, Isabel Marant - κολλήσει πιο δυνατά γυναίκες πίσω από το αγαπημένο σας ετικέτες. Σύμπτωση;

Heike Makatsch: Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή οι γυναίκες βλέπουν τους εαυτούς τους στα σχέδια και ξέρουν πώς ένα φόρεμα τον εαυτό του πρέπει να αισθάνονται.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 52 =