Posts

Χαμογελάστε!

Προηγουμένως εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ενώσεις οι οποίες θα μπορούσαν να βλάψουν λεύκανση δοντιών είναι τώρα, σύμφωνα με την οδοντίατρο Dr. Beatrix Lenz σχεδόν ακίνδυνη. Η νέα τάση: η λεύκανση με λέιζερ ομάδα

Bleeching

Εμφάνιση «δώθε τα δόντια σας: Χρησιμοποιώντας λεύκανση με λέιζερ φωτίζει απαλά τα δόντια. ©
Getty Images

Λευκά δόντια θέσει υποψηφιότητα για την υγεία και την ελκυστικότητα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επιθυμία για λαμπρή λευκά δόντια αυξάνεται. Η αισθητική οδοντιατρική συνεχίζει να εξελίσσεται σε αυτόν τον τομέα. Η τελευταία τάση: λεύκανση με λέιζερ Ομάδα - με μόνο μισή ώρα της θεραπείας.

Έχουμε καταφέρει να συμβαδίσει με τον Dr. διασκεδάσει Βεατρίκη Lenz της πρακτικής για την αισθητική οδοντιατρική και θεραπεία με λέιζερ στο Μόναχο για τη νέα τάση.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Τι ακριβώς κάνει τα δόντια λέιζερ λεύκανση;

Ο Δρ Beatrix Lenz: Αυτή η μέθοδος λεύκανση δοντιών λεύκανση gel εφαρμόζεται σε υδρογόνο με βάση το δόντι. Το υδρογόνο που περιέχεται στο πήκτωμα ενεργοποιείται από το φως λέιζερ, και διακόπτει το δόντι, οι χρωστικές σκίασης.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Όπως και με το λεύκανση είναι, όπου η τρίχα υπεροξείδιο του υδρογόνου αψηφά το χρώμα ...

Ο Δρ Beatrix Lenz: Δεξιά. Χρησιμοποιούμε ολόκληρο το νέο λέιζερ που είναι κατάλληλα για μια ομάδα λεύκανση από το τέλος του 2014. Τα δόντια μας μπορούν να χωριστούν σε τέσσερα τεταρτημόρια. Το νέο λέιζερ φθάνει στα δόντια ενός ολόκληρου τεταρτημόριο. Έτσι, η όλη διαδικασία διαρκεί μόνο περίπου μισή ώρα.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Είναι Bleachen γιατί δεν είναι επιβλαβή για τα δόντια;

Ο Δρ Beatrix Lenz: Το δραστικό συστατικό βασίζεται σε υδρογόνο και καταστρέφει το δόντι με οποιονδήποτε τρόπο. Το φως λέιζερ ενεργοποιεί τον παράγοντα ομαλά και απαλά. Σε ακραίες περιπτώσεις οι οδόντες μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητη την ίδια ημέρα, αλλά κανονικά υπάρχουν παρενέργειες.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Τι, λοιπόν, δεν είναι παρά η διαφορά μεταξύ λεύκανση και λεύκανση με λέιζερ;

Ο Δρ Beatrix Lenz: Στο μηχανισμό φαρμάκου. Η επίδραση της λεύκανσης λέιζερ διπλασιάστηκε. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε να είναι στο δόντι το υλικό τόσο πολύ, που με τη σειρά της είναι πιο ήπια στα δόντια.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Υπάρχουν πολλές μέθοδοι λεύκανσης στο σπίτι.

Ο Δρ Beatrix Lenz: Από αυτά, θα προτιμούσα να συμβουλεύουν εναντίον. Στο σπίτι λεύκανση, ο οδοντίατρος κατασκευάζει κάγκελα στη λεύκανση υλικό - αυτό είναι βέβαια πολύ χαμηλές δόσεις, γιατί δεν μπορεί να υπάρχει ακόμα και για το σπίτι στους ασθενείς χέρι μια υψηλότερη δόση. Ως εκ τούτου, το υπεροξείδιο του υδρογόνου πρέπει να ενεργεί πολύ καιρό, καθιστώντας τα δόντια πιο ευαίσθητα. Επιπλέον, έχουμε λάβει μόνο μια ελάχιστη επίδραση. Στη συνέχεια υπάρχει η λεύκανση Stripes, διατίθενται στα φαρμακεία. Συχνά ως εκ τούτου ταινία προκύπτουν σήματα. Η κατώτατη γραμμή, η λεύκανση λέιζερ είναι μια πολύ ήπια, αποτελεσματική και προσιτή μέθοδο λεύκανσης. Το κόστος 350-800 ευρώ.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πόσο καιρό τα αποτελέσματα;

Ο Δρ Beatrix Lenz:  Το αποτέλεσμα διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, συχνά για χρόνια.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πόσες περάσματα απαιτούνται γι 'αυτό;

Ο Δρ Beatrix Lenz: Σε μια συνεδρία, θα εκτελεί δύο περάσματα κανονικά. Η δεύτερη εντείνει την πρώτη φορά. Αν ο ασθενής δεν θα πρέπει ακόμα να ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, μπορεί να έρθει μία εβδομάδα αργότερα για μια δεύτερη συνεδρία. Αλλά το 70 τοις εκατό των ασθενών μου είναι πολύ χαρούμενος μετά την πρώτη συνεδρία.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Τι πρέπει να κάνετε πριν ή μετά τη θεραπεία; Υπάρχουν πρέπει και δεν πρέπει;

Ο Δρ Beatrix Lenz:  Πριν από τη θεραπεία, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τέσσερις ημέρες φθορίου χωρίς οδοντόκρεμα, έχετε περισσότερες πιθανότητες από ένα ωραίο αποτέλεσμα. Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορείτε να φάτε και να πιείτε κανονικά. Θα πρέπει μόνο να είναι προσεκτικοί για να διαρκέσει τρεις έως τέσσερις ημέρες τίποτα σε ό, τι δεν μπορεί να αφαιρεθεί με ένα πλυντήριο από ένα λευκό τραπεζομάντιλο, το οποίο σημαίνει ότι δεν παντζάρι, χωρίς κρασί, δεν βατόμουρα. Οι καπνιστές θα πρέπει δύο ημέρες πιο παραιτηθούν από τα τσιγάρα. Η σύστασή μου μετά τη λεύκανση: καλύτερο για έξι εβδομάδες για να χρησιμοποιήσετε μια οδοντόκρεμα χωρίς σκληρή λειαντικά και χημικά Nachbleaching αποτέλεσμα, όπως Opalescence. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 75