Posts

& Quot? Σε αυτά τα δύο λεπτά μπορείτε να μισούν με alpacas αγκαλιάσει & quot?

Jasmin Arensmeier και Ισαβέλλα Meyer του τσαγιού & Κλαδιά σε μια συνέντευξη με τη λάμψη πάνω από Μισεί το Διαδίκτυο

img_6342isabel_sarah

"Αυτά τα δύο λεπτά το μίσος θα μπορούσε να την χρησιμοποιήσει για την αγκαλιά σε ζωολογικό κήπο με alpacas. Μετά από όλα είναι η ζωή σας!" ©
Άννα Ρόουζ για ΓΟΗΤΕΊΑΣ

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Γιατί αποφασίσατε να συμμετάσχετε εκστρατεία μας κατά της μισητής;


τσάι & κλαδιά: Το θέμα αφορά όλους και cyberbullying είναι ειδικά για τα άτομα και τους νέους θλιβερή καθημερινή ζωή και, ως εκ τούτου αξίζει μεγαλύτερη προσοχή.
 


ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Έχετε Ήσασταν ποτέ gehatet;


τσάι & κλαδιά: Θα έρθει ξανά και ξανά. Η παρουσία μας στο Youtube και teaandtwigs.de μία επιστρέφει ένα μεγάλο μέρος της προς τα έξω και κάνει ευάλωτους - ειδικά υπό το πρόσχημα της ανωνυμίας λάβει πολλά μια ευκαιρία και να ξεχάσουμε κάθε εθιμοτυπία.
 


ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Αν ναι, πώς θα ασχοληθεί με το θέμα;

τσάι & κλαδιά: αγνοούν παντελώς μη αντικειμενικός και να ασχοληθεί με τα πάντα διπλωματικά, καλύτερη διαμονή σωστά φιλικό. Hass είναι συνήθως μια σχετικά μονόπλευρη συναίσθημα, ενώ εμείς θέλαμε να μείνει.
 


ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Τι συμβουλεύει άλλους της, πώς να ασχοληθεί με Hatern στο Διαδίκτυο;


τσάι & κλαδιά: Ένα μάτι για ένα μάτι, ένα δόντι για ένα δόντι; Λειτουργεί εδώ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες! Ωστόσο, θα πρέπει πάντα να είναι δεκτικοί στην εποικοδομητική κριτική και μπορεί επίσης να διαφοροποιηθούν - με μια σωστή δυσάρεστα σχόλια θα πρέπει να επιλέξει εδώ μεταξύ άγνοιας, την ευγένεια και τη διπλωματία, με ένα μείγμα τους τα προσφέρει όλα.
 


ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ποια ήταν η πιο αστεία χωρίς τη θέλησή μισητής σχόλιο που έχετε jegelesen;
 

τσάι & κλαδιά: Στο Youtube υπάρχει μια πολύ ιδιαίτερη κουλτούρα σχόλιο το οποίο σατίριζε από πολλούς θαρραλέους χρήστες του YouTube. Η Renner είναι ακάλεστος το ίδιο παλιό Γόνος: "Έτσι, στην πραγματικότητα ήθελα να σας απόλυτα ευχαριστημένοι, αλλά με κάποιο τρόπο είστε άσχημος",
 


ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ποια σχόλιο έχει παραμείνει μέχρι σήμερα που οι περισσότεροι θυμούνται - επειδή ήταν ιδιαίτερα κακή ή κάτω από τη ζώνη;

τσάι & κλαδιά: Σε αυτό το σημείο, μια άλλη συμβουλή: διαβάστε και να ξεχαστεί!

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Αυτό που κάνει σε απευθείας σύνδεση μισεί το Haten στην πραγματική ζωή;


τσάι & κλαδιά: Το κάλυμμα της ανωνυμίας είναι πιο εύκολο να μείνετε σε απευθείας σύνδεση Hatern παραγνωρισμένος και έτσι να κάνει το θύμα πιο έντονα από την ενέδρα. Συνήθως δεν ξέρεις ποιος είσαι ασχολούνται με και ανασφαλής και κάνει την ευάλωτη την ίδια στιγμή. Στην πραγματική ζωή, μπορείτε εύκολα να αποσύρει σε κοινωνικές επαφές και να ζητήσουν βοήθεια.
 
 

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: μισεί το Διαδίκτυο ίσως ακόμη πιο ακραίες από ό, τι στην "Real Life";
 

τσάι & κλαδιά: 
Εμείς δεν το βλέπω - είναι μάλλον περισσότερο θέμα του ποια φάση της ζωής του και αν είστε. Ως ενήλικας σε ένα μόνιμο κουτσομπολιό ζωή, τελικά, μας κάνει όχι τόσο σαν έφηβος που είναι ήδη σύγχυση γρήγορα.
 


ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Έχετε ακόμα gehatet πριν; 

τσάι & κλαδιά: Κανείς δεν είναι τέλειος. Χλευάζει ή ένα ηλίθιο σχόλιο είναι βέβαιο ότι ήδη γλίστρησε από εμάς, ειδικά ανάμεσα σε φίλους και κλειστές πόρτες. Σκόπιμα να βλάψει τους ανθρώπους ή ακόμα και μόνιμα βάρος, αλλά δεν θέλουμε. Αλλά ακριβώς όταν σκέφτεστε για κάτι τέτοιο, θα πρέπει επίσης να συσκευάσει σε περιόδους δική τους μύτη.
 


ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Γιατί είναι Haten το Διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια, τόσο "δημοφιλής" να γίνει;
 

τσάι & κλαδιά: Κοινωνική ζωή και τον ελεύθερο χρόνο του ατόμου στρέφεται όλο και περισσότερο σε κοινωνικά δίκτυα και το Internet. Ο καφές έχει παραγγείλει σχεδόν μόνο για το Instagram και στην πορεία θα μετακινηθείτε μέσα από αμέτρητες bloggers selfie ότι μπορεί να είναι πιο ξεκούραστη φορές. Σχεδόν κατανοητό εάν το κουμπί Κατάργηση παρακολούθησης δεν θα ήταν.
 
 


ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Τι νομίζετε ότι κάνει τους ανθρώπους να haten ή ποιος είναι ο λόγος για το μίσος τους;
 
 

τσάι & κλαδιά: Η πλήξη, η απώλεια της πραγματικότητας, η δυσαρέσκεια ενός ατόμου ή ακόμα και απλά άγνοια. Πολλά από αυτά δεν είναι κακό, αλλά μάλλον θλιβερή.
 


ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Μπορεί Μισεί μερικές φορές, επίσης, να φέρει κάτι θετικό;
 

τσάι & κλαδιά: Σίγουρα! Η ώθηση για την αυτο-αντανάκλαση δεν είναι ποτέ λάθος, και θα καταλήξει σε εποικοδομητική κριτική και πάντα πιο γρήγορα.
 


ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Κατά τη γνώμη σας: Που είναι η διαχωριστική γραμμή μεταξύ της ελευθερίας της έκφρασης και μισεί;
 

τσάι & κλαδιά: 
Εδώ, επίσης, εποικοδομητικό είναι η μαγική λέξη. Η γκρίζα ζώνη είναι πιθανόν να καθορίζεται επίσης από τον τύπο του σκευάσματος, επειδή περιλαμβάνει τα πάντα υπερβολικές εκφράσεις ή άσχετα σχόλια σε λάθος μέρος.
 


ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πιστεύετε bloggers βάση την εργασία τους περιμένουν να gehatet; Θα μπορούσε ακόμη και να δεχθεί;
     


τσάι & κλαδιά: Σίγουρα. Ποιος όλο και παρουσιάζεται στο κοινό, κάνει το ίδιο ευάλωτη και εκτεθειμένη στο κέντρο. Αυτό δεν κάνει καλύτερη, αλλά προβλέψιμη πράγματα και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.
 


ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Μια φράση που θέλετε να πείτε γιατί το Hatern εξωτερικό.
 

τσάι & κλαδιά: Αυτά τα δύο λεπτά το μίσος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση για την αγκαλιά σε ζωολογικό κήπο με alpacas. Μετά από όλα είναι η ζωή σας!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 64