Posts

& Quot? Να είστε καλά για τον εαυτό σας & quot?

Naomi Shimada σας λέει (ακόμα) τίποτα; Αυτό μπορεί να αλλάξει! Το μοντέλο συν-μέγεθος είναι ένα από τα πρόσωπα της νέας συλλογής Nike Όμορφη x Ισχυρό, με την ομάδα του τρόπου ζωής γιορτάζει τη θηλυκότητα σε όλες τις εκφάνσεις της. Τι σώματος θετικότητα σημαίνει πως ο ιδανικός κόσμος της μόδας θα μοιάζουν και τι είναι το μήνυμα της Naomi σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω

Naomi Shimada

Naomi Shimada είναι ένα από τα πρόσωπα της "Όμορφη x Ισχυρό"Συλλογή από τη Nike
©
νίκη

Είναι 1,80 m ύψος, φοράει τα ρούχα μεγέθους 44 και έχει μια τρελή ματιά. Naomi Shimada Θα πρέπει να αγαπάς και σε μίνι φούστα της και φούτερ της - τόσο σε έντονο πορτοκαλί χρώμα - κάθεται μπροστά από ένα και μιλά για τις εικόνες των γυναικών, την τελειότητα και στερεότυπα σκέψης. Αυτή η γυναίκα δεν πρέπει να παραβλέπεται - και δεν θέλουν να αγνοηθεί. "Δεν έχω να χωρέσει σε ένα συγκεκριμένο συρτάρι: Είμαι της Ασίας, αλλά δεν είναι μικροκαμωμένη! Σήμερα ξέρω: Θα πρέπει να δεχτούμε μόνο τα ελαττώματά του και να τους τις δυνάμεις του."

Η διαδρομή σε αυτή τη συνειδητοποίηση ήταν μακρύ. Νωρίτερα Naomi Shimada ήταν ένα κανονικό μοντέλο - πρώτη φωτογράφηση της είχε σε ηλικία 13 ετών. Καθώς μεγάλωνε, το σώμα της άλλαξε. Στα τελευταία χρόνια εργασίας τους, "κανονικός" Μοντέλο φορούσε μέγεθος 36/38 και το πρώτο προσπάθησε απεγνωσμένα να την καταπολεμήσουμε και την απογείωση. Έχει εκπαιδευτεί και ακόμα έκανε την αμφιλεγόμενη λεμόνι-cayenne-Cleanse όπως η ίδια είπε σε όλους ότι μόνο αυτή detoxe, το οποίο ήταν σαφές βέβαια γι 'αυτούς ότι ήθελε να χάσει βάρος. "Ως μοντέλο, δεν μπορείτε να φάτε μόνο πρωινό και τρώνε αυγά με μπέικον και γελάμε γιατί εσείς μισείτε όλη την ώρα γι 'αυτό. Δεν ήθελα ότι αυτός ο τρόπος σκέψης καθορίζει ολόκληρη τη ζωή μου. Βγήκα από τη βιομηχανία μοντελοποίηση και άρχισε να παίζει 22 χρόνια να επιστρέψουν στην εργασία - ως πρότυπο συν-μεγέθους", Σήμερα Naomi είναι επιτυχής στην εργασία τους, καθώς και κινηματογραφιστής ντοκιμαντέρ (
Εδώ πηγαίνει στο δικτυακό τόπο της πρώτης ταινίας της "Ευθεία / Καμπύλη", Το οποίο μπορεί να δει κανείς από την άνοιξη του 2017) και περιγράφει τον εαυτό της ως ακτιβίστρια σώμα θετικότητα. Τι σημαίνει αυτό ακριβώς μας πρόδωσαν Ναόμι σε συνέντευξή του.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Περιγράφετε τον εαυτό σας ως "Body θετικότητα Ακτιβιστής", Τι σημαίνει αυτό για σας;  

Naomi Shimada: να εκπροσωπεί ό, τι είναι. δεν πρέπει να pigeonholed ή εντάσσονται σε ένα συρτάρι για να θέλουν - και έτσι να νιώθω καλά. Φοράω το μέγεθος φόρεμα της μέσης γυναίκας, και με υπερηφάνεια.  

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Τι μήνυμα θέλεις να εξαπλωθεί σε σώμα θετικότητα ακτιβιστής;  

Naomi Shimada: Ζήστε χωρίς να έχει συνεχώς την αίσθηση ότι έχει να εξηγήσει τον εαυτό σας με τους άλλους, δεν έχει σημασία τι φοράτε μέγεθος. Είμαι αυτό που είμαι. Τα ρούχα μου το μέγεθος δεν με κρατήσει από φορώντας ό, τι θέλω. Εγώ ο ίδιος ορίσει - δεν μου φόρεμα μεγέθους.  

Naomi Shimada για Nike Όμορφη x Ισχυρό:

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Στον κόσμο της μόδας συχνά μόνο το Extreme "σούπερ λεπτό" ή "σούπερ παχύ" εμφανίζονται. Πώς θα το όραμά σας είναι;  

Naomi Shimada: Θα εκπροσωπεί τους ανθρώπους όλων των ηλικιών, όλων των μεγεθών και όλων των φυλών. Η διαφορετικότητα κάνει τη μόδα, αλλά πραγματικά συναρπαστικό. Έτσι, η μόδα είναι το στυλ, μπορούμε να εκφράσουμε μέσα από αυτά την ατομικότητά μας. Αν, αντίθετα, φωτογραφήθηκε μόδας με 15-year-old κοκαλιάρικο μοντέλα, τα οποία δεν εκφράζουν την ουσία της αυτό το κορίτσι. Η μόδα φέρει τα μοντέλα και όχι το αντίστροφο.  

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ποιο είναι το μήνυμά σας προς τα κορίτσια και οι γυναίκες με αυτο-αμφιβολία;  

Naomi Shimada: Να τον εαυτό σας και μην προσπαθείτε να γλιστρήσει στα χνάρια των άλλων ανθρώπων. Να είστε σαφής για το τι σας αρέσει και να κάνει ακριβώς αυτό στη ζωή σας. Να εκκεντρικός. Υπάρχει τόσο πολύ την κοινωνική πίεση που ασκείται πάνω μας - θα σας ελευθερώσει από αυτό και να αναγνωρίσουμε των υποτιθέμενων αδυναμιών σας από τις δυνάμεις σας. Να είστε καλά για τον εαυτό σας.    

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πολλές γυναίκες σκέφτονται: Αν πάρει αυτά τα δύο κιλά, η ζωή μου είναι καλύτερη ...  

Naomi Shimada: ... Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια! Θα χρησιμοποιηθεί για να είναι εκείνος ο τρόπος. Αν το κάνω αυτό, αν το κάνω αυτό - αυτό είναι ένα ψέμα. Η βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς ευδοκιμεί. Μιλά για σας ένα: Η ζωή σου θα ήταν καλύτερα αν έχετε αγοράσει αυτό το φόρεμα. Η ζωή σου θα ήταν καλύτερα αν aufträgst αυτό μάσκαρα. Όσο πιο γρήγορα αντιληφθούμε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια, τόσο το καλύτερο.  

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Έχετε κάποια αυτο-αμφιβολία;  

Naomi Shimada: Μερικές φορές. Θα μπορούσα βέβαια εξακολουθούν να φαίνονται καλύτερα από ένα μοντέλο. Όλοι μπορούσε. Αλλά για τι; Το θέμα είναι το εξής: Αν νομίζετε ότι φαίνονται αρκετά καλός, είσαι αρκετά καλός. Μετά από αυτή τη συνειδητοποίηση ενέργειά σας θα μετατοπιστεί εκεί όπου το χρειάζεστε. Εάν αισθάνεστε καλά, τότε θα φαίνονται καλά σε άλλους. Αν αισθάνεστε άσχημα, δείχνει ότι στη γλώσσα του σώματος σας, και άλλοι θα το προσέξει.  

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Τι γνώμη έχετε για τα social media; Πώς θα το επηρεάσουν;

Naomi Shimada: Φυσικά, εδώ βλέπουμε πολλούς τέλειο νέους ανθρώπους σαν Kendall Jenner και Gigi Hadid, καθώς και πολλά άλλα πράγματα που είχαν ελάχιστη ή καμία δημόσια. Έχω βρεθεί με το Σώμα θετικότητα μου μια πλατφόρμα για την κοινωνική μέσων μαζικής ενημέρωσης - όπου μπορώ να δείξω τι φοράω και ποιος είμαι. Θεωρώ ότι συναρπαστικό. Πριν social media, μόνο γιορτάστηκαν τα τέλειους ανθρώπους, τώρα μπορώ να κάνω τη δική μου σκηνή, ακριβώς όπως το θέλω.  

Δείτε το τρέιλερ εδώ "Ευθεία / Καμπύλη":

Ευθεία / Καμπύλη τρέιλερ από Jenny McQuaile στο Vimeo.

12η Οκτωβρίου, 2016, 12:36


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 38 =