Posts

Το πείραμα φρύδια

Το τέλειο δεξιά στροφή μετά από να πάρει επάνω: Όταν Microblading φρύδια είναι ημι-μόνιμη τελειοποιηθεί και να εντοπιστεί. συντάκτης μόδας Αλεξάνδρα Schöb έχει δοκιμάσει τη μέθοδο για εμάς

Όμορφα Swinging αυξηθεί σφιχτό και απόλυτα ορίζονται: το φρύδι του 21ου αιώνα, δεν ήταν εύκολο. Θα είναι όπως ποτέ πριν από τη διάθεσή τους τόσο πολλές αξιώσεις. Ενώ στη συνέχεια εύκολα να κερδηθούν στη δεκαετία του '90 και να αντικατασταθεί από μια λεπτή γραμμή στις 20 και σήμερα είναι: το πιο φουντωτό τόσο το καλύτερο!

μέσω GIPHY

Τέλεια φρύδια χωρίς προσπάθεια

Στην πραγματικότητα καταφέρνουμε αρκετά καλά, επίσης, να μιμούνται τα άγρια ​​φρύδια à la Κάρα Ντελεβίν. Τέλος, σήμερα υπάρχουν προϊόντα για κάθε ανάγκη Brow - από μάσκαρα σε σκόνη. Για τους οποίους η καθημερινή Brow Styling είναι σίγουρα ένα βήμα πάρα πολύ στη ρουτίνα ομορφιάς πρωί, υπάρχει και μια άλλη λύση: Microblading. Σε αυτή τη θεραπεία, το τέλειο φρύδια είναι χρωματισμένο απευθείας στο δέρμα. Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει έως και δύο χρόνια.  

Microblading: Τεχνολογία

Microblading είναι μια ημι-μόνιμη μέθοδος make-up και βασίζεται σε μια πολύ παλιά ιαπωνική τεχνική. Να γεμίσει είτε με λεπτές βελόνες, η λεγόμενη "λεπίδες"Μικρή τρίχες των φρυδιών που. Αυτό το κενό μπορεί να γεμίσει, ρετουσάρισμα ουλές, συμπαγή φρύδια ή εντελώς νέο μοντέλο - για παράδειγμα, όταν τα φρύδια δεν είναι πλέον καλλιεργείται από την εν λόγω τάση σαφής-κοπή της δεκαετίας του '90. Με ακριβώς την καταγραφή των επιμέρους τρίχες, το αποτέλεσμα είναι να εμφανιστεί πολύ φυσικό και διακριτικό. Αλλά πραγματικά δουλεύει για εσάς; Έχουμε αξιολογήσει την Microblading σε Amira Staehle και Rada τιμές του The Browery στο Μόναχο. 

Microblading: Self-Test

Μόλις δύο εβδομάδες μετά από λεπτομερή διαβούλευση στη ζυθοποιία club, μας συντάκτρια μόδας Αλεξάνδρα Schöb είναι για τη θεραπεία στον καναπέ.

Το πρώτο βήμα: Παρασκευή

κολάζ-microblading-510

©
ΓΟΗΤΕΊΑΣ

Πρώτον, τα φρύδια ακρίβεια μετριέται. Rada του Browery χρησιμοποιείται μια πυξίδα που μοιάζει με εργαλείο, λήψη φωτογραφιών, η οποία στη συνέχεια αναλύθηκαν χρησιμοποιώντας ένα ειδικό app. Το βοηθά να καταλάβω ποια μορφή και τι μήκος βέλτιστα ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του προσώπου Αλεξάνδρας. Αμέσως μετά τα φρύδια καταγράφονται σύμφωνα με τις υπολογισμένες ιδανικές αναλογίες με ένα συνηθισμένο μολύβι φρυδιών. Επειδή η Microblading μπορεί επίσης να συνδέεται με τον πόνο, τα φρύδια του, προειδοποίησε τοπικό αναισθητικό με Emla αλοιφή.

Το δεύτερο βήμα: μελάγχρωση  

microblading-n04a6747-210

©
Claudia Herold

Τώρα η πραγματική διαπραγμάτευση ξεκινά: Με μια λεπτή βελόνα, οι μεμονωμένες τρίχες σκαλισμένα απευθείας στο δέρμα. Χάρη στην αναισθησία, η διαδικασία είναι λιγότερο επώδυνη από ό, τι ακούγεται. Κατά την πρώτη, αισθάνεται ακριβώς σαν κάτι αιχμηρό ξύσιμο πάνω από το δέρμα. Μόνο μετά από λίγο γίνεται λίγο άβολα, διότι η περιοχή των ματιών είναι τότε πολύ ερεθισμένο. Αρκούδα αφήνει όμως σε κάθε περίπτωση. Όπως λέει και η παροιμία; Ποιος θέλει να είναι όμορφη, θα πρέπει να υποφέρουν ... Και να φέρει ένα κομμάτι του χρόνου. Η πρώτη συνεδρία διαρκεί περίπου δύο ώρες. Τέλος, οι φρύδια creamed με την επούλωση του τραύματος αλοιφή.

Το τρίτο βήμα: μετεπεξεργασίας

Στις πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία, τα φρύδια έχουν να πλυθούν κάθε δύο έως τρεις ώρες και κρεμώδη με βαζελίνη για να αποτραπεί τυχόν κρούστες μορφή. συντάκτης μόδας Αλεξάνδρα έχει απλώς εμποτισμένο βαμβάκι τακτικά σε ζεστό νερό και ζωγράφισε για τα φρύδια κατά τη φορά των τριχών. Την πρώτη ημέρα τα φρύδια ήταν λίγο κόκκινο, ζεστό και πρησμένο. Την τρίτη ημέρα θα μπορούσε να τους, αλλά τίποτα περισσότερο δείτε. Επειδή το τμήμα ζυθοποιίας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και ευάλωτη μετά την αντι Microblading, θα πρέπει να είναι περίπου τρεις εβδομάδες για να πάει ούτε στο κρεβάτι μαυρίσματος, ακόμα στη σάουνα. Η άμεση ηλιακή ακτινοβολία πρέπει να αποφεύγεται - καλύτερη προστασία των φρυδιών με SPF 50, όταν φεύγετε από το σπίτι. Επειδή οι χρωστικές ουσίες απωθούνται κατά τις πρώτες εβδομάδες μετά την Microblading βιολογικώς από το δέρμα μετά από τέσσερις εβδομάδες μετά τη θεραπεία οφείλεται. Ποια είναι σημαντικά μικρότερος και λιγότερο δυσάρεστη. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι ότι ακόμη και μια τρίτη συνεδρία είναι απαραίτητο. 

πριν και μετά την microblading-510

©
Claudia Herold

Microblading: Συμπέρασμα 

Αμέσως μετά τη θεραπεία, η νέα ζυθοποιία μπορεί να είναι λίγο ασυνήθιστο, επειδή το χρώμα μπορεί να φαίνεται πολύ έντονο για παράδειγμα. Αλλά μετά από μόνο δύο έως τρεις εβδομάδες, το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό: τονίζοντας και φυσικό αναζητούν τα φρύδια με ένα ειδικά προσαρμοσμένα swing και την απόχρωση. Κατά συνέπεια, η Microblading είναι σίγουρα αξίζει τα χρήματα και συνιστάται ανεπιφύλακτα.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2