Posts

Επτά τρέχουσες θεραπείες από την πρακτική

Τι κρύβεται πίσω από το γραφείο-λεύκανση, στο σπίτι λεύκανση, γεμάτο στόμα λεύκανση, εσωτερική λεύκανση, όψεις, Invisalign και πατήστε ολοκεραμικές στεφάνες

Δόντια γυναίκα, χαμογελαστά

Λεύκανση θεραπείες © από την πρακτική
iStockphoto

1.-office λεύκανσης: Ο οδοντίατρος αποχρωματίζει μεμονωμένων δοντιών με υπεροξείδιο του υδρογόνου 15 έως 20 τοις εκατό. Τα κόμμεα καλύπτονται προηγουμένως, έφερε το λευκαντικό τζελ απευθείας πάνω στα δόντια απομακρύνθηκε μετά από 60 λεπτά. Διατηρεί ανάλογα με το φαγητό και το βούρτσισμα συνήθειες περίπου ένα χρόνο. Το κόστος είναι μεταξύ 400 και 600 ευρώ.

2. σπίτι λεύκανση: Ο οδοντίατρος κατασκευάζει ένα πλαστικό νάρθηκα σχετικά, το οποίο συμπληρώνεται στην λεύκανση gel και το σπίτι συνήθως όλη τη νύκτα (έως και οκτώ ώρες) υποστηρίζεται επί του συνόλου δόντια. Εδώ, η συγκέντρωση υπεροξειδίου του υδρογόνου είναι 10 έως 20 τοις εκατό, που χρειάζεται για περίπου δύο έως τέσσερις εβδομάδες έως ότου το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι ορατό (να σταματήσει επίσης περίπου ένα χρόνο). Η μέθοδος είναι κατάλληλη μόνο για Crunch - φορώντας τη ράγα πήκτωμα λεύκανσης μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω προβλήματα. Κόστος: μεταξύ 400 και 600 ευρώ.

3. Πλήρης στόμα λεύκανσης: Εντελώς νέα είναι η πολύ ήπια μέθοδο. 15-τοις εκατό γέλη υπεροξειδίου του υδρογόνου ενεργοποιείται με ψυχρή φως LED. Η επακόλουθη ευαισθησία των δοντιών είναι χαμηλή. Κόστος: μεταξύ 400 και 600 ευρώ.

4. Εσωτερική Λεύκανση: Στην θεραπεία κανάλι ρίζας, συχνά συμβαίνει ότι τα κατεργασμένα δόντια είναι γκριζωπό (από βαφές από το αίμα, νεκρούς ιστούς, ή το γέμισμα κανάλι ρίζας). Για να το φωτίσει, υψηλής απόδειξη υπεροξειδίου τοποθετείται στο εσωτερικό των δοντιών μετά τη διάτρηση το δόντι κλείσει προσωρινά, το υπεροξείδιο αφαιρούνται ή να αντικαθίστανται μετά από μία έως δύο εβδομάδες. Από τη στιγμή που σκουραίνει αισθητά, η λεύκανση θα πρέπει να επαναληφθεί. Κόστος: από 50 έως 150 ευρώ ανά δόντι.

5. Όψεις: Ένα από τα πιο ήπια οδοντιατρικές επεμβάσεις σε όλα, χωρίς παρενέργειες. Τα κεραμικά δίσκοι συγκόλληση τοποθετείται σε ένα ενιαίο δόντι, z. Β σε κακή ευθυγράμμιση, κενά ή αποχρωματισμό. Τα δόντια έχουν μικρή ή όχι να αλεστεί για να πάει χωρίς αναισθησία. μόνο "τραγάνισμα" πρέπει πρώτα να συζητήσετε με το γιατρό για να δούμε αν η μέθοδος λειτουργεί. Χωράει περίπου δέκα χρόνια. Κόστος: περίπου από 800 έως 1000 ευρώ ανά δόντι (ασφάλιση υγείας εταιρείες πληρώνουν μόνο για ιατρική ένδειξη καπλαμά). Η βελτιστοποίηση "Testeneers" - αυταπάτες που χρησιμοποιεί για δοκιμές ή για ειδικές περιπτώσεις (π.χ. σημαντικό ραντεβού δουλειά.). Κρατούν μόνο με το σάλιο και η αρνητική πίεση που δημιουργείται όταν "χάλια" (Πληροφορίες: laecheln2go.de). Κόστος: ανά δόντι για 80 ευρώ.

6. Invisalign: μια εναλλακτική λύση για τιράντες για τους ενήλικες. Ο γιατρός κατασκευασμένο από διαφανές ράγες που τοποθετούνται στα δόντια και έχουν σχεδιαστεί για να διορθώσει τα κενά, στραβά δόντια ή λάθος δάγκωμα. Για πόσιμο, το φαγητό και το βούρτσισμα των δοντιών σας, τα βγάζουμε με οδοντικό νήμα, κάθε δύο εβδομάδες για να αντικατασταθούν. Η θεραπεία συνήθως διαρκεί περίπου ένα χρόνο. Κόστος: 4000 έως 6000 ευρώ.

7. Πατήστε ολοκεραμικές στεφάνες: Αν ένα δόντι έχει σπάσει τόσο άσχημα αποχρωματιστεί, σπασμένα ή φθαρμένα ότι λεύκανση ή καπλαμά δεν έρχονται σε ερώτηση, ο στέφεται. Το υλικό της επιλογής για το μέτωπο των δοντιών σήμερα πιέζεται κεραμικά - να μεταδίδει το φως πολύ καλά, ακόμη και οι επαγγελματίες δύσκολα μπορεί να πει τη διαφορά με το φυσικό υλικό των δοντιών. Κόστος: 1.000 έως 1.300 ευρώ - οι κορώνες επιδοτούνται χαμηλό της υποχρεωτικής ασφάλισης υγείας, ιδιωτικές αμοιβές περισσότερα ή όλα (ανάλογα με το συμβόλαιο).

βασικά: Το χρώμα των δοντιών προσδιορίζεται από τη φύση. Το πιο λεπτό το σμάλτο, τόσο περισσότερο φαίνεται κιτρινωπό - η υποκείμενη οδοντίνη (οδοντίνη) λάμπει μέσα. Πάροδο του χρόνου, επίσης νικοτίνη, καφεΐνη, τανίνη μπορεί να εναποτεθεί προκαλώντας φάρμακα ή ιχνοστοιχεία κηλίδες. Τα δραστικά συστατικά: Τα περισσότερα σε προϊόντα λεύκανσης με υπεροξείδιο του υδρογόνου χρησιμοποιούνται που διαπερνούν το δόντι μέσα και αποσυντίθενται χρωστικές ουσίες εκεί. Ο παράγοντας πρέπει να έχει ένα ουδέτερο ρΗ, διαφορετικά το δόντι μπορεί να τραχυνθεί και καμία Neuverfärbung να προληφθούν μακροπρόθεσμα. Η προετοιμασία: Μπορείτε να κάνετε στην πράξη ένα επαγγελματικό καθαρισμό, γιατί η φυσική σκιά είναι ορατή μόνο όταν καλύπτει δωρεάν τα δόντια και το αποτέλεσμα εμφανίζεται συνήθως μόνο περίπου 20 τοις εκατό. Επιπλέον, ο οδοντίατρος μπορεί να αναγνωρίσει ότι ίσως υπάρχει μια ισχυρή περιοδοντίτιδα, η οποία θα είναι η αντιμετώπιση του τρόπο. Επίσης, οι διαβητικοί ή έγκυες γυναίκες για να δώσει μια λεύκανση - ούλα τους μπορεί να είναι ευαίσθητο. Οι παρενέργειες: είναι χαμηλά στις περισσότερες περιπτώσεις. Τα δόντια μπορούν να παρουσιάσουν υπερευαισθησία στις ακόλουθες ημέρες (hot-κρύο-ευαίσθητο). μπορείτε μπορεί να προχωρήσει με μία οδοντόπαστα με υψηλή περιεκτικότητα σε γλυκερίνη και φθορίδιο (υπάρχει και στον οδοντίατρο) πρόληψη, αλλά σε δύο έως τέσσερις εβδομάδες.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 76 =