Posts

χαρούμενη άλμα

Είναι ανάδευση με ζωντάνια και αισιοδοξία. Miranda Kerr συναντά συντάκτης ομορφιά Jessica Simon με μια τέτοια θετική στάση που μολύνει άμεσα ....

hochformat-artikelbild-5997_17_ga_escada_05_092_v1a

Miranda Kerr είναι γεμάτη με θετική ενέργεια ©
Escada

Μπαίνω την προεδρική σουίτα του "Vier Jahreszeiten Kempinski" στο Μόναχο. Κάτω από τα πόδια μου αφράτο λευκό χαλί που τρέχει σαν σε ελατήρια. Ο ήλιος ρεύματα μέσα από τα μεγάλα παράθυρα και αφήνει τις εγκαταστάσεις λάμψει ακόμα περισσότερο. Κοιτάζω το λευκό δερμάτινο καναπέ, από ένα ακτινοβόλο Miranda Kerr πηδάει και μου ζητάει να πάρει μια θέση. Είναι ανάδευση με ζωντάνια. Πριν μας στο γυάλινο τραπέζι: το νέο Escada άρωμα «χαρούμενη», την οποία δανείζει το πρόσωπό της. Επόμενο: Μπουκέτα από άσπρα τριαντάφυλλα.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Είναι λευκά τριαντάφυλλα αγαπημένα σας λουλούδια;

Miranda Kerr: Είναι πανέμορφη. Αλλά πάνω απ 'όλα μου αρέσει παιώνιες. Είναι τόσο όμορφο, πολύ θηλυκή και ευαίσθητη. Και, επίσης, ένα συστατικό της «χαρούμενη». Όπως Escada ρώτησε αν θα ήθελα να είναι το πρόσωπο του αρώματος, δεν σκέφτηκα δύο φορές.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Ο τίτλος των αρωμάτων ταιριάζει τόσο καλά για να σας ...

Miranda Kerr: Ναι, σωστά. Προσπαθώ να δω τα πάντα θετικά. Είμαι απλά ευγνώμων για την υγεία μου, ο γιος μου και η υγεία του, την οικογένεια, τους φίλους μου και έχω μια στέγη πάνω από το κεφάλι τους. Ότι έχω φρέσκο ​​νερό και επαρκή τροφή. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα στη ζωή που δεν μπορείτε να θεωρούμε δεδομένο. Όταν συνειδητοποιήσουμε πόσο πολύτιμη είναι η ζωή, μπορεί να είναι πολύ διαφορετική ματιά στα πράγματα. Αυτή η ευγνωμοσύνη φέρνει χαρά και αυτό με γεμίζει.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Η ζωή δυστυχώς φέρνει κακές στιγμές μαζί του.

Miranda Kerr: Αν δεν ασκήθηκαν στις προκλήσεις της ζωής, πώς μπορούμε να εκτιμήσουμε τις καλές εποχές; Το να είσαι ανθρώπινο περιλαμβάνει τόσο θετικές όσο και αρνητικές εμπειρίες. αλλά έχετε την επιλογή για το πώς να το χειριστεί. Η πρώτη μου φίλος πέθανε σε ηλικία 18 ετών, ήμουν 16. Αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Μέχρι να αλλάξει τον τρόπο μου να βλέπουμε σε αυτό το δραματικό γεγονός. Για Έχω συνειδητοποιήσει ότι μπορώ να είμαι ευγνώμων για το χρονικό διάστημα στο οποίο έχει εμπλουτίσει τη ζωή μου, ευχαριστώ για το χρόνο που είχαμε μαζί. Και τώρα έχω τόσα πολλά νέα ευτυχία. Ο γιος μου Flynn. Αν μου αγκαλιάζει, αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα που είχα ποτέ. Αν κρατά το χέρι μου, αισθάνεται σαν μαγεία. Τον αγαπώ. Έχει μαζί μου εδώ στο Μόναχο. Σήμερα είναι στο πάρκο, επειδή αγαπά να είναι έξω. Είναι ένα πραγματικό outdoorsman.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Σίγουρα μοιράζονται πολλές θαυμάσιες εμπειρίες μαζί. Αυτό που δεν σας έχει δώσει την περισσότερη ενέργεια;

Miranda Kerr: Πράγματι, για να δώσει ζωή. Flynn. Επίσης, η αίσθηση του να είσαι έγκυος ήταν μια υπέροχη στιγμή για μένα. Όλα όσα έχω κάνει σε αυτό το διάστημα, και η εμπειρία, όλες οι σκέψεις και οι πράξεις μου έχουν επηρεάσει το πλασματάκι μέσα μου. Και θέλετε να του επιτρέψει το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή. Όταν Flynn γεννήθηκε και ο ίδιος είναι αρκετά βρίσκεται από μόνη της για πρώτη φορά στο στήθος μου - που ήταν μαγική.

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Πού κάθε πρωί παρακινώντας σας joie de vivre;

Miranda Kerr: Πρώτα απ 'όλα, έχω αγκαλιάσει με το γιο μου, τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει και να του πω ότι τον αγαπώ. Και λέει το ίδιο πράγμα για μένα. Στη συνέχεια, προσεύχομαι. Σας ευχαριστούμε για την όμορφη μέρα για το δώρο της ζωής, για την υγεία της οικογένειάς μου, ο γιος μου. (Είναι διπλώνει τα χέρια της) Παρακαλούμε να ευλογεί την ημέρα αυτή, όλοι θα συναντηθούν και να με βοηθήσει, να είναι ένα στήριγμα στον κόσμο και να εξαπλωθεί θεία αγάπη σας.

Miranda-510

Άλμα για την χαρά!

©
Instagram

ΓΟΗΤΕΊΑΣ: Και αν έχετε και πάλι στη λάθος πλευρά; Ρίξτε μια πανάκεια ενάντια κακή διάθεση;

Miranda Kerr: Καλώ "Άλμα για την χαρά", Ο άνθρωπος άλματα και σκέφτεται πάντα για την οποία είμαστε ευγνώμονες. έχει πάει στην κακή διάθεση. Επιπλέον, ποιος είναι ενοχλημένος όταν λυκίσκος;

Τα βουνά ή τη θάλασσα; Ψηλά τακούνια ή σαγιονάρες; Σε μας, είτε-είτε συνέντευξη Miranda Kerr αποκαλύπτει πολύ περισσότερα για τον εαυτό σας.

Βουνό ή τη θάλασσα; Ψηλά τακούνια ή σαγιονάρες; Για ό, τι Miranda Kerr ίσως αποφασίσει;

«Χαρούμενη» από Escada είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα ομορφιάς από σήμερα, 75 ml EdP 91 €


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 + = 35