Posts

Πώς να λάμπει!

Μόνο ένα μήνα μέχρι το γάμο; Αρκετός χρόνος για ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ομορφιάς! Θα σας πω πώς να πάρει την τέλεια λάμψη μέσα σε τέσσερις εβδομάδες για να γοητεύσει τον γαμπρό και τους καλεσμένους

Η τοποθεσία είναι σταθερό, οι επισκέπτες έχουν προσκληθεί και το φόρεμα κρέμεται καιρό έτοιμος. Αλλά δεν μπορείτε να ξεχνάμε κάτι; Δεξιά, χαλάρωσης για το δέρμα και την ψυχή. Με όλη την προετοιμασία του γάμου, ώστε να ξεχάσουμε κάποια νύφη, ο οποίος είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής της παράστασης - μπορείτε! Σύμφωνοι, ο εραστής της θα παίξουν επίσης σημαντικό ρόλο. Αλλά δεν είναι αυτή η στιγμή, όταν η νύφη να εμφανιστούν για πρώτη φορά τον γαμπρό και τους καλεσμένους εκείνων που μένει μακρύτερο στη μνήμη;

μήνα ομορφιά σας

Τέλος, οι πολλές καλές ορμόνες και τα συναισθήματα φέρει κάθε νύφη λάμψη - μπορείτε να βασιστείτε! Ποιος θέλει να βεβαιωθείτε, ωστόσο, δεν είναι ακόμα ξυπνήσει την ημέρα του γάμου με τον ένα ή τον άλλο σπυράκια στρες, καθιστώντας το μήνα πριν από το γάμο με το μήνα ομορφιά. Είμαστε μαζί σας η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη μέρα και να σας πω τον τρόπο για να τελειοποιήσει Λάμψη σε τέσσερις εβδομάδες.

Τέσσερις εβδομάδες πριν από το γάμο 

4Wochen_collage

Απαλό Γαλάκτωμα Καθαρισμού
"Η βιολογική μολόχα & Το βιολογικό Αμυγδαλέλαιο" από Lavera έως 6 ευρώ, γραφίτη προσώπου
"τριαντάφυλλο" της λοιπόν!, για shishicherie.de με το πετρέλαιο στα 15 ευρώ,
"Lapis Λάδι Προσώπου" των φυτοφάγων φυτικών έως 90 ευρώ, για niche-beauty.com, κρέμα ημέρας
"Κρέμα Vinocsource υγρασίας Recovery" Caudalie έως 23 ευρώ 

©
Caudalie, Lavera, φυτοφάγα Botanicals, ΕΤΣΙ!, Getty Images

 • Κλείστε ένα ραντεβού με το αισθητικός, το δέρμα επαγγελματικά και να καθαρίσει τις ανάγκες σας. ένα μικροδερμοαπόξεση κατάλληλη για παράδειγμα για όλους τους τύπους δέρματος. Το δέρμα στη συνέχεια τη φλούδα μηχανικά και εμφανίζεται αμέσως μετά φρέσκο.
 • Ξανασκεφτείτε σας ρουτίνα ομορφιάς και κρατήστε τουλάχιστον μέχρι το γάμο αυστηρά σε αυτό. Ομορφιά τελετουργία για βιασύνη: Πλύνετε το δέρμα με το γαλάκτωμα καθαρισμού, χαλαρωτικό γραφίτη, ισχύουν, τότε χρησιμοποιήστε μια ελαφριά κρέμα ημέρας για την ημέρα ή ένα πλούσιο λάδι για τη νύχτα. Ποτέ, ποτέ, ποτέ δεν ξεχνάμε την αφαίρεση του make-up!
 • Δίαιτα; Όχι! Τέλος, το φόρεμα θα εξακολουθεί να ταιριάζει απόλυτα την ημέρα του γάμου! Παρόλα αυτά, είναι λογικό κατά τις εβδομάδες πριν από το γάμο για να κάνει ένα ακόμα μεγαλύτερο κύκλο γύρω από το πρόχειρο φαγητό από το συνηθισμένο - ζάχαρη και κακά λίπη μπορεί να είναι εμφανής από την άσχημη φλύκταινες στο πρόσωπο μερικές φορές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές φορές Φρούτα και λαχανικά Γράψτε για τη λίστα με τα ψώνια αντί για λουκάνικο με κάρι. Tip: βακκίνια περιέχουν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό αντιοξειδωτικών και έτσι εξουδετερώνουν τη γήρανση του δέρματος. Αμύγδαλα κρατήσει το δέρμα εύπλαστο - και κάνουν πορεία για το καλό των νεύρων (όπως πρακτική στην προ-γάμου-φάση). 
 • Πολύ, πολύ νερό ποτό! Το δέρμα αποτελείται από περίπου 80 τοις εκατό νερό - δεν πίνουμε αρκετό, θα στεγνώσει και χλωμό.

Τρεις εβδομάδες πριν από το γάμο

3Wochen_collage

αφρόλουτρο
"Οι Τελετουργίες των Sakura Αφρόλουτρο" Τελετουργίες, βούρτσα καθαρισμού
"Mia 2" της Clarisonic έως 149 ευρώ, χαλάκι γιόγκα
"Jade Harmony 2 Tone Purple" Jade γιόγκα για 80 ευρώ, απολέπιση μάσκα "
Υαλουρόνης + Bloom" Υπέροχο Ημέρα Botanicals έως 19 ευρώ

©
Τελετουργικό, Clarisonic, Υπέροχη Μέρα Botanicals, Jade Yoga, Getty Images

 • Ώρα για πρόβα ομορφιά: Όπως και εξακολουθεί να είναι η χτένισμα, που έχετε επιλέξει για το γάμο; Και αντιστοιχεί με το μακιγιάζ εξακολουθεί απαιτήσεις σας; Ας στυλ στο δείγμα. Σε ένα τσίμπημα, μόλις πήρε αρκετό χρόνο για να δοκιμάσουν νέες ιδέες. 
 • Έτσι ώστε το δέρμα λάμπει ακόμα μετά την επίσκεψη στο αισθητικός, κάνει μία φορά την εβδομάδα ξεφλούδισμα για βαθύ καθαρισμό του δέρματος. Για μια ακόμη μεγαλύτερη επίδραση, μπορείτε να μετά κάνει μία ατμό του προσώπου, το οποίο διευρύνει τους πόρους: να δώσει το ζεστό νερό σε ένα μπολ, βάλτε αποξηραμένα βότανα ή τσάι για να κρατάει το κεφάλι για πέντε έως δέκα λεπτά περίπου επαναλάβετε τρεις φορές. Βοηθά παρεμπιπτόντως, επίσης, κατά την οξεία ρινίτιδα!
 • Μια χαλαρή νύφη είναι μια όμορφη νύφη: Χαρίστε στον εαυτό σας μεταξύ του σχεδιασμού του γάμου και κάθε μέρα μια time-out για το χαλάκι γιόγκα, στη σάουνα ή όπου κι αν αισθάνεστε ιδιαίτερα άνετα. Οι οργανωτικές ιδιαιτερότητες επανεξετάσουμε το άγχος στο μπάνιο!

Δύο εβδομάδες πριν από το γάμο

2Wochen_collage

Λάδι για λευκά δόντια
"μέντας Fresh" της Cocowhite έως 20 ευρώ, το τσάι
"Φρουτώδες Detox" Οργανικής Τσάι, στις 9 ευρώ, Κύπελλο
"Νύφη να είναι" της νυφικό κόσμημα με 12 ευρώ, μάσκα ύπνου 
"λεβάντα" Ολιστική Silk έως 55 ευρώ, για niche-beauty.com

©
Cocowhite, Ντέιτον, Getty Images

 • Ποιος είναι λευκότερο χαμόγελο επιθυμίες, αυτό δεν πρέπει να είναι άμεσα bleachen δόντια. Επίσης, ένα επαγγελματικό καθαρισμό των δοντιών κάνει τα δόντια πιο φωτεινή. Μία ιδιαίτερα ήπια μέθοδος είναι η ayurvedic έλαιο τράβηγμα - τώρα υπάρχει ελαίου με ελάφρυνση αποτέλεσμα σε σχεδόν δοσολογήθηκαν με γεύση καρύδας.
 • Για «Wow Φρύδια» θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε Brauenbar ή αισθητικός. αφήστε το φρύδια να πάρει το σχήμα, οπότε το μόνο που χρειάζεται να γίνουν αυστηρότεροι κάπως την ημέρα του γάμου.
 • Θέλουν αυστηρότερη βλεφαρίδες? Στη συνέχεια, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μόνιμη επεκτάσεις των βλεφαρίδων. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρωματίσετε τις βλεφαρίδες απλά. Προσωρινή ψεύτικες βλεφαρίδες φυσικά να τοποθετείται μόνο το πρωί του γάμου!
 • Τι γίνεται με δεξαμενή νερού σας; για το τέλεια Λάμψη Τώρα μπορείτε να πιείτε και πάλι ό, τι αξίζει. Ειδικά Πρόθυμος να κάνει μια θεραπεία τσάι με αποστράγγιση αφεψήματα. Αποστολή σε «Νύφη να είναι» -Becher άρεσε σίγουρα καλύτερα!
 • Έχουν καιρό γνωστό ότι στο θέμα της
  ύπνος ομορφιάς πραγματικά κάτι για αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πληρώνετε κατά τις δύο εβδομάδες πριν από την ειδική φροντίδα του γάμου για να κοιμηθούν τουλάχιστον οκτώ ώρες. Καληνύχτα!

Μια εβδομάδα πριν από το γάμο

1Woche_collage

Lip Balm "Joli Baume Soins Eclat" Clarins έως 12 ευρώ, 
Γυαλί αρχείο της Artdeco έως 12 ευρώ, βερνίκια νυχιών
"Lovie Dovie" και
"Γυρίστε το μπουκάλι" Essie, σύμφωνα με 8 ευρώ, πράσινο smoothie με σπανάκι, μπανάνα, χόρτο σιτάρι και το σέλινο 

©
Clarins, Getty Images, essie, Artdeco

 • Πίνετε πράσινο smoothie με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία για μια λαμπερή επιδερμίδα.
  Κάντε κλικ εδώ για τη συνταγή.
 • Ακτινοβολούν προς τα κάτω για να το άκρες των δαχτύλωνΠοιος είναι επαγγελματίας μανικιούρ θέλουν, αυτό μπορεί να είναι πριν από το γάμο ραντεβού την ημέρα. Μπορούν ακόμη και βαμμένα; Μην περιμένετε μέχρι το πρωί του γάμου. Ο ενθουσιασμός, αλλά τελικά οδηγεί μόνο σε γκάφες!
 • Ένα ακόμα εντυπωσιακό σε κάθε γάμο: Η φιλί! Για ιδιαίτερα απαλό χείλια κάνει ένα scrub με λίγο μέλι, λάδι καρύδας και ζάχαρη. Στη συνέχεια, τη διατήρηση της καλής - μέχρι να λέει «Μπορείς να φιλήσεις τη νύφη!».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 41 =